Leuke shopervaring

Mooi aanbod. Prachtige winkels!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goeie adviezen zonder opdringerig te zijn

Fijne adviezen over mijn kleding aankoop mbt kleur en draagbaarheid. En dat zonder dat ik het opdringerig of betuttelend vond. Ik voelde zelfs de vrijheid om het kledingstuk eventueel niet aan te schaffen, vrijheid dus. Heel goed.

Mooie winkel, fijn personeel

Kom er graag

Prachtig winkel ! Leuke medewerkers!

Really delightful

The customer representative at the checkout was such a delight! He honestly made my in-store experience so worthwhile, and I will definitely be going back. Also, he was so informative on registering me as a member. 12/10 experience!

Altijd ff kijken

Nvt

geweldig

geweldig en behulpzaam personeel

Supervriendelijk

Supervriendelijke bediening

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Veruit de leukste winkel in Knokke die lifestyle en kleding combineert. De medewerkers zijn vriendelijk met een persoonlijke touch. Ik hou ervan!

Top mode zaak.

Deskundig personeel.

Geweldig leuke winkel!

Ik heb veel leuke kleding gekocht, ik zag zoveel leuks. Aardig personeel, behulpzaam en leuk!

Geweldige ambiance en sfeer en goed personeel

Tevreden!

Aardig personeel en rustige sfeer!

Prettig,fijn,zin om weer te bezoeken

Fijne winkel

Mooie spulletjes, vriendelijk personeel

Fantastische winkel

Wauw wat een leuk aanbod, mooi materiaal en tijdloos. Unieke materialen die er heel luxe uitzien. De geuren van de handzeep, handcrème, kaarsen,... zijn heerlijk! Vriendelijke winkelmedewerkers!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tevreden maar ook niet !!

Spijtig dat onze verworven voucher niet werd teruggevonden in jullie bestand want met de eindejaarsdagen is elke eu welkom !

Super !

Mooi ! Heel vriendelijk ! Leuke winkel !

Fijne winkel ervaring beleefd.

Zo leuk

Hele leuke ervaring mooi ingericht rustig en vriendelijke personeel

Een fijne winkel

Ik werd vriendelijk geholpen en het assortiment is goed.

Genieten

Mooie spullen !

Uitgebreide keuze en vriendelijk personeel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Thx om de trui te wisselen!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg