Tevreden!

Tevreden !

Item is van zeer goede kwaliteit

Ik heb voor het eerst iets gekocht bij Sissy-Boy. De kwaliteit van de spencer is van goede kwaliteit. De kleur komt overeen met de foto op de site. De maat klopt ook. Dus valt niet groot of klein. Kledingstuk wordt goed verpakt, en de levering is zeer snel. Nou, hier tikt een tevreden klant een review.

Mooi design

Mooie sjaal gekocht en met de levering ging alles prima.

Kwaliteit

Goede kwaliteit, juiste pasvorm maat en snelle levering.

Hartstikke goed

Niks op aan te merken

Top Service

De bestelling werd vlot afgehandeld. De kleding is altijd goed van kwaliteit. Top service!

Prachtige kleren van topkwaliteit!

Onder andere voor mijn dochter kocht ik een capuchontrui. De stof voelt, ook na een keer wassen heel zacht aan en ik vind de kleuren heel mooi! Voor mijn zoontje kocht ik een trui, die was enorm afgeprijsd, dat was een leuke bijkomstigheid! Deze stof heeft een hele mooie vezel en de kleuren zijn prachtig! De kleding werd snel geleverd!

I love the design and quality of clothes from Sissy-Boy

I was happy that more things are available online

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe bank en stoel!

We hebben de faded velvet bank en fauteuil van the duchess lijn gekocht. We zijn er ontzettend blij mee. Levering 3 weken eerder dan verwacht en de banken waren erg netjes ingepakt bij levering.

Snelle levering! Top

Zelfs in de drukke periode omtrent Corona, was de bestelling erg snel thuis geleverd.

Prachtige kleding , goede kwaliteit

Jullie dikke kaarsen ! Super !!!!

super

vlotte bestelling en super vlotte verzending

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie producten, net iets anders!

Jammer dat zo snel uitverkocht is. Volgende keer beter.

Snel en leuk!

Goede levering en hele leuke spullen

Als winkel en nu ook als internetwinkel

Het bestelde artikel voldoet aan de verwachtingen. Bezorging was ook zoals aangegeven.

Positief!

Mooie winkel, vriendelijke bediening

Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van het proces en wanneer de levering is. Ook erg tevreden over het product

Wat een super ervaring!

Mooie trui, snel geleverd

Mooie trui, voldoet aan omschrijving op de site. Ondanks dat er overal vertragingen zijn was de levering heel snel. Prima dus!

Snelle levering en netjes verpakt

Artikelen waren snel en keurig verpakt bij mij

Fijne winkel

Prima product snelle levering

Mooie warme wanten op tijd voor de sneeuwpret

Goede snelle duidelijke service

Prima product