Prettige vlotte service

Onlangs een bestelling gedaan bij Sissy-Boy. De service/verzending was prettig en vlot, de producten helemaal naar wens!

fijne webshop

Fijn dat je alles bijelkaar in de webshop hebt nu alle winkels gesloten zijn. De site is zeer overzichtelijk en bestellen gaat makkelijk en de levering is snel!

Helemaal top!!

Goed verpakt, snelle levering

top

top!

Perfecte service

Perfecte en correcte service . De artikelen zijn zoals afgebeeld .

De bezorging was supersnel en de sjaal is prachtig en mooie kwaliteit!

Snel, goede communicatie en fijne service

Onze bank werd binnen 5 werkdagen bezorgd. Bezorging was helemaal naar wens en de communicatie met de bezorgdienst en koeriers was erg goed.

Super snel en goed ingepakt

Mijn bestelling was er binnen 2 dagen en goed ingepakt.

Goede kwaliteit

Zal het zeker weer doen. Snelle levering,goede kealiteit,goede maat.

Heerlijke jas

Mooie jas, heerlijk warm en super comfortabel

Prachtig

Alle items die ik besteld heb voldeden of overtroffen mijn verwachting. Het maakt me nog meer fan dan ik al was!

Mooie kaarsen gekocht ,goede kwaliteit .

Mooi product zoals altijd bij SB

Mooie kwaliteit zoals bij alle kleding van SB. Levering zoals vantevoren was aangegeven .

Prima verpakt, keurig verzorgd

Snel en netjes geleverd

Hetgeen wij besteld hadden kwam snel en goed verpakt binnen !

Zowel online als in de winkel wordt je goed geholpen door de medewerksters ! Onze dank daarvoor !

Super geurkaarzen en geurstokjes

Even weggeweest uit assortiment, heel blij dat Sissy Boy ze weer verkoopt! Geuren vind ik erg uitgebalanceerd en niet te overheersend en tegelijkertijd wel instaat om een ruimte op te fleuren. Idem geurstokjes.

Zeer vlotte service

Zeeeeer grote maat jas parka. (had nochtans maat kleiner genomen dan normaal) Jammer genoeg dus moeten terugsturen.

Snel geleverd en netjes verpakt

Mooie diner kaarsen!

superfijne sjaal ,had hem al in grijs.

goede bezorging, netjes verpakt.

Ik heb mijn bestelling supersnel ontvangen en ben heel tevreden over de kwaliteit van mijn producten. Top!

top snel en helemaal wat ik wilde

x

Mooi kussen

Snelle goede levering en een prachtig kussen.

Want want want!!!

Heel veel verlanglijst producten!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooi sweatshirt en prima verstuurd!

Mooi sweatshirt en prima verstuurd.

Mooie vesten en prima levering

In deze coronatijd is het voor veel pakketbezorgers lastig om volgens afspraak te bezorgen. Bij Sissy Boy online werden verwachtingen vooraf goed gemanaged. Keurig verpakt pakket precies op aangegeven moment bezorgd. Prima dus!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg