Heel goed !!!

Klantvriendelijkheid en de artikel was snel geleverd.

Netjes ingepakt, Maar prima Gelijk aan ivm Strenge Winter dagen!! Lekker warm !!

Eenvoudig bestellen. Snelle levering

De site is o overzichtelijk. Snelle levering incl retourlabel

Niets bijzonders, ik bestel, jullie leveren.

Zoals het hoort, geen rare dingen.

Super blij met mijn vier gekochte items!

Hele mooie kleding gekocht. Ben er super blij mee. Eén artikel teruggestuurd. Daar moet ik het geld nog van terugkrijgen, maar dat komt binnen een paar werkdagen.

Gewoon goed

Gewoon uitstekend zoals altijd☺️

Vriendelijk en vrolijk

Ondanks de omstandigheden professioneel, maar ook vriendelijk en vrolijk

Enorm leuke winkel

Hele leuke winkel met ongelooflijk veel prachtige artikelen voor een zeer aanvaardbare prijs!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb het artikel teruggestuurd, omdat het me niet goed paste, maar het doet niets af aan de service

Heel behulpzaam. Wezen me op vouchers die ik nog had.

Verrassende collecties weer met super service!!

Ik voel weer het niveau van jaren geleden, verrassend , vernieuwend eigen stijl! Hierdoor word je weer naar de winkel toe getrokken. Verder is de service enorm goed en professioneel. Heb ik zelf al 2x onder vonden. Probeer dit zo vol te houden , indrukwekkend! Thnxs

Klasse !

Per email gevraagd naar voorraad bepaald artikel. Zeer snel telefonisch antwoord en direct afspraak gemaakt voor bezichtiging van het artikel. Was de volgende ochtend prima geregeld met inachtneming van de huidige richtlijnen . Met dank aan de meedenkende verkoopmedewerker !

Erg prettig.

Super fijne service en vriendelijk personeel.

Zeer tevreden.

De broek die ik besteld heb kwam precies overeen met de afbeelding en kleur op de site. Pasvorm uitstekend en bovendien snel geleverd.

Alles mooi en snel geleverd! Mooie kwaliteit, precies wat ik zocht.

Goede kwaliteit

Mooi stof, mooie kleur met gouden borduursels

Ben er blij mee!

Goed dus!

Goed als altijd

Supersnel geleverd en past precies!

Mooie broek gekocht voor €28 in de uitverkoop. Verzendkosten waren maar €0’99. Was er de volgende dag al. Past perfect en goede kwaliteit. Blij mee!

Van klantenservice tot aflevering prima!

Goede contacten met de klantenservice, heldere afspraken over de aflevering. Alles wordt gedetailleerd bevestigd. Prachtige hocker, ben er erg blij mee.

Mooi geleverd en snel

Ondanks de sneeuw toch een snelle levering en een lekker dik tapijt!!

Kleding besteld en in korte tijd geleverd. Tevreden.

helemaal blij met mn aankopen

mooie items

Goed en vlot geleverd.

Snelle levering van bestelde artikelen,met vooraf melding van dag van levering. Prima gewoon.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg