Duidelijke communicatie en afspraken nagekomen

Ik wist wat ik kon verwachten en bovendien werden alle afspraken nagekomen. De bezorging verliep ook erg soepel!

Overzichtelijke website

Snelle service en overzichtelijke website.

Tevreden

Bestelling kwam in twee delen waarvan één deel was vertraagd vanuit een partnerbedrijf. Hierover vlot, duidelijk en vriendelijke contact gehad met de klantenservice.

Heel blij met het gouden schaaltje, precies zoals ik had verwacht. Prima verpakt (mag evt. iets beter beschermd voordat er iets kapot gaat) en snel bezorgd. Top!

Super blij mee en hele snelle service!

Mooie pasvorm en snel geleverd, heel blij mee!

l❤️sissy-boy

De producten zijn zo mooi. De mix van verschillende stijlen maakt het altijd weer uniek. Hopelijk gaan winkels weer snel open.

Snel en correct

Prima geregeld

Online bestellen prima. Levering snel.

Vraag beantwoord en de bezorging was snel.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Bank en fauteuil besteld. Binnen een week !!! al binnen. Mooie kwaliteit. Bank wordt voor je in elkaar gezet.

Mooie kwaliteit spullen.

Keurig op tijd geleverd (kraamcadeau) En een leuke winkel in Alkmaar.

Amsterdam velvet loveseat

Mooie stoel met mooie velvet stof

Complimenten!

Complimenten! Ook in deze coronatijd nog snel bezorgd met, heel doordacht, voorgeprint retourlabel met daarop het dichtstbijzijnde DHL-punt vermeld. Retourneren was niet nodig, prima broek!

Snelle afhandeling

Na mijn bestelling is alles prima verlopen.

Blij met de producten. Tip: Voor mij had alles in één pakket geleverd mogen worden. Net wat beter voor het milieu. Bij bestelling van de oorbellen, bleek het om 1 oorbel te gaan.. dat had ik even niet in de gaten. Deze heb ik daarom geretourneerd.

Prima levering!

Had een trui besteld en ik werd netjes op de hoogte gehouden. De bestelling was makkelijk te volgen via track&trace. Het traject vanaf online bestellen tot aan de levering verliep prima!

Leuk artikel (schort lazy cats)

Bestelling en levering verliep vlot. Ik werd alleen wel platgemaild met updates daarover. Dat kan wel een beetje minder!

ok

The items should come in 1 package to reduce waste.

Prima service.

Zeer snelle levering en keurig verpakt en overzichtelijke pakbon.

Snelle levering, spiegel goed verpakt en ziet er kwalitatief uitstekend uit!

Snelle levering, spiegel goed verpakt en ziet er kwalitatief uitstekend uit!

Prima geregeld

Zie boven

Super jas! Heel blij mee

Hele mooie jas en snelle verzending, heel content

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg