Erg fijne winkel

Deze grote Sissy Boy filiaal is mooi ruim opgezet. Een heel groot aanbod ook. Het personeel is erg vriendelijk. Het is fijn shoppen hier.

Goede ervaring en klantgericht

Vriendelijk en doeltreffend geholpen

Ik was gericht op zoek en ben daar vriendelijk en doeltreffend bij geholpen.

Goede service, mooie producten

Altijd goede service!

Vriendelijk geholpen

Mooie winkel

Super winkel

Top winkel

Een aanrader

Recent een bezoek gebracht aan Sissy-Boy in Den Bosch! De winkel heeft een prachtige uitstraling, met een mooie mix van stijlvolle kleding, unieke accessoires en inspirerende interieurartikelen. Bovendien een heerlijk restaurant. De medewerkers waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader om hier eens langs te gaan als je in Den Bosch bent!

Fijne winkel

Verschil in prijs tussen webshop en winkel

Personeel heeft echt hun best gedaan

Zie vorige

Altijd een mooie ervaring

SB is altijd een feestje om binnen te lopen ; hier kan je niet buiten gaan zonder iets leuks aan te schaffen

Aangenaam

Ik snuister er graag rond en vind altijd wel iets, zelfs kledij in grotere maat. Heel vriendelijk personeel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De prijzen zijn wat boven mijn budget anders zouden jullie me meer zien :)

Positief

Positief ervaren

Mooie winkel met vriendelijk personeel

Een leuke winkel waar je steeds weer iets nieuw ontdekt.

Aangename winkelervaring

Gezellige winkel Zeer vriendelijke medewerkers Mooi pand Leuk om winkelbezoek te combineren met een koffie bij Pain Quotidien

super

2 mooie kussens gekocht en mooi ingepakt

Super helemaal top.

Super zaak. Komen er altijd als wij een middagje shoppen.

Aangenaam shoppen.

Vriendelijk en behulpzaam.

Fijn

Heerlijke " shop " beleving.

Leuke winkel in Rotterdam centrum

Leuke winkel in Rotterdam centrum met gezellig lunch café. Heerlijke tomaat basilicum azijn voor thuis gekocht.

Heerlijke winkel,en vriendelijk personeel

Zoveel leuke spullen

Altijd gezellig om in welke winkel van sissy-boy te shoppen

Ik wodt happy van sissy-boy

Net iets extra

Sissy Boy heeft schitterende winkels, waar de collectie mooi geshowd wordt. Hoop inspiratie opgedaan. De artikelen hebben net dat extra wat je bij een ander merk mist.

Verrassend mooie winkel, supervriendelijk personeel

Aanrader. Prachtig pand, verrassend om in rond te lopen. Groot assortiment. pluspunt is het mooie cafe erbij met zeer lekkere dingen op de kaart en wederom leuk personeel. Heerlijk om de lunchen en vervolgens nog even de winkel door om te shoppen.

Leuk personeel

Altijd leuk en gezellig personeel. En score geregeld een leuk item voor een nog veel leukere prijs.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg