Besteld , snel geleverd, helemaal top!!

Besteld, snel geleverd, helemaal top!!

Super snelle verzending en producten zoals verwacht!

Super snelle verzending en producten zoals verwacht!

Super snelle levering en alles is heel aangekomen!

snelle verzending artikel naar wens

kussens naar wens

Blij met de spullen!

Ik ben blij met de spullen die ik heb gekocht en omdat ze in de aanbieding waren ook nog met een leuke prijs. Wat ik wel een nadeel vind is dat ik 4 dingen besteld had en dat ook in 4 verschillende pakket ten heb ontvangen. Dat vind ik zelf wel zonde van het verpakkingsmateriaal en het transport. Maar voor de rest zeker tevreden!

Snelle levering, goede kwaliteit

Altijd een fijne winkel met bijzondere items.

En daarom toch even passen hoe het zit. Het zijn vaak geen standaard truien en broeken met een bekende pasvorm. Dat trekt me juist aan maar maakt ook dat ik een aantal items toch terug gestuurd heb, omdat het toch niet wat was voor mij...

Mooie spullen snel geleverd en goed verpakt!

Mooie spullen, snel geleverd en goed verpakt!

Mooie stoel en snelle levering. Tussendoor heldere communicatie

Bestelde items voldeden aan mijn verwachtingen

Maat was goed. Stof van de shirts kwam overeen met wat ik voor ogen had toen ik de foto's online zag

Goed product

Goed product en een goede prijs

Zo mooi! Je wordt gelukkig van Sissy Boy

Super snel geleverd. Goed verpakt en voldoet aan de verwachting

snel netjes en adequaat

zeer goed

Mooie vazen, snel geleverd.

Mooie vazen, snel geleverd.

Bakkerstrolley gekocht, snel geleverd, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een prachtig product en ook nog eens heel erg praktisch. Zeer tevreden.

Een hele snelle levering, superfijn!

Mooi waxinehouder huisje, verzendkosten laag en hele snelle levering. Dus ik ben super tevreden!

Vlotte service, mooi voordeel.

Alles naar wens. Artikel volgens verwachting. Een tevreden klant.

Mooi & snel geleverd

Mooi artikel, leuke prijs én snel geleverd

Besteld en na 1 dag bezorgt p

Maatadvies is goed, leuke nieuwe collectie

Goede service, mooie Jas

Ik was blij met de duidelijke communicatie wanneer de jas zou worden geleverd. Het is een mooie en warme jas.

Aantebevelen

Snel, goed geinformeerd en netjes

Snelle levering goede kwaliteit

Mijn jas in de uitverkoop was snel binnen en het is van goede kwaliteit. Fijn contact met sissyboy

fijn item en snelle bezorging

zie boven

mooie kleding

Prettige winkel met leuke en kwalitatief goede kleding. Webshop is ook prima; artikelen worden snel geleverd en mogelijkheid om achteraf te betalen.

Super leuke spullen voor in huis!

Leuke items in de webshop. Snel verstuurd en komt overeen met de verwachtingen.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg