Snelle levering maak account blijkt niet gekoppeld

De levering ging heel spoedig, ondanks de drukke kerst periode. Alleen denk ik dat ik nu 2 punten accounts heb. Die ik normaal in de winkel gebruik werd niet herkend en is dus niet gekoppeld. Als de winkels weer open gaan maar even kijken hoe ik dat kan corrigeren.

snelle service

Hoewel het bestelde niet helemaal overeenkwam met de wensen van de ontvanger, is een retourzending gedaan en de opnieuw uitgekozen items zijn heel snel opnieuw bezorgd. Ik ben nu in afwachting van het terug te storten bedrag. Als dat ook zo snel gaat worden het 5 *****

Artikel precies zoals verwacht.

Artikel ziet er precies zo uit als verwacht. Heel afgeleverd. Ornamenten voor in de kerst boom, al kwam het net na de kerst. Maar erg blij mee. Top.

Zeer mooi vest, zit heerlijk, prachtig materiaal

Zeer mooi vest, zit heerlijk, prachtig materiaal

Prachtige laarzen, snelle levering!

Mijn laarzen had ik begin dit seizoen al op het oog, en was op slag verliefd. Na lang wikken, wegen en sparen heb ik ze gekocht. Snelle levering en prachtige laarzen!

Vlot geleverd

Héél mooi assortiment

Online bestelling heel snel geleverd

Leuke winkel

Mooie spullen, goede kwaliteit prijs verhouding

Helemaal super!

Blij met mijn bestelling. Snelle levering, zelfs in de maand december!

Super blij met mijn bestelling!

Erg leuke (kerst)spullen in de webshop! Hele snelle levering! Ik had alle items binnen een dag thuis. Beter kan het niet.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg