Ik vond mezelf een lastige klant, veel vragen en helaas konden ze me niet helemaal helpen maar dat was niet hun probleem. Ze deden echt hun best. Uiteindelijk alles over een andere boeg gegooid en goed geslaagd de winkel uit gelopen ☺️ De meiden bleven vriendelijk en waren mega behulpzaam
Beste Sanne, Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie woorden! Vragen stellen mag altijd – we helpen graag. Fijn dat je uiteindelijk geslaagd bent en tevreden de winkel uit liep. Graag tot ziens!
Aanrader
Beste Vivian, Dankjewel voor je positieve woorden! Fijn dat je onze sfeer, medewerkers en kleding zo waardeert. We hopen je snel weer te verwelkomen!
Met veel enthousiasme en inzet geholpen door lieve betrokken verkoopster. In pashokje naast mij een dame die ook door haar werd geholpen. Leuk contact met elkaar en wat minstens zo belangrijk was: eerlijke mening over de outfits. Was heel gezellig en...ik ben goed geslaagd. Heb mooie kleding gekocht
Beste Anja, Wat een mooie ervaring om te lezen! Fijn dat onze verkoopster je zo enthousiast en eerlijk heeft geholpen. Geniet van je mooie aankopen, en we zien je graag weer snel terug!
Fijne mooie en warme winkel. Lief personeel.' Een feestje om deze mooie collectie te aanschouwen en iets moois uit te zoeken
Beste A., Wat fijn om te horen dat je onze winkel zo warm en gezellig vindt! We vinden het een feestje om je te mogen helpen iets moois uit te zoeken. Tot snel!
Hele vriendelijke medewerkers en helemaal mijn stijl qua kleding, sieraden, kado’s en inrichting!
Beste Pascale, Wat geweldig om te horen! We zien je graag snel weer terug bij Sissy-Boy!
Fijne sfeer, mooie nieuwe collectie en prima geholpen door het winkelpersoneel.
Beste J., Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je de sfeer en onze collectie waardeert. We helpen je graag weer snel!
Bij mijn bestelling foutief mijn e-mailadres ingevuld. Hierdoor de bevestiging, factuur en herinneringen allemaal gemist. Zonder waarschuwing zet Sissy-Boy de vordering door naar een incassobureau. Resultaat € 32,- incassokosten. Na contact te hebben gehad; geen begrip, geen coulance, geen enkele tegemoetkoming. 'Het is volledig uw eigen schuld, succes!'
Beste Gerdine, Dank voor je bericht. Het spijt ons dat je door een fout bij de bestelling ongemak hebt ervaren. We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen je feedback serieus. We zullen intern bekijken hoe we dit soort situaties beter kunnen aanpakken. Bedankt voor het delen van je ervaring.
Altijd met veel plezier naar Sissy Boy. Vaak kleren gekocht. Blijven lang goed. Strokenjurken in aparte kleuren!En sweaters! Favoriete winkel Zo’n leuke spullen voor in huis of als kadootje
Beste Sophie, Bedankt voor je enthousiaste reactie! Fijn om te horen dat je plezier hebt in het shoppen bij Sissy Boy en dat je onze duurzame, kleurrijke en originele collectie waardeert. Leuk dat je je favoriete winkel bij ons hebt gevonden!
Sissy-Boy Leiden (Bree) heeft altijd vriendelijke medewerkers ^_^ De winkel is heel ruimtelijk en is uitnodigend. Genoeg mooie spullen en inspiratie!
Beste Johan- Willem, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je ons personeel vriendelijk vindt en dat je de winkel ruimtelijk en uitnodigend ervaart. Leuk dat je onze collectie en inspiratie waardeert!
Afgelopen weekend had ik 7 Spaanse vriendinnen over uit Barcelona. Een bezoekje aan mijn favoriete winkel mocht daarbij niet ontbreken. Het was geweldig om te zien hoe zijn reageerden toen we de winkel binnen liepen. Ze vonden de winkel FANTASTISCH!! Ze liepen allemaal vrolijk naar buiten met een sissy boy aankoop.
Beste Cathy, Wat een mooi verhaal! Fijn dat je Spaanse vriendinnen zo enthousiast waren over onze winkel. Bedankt voor het delen! Hopelijk tot snel!
Ze waren heel lief en behulpzaam!
Beste Marcia, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je reactie.
Altijd voel ik me welkom, de personeel is vriendelijk en hartelijk. Viva Sissy Boy Oudegracht. Dank voor jullie hartelijke ontvangst.
Beste Lili, Bedankt voor je mooie reactie! Fijn om te horen dat je je altijd welkom voelt en onze medewerkers vriendelijk en hartelijk vindt. We waarderen je bezoek aan Sissy Boy Oudegracht!
Schnelle Lieferung und Produkt ist wie beschrieben. Endlich riecht es bei mir zu Hause wie im Sissy-Boy Laden, Dank Amber Duftsteine ;)
Beste Stephan, Vielen Dank für dein positives Feedback! Es freut uns sehr, dass du mit der schnellen Lieferung und dem Produkt zufrieden bist. Viel Freude weiterhin mit den Amber Duftsteinen!
Een prachtige winkel waar je voor elke gelegenheid de mooiste cadeaus vindt. Wat deze plek extra bijzonder maakt, is de zorg en het geduld waarmee elk cadeau wordt ingepakt – een feest om te geven én te krijgen
Beste Ana Maria, Geweldig om te horen dat onze winkel je favoriet is! Fijn dat je de cadeaus en de aandacht voor het inpakken waardeert. Bedankt voor je mooie woorden!
Beste An, Fijn om te horen dat ons personeel vriendelijk is en de tijd voor je neemt. Bedankt voor je reactie!
Altijd trendy mode en woon accessoires
Beste Maxime, Bedankt voor je reactie! Leuk om te horen dat je onze trendy mode en woonaccessoires waardeert.
Alles is daar leuk, niet goedkoop maar dan heb je ook wat moois!
Beste M. Bedankt voor je reactie! Fijn dat je onze winkel leuk vindt en waardeert dat we kwaliteit bieden.
klantvriendelijk
Beste Maria-Helena, Dankjewel! Fijn dat je onze klantvriendelijkheid waardeert.
Mooie verzorgde winkel mooi assortiment en vriendelijk personeel
Beste Sofie, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je onze verzorgde winkel, het assortiment en het vriendelijke personeel waardeert.
Een winkel die ik niet graag overslaat.
Beste Pauline, Wat leuk dat je onze collectie sfeervol vindt! Fijn om te horen dat je graag bij ons blijft shoppen.
Mooie nette winkel. Grzellig en behulpzaam personeel.
Beste Netty, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Leuk dat je de winkel mooi en netjes vindt en dat ons personeel gezellig en behulpzaam was.
aardig en behulpzaam personeel
Hi Anja, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je ons personeel aardig en behulpzaam vindt.
De verkoper was heel behulpzaam en dacht mee.
Beste Nathalie, Wat fijn om te horen, bedankt! We vinden het belangrijk om de tijd voor je te nemen en met je mee te denken. Graag tot de volgende keer!
Leuke kleding!
Beste Tonneke, Dankjewel! Fijn dat je onze kleding leuk vindt. We hopen je snel weer te zien!
Altijd fijn shoppen hier en zelfs mijn man komt er graag als hij op pad wordt gestuurd.
Beste Louise, Wat leuk om te horen dat jullie er beiden graag komen! We zorgen ervoor dat shoppen bij ons voor iedereen een feestje blijft. Tot snel!
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg