Top service en super klantvriendelijk

Ik vond mezelf een lastige klant, veel vragen en helaas konden ze me niet helemaal helpen maar dat was niet hun probleem. Ze deden echt hun best. Uiteindelijk alles over een andere boeg gegooid en goed geslaagd de winkel uit gelopen ☺️ De meiden bleven vriendelijk en waren mega behulpzaam

Fijne sfeer, leuke medewerkers en toffe kleding

Aanrader

Heerlijke shopervaring

Met veel enthousiasme en inzet geholpen door lieve betrokken verkoopster. In pashokje naast mij een dame die ook door haar werd geholpen. Leuk contact met elkaar en wat minstens zo belangrijk was: eerlijke mening over de outfits. Was heel gezellig en...ik ben goed geslaagd. Heb mooie kleding gekocht

super store!

Fijne mooie en warme winkel. Lief personeel.' Een feestje om deze mooie collectie te aanschouwen en iets moois uit te zoeken

Heerlijk

Hele vriendelijke medewerkers en helemaal mijn stijl qua kleding, sieraden, kado’s en inrichting!

Mooie collectie!

Fijne sfeer, mooie nieuwe collectie en prima geholpen door het winkelpersoneel.

Waardeloos

Bij mijn bestelling foutief mijn e-mailadres ingevuld. Hierdoor de bevestiging, factuur en herinneringen allemaal gemist. Zonder waarschuwing zet Sissy-Boy de vordering door naar een incassobureau. Resultaat € 32,- incassokosten. Na contact te hebben gehad; geen begrip, geen coulance, geen enkele tegemoetkoming. 'Het is volledig uw eigen schuld, succes!'

H(eerlijke) winkel! Origineel veel kleur inspirerend duurzaam

Altijd met veel plezier naar Sissy Boy. Vaak kleren gekocht. Blijven lang goed. Strokenjurken in aparte kleuren!En sweaters! Favoriete winkel Zo’n leuke spullen voor in huis of als kadootje

Altijd vriendelijk personeel

Sissy-Boy Leiden (Bree) heeft altijd vriendelijke medewerkers ^_^ De winkel is heel ruimtelijk en is uitnodigend. Genoeg mooie spullen en inspiratie!

Spaans bezoek

Afgelopen weekend had ik 7 Spaanse vriendinnen over uit Barcelona. Een bezoekje aan mijn favoriete winkel mocht daarbij niet ontbreken. Het was geweldig om te zien hoe zijn reageerden toen we de winkel binnen liepen. Ze vonden de winkel FANTASTISCH!! Ze liepen allemaal vrolijk naar buiten met een sissy boy aankoop.

Ze waren heel lief en behulpzaam!

Vriendelijk, hartelijk.

Altijd voel ik me welkom, de personeel is vriendelijk en hartelijk. Viva Sissy Boy Oudegracht. Dank voor jullie hartelijke ontvangst.

Alles top !

Schnelle Lieferung und Produkt ist wie beschrieben. Endlich riecht es bei mir zu Hause wie im Sissy-Boy Laden, Dank Amber Duftsteine ;)

Mijn favoriete winkel!

Een prachtige winkel waar je voor elke gelegenheid de mooiste cadeaus vindt. Wat deze plek extra bijzonder maakt, is de zorg en het geduld waarmee elk cadeau wordt ingepakt – een feest om te geven én te krijgen

Heel vriendelijk personeel, ze nemen voldoende tijd om je te helpen en raad te geven

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd trendy mode en woon accessoires

Altijd trendy mode en woon accessoires

Heel leuk!

Alles is daar leuk, niet goedkoop maar dan heb je ook wat moois!

klantvriendelijk

Mooie verzorgde winkel mooi assortiment en vriendelijk personeel

Sfeervolle collectie!

Een winkel die ik niet graag overslaat.

Mooie nette winkel. Grzellig en behulpzaam personeel.

Aardig en behulpzaam personeel

aardig en behulpzaam personeel

Top! Heel behulpzaam en nam de tijd

De verkoper was heel behulpzaam en dacht mee.

Leuke kleding

Leuke kleding!

Altijd leuk

Altijd fijn shoppen hier en zelfs mijn man komt er graag als hij op pad wordt gestuurd.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg