Uitgebreid assortiment

Fijne winkel.

Ik voelde me welkom en geholpen

Leuke produkten in een gezellige omgeving met behulpzaam en vriendelijk personeel. Dankjewel!

Lust voor het oog!

Enthousiast personeel en zeer mooie presentatie van de prachtige spullen.

Puur genieten

Super mooie winkel Vrolijke kleuren en prints Puur genieten van alles Fijne en aardige medewerkers

Super leuk!

Alles ging super leuk.

Heerlijke winkel

Wordt altijd zooo blij van alle mooie spullen, en. kleuren Hebberig word ik er van! Lief personeel.

Gedaan

Super geholpen door een hele aardige geïnteresseerde hulpvaardige jongen. Super geslaagd dank nog maals

Fijne winkel met leuke artikelen. Je wordt altijd prettig geholpen door het personeel.

Ik ben fan .

Een pluim voor deze winkel !

Vriendelijke medewerksters

Behulpzaam op het moment dat je het nodig hebt.

Zeer prettig!

Smaakvol ingerichte winkel met vriendelijk behulpzaam personeel!

Lekker snuffelen in een winkel waar ik altijd wel iets vind dat ik niet kan laten liggen.

Zie zin hierboven.

Leuk gewinkeld in een aangename winkel met super vriendelijke medewerkers!

Super aangename winkel: - mooie uitstraling - netjes - prachtige kledij - super vriendelijke medewerkers. Kortom, een echte aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Coloured , joyful poetical and botanical

Sissy Boy is one my favorite shop. It's unique and with beautiful matierials. Great team always.

Top winkel! Ik word altijd blij als ik bij Sissy Boy kom shoppen :-)

Hele fijne winkel ervaringen bij Sissy Boy! Altijd heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Thuiskomen in een gezellig ingerichte winkel.

Een gezellig ingerichte winkel waar veel ruimte wordt gecreëerd voor kleding, huis- en keukengerief. Vriendelijk personeel.

Vriendelijk en behulpzaam

Nice

Eu I loved the piece I bought, excellent quality.

Goede sfeer en goed ingedeeld

De winkel trekt je vanaf de buitenkant al aan om naar binnen te gaan. En de indeling zorgt ervoor dat je door tot achteren loopt. Het heeft geen vervelende hoeken, waardoor het gemakkelijk is om andere winkelaars te passeren. Het enige wat mij opviel, is dat de balie wat groot is. Die zou kleiner kunnen waardoor er meer leuke Sissy Boy spullen geplaatst kunnen worden.

Pret

Heerlijk gelachen met verkoopster in de winkel.

Heel mooie kleding

De kleding, accesoires en Homeland van Sissy-Boy kunnen me keer op keer bekoren. Een aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

We waren met ons petekind bij jullie en zij had nog nooit gewinkeld dus het was een groot avontuur voor haar. We werden heel lief geholpen door afwisselend 2 dames. Ze waren vol aandacht voor haar en super attent en behulpzaam. Ze is zeer geslaagd en blij naar huis gegaan. Veel dank! We komen graag terug bij jullie en de kleren staan heel leuk. Veel dank! Xx

Fijne overzichtelijke winkel, met deskundig en fijn personeel

Leuke items gekocht, fijn en meedenkend personeel welke suggesties aandroegen. De winkel is ruim, overzichtelijk en licht. Heel fijn en leuk winkel bezoek.

Prima behulpzaam personeel

Zeer prettig

Wel 20 shirtjes gepast op aanraden van de verkoopster!

Ik kon zelf niets vinden, maar doordat de verkoopster kleur en shirt advies aanbood toch nog geslaagd!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg