Mooie materialen vriendelijke mensen goed verzorgd ingericht!
Beste Richard, Wat een prachtig compliment, dank je wel! We zijn zo blij dat de sfeer en stijl je aanspreken en dat je de materialen en inrichting waardeert. Ons team doet altijd z’n best om een warme en verzorgde omgeving te creëren, dus het is fijn om te horen dat je dat hebt opgemerkt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Leuke kleding. Vriendelijke en behulpzame mensen bij Sissy boy in Rotterdam
Beste Lee, Dank je wel voor je lieve woorden! We zijn ontzettend blij dat je zowel onze kleding als het team in Rotterdam zo waardeert. Het is altijd ons doel om een fijne winkelervaring te bieden, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Mooie producten en heel leuk winkelpersoneel, altijd goed advies
Beste Roxanne, Wat een geweldig compliment, dank je wel! We zijn blij dat je altijd zo’n fijn gevoel hebt wanneer je bij ons komt. Ons team doet echt zijn best om jou van het beste advies te voorzien, dus het is fijn om te horen dat je dat waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Zeer mooie winkel Cadeautjes worden mooi verpakt
Beste Lieve, Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn zo blij dat je de winkel mooi vindt en dat de cadeauverpakkingen in de smaak vallen. Het is voor ons altijd een plezier om de juiste sfeer en presentatie te creëren voor onze klanten. We hopen je snel weer te zien!
De kleren en huisartikelen zijn zò leuk, een tikkeltje retro en met die mooie aardetinten en leuke kleurtjes, helemaal mijn ding. Ik zou alles willen kopen! De kleedjes en rokken met die retro motieven zijn prachtig!
Beste An, Wat ontzettend leuk om te horen! We zijn zo blij dat de retro stijl en de aardetinten je aanspreken. We hebben er veel plezier in om items te selecteren die zowel speels als tijdloos zijn, en het is geweldig dat jij dat ook zo ervaart. We hopen je snel weer in onze winkel te mogen verwelkomen!
Vriendelijk personeel en mooie winkel! Goed gehoord en geholpen na klacht over product.
Beste Esther, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je de service als top hebt ervaren en dat ons personeel je vriendelijk heeft kunnen helpen. Het is fijn om te horen dat je goed gehoord en geholpen bent na je klacht over het product. We streven altijd naar de beste oplossing voor onze klanten. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!
Oprechte behulpzaamheid geen stress
Beste Brigitte, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat je de oprechte en behulpzame service hebt ervaren. We doen ons best om een stressvrije ervaring te bieden en het is geweldig dat dit zo gewaardeerd werd. We hopen je snel weer te mogen helpen!
possitief
Beste Nicole, Dank je wel voor je fijne woorden! We zijn blij dat je een positieve winkelervaring hebt gehad. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen!
Iemand stelde voor om de kleding alvast voor me in een hokje te hangen, wat ik heel luxe vond :-) Vriendelijke meiden en leuke sfeer in de winkel. De winkel ziet er ook prachtig uit~!
Beste Martine, Wat fijn om te horen dat je je welkom voelde! We proberen altijd net dat extra te doen om het winkelen zo prettig mogelijk te maken. Bedankt voor je lieve woorden over ons team en de winkel. We hopen je snel weer te zien!
Uiterst vriendelijke verkoopsters voor wie geen moeite teveel is. Prachtig geoutilleerde winkel, zowel qua kleding als qua snuisterijen.
Beste Marlies, Wat een geweldige complimenten, dank je wel! We zijn zo blij dat je de vriendelijkheid van ons team en de uitstraling van de winkel hebt gewaardeerd. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nog meer mooie vondsten!
We werden vrijwel meteen vriendelijk aangesproken of we hulp konden gebruiken of zelf even rustig wilde kijken. Daarna ook ontzettend vriendelijk geholpen, het is mooi ingepakt en we gingen vrolijk de winkel uit. Leuke, behulpzame dames aan het werk!
Beste Fleur, Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve winkelervaring hebt gehad! We doen altijd ons best om de juiste balans te vinden tussen hulp bieden en ruimte geven. Bedankt voor je lovende woorden over ons team – we zijn blij dat je met een glimlach de winkel hebt verlaten. Hopelijk tot snel!
Altijd leuke kleding en fijn personeel in Den Bosch.
Beste Ingmar, Dank je wel voor je enthousiaste woorden! We zijn blij dat je altijd tevreden bent met onze kleding en het team in Den Bosch. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Leuke dingen, schappelijke prijzen, vriendelijke service
Beste Patty, Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de producten als de service. Hopelijk tot snel!
Prachtige winkel met geweldige collectie en super vriendelijk personeel
Beste Marleen, Wat een compliment, dank je wel! We zijn blij dat je de winkel en de collectie zo waardeert. Ons team doet altijd z’n best om een fijne ervaring te bieden. We hopen je snel weer te zien!
Mooie, rustige winkel met een bijzonder assortiment.Pittig geprijsd maar vaak heb je het er voor over
Beste M. Wat fijn dat je de sfeer en ons assortiment waardeert! We doen ons best om altijd iets bijzonders aan te bieden. Bedankt voor je positieve woorden en hopelijk tot snel voor je volgende mooie traktatie!
Als in een snoepjeswinkel! De verleiding is te groot! Alles is leuk!
Beste Zefanja, Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! We zijn blij dat de sfeer en kleuren je aanspreken. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Zeer correct
Ik had twijfels bij de aankoop o.a. over de maat. Verkoopster gaf eerlijke feedback Nu thuis heb ik toch serieuze twijfels en denk dat ik het jasje toch terug moet brengen. Ben benieuwd hoe dat gaat……..
Beste Gemma, Fijn dat je goed geholpen bent! Begrijpelijk dat je twijfels hebt over de maat. Hopelijk lukt het retourneren snel en zonder problemen. Laat het weten als je nog vragen hebt!
Overal mooi aangeklede winkels (zowel in Nederland als in Belgie). Ook overal super vriendelijke medewerkers. Shoppen bij sissy boy is altijd een positieve ervaring.
Beste Inge, Wat fijn om te horen, dank je wel! We zijn blij dat je zowel de winkels als onze medewerkers waardeert. Hopelijk tot snel voor je volgende shopbezoek bij Sissy Boy!
Heerlijke winkel om even rond te kijken en inspiratie op te doen! Leuke items van goede kwaliteit. Niet te vergeten, héél vriendelijk personeel! Je wordt vriendelijk begroet en verder geholpen bij vragen ook aan de kassa altijd een fijne ervaring!
Beste Payalita, Dank je wel voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat je altijd zo'n fijne ervaring hebt in onze winkel. We doen ons best om iedereen goed te helpen en een gezellige sfeer te creëren. Hopelijk zien we je snel weer!
Tevreden over de kwaliteit, het aanbod en de behulpzaamheid en vriendelijkheid in de winkel.
Beste Inez, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en service. We hopen je snel weer te zien!
Deze winkel is een lust voor het oog en als klant wordt je gezien. Je vragen worden in alle rust en met een lach, humor beantwoord.
Beste Alisha, Dank je wel voor je fijne feedback! We zijn blij dat je de hulp en sfeer zo waardeert. Het is onze missie om je altijd met een glimlach en deskundigheid te helpen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Er hangt een fijne sfeer met muziek, lekkere geuren en mooie kleuren. Leuke kleine hebbedingetjes te koop en kleding wat bij elkaar past leuk uitgestald.
Geweldig mooi
Beste Netty, Dank je wel! Fijn dat je het zo mooi vindt! We hopen je snel weer te zien.
Beste Nathalie, Wat fijn dat je onze winkel zo waardeer! We hopen je snel weer te verwelkomen.
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg