Ik kan SissyBoy niet voorbij lopen; ik MOET even naar binnen!
Beste Greet, Wat geweldig om te horen! Fijn dat onze winkel zo’n aantrekkingskracht heeft. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen bij SissyBoy!
Leuke sfeer als je binnenkomt, als die kleuren, je vind iedere keer wel iets voor jezelf.
Beste Suzan, Dankjewel voor je enthousiaste review! Fijn dat onze sfeer en kleuren je zo aanspreken. We zien je graag snel terug voor weer een mooie ontdekking!
Klantvriendelijk en gastvrij
Beste Jeltje, Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Fijn dat je onze klantvriendelijkheid en gastvrijheid zo waardeert. Tot de volgende keer!
Beste Alexandra, Kort maar krachtig – dankjewel! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Bijzonder dat een medewerkster die er nog maar kort werkt direct mijn smaak wat overhemden betreft begrijpt en in één keer de juiste broekmaat pakt. Dus een leuke set gekocht en een leuke winkelervaring rijker.
Beste Hans, Wat een mooie complimenten, dankjewel! Geweldig om te horen dat onze collega meteen jouw stijl aanvoelde. We wensen je veel plezier met je nieuwe set en hopen je snel weer te zien!
Leuke winkel, vriendelijke medewerkers, goed geholpen,
Beste Dorien, Bedankt voor je reactie! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent – daar doen we het voor!
Mooie ruime winkels met voldoende keuzes.
Beste Scarlett, Wat fijn om te horen, dankjewel! We blijven ons best doen om je elke keer weer die fijne winkelervaring te geven. Graag tot ziens!
Ivm slechte knie lekker op bank gezeten en gekeken naar dochter diie van alles paste , koffietje /glassje water ontbrak verder heerlijk
Beste Maryse, Dankjewel voor je fijne review! Fijn om te horen dat je comfortabel hebt kunnen genieten terwijl je dochter aan het passen was. Volgende keer zorgen we voor dat koffietje of glaasje water!
Ik was geslaagd voor het vinden van een kado voor moeder en baby.
Beste Giuliano, Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat je bent geslaagd voor een cadeautje – én voor zowel moeder als baby, extra leuk! We zorgen graag voor een gevarieerd aanbod zodat er altijd wel iets passends te vinden is. Graag tot een volgende keer!
Helemaal goed mooie winkel ook !
Beste Sandra, Heel leuk dat je zo tevreden bent en dat de winkel je aanspreekt. Je bent altijd welkom!
Beste Maite, Bedankt voor je review! We zien je graag terug bij Sissy-Boy!
Zie hierboven.
Beste Karine, We zijn blij dat je de sfeer, het assortiment én ons team zo positief hebt ervaren. Dat is precies waar we het voor doen. Hopelijk zien we je snel weer terug!
Heerlijke winkel met mooie spullen en gadgets, vriendelijk en behulpzaam personeel!
Beste Anna, Dank je wel voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze winkel als verfrissend ervaart en blij bent met de kwaliteit van onze spullen. We doen ons best om een fijne sfeer neer te zetten, met bijzondere items en een behulpzaam team. Leuk dat je er was – hopelijk tot snel!
Beste Angela, We waarderen het enorm dat u onze winkel en service als ‘top’ ervaart. Het is altijd ons streven om iedere klant met aandacht en zorg te helpen. Graag tot een volgende keer!
Winkel spreekt mij al aan met de mooie tinten en alles ziet er zo leuk uit.
Beste Angelique, Bedankt voor je review! Hopelijk zien we je snel weer terug tussen alle leuke kleren en mooie spulletjes!
Super aardig personeel Geïnteresseerd Niets is te veel.
Beste Marion, We vinden het heel fijn om te horen dat je onze service en het team als zo positief hebt ervaren. We staan altijd klaar om te helpen. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!
Aangenaam winkelen
Beste Greta, We vinden het fijn om je zo’n goede winkelervaring hebt gehad. Tot snel!
gezellige nette winkel met fijn personeel. fijne sfeer.
Beste Veerle, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je onze winkel gezellig en ons personeel vriendelijk ervaart. Tot snel!
Goed service en mooie spullen.
Beste Sonia, Wat fijn om te horen dat je onze winkel en service zo waardeert! We doen ons best om altijd mooie spullen en goede service te bieden. Tot snel weer!
Vriendelijk personeel, mooie inrichting, goede sfeer en prachtige producten.
Beste Reina, Wat worden we blij van jouw lieve woorden! Zo fijn dat je onze sfeer, producten en team zo waardeert. Je bent altijd van harte welkom — hopelijk tot gauw weer!
Prettige winkels, mooi ingedeeld, fijne sfeer. Aardige behulpzame service
Dank je wel voor je mooie woorden! We doen ons best om een prettige sfeer te creëren en het is super om te horen dat dat ook zo wordt ervaren. Hopelijk tot snel weer!
De verkoopsters die mij hebben geholpen waren erg vriendelijk en service gericht. Ik heb een fijne winkel ervaring en een paar mooie items rijker ❣️❣️
Beste Fransis, Hartelijk dank voor je mooie woorden! We vinden het belangrijk dat onze verkoopsters vriendelijk en servicegericht zijn, zodat jij een fijne winkelervaring hebt. Geniet van je mooie items, en hopelijk tot snel weer!
De mooiste sissy boy van Nederland zit in Enschede. Waauuww alles is mooi. Goed geholpen en goed advies Ik kom zeker weer shoppen!
Beste Marlies, Wat een prachtig compliment, dank je wel! We zijn blij dat je zo hebt genoten van je bezoek aan onze winkel in Enschede. Fijn dat je goed geholpen bent – we kijken ernaar uit je snel weer te zien!
Top geholpen, dankjewel Marloes.!
Beste Irena, Wat fijn om te horen, dank je wel! We geven het compliment zeker door aan Marloes – leuk dat je zo tevreden bent over de service. Graag tot een volgende keer!
Altijd vriendelijk personeel. Prettige sfeer in de winkel. Inrichting is gezellig en de indeling overzichtelijk. Leuke spullen en kleding, kom er graag
Beste Marjolein, Wat een fijne review, dank je wel! We besteden veel aandacht aan sfeer, inrichting en service, dus het is heel waardevol om te horen dat dat wordt opgemerkt. Leuk dat je graag bij ons komt – tot de volgende keer!
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg