De mooiste sissy boy van Nederland zit in Enschede. Waauuww alles is mooi. Goed geholpen en goed advies Ik kom zeker weer shoppen!
Beste Marlies, Wat een prachtig compliment, dank je wel! We zijn blij dat je zo hebt genoten van je bezoek aan onze winkel in Enschede. Fijn dat je goed geholpen bent – we kijken ernaar uit je snel weer te zien!
Top geholpen, dankjewel Marloes.!
Beste Irena, Wat fijn om te horen, dank je wel! We geven het compliment zeker door aan Marloes – leuk dat je zo tevreden bent over de service. Graag tot een volgende keer!
Altijd vriendelijk personeel. Prettige sfeer in de winkel. Inrichting is gezellig en de indeling overzichtelijk. Leuke spullen en kleding, kom er graag
Beste Marjolein, Wat een fijne review, dank je wel! We besteden veel aandacht aan sfeer, inrichting en service, dus het is heel waardevol om te horen dat dat wordt opgemerkt. Leuk dat je graag bij ons komt – tot de volgende keer!
We zijn ontzettend goed en aardig geholpen in de winkel met een best lasitge bestelling. Heeel blij mee!
Beste Ingeborg, Heel erg bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat jullie goed en vriendelijk geholpen zijn, ook bij een wat lastigere bestelling. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen!
Heerlijke zaak !!!
Beste Marion, Dank je wel voor je fijne woorden! We doen ons best om er een heerlijke plek van te maken, dus super om te horen dat dat zo wordt ervaren. Tot snel!
Zalig om daar binnen te wandelen en te shoppen.
Beste Kübra, Wat een fijne reactie, dank je wel! We zijn blij dat je zo geniet van het shoppen bij ons – je bent altijd van harte welkom!
Heerlijke winkel om rond te lopen! Ik shop er vaak!
Beste Lisa, Wat fijn om te horen! We vinden het geweldig dat je graag bij ons komt shoppen. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot snel weer in de winkel!
Gisteren in Rotterdam geweest en echt top geholpen daar! Ook in Tilburg is dit altijd zo!
Beste Silvy, Wat een geweldig compliment – dank je wel! Super om te horen dat je in zowel Rotterdam als Tilburg zo goed geholpen bent. Tot de volgende keer!
Heerlijke ruime winkel
Beste Geertje, Wat leuk om te horen! Fijn dat je zo genoten hebt van de ruimte en de sfeer – hopelijk zien we je snel weer!
Allgemein bewunderte, aussergewöhnlich schöne Bilderrahmen, die blitzschnell gesendet wurden. Ich freue mich jeden Tag darüber. Herzlichen Dank!
Dear Bettina, Thank you for your positive feedback! We are delighted to hear that everything was to your satisfaction. We look forward to seeing you again at Sissy-Boy!
Fijne bediening en goede kwaliteit van kleding
Schnell - gut verpackt- Ware einwandfrei
Thank you for your review!
Beste Lucyna, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Graag tot ziens bij Sissy-Boy!
Goed geholpen, zeer vriendelijke verkoopster en blij met mijn aankopen.
Beste Lore, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en blij bent met je aankopen. We hopen je snel weer te zien!
Altijd fijn in Haarlem! Leuke meiden die zich niet opdringen en alleen advies geven als je erom vraagt! Love it❤️
Beste Marleen, Wat geweldig om te horen dat je altijd zo prettig winkelt in Haarlem! Fijn dat ons team je op de juiste manier weet te helpen. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen. Love it❤️
Ontzettend behulpzame verkoper
Beste Els, Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn blij dat onze verkoper je zo goed heeft kunnen helpen. We hopen je snel weer te zien!
Altijd fijn en inspirerend winkelen.
Beste Marjolijn, Dank je wel voor je mooie woorden! We vinden het geweldig om te horen dat je het altijd fijn en inspirerend vindt om bij ons te winkelen. Graag tot ziens!
Chic sportief
Beste Peter, Bedankt voor je mooie review! We zien je graag terug bij Sissy-Boy!
Heel prettig gewinkeld
Beste Jos, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en de attente service. Het doet ons goed dat je prettig hebt gewinkeld bij Sissy-Boy. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Mijn voorkeur gaat altijd naar de homeland spulletjes. Ook nu weer een leuk cadeau kunnen vinden. Vriendelijk, lief en geduldig geholpen!
Beste Brigitte, Wat mooi om te horen dat je onze ruimtelijke winkel waardeert en blij bent met het cadeau uit de homeland collectie. Fijn dat ons team je vriendelijk en geduldig heeft geholpen! We zien je graag nog eens terug in onze winkel.
Heel mooie winkel, verrassend leuk! Deskundig en vriendelijk personeel!
Beste Constance, Wat fijn om te horen dat je onze winkel zo leuk en vertrouwd vindt. We waarderen je compliment over ons deskundige team zeer!
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Beste Yvonne, Bedankt voor je vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat ons team je goed heeft geholpen. We hopen je snel weer te zien!
Zeer mooi kleed gekocht
Beste Jose, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! Veel plezier met je mooie kleed en graag tot een volgende keer.
Ik koop meestal sale producten, toch áltijd vriendelijk en behulpzaam. Super team. Mijn favoriete winkel in Maastricht en hierin spelen de medewerkers zeker n rol!
Beste Yvonne, Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt in onze winkel in Maastricht — en dat het team daar echt het verschil voor je maakt. We geven je compliment met plezier aan hen door! Dank je wel voor je trouwe bezoek en je mooie woorden.
Ik kom nooit met lege handen de deur uit bij jullie!
Beste Karen, Wat leuk om te horen dat je altijd iets leuks vindt bij ons! We hopen je snel weer te inspireren met nieuwe favorieten.
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg