Altijd super!

Klantgericht, vriendelijk, eerlijk! Laten je ook met rust als je wilt snuffelen. Goede kwaliteit.

Fijne winkel met lief personeel

Omdat ik in de buurt werk kom ik er minstens 1x per week, altijd leuk daar en ook al koop ik er niks, t personeel is altijd even vriendelijk

Super leuk geholpen door een jonge man! Die duidelijk heel veel plezier in zijn werk had. Erg leuk om te zien ! Ik heb hem zelf daar ook mijn complimenten voor gegeven.

Prettig

Aangenaam bezoek en service

Super vriendelijk geholpen, top!

Service met een smile. Bijzonder vriendelijk geholpen. Top!

Topwinkel met top team

De Maastrichtse medewerkers zijn naast professioneel, echt super aardig, vriendelijk en behulpzaam. Zelfs als ik geregeld (vanwege een niet echt grote beurs omdat ik teveel reis) wacht tot de sale. Dus vaak even binnen loop. Op die manier ‘kennen’ ze je wel. Want ze hebben in positieve zin ook altijd oog voor de klant, op zeer prettige wijze. Ongekend. Ik kom er dus (ook door de prachtige winkel) héél graag en voel me heerlijk in de kleding. Ik kan niets negatiefs bedenken.

Goed geholpen en veel keus

We werden fijn en kundig geholpen. Er was veel keus aan truien.

Zeer klantvriendelijk en fijne sfeer

We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen tijdens ons bezoek aan Sissy-Boy Breda.

Top.

Zeer fijne winkel.

top

heerlijke winkel, hele leuke kleding en accessoires, fijne personeel en heel behulpzaam

Super leuk geholpen!

Heel leuk en relaxed geholpen!

Dameskleding minder leuk

Dameskleding niet meer zo naar mijn smaak; vroeger wél!

Gewoon een uitje om naar deze winkel te gaan

Deze Sissyboy winkel in Laren is erg gezellig en heeft veel mooie spulletjes. We komen speciaal vanuit Almere hier naartoe.

Heel leuke winkel

Toppie

Sfeer in overvloed

We hebben mokken uitgezocht en gekocht alleen jammer dat de kassiere alleen was en een aantal mensen voor ons hun aankoop als cadeau wilde laten inpakken dat koste veel tijd

superleuke winkel!

mooie spullen, fijn personeel

Prachtige winkel!!

Behulpzaam personeel. Prachtige winkel.!!! Mooie collectie. Wil alles wel hebben, zo mooi!

Een super gave winkel

Een mooie schone winkel met vriendelijk personeel

Gezellig!

1 van mijn favoriete winkels geworden. Een ervaring op zich. Superleuke winkel en hele mooie toffe atypische spulletjes. Voor heel het gezin. En zowel kledij-accessoires—voor het huis… vriendelijk personeel. Je waant je even in een andere wereld. Heel cosy. Hier kom ik zeker terug! ☺️

Hele fijne winkel met hele behulpzame medewerkers

Hele fijne winkel met hele behulpzame medewerkers

Fijne winkel met vriendelijk personeel en een mooi assortiment.

Zeer fijn

Leuke collectie, leuke mixen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel vriendelijk...goed advies...vragen of de vorige aankoopnis bevallen

Fijn geholpen met de keuze.

Heel vriendelijk, behulpzaam personeel

Lief, vriendelijk personeel dat met je mee wil denken. Niet opdringerig, maar echt behulpzaam. Dat geeft een fijn en welkom gevoel. De sfeer is ontspannen.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg