een fijne verkoopster , toffe ervaring.

een fijne verkoopster, toffe ervaring.

Mooie winkel, fijn personeel

Winkel vol mooie spullen voor een redelijke prijs.

Ok

Ok

Prachtige collectie

Een hele fijne shop ervaring!

Zeer vriendelijke medewerkers

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers .

Fijne sfeer in deze winkel

Super aardige & behulpzame dames in deze winkel. Er hangt een gezellige, relaxte sfeer

Prachtige klantvriendelijke winkel.

Heerlijk om rustig alles te bekijken. Meestal heb ik het zo gezien maar dit is een sfeerbeleving. Daarnaast wordt je met aandacht en super vriendelijk geholpen. Dat doen jullie goed in Zwolle.

Prettig en behulpzaam

Het meisje in de winkel was heel opmerkzaam. Ze zag dat we bij de kleden stonden te kijken en kwam naar ons toe om te zeggen say als we meer informatie wilden, ze ins graag van dienst wilde zijn. Waarop wij graag de prijs van het kleed wilden weten en ze dit metten ging opzoeken omdat het niet op het vloerkleed zelf stond. Daarna hielp ze ons met bestellen omsat we jiet in de buurt wonen en we het graag bezorgd wilden hebben.

Klantvriendelijk

Leuke winkel met een mooi assortiment. Erg vriendelijk dames die me goed geholpen hebben. Goede service!

Word zo blij van deze winkel, de kleuren, materialen, kleding en inrichting!

Altijd een feestje!

Top lifestyle winkel

De winkel is altijd leuk om door te snuffelen en ja dan wordt je van zelf in de verleiding gebracht wat te kopen. Personeel heel behulpzaam en vriendelijk.

Heel fijne winkel (Breda)

Super aardig en broek ruilen was geen probleem. Heel mooie kleding, mijn nieuwe favoriet ❤️

Even helemaal weg van alles en genieten van nieuwe kleuren: mode en wonen

Heerlijk om de nieuwe najaarsmos te bewonderen. Leuke trui gekocht. GA ik veel plezier van hebben. Goed advies welke maat het beste voor mij geschikt is.

Top zoals altijd!

Vriendelijk personeel en echt een mooie winkel met zoveel mooie kleding schoenen en accessoires en interieur items! Groot fan van Sissy boy!

Heerlijke winkel

Wat is het toch een mooie winkel en het ruikt er heerlijk. Prachtige kleding die net anders is dan andere merken.

Heerlijke ruime winkel om lekker in rond te struinen

Fijne ruim opgezette winkel, heerlijk om te genieten van al het moois. Zeer vriendelijk en toegankelijke medewerksters.

Heerlijk

Fijne zaak mooie spullen aardige mensen!

Heel vriendelijk personeel

Ontzettend vriendelijk personeel dat met je meedenkt.

Helemaal top

Heel fijn geholpen

Je gaat met een warm gevoel buiten.

Heel erg fijn

Geen gepush. Lekker rustig rondkijken en een fijne sfeer. Het personeel helpt fijn en vriendelijk en het ziet er altijd tip top uit.

Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Veel keuze en een groot aanbod.

Relaxte sfeer in de winkel en prettige service.

Aangename winkel

Mooi aanbod en heel vriendelijk personeel

Mijn winkel

Door de geweldige verkoopster bij de paskamers werd ik enorm goed geholpen. Zij kent de collectie en doet erg haar best om de klant blij te maken. Wat bij mij erg goed gelukt is! Top!!!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg