graag winkelen

prachtige materialen in kleding en kussens en woon spullen

Altijd aandacht voor de klant!

Bij Sissy-Boy Breda is er altijd iemand die aandacht voor je heeft en die je eerlijk adviseert! Superfijn!

Vriendelijk en behulpzaam !

Vriendelijk behulpzame medewerkers

Fijne winkel

Prima service, leuke jas gekocht! Prettige en relaxte sfeer in deze winkel van Sissy boy aan de gracht in Utrecht.

Filiaal gesloten

Zo de berichtgeving was filiaal Station Leiden al meer dan een half uur voor sluitingstijd gesloten.

Prachtwinkel

Ik hou van de decoratie en mooi ingericht

Top!!

Mooie winkel leuk personeel

Het juiste werd mij verteld waar ik zoveel aan had en daarom niet eens nodig om te passen. Bij thuiskomst klopte het volledig, zeer blij met aankoop!

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Klantvriendelijk

Bij het cadeau geven van de gekochte schaaltjes bleek er een beschadigd te zijn. Terug gegaan naar de winkel: geen probleem ik kreeg meteen een nieuw schaaltje mee!

Ik ben al jaren fan van Sissy Boy! Heerlijke winkels met mooie producten. De prijzen zijn wat aan de hoge kant maar dan heb je ook een goed product. Maakt het dan extra leuk als je in de sale iets moois weet te scoren!

Uitstekend geholpen!

Samen met mijn moeder gezellig wezen winkelen bij de sissy boy. Super lief geholpen door de medewerkers in Rotterdam. Zo ongelijk veel leuke producten, waren niet weg te slaan uit de winkel. Kom graag terug in deze winkel en natuurlijk super goed geslaagd.

Mijn favoriete winkel!

Heel fijne mooie eigen rijk winkel

Gezellig en goed geholpen

Uitstekend geholpen en heel vriendelijk

Zeer vriendelijke bediening en een heel leuk aanbod

Zeer vriendelijke bediening en een heel leuk aanbod

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super leuke dames die ons goed hebben geholpen!

Hele goede klantvriendelijkheid in de winkel

Hele goede klantvriendelijkheid in de winkel

Klantvriendelijk en gezellig!

Klantvriendelijk personeel, zeer hulpvaardig voor alle leeftijden. Dat heb je niet online en dat is voor ons een grote bonus. En je neemt altijd iets mee van het prachtige aanbod. Of je doet decoratie inspiratie op! Topwinkel! Kledingmaten zouden wat inclusiever kunnen (minstens t/m XXL dus.)

Prima winkel

Gezellige mooie artikelen

Behulpzaam

Zeer vriendelijk personeel , heel behulpzaam. Ik ben tevreden met 2 mooie broeken huiswaarts gekeerd . Bedankt Sissy team Sonja

• Zou u ons aanbevelen? Yes

zeer leuke en supervriendelijke ervaring!

Altijd goed

zie hierboven

Pisitief

Leuk geholpen en blij met de aankopen

Altijd heel tevreden!

Ik kom hier graag, ze zijn altijd even vriendelijk!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super fijn Iedere keer n uitje om van te genieten van de mooie spullen! Te gek En zo vriendelijk personeel Top!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg