Heel leuk en vertrouwd

Heel mooie winkel, verrassend leuk! Deskundig en vriendelijk personeel!

Behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Zeer mooi kleed gekocht

Áltijd vriendelijk en service gericht

Ik koop meestal sale producten, toch áltijd vriendelijk en behulpzaam. Super team. Mijn favoriete winkel in Maastricht en hierin spelen de medewerkers zeker n rol!

Altijd leuke dingen

Ik kom nooit met lege handen de deur uit bij jullie!

Als winkelen beleven wordt!

Het is leuk om in deze winkel te vertoeven vanwege de combinatie kledij en interieur. Winkelpersoneel is vriendelijk en gedienstig. Top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prettig bezoek in Laren

Tijdens het bezoek aan de Sissy-Boy in Laren werd ik heel vriendelijk geholpen door het personeel. Ik voelde mij heel welkom. Er werd een belangstellend praatje met mij gehouden tijdens het afrekenen en inpakken van mijn producten. Prettige winkel om te komen.

Happy

Zeer aangenaam

Mijn favoriete kledingwinkel. Goede kwaliteit, altijd behulpzame medewerkers en klantenservice. Top!

Hele prettige winkel

Mooie producten en zeer vriendelijk personeel Voor mooie prijzen!

Erg behulpzaam

Omdat een broek niet in de gewenste maat was heeft de medewerker overal heen gebeld zodat we vandaag alsnog een broek konden ophalen bij een filiaal

Een mooie winkel waar je altijd iets leuks vindt en het personeel vriendelijk is

Ik loop er regelmatig even binnen om te kijken of er iets nieuw is. Ziet er altijd aantrekkelijk uit.

Klantenservice is een koude douche

Altijd met veel plezier geshopt bij Sissy-Boy. Totdat van de week er een probleem ontstond met een poef die ik daar had aangeschaft. Het was niet eens zozeer dat de oplossing die er kwam ook weer als een koude drol werd ingetrokken, maar de manier van communiceren (kan namelijk alleen per app/mail), maar de manier waarop werd gecommuniceerd. Niets van alle warmte en vriendelijkheid die je in de winkels zeker wel voelt. Dit was een enorme afknapper!

Schöne Brille, Case geht so

Die Sonnenbrille ist super. Schick und schlicht. Das Case hingegen ist eine sperrige Box, die alles andere als handlich ist bzw. mal nicht eben im Handschuhfach verstaut werden kann. Muss mir hier leider eine Zusätzliche besorgen. Ansonsten war die Abwicklung sowie Versand perfekt.

Prima een verademing

eigenlijk zoals ik verwacht hoe ik in een winkel geholpen wil worden en nog een schepje extra. kom gauw weer. fijne herinnering aan mijn aankoop.

Correct

Vriendelijk

Vreiendekijk Goede kwaliteit Ruim assortiment

Prachtige kleding, goede service en regelmatig fijne korting!

Al veel leuke aankopen gedaan bij Sissy-Boy en wat ben ik onlangs fijn geholpen bij Sissy-Boy op de Oudegracht in Utrecht! De verkoopsters waren vriendelijk en dachten en keken mee bij het zoeken naar een mooie, passende outfit. Ik kreeg prettig advies en alle tijd en ruimte om rustig te beslissen. Wat een goede service! Ik kom graag nog eens terug.

Super fijn meegedacht met het uitzoeken van mijn inrichting! Bedankt!❤️

Geweldige collectie

Altijd weer leuke nieuwe spullen en kleding. Heel goed en deskundig personeel.

Mooie kleding

Nette winkel en erg vriendelijke verkoopsters!

Leuke winkel

Mooie producten

Fijn winkel adres met ook leuke kinderkleding

Fijn geholpen, goede sfeer

Groot assortiment en vriendelijk personeel

Leuke winkel met mooie spullen

Hele leuke, grote winkel met vriendelijk personeel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Saal van Zwanenbergweg 10