Super goede en vriendelijke service

Super aardig personeel

Zo gezellig bij Sissy Boy Leeuwarden. Super aardig personeel. Altijd in voor een gezellig praatte of een complimentje. En natuurlijk de leukste kleding en accessoires.

Bijzondere gezelligheid

Heerlijk even een reset in jullie gezellige shop en er is altijd wat te vinden als je een cadeautje nodig hebt of lekker iets voor jezelf!

Perfecte klantenservice

Fijne winkel

Mooie en goede producten en fijn om te winkelen Wat fijn is dat je geen druk voelt om te kopen en als je geholpen worden is daar een lieve verkoopster ❤️

Altijd goed

Fijne sfeer. Team dat er werkt is goed op de hoogte van de collectie. Kijken goed naar wat bij de klant past.

Fijne plek en lief personeel

De winkel is een ervaring op zich omdat het pand een oud postkantoor is en de inrichting erg mooi gedaan is. We keken onze ogen uit! Erg lief personeel, we komen graag nog eens,

Bijenkorf in Arnhem gevoel

Een winkel waar jebinnenloopt voor nieuwe en leuke items met een prettige sfeer en reuk.

Blij mee

Goede service, fijne winkel en mooie spullen

je voelt je erg welkom

geslaagd

Leuke spulletjes gevonden, maar miste wel een deel van de collectie

Wij gaan graag en vaak naar de winkel.

Van deze winkel en het personeel wordt je blij.

Hele leuke meiden, hangt goede sfeer en word top geholpen!

steeds weer een verrassing!

Hele mooie collectie die ik al aan een aantal vrienden en collega's heb aangeraden. Ze komen zeker kijken...

Heel verrassend

Aangename verrassingen gevonden on deze winkel. Wij genieten nu nog steeds van de lekkere geurtjes in huis.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Keurige winkel en zeer vriendelijk personeel

prettig

heel aangenaam

Mooie winkel klantvriendelijk

Leuke kinderkleding gekocht voor onze kleinkinderen. Mijn dochter was er erg blij mee en de kinderen ook.

Heel leuke verassende winkel

Goed geholpen en er leuke verassende winkel.

Favoriete winkel

Het blijft één van mijn favoriete winkel. Meestal begrijpen de aardige jongedames dat ik even rustig rond wil kijken. Ik kom vanzelf wel weer uit bij de kassa.

Zeer vriendelijk en attent

Vriendelijk en heel attent

Klantvriendelijk

Vriendelijk personeel

Mooie winkel en top personeel’

Leuke kleding, mooie woonaccessoires, fijne sfeer

Leuke nieuwe collectie voor het najaar. Goede meedenkende verkoopster.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg