Gulle oma en blije kleinzoon in schitterende winkel!

Mijn kleinzoon ging dolblij naar huis met 3 korte broeken en 3 shirts. We gingen bij jullie winkelen ivm zijn 9e verjaardag. Een aardige verkoopster hielp ons, tof uitje!!

Heel fijn geholpen

Verwachting overtroffen

Al sinds het uitkomen van de nieuwe zomercollectie heb ik mijn oog laten vallen op een specifiek kussen uit de serie. Tijdens een weekendje weg aan de andere kant van Nederland zag ik het kussen voor het eerst “in het echt” in de winkel. Omdat ik nog 230 km af te leggen had, dacht ik nog: die bestel ik online wel en haal ik bij de sissy boy bij mij in de buurt wel op. Maar helaas vond ik hem online niet meer. N.a.v. een foto die ik maakte wist ik samen met de klantenservice dat er in mijn vestiging nog 1 moest zijn. Dus meteen gebeld en volgende dag opgehaald. En zo blij als een kind met mijn aankoop.

Fijne winkel, heel prettig geholpen

Fijne winkel, heel prettig geholpen

Geweldige winkel

Altijd geweldige ervarige met kleur en inrichting

Prettig en vriendelijk

Prettig en vriendelijk

ruim keuze

Ook voor de oudere klanten is er ruimschoots aandacht en behulpzaamheid. Het valt wel op dat de mode toepasbaar is op zowel jong als in ons geval 70+ het personeel is zeer behulpzaam bij maken van een keuze en bij het passen van de items.

Top!!

Fijne mensen die er werken, prettige ruime winkel

Heerlijk uitgebreid geshopt en geweldig geholpen!

Het was op dinsdagmiddag rustig in de winkel en dat was fijn! Rustig alles kunnen bekijken en kunnen passen. Goed geslaagd qua kleding en voor de woonitems kom ik weer terug!

Hele gezellige winkel met mooie kleding en accessoires!

Fijne winkel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtige spulletjes!

Hele mooie manden en glazen gekocht, heel blij mee!

Leuk plekje en lieve medewerkers

Heel fijn, ik kom binnen kort terug .

Vriendelijk

Altijd een bijzondere collectie met woonaccessoires en altijd vrolijk en vriendelijk personeel!

Goed geslaagd.

Kleurrijke kleding. Voor de jonge èn de oudere vrouw. Niet doorsnee. Persoonlijke aandacht.

Sissy Boy is fantastisch. Praktisch op het station, lieve medewerkers en leuke spullen!!

Nette winkel vol inspiratie

Ik word altijd blij van deze winkel en wil vanalles hebben. Het is wel duur en daardoor slaag ik toch niet zo vaak.

Snelle levering mooi product

Snelle lever En een mooi product

Aardig personeel

Leuk winkeltje met aardig personeel. Vanwege de locatie (NS station) graag meer cadeau artikelen.

Mooi, stijlvol en vriendelijk!

Mooie spullen, prachtige winkel en heel vriendelijk personeel!

Thanks

bedankt voor alles

Kwaliteit

Prachtige kussens, mooie kwaliteit en geweldig design. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

About perfect as the store at the station

Nice selection and colour variation. The only tiny problem is the selection of size.

Prachtige winkel top

Vriendelijk en behulpzaam

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel snel en heel fijn besteld, bevestigd en bezorgd. Ontzettend blij hiermee

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg