Goede adviezen, persoonlijke begeleiding. Kortom fijne sfeer en persoonlijke benadering!
Beste Eveline, Bedankt voor je mooie feedback. Fijn om te horen dat je onze sfeer, adviezen en persoonlijke begeleiding waardeert. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen!
De enige reden om naar Sugarcity te rijden. Jullie hebben een gezellig winkel en dat maakt jullie daar uniek! Kunnen jullie ook een vestiging in Alphen ad Rijn openen?
Beste BBJ, Wat fijn om te horen dat je onze winkel altijd gezellig vindt en dat een bezoek aan Sugarcity daardoor extra leuk is! We waarderen je suggestie voor een vestiging in Alphen aan den Rijn en nemen dit mee in onze overwegingen. We zien je graag weer bij onze winkel!
Alsof je bij een vriendin door haar kledingkast mag speuren naar leuke items! Zeer vriendelijk personeel en alles zag er fris en cosy uit.
Beste Sylvia, Bedankt voor je mooie reactie. Fijn om te horen dat je onze winkel als sfeervol en gezellig ervaart en dat ons team je zo goed heeft geholpen. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen!
Beste Esther, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
…
Beste Isis, Bedankt voor je enthousiaste reactie. Fijn dat je onze winkel leuk vindt! We verwelkomen je graag weer.
Zeer ruim assortiment. Mooie inrichting en vriendelijk personeel.
Beste Babs, Bedankt voor je mooie feedback. Fijn om te horen dat je onze winkel, het assortiment en ons personeel waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Wij lopen er altijd even naar binnen, omdat jullie zo'n leuke uitgebreide collectie van Homeland hebben.
Beste Patricia, Bedankt voor je leuke reactie. Geweldig om te horen dat je onze collectie van Homeland waardeert en regelmatig even bij ons binnenloopt. We zien je graag snel weer terug!
Aparte spullen goede kwaliteit
Beste Flip, Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je onze producten als bijzonder en van goede kwaliteit ervaart. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Een warm bad
Beste Lianne, Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je je bij ons zo welkom voelt. We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen.
een prettige winkel met verrassende artikelen tegen redelijke prijzen.
Beste Carla, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je onze winkel en het aanbod waardeert, en dat je de prijzen als prettig ervaart. We hopen je snel weer te verwelkomen
Ik ervaar een positievere klantenbediening in de winkel in Maastricht in vergelijking met het filiaal te Gent. Dit is echter een algemene ervaring dat winkelpersoneel in Nederland veel klantvriendelijker is in vgl met winkelpersoneel in België
Beste Katleen, Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je het shoppen bij Sissy Boy Maastricht als gezellig ervaart. We waarderen je opmerkingen over het verschil in klantbeleving en nemen dit mee om onze service overal te blijven verbeteren.
Prachtige winkel en heel lief en behulpzaam personeel.
Beste Carina, Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent! Fijn dat je onze winkel en ons team als prettig ervaart. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen
Mooie winkel, mooie spullen, fijne, behulpzame mensen die er werken. Prima geholpen met het kiezen van ons meubel.
Beste M. Wat fijn om te horen dat je onze winkel en producten zo waardeert en dat ons team je goed heeft kunnen helpen bij het kiezen van je meubel. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen!
gezellige winkel met vriendelijk personeel!
Beste Regina, Bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je onze winkel en het personeel als prettig ervaart. We verwelkomen je graag opnieuw.
Leuke winkel en mooie spullen
Beste Monique, Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je onze winkel en producten waardeert. We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen.
Zoveel mooie spullen, kleding,…moeilijk kiezen!
Beste Erika, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je enthousiaste reactie. We vinden het geweldig dat je onze collectie zo mooi vindt!
Leuke collectie en aardig en behulpzaam personeel
Beste Petra, Wat fijn om te horen. Bedankt voor je mooie woorden over onze collectie en ons team. We hopen je snel weer te zien in de winkel.
Tevreden klant
Beste Ingrid, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor je lieve woorden — we hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
De collecties zijn van mooie kwaliteit, originele kleding met prachtige kleuren! Ook de home producten vind ik prachtig!
Beste Simone, Wat een prachtige review, dankjewel! Wat fijn om te horen dat je zo geniet van onze collecties en home producten. We doen ons best om steeds weer iets origineels en kleurrijks te brengen — superleuk dat dat opvalt!
Altijd een leuke winkel om te komen!
Beste Nina, Wat leuk om te horen! Fijn dat je graag bij ons langskomt — we zien je snel weer in de winkel!
Beste Gerrie, Bedankt voor je review! We zijn superblij dat je zo enthousiast bent. Tot snel
Fijne hulp bij het uitzoeken van een kleed. Ik nog eens 15%korting. Prachtige winkel.
Beste Michelle, Wat fijn om te horen dat je zo genoten hebt van de sfeer en onze hulp bij het uitzoeken van je kleed! En die 15% korting is natuurlijk een mooie bonus. We hopen je snel weer te zien in onze prachtige winkel!
Altijd fijn om in de winkel in Haarlem te zijn. Er hangt een goede sfeer en het personeel ZIET je echt.
Beste Chantal, Wat heerlijk om te lezen, bedankt! We vinden het belangrijk dat iedereen zich gezien en welkom voelt, dus fijn dat dat bij jou zo overkomt in onze Haarlem winkel. We kijken uit naar je volgende bezoek!
Vindt hier altijd wel een passend cadeau. Aardig personeel en gewoon een fijne sfeer
Beste Brigitte, Dankjewel voor je fijne review! We zijn blij dat je onze winkel overzichtelijk vindt en dat je er altijd een mooi cadeau weet te vinden. Ons team doet z’n best om iedereen zich welkom te laten voelen. Tot snel weer!
Ik zocht een shirt in een specifieke kleur. Dan zit je goed bij Sissy Boy, want de collectie hangt op kleur.
Beste Marian, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze winkel in hartje Rotterdam! Fijn dat je makkelijk dat perfecte shirt kon vinden dankzij onze collectie op kleur. We hopen je snel weer te zien!
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg