Nog niets ontvangen

Iedere keer bericht van ontvangst tijd en dan een bericht duurt nog 1 of 2 dagen

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Wat vervelend om te horen dat u nog niets heeft ontvangen. Volgens de track & trace code is uw pakketje een dag later netjes bezorgd door DHL. Zou u met ons contact op willen nemen? Dan kunnen wij samen tot een oplossing komen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

snel geleverd

fijn product en snel geleverd

Reactie van het bedrijf

Beste Yvonne, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de snelle levering. Veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Keurig!! Zeer tevreden!

Goede communicatie,snelle levering!

Reactie van het bedrijf

Beste Alie, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over de communicatie en de snelle levering! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Soepele transactie, mooie tafel.

Mooie tafel en gemakkelijk uit te klappen, slim systeem

Reactie van het bedrijf

Beste Tony, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de tafel, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Zeer goede service

Problemen bij levering door DHL zijn zeer adequaat opgepakt door Toptuincentrum. Reageren zeer vlug op mails.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de problemen met de levering goed zijn opgepakt door mijn collega's. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Goede en snelle service

Had 12 dahlia knollen besteld , waarvan 3 arabian night , kwam er daarvan 2 knollen tekort , 22 feb 2023 hierover gebeld en had 23 feb 2023 de knollen gekregen + 1 extra knol . Dat vind ik nu netjes en goed afgehandeld .

Reactie van het bedrijf

Beste Debbie, Nogmaals excuses voor onze onoplettendheid. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze oplossing en bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Snelle en correcte levering

Snelle levering, goed verpakt. Bloembol ziet er goed uit!

Reactie van het bedrijf

Beste Lianne, Bedankt voor uw mooie review! Veel plezier van uw bloembol :) Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

goede kwaliteit en service

goede kwaliteit en service

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze kwaliteit en service. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Uitermate tevreden

Voor mijn hond een assorti king cozy besteld. Specifiek om een aapje gevraagd, hij heeft er in 6 jaar al 2 tot de draad versleten maar hij kan niet zonder. Hij en zijn nieuwe aap zijn alweer onafscheidelijk, de ouwe restanten zitten er wel aangenaaid voor de geur. Maar top service en snel geleverd

Reactie van het bedrijf

Beste Bjorn, Wat fijn om te horen dat uw hond weer lekker kan spelen met zijn aapje! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Prima product met correcte levering

Prima product met correcte levering

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de levering. Met vriendelijke groet, Toptuincenturm

Top en snel

Gemakkelijk de bestelling kunnen plaatsen en de levering was al snel na 2 dagen!

Reactie van het bedrijf

Beste Monique, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Gewoon goed.

Goed product Levering volgens afspraak

Reactie van het bedrijf

Beste, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Zelfs het niet in voorraad hebben van alle delen van de bestelling werd super snel geregeld. Ben zeer tevreden over levering en producten.

Reactie van het bedrijf

Beste, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Had op vrijdag een bestelling gedaan en deze werd op zaterdag keurig verpakt geleverd!

Reactie van het bedrijf

Beste Monique, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles goed was verpakt. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe Lampe Berger geuren! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Heel fijn

Ik had hier iets besteld, snelle levering ,artikelen waren mooi en goed verpakt. En hier het voordeligste. Ik zal hier zeer zeker nog eens bestellen.

Reactie van het bedrijf

Beste Sandra, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles met de bestelling goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Ik had smiddags voor 14.00 uur besteld en het werd de volgende dag geleverd!

Reactie van het bedrijf

Beste Jeannet, Fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd is. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Snelle en goede service

Het pakketje wat ik besteld had was er heel snel en netjes verpakt

Reactie van het bedrijf

Beste Petra, Bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat alles goed is aangekomen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Oplichters

Krijg minder geld terug dan ik heb betaald . Nooit iets bij deze mensen kopen !!

Reactie van het bedrijf

Beste Jack, Wat jammer dat u niet tevreden bent. Wij hebben het teruggezocht in ons systeem, maar wij zien helaas dat u geen contact met ons hebt opgenomen over de bestelling. U geeft aan minder geld teruggekregen te hebben dan dat u hebt betaald. Bij het retourproces staat aangegeven dat de retourkosten verrekend worden bij het bedrag dat naar u wordt teruggestort. Dit is ook bij uw retour het geval, in onze retourprocedure is dit ook terug te lezen. Mocht u nog vragen of opmerking hebben dan kunt u ons bereiken via het mailadres: info@toptuincentrum.nl Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Mijn bestelling kwam snel binnen. Helaas was een onderdeeltje kapot. Contact opgenomen met de klantenservice en die reageerde vlot en loste het probleem snel naar tevredenheid op.

Reactie van het bedrijf

Beste Elly, Fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen. Wij hopen dat u ondanks het kapotte onderdeeltje alsnog veel plezier heeft van uw bestelling! Fijn weekend toegewenst! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Product correct en snel geleverd!

Product correct en snel geleverd!

Reactie van het bedrijf

Beste Teuntje, Bedankt voor uw mooie review. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Snelle bezorging van onze bestelling. Gewoon zoals je verwacht.

Reactie van het bedrijf

Beste Kees, Bedankt voor uw mooie review! Wij hopen dat uw bloembollen allemaal mooi gaan bloeien! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Positieve ervaring.

Van bestelling tot levering, alles perfect verlopen.

Reactie van het bedrijf

Beste Raphael, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het gehele proces. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Succesvolle aankoop. De vogels zullen er blij mee zijn en ik ook.

Reactie van het bedrijf

Beste Jans, Bedankt voor de fijne review! Wij hopen ook dat de vogels er blij mee zullen zijn, maar dat zal vast wel goed komen met de mooie nestkastjes. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Snelle levering binnen 24 uur

Reactie van het bedrijf

Beste Franny, Hartelijk dank voor de mooie review! Wij wensen u veel plezier van de Sint-Janskathedraal. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum

Alles volgens verwachting

Goede website, gemakkelijk bestelproces en keurige levering.

Reactie van het bedrijf

Beste Nico, Bedankt voor uw mooie review! Het duurt nog even, maar wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe kunstboom! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum