Beste Wilmy, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de producten snel en goed binnengekomen zijn. Veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Astrid, Hartelijk dank voor de review! Goed om te horen dat alles goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Conny, Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat de verlichting snel en goed geleverd is. Veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Alexandre, Bedankt voor de review. Vervelend om te horen dat er het een en ander is misgegaan met uw bestelling, dat is niet de bedoeling! Ik heb even gekeken, maar ik zie dat mijn collega het met u heeft opgelost via de mail en dat er een nieuw pakket naar u is opgestuurd. Op de track en tracé zie ik ook dat het pakket al bij u geleverd is. Ik hoop dat alles nu goed is gegaan, mocht er wat mis zijn dan horen wij dat graag via info@toptuincentrum.nl Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Merel, Bedankt voor de mooie review! Heel fijn om te horen dat de pot nog mooier is dan op de foto. Veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Guus, Hartelijk dank voor de mooie review! Goed om te horen dat het pakket snel bij u geleverd is. Veel plezier met de prachtige vaas. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Nikkie, Bedankt voor de review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Karin, Hartelijk dank voor de review! Fijn om te horen dat de pot een mooi plekje heeft gekregen. Veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Jan, Bedankt voor de review! Goed om te horen dat de verzending snel is gegaan. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste, Bedankt voor de review! Ik heb even met u mee gekeken op de track en tracé en ik zie inderdaad dat het pakket er wat langer over gedaan heeft om bij u te komen. Het pakket is hier wel op dezelfde dag als dat u de bestelling gedaan heeft met de pakketdienst meegegaan, maar ook doordat het weekend ertussen zat is de bestelling helaas wat langer onderweg geweest. We zijn blij om te horen dat verder alles goed was! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste, Bedankt voor de review. Helaas kan ik in ons systeem alleen geen klantcontact vinden over het retourneren van uw bestelling. Bij ons is het retourtermijn 30 dagen, dit is ook te lezen in de retourvoorwaarde op onze site. Ik zie dat u uw bestelling op 17-08-2023 hebt gedaan. U kunt het product dus wel naar ons retourneren. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u ons een mailtje sturen. Dit mag naar info@toptuincentrum.nl. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Tineke, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de levering snel is gegaan. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Chris, Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat mijn collega's u goed te woord hebben gestaan. We gaan ervan uit dat alles goed gaat komen en dat het inderdaad goed afgehandeld zal worden met de leverancier. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het vlot is verlopen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste José, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de levering snel was. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste, Bedankt voor de beoordeling! Fijn om te horen dat de geuren goed bevallen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Patrick, Fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Hanny, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de plantenbak in perfecte staat is. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Gie, Vervelend om te horen dat het niet helemaal goed lijkt te gaan met uw bestelling. U kunt ons mailen via info@toptuincentrum.nl. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Constant, Vervelend om te horen dat de bestelling niet geleverd was en het pakket vertraging had opgelopen bij de vervoerder. Als het goed is is het pakket nu wel geleverd. Mocht dit niet kloppen dan horen wij het graag. U kunt ons altijd mailen via info@toptuincentrum.nl Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Ilse, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste, Bedankt voor de review. Vervelend om te horen dat het de eerste keer niet goed is gegaan met de bestelling. Wel goed om te horen dat de klantenservice u fijn te woord heeft gestaan. Veel plezier met de plant! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Danny, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum