Heerlijk ‘onesies’ besteld en leuke aanbieding!
Ook heel leuk en heel goed.
Beste Sandra, Hartelijk dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Door beperkte voorraad kon mijn bestelling niet volledig afgewerkt worden. Wel onmiddellijk excuses gekregen en geld teruggestort door hen.
Beste Johan, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat het goed is opgelost. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Goede opvolging van de bestelling, en snelle levering
Beste Anne-marie, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Prima service en prima materiaal
Beste Friso, Hartelijk dank voor de review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Ik had 2 flessen teakbeschermer besteld. Ik kreeg vrij snel daarna een mailtje dat er een voorraad fout was en er maar één fles geleverd kon worden. Het bedrag van de niet geleverde fles en de bezorgkosten heb ik netjes teruggestort gekregen.
Beste Arjan, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het goed is opgelost. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Prima levering! Maar nog niet uitgepakt ivm de winter
Beste Carla, Hartelijk dank voor de review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Bestelling geplaatst, normaliter 5 werkdagen leveringstermijn, hadden onze bestelling reeds op 1.5 dag erna. Zeer vriendelijke en cliëntgerichte chauffeur!!! Goederen zijn zeer goed ingepakt en worden netjes door chauffeur tot aan de deur geleverd. Picknick tafel is top, zeer mooie tafel aan een zeer goeie prijs!!! Wij zijn fan van jullie én zeer zeker kopen wij nog aan, bij jullie!!!!
Beste Katleen, Hartelijk dank voor deze mooie review, super. Veel plezier met de picknicktafel! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Precies gekregen wat ik verwacht had en ook ontvangen
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor de review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Positief.. snelle levering.. mijn Duitse dog is er heel blij mee. Ik zou tuincentrum aanbevelen
Beste Rinjos, Hartelijk dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
4 tuinstoelen, vlot en goed verpakt geleverd.
Beste Thomas, Bedankt voor de super review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Fijne website Mooie producten Goede communicatie met levering. Klein dingetje Ik kon de smileys niet aanklikken voor de chauffeur Top geregeld
Beste Monique, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Bestelling was zeer vlug geleverd
Beste Gaby, Bedankt voor de review! Erg fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Mijn bestelling hebben ze snel geleverd.
Beste Inge, Hartelijk dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Toen ik de doos open maakt zag ik direct blaadjes los liggen. Deze kwamen van de plant. Na inspectie kwam ik erachter dat er meerdere blaadjes van de plant af waren. Bij de hangplant zat geen pot. Dit had ik niet in de omschrijving gezien.
Beste Ria, Bedankt voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat de plant niet helemaal naar wens was en dat het niet duidelijk was dat de pot er niet bij zat. Mocht u vooraf vragen hebben over een product, dan kunt u ons altijd bellen of mailen, we helpen u graag verder om dit soort misverstanden te voorkomen. Ik zie in de mailbox dat u inmiddels al geholpen bent door onze klantenservice en dat het goed is opgelost. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunt u contact opnemen via [email protected] Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Goed advies gekregen en keuze uit een mooi assortiment bomen en planten!
Beste Edwin, Hartelijk dank voor de mooie review! Erg fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Gewoon goed, even belletje voor een na opdracht verandering en gelijk geregeld! Snelle levering
Beste Herman, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles snel geregeld is. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Frits, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Mijn bestelling keurig bezorgd en telefonisch goed geholpen . Super tevreden
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor de super mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Na eerdere vlekkeloze leveringen ging het mis bij de laatste bestelling. Het contact met de klantenservice verliep prima en het is opgelost.
Beste Petra, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat het goed is opgelost door de klantenservice. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
De stoelen die ik besteld had waren helaas niet allemaal meer op voorraad bleek een paar dagen later. Andere uitgezocht en besteld, daar ben ik ook heel blij mee. De levertijd was door het missen van een kleur van de eerste keuze wel erg lang.
Beste Judith, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat het goed is gekomen met de bestelling en de andere stoelen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Snelle levering en de chauffeur was zeer vriendelijk
Beste Muariel, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Besteld 11 augustus.Zouden vandaag leveren.Ben benieuwd.
Beste Martine, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het pakket vertraging heeft opgelopen. Helaas ligt dit bij de externe koeriersdienst en is het buiten onze macht om dit proces te versnellen. Mijn collega heeft u hier telefonisch over geïnformeerd. Excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected], we helpen u graag. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Kussens waren in een doos gepropt waardoor veel kreukels.
Beste S, Bedankt voor de review! Wat jammer om te horen dat het onhandig verpakt was, onze excuses hiervoor. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via: [email protected], we helpen u graag. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Très bonne expérience À recommander
Dear Damien, Thank you for your review! Kind regards, Toptuincentrum