Beste Tiny, Bedankt voor uw mooie review. En wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Hennie, Fijn om te horen dat u na contact met ons alsnog snel uw pakket heeft ontvangen. Ondanks de vertraging hopen wij dat u veel plezier heeft van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste, Bedankt voor het compliment. Vervelend om te horen dat de bezorging met DHL niet altijd goed is gegaan bij u. Hopelijk kunt u toch nog genieten van de bestelling! Met vriendelijke, Toptuincentrum
Beste Joyce, Fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Marina, Bedankt voor de review! Veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Saskia, Goed om te horen dat u goed geholpen bent door een van onze medewerkers! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Ron, Fijn om te horen dat de producten snel en goed bij u zijn aangekomen. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Marc, Hartelijk dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Erik, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over ons! Veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Cees, Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling, Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Leon, Wat fijn om te horen dat uw potten snel zijn geleverd. Veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Ale, Wat fijn om te horen dat u zo positief bent ondanks dat u wat langer heeft moeten wachten op uw regenton. Wij wensen u veel plezier met uw regenton! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Hester, Wat jammer om te horen dat het niet paste. Ondanks dat zijn wij erg blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Toptuincenturm
Beste Marie, Bedankt voor de review! We moeten inderdaad nog even wachten op de zon, maar hopelijk kunt u binnenkort heerlijk genieten in de relaxstoel. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Joke, Bedankt voor uw mooie review! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Mien, Bedankt voor uw mooie review! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Anne, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de verpakking. Wij wensen u veel plezier met uw klimplanten! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Cynthia, Fijn om te horen dat u de buitenlampen snel heeft ontvangen. Bedankt voor uw tip wat betreft de verpakking. Dit zullen wij aan ons magazijn doorgeven. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Charlotte, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u blij bent met de aankoop. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Jacq, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons! Veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Lia, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden over ons bent! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Toos, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum