Beste, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Hilde, Bedankt voor de review en de mooie 10! Wij zullen uw opmerking over de pakketdienst intern bespreken, wij vinden het namelijk vervelend dat dit niet helemaal goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste, Bedankt voor de review. Vervelend om te horen dat de 2e kikker kapot is gegaan. Helaas kan ik geen mail of app contact hierover vinden. Mocht er wat zijn met de bestelling zou u dan foto's kunnen sturen naar info@toptuincentrum.nl? We zullen dit dan netjes met u oplossen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Annemiek, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste A. van den Berg, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Wij hopen ook dat de plant goed staat op het schoolplein! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Birgit, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze klantenservice. Wij wensen u veel plezier van uw ligbedden! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Frank, Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u er zo blij mee bent! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Monique, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Jan, Fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Esther, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Fijn om te horen dat u ons aanbeveelt! Veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Marc, Fijn om te horen dat u uitermate tevreden bent over ons! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Maartje, Wat een leuke review! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons en over de planten :) Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Lia, Fijn om te horen dat uw relaxstoel snel is geleverd. Wij hopen dat u er veel plezier van heeft! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Hannah, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat het snel is opgelost voor u. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste W.Bedijn, Bedankt voor uw tip, wij zullen dit aan onze magazijnmedewerkers doorgeven. Wij wensen u alsnog veel plezier van uw nieuwe parasolvoet! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Hans, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Sander, Goed om te horen dat alles snel is geregeld. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Vera, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles in orde was. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Gertrud, Fijn om te horen dat uw pakket snel is geleverd, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Theresia, Bedankt voor u mooie review! Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over ons :) Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Pauline, Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze klantenservice. Wij wensen u veel plezier van de bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Anke, Bedankt voor uw mooie review! Veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Tiny, Bedankt voor uw mooie review. En wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum