Beste Linda, Fijn om te horen dat uw pakket snel is geleverd. Het duurt nog even, maar wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe kunstboom! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Henk, Bedankt voor uw mooie review. Uw aandachtspuntje is zeker iets waar we wat mee kunnen! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Marjan, Bedankt voor uw mooie review. Hopelijk hing de kersthanger mooi in uw boom! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Ronald, Bedankt voor uw mooie review! Hopelijk heeft u veel plezier van de theelichthouders! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Elina, Excuses dat de retourprocedure u onnodige tijd heeft gekost. Met het oog op de duurzaamheid sturen wij het retourticket altijd later via de mail indien nodig. Wij hebben niet van u vernomen dat u geen printer had, wij hadden graag met u mee willen denken. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Folkert, Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar verwachting is binnen gekomen. Uw bestelling is nieuw in de doos verzonden. Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Eveline, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de klantenservice u goed heeft geholpen. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Susan, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes en snel is geleverd. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Silvia, Bedankt voor uw mooie review! Het is leuk om te horen dat u zo blij bent met onze service! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Nikki, Wat vervelend om te horen dat uw product nu al kapot is. Wij hebben van u nog niets vernomen via de klantenservice. Wij zouden graag met u mee willen denken voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Karin, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen u blij bent met onze service en de kwaliteit van het door u bestelde product. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Richard, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het persoonlijke contact. Wij hopen dat de bloemen mooi zullen staan in uw tuin! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Carla, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste John, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u uw bestelling bij ons als perfect heeft ervaren. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Willeke, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u blij bent met de kerstornamenten. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Petra, Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw kerstboom en dat deze snel bij u is bezorgd. Veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Brigitte, Bedankt voor uw mooie review! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Ingrid, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over de kwaliteit. Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Ruud, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw kersthangers. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Tineke, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de levering. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Diana, Fijn om te horen dat uw aankoop snel is bezorgd. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Erik, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het bestelproces en de snelle levering. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Cor, Fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij uw bestelling. Wij wensen u veel plezier met de aardappelmanden! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie review en leuk om te horen dat u een leuke dag heeft gehad! Met vriendelijke groet, Toptuincentrum
Wat leuk dat u heeft opgemerkt dat wij verpakkingsmaterialen hergebruiken! Wij vinden het belangrijk om als tuincentrum, groen en milieu bewust bezig te zijn. Vandaar dat wij dozen van alle artikelen die wij onder andere geleverd krijgen in het tuincentrum hergebruiken als verzenddozen. Bedankt voor uw review en een fijne dag gewenst.