Keurig ingepakt en in goede staat ontvangen

Tevreden

Parasol steun 50kg.

Aangename ervaring. Conform afspraak.

Tevreden klant

Snelle levering en keurig verpakt. Heel tevreden over toptuincentrum.

Eenvoudig om te bestellen en zeer snelle levering!

Zal een volgende keer zeker weer op de Website bestellen.

Klacht, maar wordt opgelost

Product was niet goed, maar er wordt wel netjes opgelost. En dat is wat telt. Overal kan wat mis gaat tenslotte

Prima.

Geen aanmerkingen

Planten zien er prima uit.

Ik heb 2 clematissen besteld:Rouge cardinal en Pr.Diana voor een aantrekkelijke prijs.De planten zagen er goed gezond uit.Keurig verpakt.

Supersnel geleverd maar verpakking was niet echt professioneel

Supersnel geleverd Verpakking in oude doos, ingesneden en slecht getaped. Dat zou ik zelf zo nooit verpakt en verstuurd hebben. Maar zeer tevreden met de aankoop

Prima. Heel tevreden

Tevreden

Prima kwaliteit en snelheid

Ik dacht bij de bestelling, ,al wel even duren Wat is het dan leuk, eerder dan verwacht het bestelde te krijgen

Top, echt hele fijn webshop/website en een super snelle levering.

Ben nog wachtende op antwoord n.a.v. mijn bestelling die ik graag retiteywil sturen

Bestelling geplaatst en verkeerde besteld, wil graag retour sturen en heb nog geen antwoord gehad op mijn laatste vraag

Snelle en nette levering!

Duidelijke website en snelle levering van de producten.

Snelle goeie leveringen

Snelle levering ,super ! Maar helaas door bezorger voor de deur neergezet i.p.v. bij buren afgegeven nadat bezorgmonent was veranderd naar een vroeger tijdstip

Snel , en keurig verpakt geleverd

Was snel binnen en keurig verpakt

Netjes op tijd geleverd Via mail werd ik op de hoogte gehouden over bezorging.

Er was iets niet meer en ze mailde met een andere oplossing

Helemaal tevreden met mijn bestelling, snel en goed beschermd geleverd.

Helemaal tevreden met mijn bestelling, snel en goed beschermd geleverd.

prima zaak

goede prijs, kwaliteit en snelle leverin van het bestelde. goede service via media contact!

Top winkel

Een heel grote en mooie winkel! Super vriendelijk personeel en heel redelijk qua prijs kwaliteit!

Leuk assortiment

Leuk assortiment, snelle bezorging en zr goede service.

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

Snelle levering en attente sticker voor verjaardag

Het boek werd snel geleverd en er werd een sticker op geplakt voor de 70ste verjaardag van de ontvanger. Ik zal zeker nog een keer bij dit bedrijf iets bestellen.

Kabouterhuis

Koop een kabouter in een boom met muziek zit er geen muziek in vind dit misleidend heel jammer

Graafseweg 248

5213 AR ’s-Hertogenbosch