Het bestelde bleek bij levering, ondanks zorgvuldige verpakking te zijn gebroken. Dit is door de klantenservice heel snel opgelost. Hierdoor toch een tevreden klant.
Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze klantenservice! Bedankt voor de leuke review
Goeie webshop. Duidelijk. Snelle levering en lage prijs!!
Goed om te horen dat de webshop duidelijk voor u is! Bedankt voor de leuke review
Bestelling en levering is goed en snel verlopen.
Wat fijn om te horen! Dank je wel
Hele mooie bloem, keurig verpakt en snel vervoerd. DE plant zat wat los in de pot en door de grote viel hij bijna om
Wat fijn om te horen, dank je wel!
Goede en duidelijke mail en goed product
Bedankt voor de leuke review!
Goede prijs. Snel geleverd. Geen track en trace overigens.
Wat fijn om te horen, wel vervelend dat u geen track en trace heeft ontvangen. Dit gaat normaal gesproken namelijk automatisch.
Doordat ik verkeerde aardappelmanden had besteld kon ik deze terug sturen en een dag later had ik de juiste manden. Geweldige service.
Wat fijn om te horen! Veel plezier met de aardappelmanden :)
Prachtige panterprint hoodie gekocht, zeer goed verpakt en binnen enkele dagen geleverd, helemaal tevreden.
Wat leuk om te horen, veel plezier met uw panterprint hoodie!
verbazingwekkend....omdat ik binnen 1 week dezelfde bestelling doe maar bij de 2e bestelling duurder uit ben...... 29 september 2 oversized hoodies besteld voor 19,50 per stuk 4 oktober 2 oversized hoodies besteld maar nu voor 22,99 per stuk..... ik was echt verbaasd.......
Goedemorgen Cora, bedankt voor je bericht. Helaas gingen de hoodies zo snel, dat we heel snel bij hebben moeten bestellen, ook wij hebben helaas continue met prijswijzigingen te maken. De hoodies zijn zeer scherp geprijsd en vind u echt nergens goedkoper. Mail ons de volgende keer even en dan zijn we altijd bereid om in oplossingen met u mee te denken.
zeer goed . vriendelijk. aardige medewerkers niets op aan te merken
Goedemorgen Nel, wat fijn om te horen, dank je wel.
Omdat de planten los in een doos zonder een ‘deze kant boven’ sticker zijn gestopt zonder ervoor te zorgen dat ze niet dicht tegen elkaar aan staan zitten de planten helemaal onder het zand. 1 plant was geplet en op een of andere manier zijn er geen bladeren geknakt, wat echt een wonder is.
Goedemorgen Ellen, wat vervelend om te horen. Wij hebben deze klacht van u bij onze klantenservice niet ontvangen. U kunt ons alsnog een email sturen, dan gaan wij dit natuurlijk netjes voor u oplossen.
Na mijn bestelling te hebben na gekeken mistte ik 1 artikel, hierover een berichtje gedaan en kreeg snel een reactie en de volgende dag lag het artikel wat ik mistte in de brievenbus.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat er iets miste in uw bestelling. Wel fijn om te horen dat het missende artikel snel is na geleverd en u alsnog hartstikke tevreden bent.
Snel geleverd, goed verpakt
Wat fijn om te horen!
Het artikel was snel verzonden alleen in mijn fleece hoodie zaten twee gaten. Ik heb ze een mail gestuurd maar daarop nog steeds geen antwoord (bijna een week geleden) Dat vind ik wel jammer.
Snelle levering, product goed!
Wat fijn om te horen!
Nette en snelle service!!
Hartelijk dank voor uw review!
De slogans: "U vraagt wij draaien" en "Vandaag besteld morgen bezorgd" gaan zeker op voor Toptuincentrum, en dat is verheugend! Zeker als je dan ook nog verrast wordt door het kadootje aan jezelf :-)
De potten zijn mooi en wegen niet zwaar, maar zijn wel sterk. Fijn dat ze in de winter ook buiten kunnen blijven staan.
Fijn om te horen! veel plezier met de potten :)
Lampe berger producten besteld. Netjes ingepakt en geleverd. Wel dagje later dan beloofd maar dat kwam door de DHLie vertraagd was.
Wat vervelend om te horen dat het pakketje iets was vertraagd door onze verzender. Wel wensen u veel plezier van de heerlijke Lampe Berger producten :)
DHL leverde niet, maar snel opnieuw bestelling verzonden door Toptuincentrum.
Hoi Frans, wat vervelend om te horen dat DHL uw pakket niet had geleverd. Wel fijn om te horen dat mijn collega's het goed vuur u hebben opgelost en u alsnog tevreden bent. Fijne dag!
Vlotte levering nette stoelkussens
Wat fijn om te horen! Veel plezier van de kussens
regenton Elho was perfecte aankoop en prijs, mooie vormgeving
Wat leuk om te horen! Veel plezier van de regenton :)
Pakjes ontvangen na vertraging. Daar het om bollen (Allium) gaat zal ik tot volgend jaar moeten wachten voor de beoordeling op kwaliteit. Of ze echt zo mooi zijn als op het plaatje.
Goedemiddag Katja, wat vervelend om te horen. Wij zien dat uw pakket inderdaad is vertraagd bij DHL, en hebben daarom even contact met hen opgenomen voor u. Het pakket word als het goed is morgen geleverd. Zodra u het pakket heeft ontvangen mag u de review altijd aanpassen, dan kunnen wij deze klacht bij DHL neerleggen en gaat dit niet ten koste van onze service. U mag ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen: 0736147461 of [email protected] 05-09: We zien dat uw pakket inmiddels is geleverd door DHL, hopelijk heeft u alles in goede orde ontvangen
Originele beoordeling
Krijg bericht van DHL dat ze donderdag zouden leveren, pakje kon waarschijnlijk door de brievenbus. Niets ontvangen en ook geen verdere berichtgeving van DHL. Dit is mijn zoveelste slechte ervaring met DHL. Dit is natuurlijk meer een klacht over DHL dan het tuincentrum.
Voldoet aan verwachting en vlotte levering.
Wat leuk om te horen! Hartstikke bedankt en wellicht tot ziens in onze webshop
Graafseweg 248
5213 AR ’s-Hertogenbosch