Snelle bezorging

Wok voor de cobb bbq en cobblestones besteld was er vlot.

Snel besteld en bezorgd

Snel besteld en bezorgd

het was erg goed verstuurd prima

Goede korting, snelle levering!

Keurig emailtje ('seintje') ontvangen toen een artikel weer op voorraad was en de korting op het desbetreffende artikel was nog geldig. Meteen besteld en snel geleverd gekregen. Kan geen minpunt bedenken.

Snelle levering en goede service!!!

De velvet eettafel stoelen die ik bij de TopTuin Centrum heb besteld, waren heel snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Vlotte afhandeling

Bestellen was eenvoudig en werd snel geleverd.

Alles goed geleverd

Ok

Potten mooi en afhandeling goed, bezorging zeer slecht

Heel ontevreden over DHL. Ze hadden het pakket bij twee huizen verderop achter een aanhangwagen gezet. Er is bij ons geen bericht achtergelaten. We waren thuis: we hebben de wagen van DHL voorbij zien rijden.

Snelle levering van mooie kunstbloemen

Snelle levering van mooie kunstbloemen

Snel en een mooi produkt

positief goed produkt alleen transport kosten van 35 euro voor een parasol van 80 euro zijn negatief ervaren

uitstekend!

zeer prettige tweede ervaring met Toptuincentrum . op alle vlakken. een aanrader

Prima klantgerichte dienstverlening

Ik had abusievelijk het Toptuin centrum gebeld om een snoeischaar te ruilen. Bleek dat ik m daar niet had besteld. Werd telefonisch echter uitstekend en met begrip te woord gestaan toen me duidelijk werd dat het een vergissing van mij betrof. Heb wel een zwembad daar gekocht.

Zeer netjes verpakt en snelle levering

Beschadigd en verkeerd artikel ontvangen.

Een van de foto’s van de producten informatie klopte niet. Ik kreeg de bloempot in een andere kleur. Ook zaten er allemaal krassen op.

Goede aanbieding

Mooie aanbieding via internet en een snellere levering

Snelle levering :)

Super snelle levering zodat ik de Hawaï parasol mooi op tijd heb ontvangen en mijn tropicalparty helemaal compleet was

gewoon zoals het hoort: kijken, bestellen en ontvangen voor een leuke prijs.

blij met onze aankoop van een regenton. Ze hadden de beste prijs op internet en keurig snel geleverd. Helemaal top!

duidelijke communicatie

Iets vertraagde levering. Werd hierover uitstekend geinformeerd.

Snelle service maar artikelen vuil ontvangen

Het zijn weliswaar tuinartikelen (trolleys voor plantenbakken) maar het was toch fijn geweest als de medewerkers even met een doekje over de artikelen gegaan waren, stof en spinnenwebben zaten er nog op. Wel duidelijke communicatie en snelle levering (binnen 1 dag).

Slechte info

De maten van een tafel waren niet correct vermeld,

Verkeerd schort geleverd

Helaas verkeerd schort geleverd omdat er een verkeerde foto op de website stond erg jammer kan beter als je de correcte foto zet op de website zodat de klant krijgt wat deze op de website besteld. En ver komt dan ook het terugsturen en de administratie rompslomp. Maar wel netjes afgehandeld telefonisch en netjes een retourlabel gehad nu alleen nog mijn geld die is nog niet teruggeboekt.

zeer tevreden

grote keuze en perfecte levering ,uiterst vriendelijk

Mooie prijs en goeie service

Mooie prijs en goeie service

goede prijs en voldoende service, maar kan beter

weinig informatie over de voortgang van de bestelling. Ik heb geen track en trace gezien, ineens stond de bezorger voor de deur, dit kan beter, voor de rest in orde. E-mail over de registratie en bestelling kwamen in de spambox terecht (dit ligt uiteraard aan de spamfilter van Google)

Zie boven

Graafseweg 248