Klantvriendelijk

Mooie planten voor een goede prijs

Top service ensnel

Snelle levering en prima prijs kwaliteit

Nationale tuincadeaubon niet geaccepteerd en ontevreden over levering

Bij het afrekenen lukte het niet om te betalen met de Nationale Tuincadeaubon, terwijl die wel geaccepteerd zou moeten worden. Wellicht omdat ik slechts een deel van het totaalbedrag met de cadeaubon kon voldoen, maar dat lijkt me toch niet de bedoeling. Er kwam helaas geen melding wat er fout ging / de reden waarom de cadeaubon niet werd geaccepteerd. Omdat ik gebruik wilde maken van een actie waarbij niet aangegeven stond of die een dag later nog zou gelden en ik op de avond van bestellen geen contact kon krijgen met de klantenservice om het probleem met het inwisselen van de cadeaubon te verhelpen, heb ik het totaalbedrag toch maar met iDeal betaald. Helaas kon de klantenservice me daardoor een dag later ook niet meer helpen om alsnog met de cadeaubon te verrekenen. Verder viel de levering me tegen. Van DHL krijg je slechts een melding dat de levering plaatsvindt op dag X tussen 08:00 en 18:00u. Er is geen mogelijkheid om inzicht te krijgen in een korter leveringstijdvak of om een aanpassing (leveringsmoment, afleveren bij de buren oid) aan te geven. Hierdoor helaas de eerste dag de bezorger gemist omdat hij precies kwam op het moment dat de hond werd uitgelaten en daarna dus de volgende werkdag de hele planning om moeten gooien om nogmaals een volledige dag thuis te zijn. Erg onhandig allemaal.

Super ervaring!

Ik heb een regenton besteld bij Toptuincentrum voor een goede prijs. Na mijn bestelling werd ik netjes op de hoogte gehouden van de verzending. Eenmaal (tijdig) aangekomen zag mijn ton er ook goed uit, onbeschadigd en goed afgeleverd. Ik ben erg tevreden en ben zeker bereid ook in de toekomst dingen te bestellen bij Toptuincentrum!

Voldoet aan alle verwachtingen.

Snel geleverd, stoelen zijn prachtig!

Fijne produkten en klantenservice

Mooie produkten en vriendelijk personeel.top!

Verlichting

Mooie solar verlichting die ook met een kabeltje is op te laden als er te weinig zo'n is geweest!

nog geen ster waard

verkeerd product geleverd, slechte communicatie en klantenservice, bieden geen oplossingen. kosten voor mij terwijl zij iets verkeerd leveren. flutbedrijf

Goedkoop en snelle levering.

De goedkoopste wat betreft Capi buitenpotten en volgende dag geleverd.

super correcte levering

super correcte levering zowel verpakking, kwaliteit en snelheid

Mooie kunst bloemen Freesia,s nergenscte koop bij jullie wel. Snel en netjes bezorgd

Geweldig mooie pomme pidou zebra en goede service was keurig verpakt

Geweldig mooie pomme pidou zebra en goede service was keurig verpakt

Enorm klantvriendelijk!

Ik had 2 kaarsen besteld waarvan er een aantal dagen later bleek dat er 1 soort niet meer op voorraad was. Ik werd netjes op de hoogte gebracht van een oplossing, ik heb geantwoord en even later kreeg ik te horen dat de specifieke kaars een maat groter word opgestuurd. Wat voor super service is dat! Ontzettend blij met deze oplossing!

Nog niet optimaal

Mijn voornemen was om 3 zakken Vermiculiet te bestellen hetgeen niet lukte. Ik kon enkel 2 zakken bestellen. Dit was niet omdat er geen voorraad was maar denk ik om de verpakking. Door de hoge transportkosten werden deze 2 zakjes wel heel erg duur. Namelijk € 9,25 voor een zakje van 6 liter. Zal zien bij mijn volgende bestellingen.

Grote ontgoocheling: pot volledig in scherven bij aankomst.

Wellicht door de vervoersmaatschappij. De bestelling werd wel mooi nauwkeurig afgehandeld. Nu kijken hoe dit probleem kan opgelost worden. Ik weet dat het Tuincentrum zelf daar niet heel veel kan aan doen, behalve misschien een veel ruimere doos voorzien, want ik vond deze wel heel krap.

Super service!!

Na een lange tijd op zoek te zijn naar een product. En na telefonisch contact had ik eindelijk wat ik zocht! Ik ben zeer goed geholpen!!

Wat ik verwachte heb ik gekregen

Prima prijs kwaliteit verhouding

De orchideeën zijn net echt en ook keurig verpakt heb er nu ook 2 voormijn zus besteld ze was er erg blij mee

Bestelling nog steeds niet binnen na 11 dagen

Moeilijk hier een antwoord op te geven. Het pakket is na 10 dagen nog steeds niet binnen. Echter ligt de fout bij DHL dat het pakket daar ergens vastgelopen is. Dus tja kan ik het TopTuinCentrum kwalijk nemen? Enigszins wel, het heeft zelf voor DHL gekozen als koerier en een magazijn opzet dat het vanuit Duitsland moet komen. Klanten service is wel behulpzaam maar er zit geen schot in de zaak. Dag 12 nu en nog steeds geen verbetering qua status bij DHL

Ok

Snelle levering , mooie kwaliteit

Mooi asdortiment, scherpe prijzen en supernette verzending!

Fijne winkel om mee zaken te doen!

Ik ben erg tevreden

Zeer goede service. Snelle levering, zeer goed contact met de winkel. Ik ben erg tevreden.

Snell service

Het bestellen gaat gemakkelijk, de levering is super snel en het product is echt naar wens. Dus helemaal tevreden!

Snelle en nette levering!

Top. Pakket netjes op tijd ontvangen en ook goed ingepakt

Super snelle bezorging

Last minute een kunstboom besteld. Super snelle bezorging ondanks de december/feestdagenperiode.

Graafseweg 248

5213 AR ’s-Hertogenbosch