Goed en zeer snel geleverd.

Een fijne ervaring. Ik zou alleen graag als tip willen meegeven het volgende. Ik kreeg een WhatsApp ter bevestiging over de levering. Door het profiel plaatje zag ik van wie de app afkomstig was. Ik zou ter afsluiting van de app ook even de afzender vermelden. De chauffeur was enorm vertraagd...ik zou dat dan even via de app laten weten. Dan is de klant op de hoogte van de vertraging, het is nl er moeilijk om contact te zoeken op zaterdag met jullie.

Prima mooie tuinbank

Via de webshop deze tuinbank besteld. Heel mooi, degelijk en goede kwaliteit. De kussens minder grijs dan ik had gehoopt, maar zeker tevreden!

Toptuincentrum doet wat het beloofd!

Bestelling en prijs = oké Levering = oké

Snelle service en goed contact

Bestelling is snel geleverd en heb goed contact gehad.

Fantastisch geholpen, iedereen is super vriendelijk

Wat een mooie winkel en wat een compleet assortiment. Personeel is supervriendelijk. Lars van de barbecue afdeling heeft echt verstand van zaken! Topwinkel!

snelle en duidelijke afhandeling

De keuze was ruim en gemakkelijk te doen. Verder werden de leveringsafspraken goed na gekomen.

Niets te klagen!!!

Goede service snelle levering planten top kwaliteit

Makkelijk en duidelijk te bestellen veel keus snelle levering

Geen begrip van de klantenservice. Verzendkosten betalen voor niks.

2 maal de bloempotten van Mica Decorations (€5,99) besteld, bij aankomst zijn ze beschadigd/gebroken. Contact gehad met de klantenservice, gevraagd om ze te ruilen voor nieuwe exemplaren. Dit kon niet omdat ze nog maar 1 op voorraad hadden en op de website is het product gelijk aangepast naar "Dit product kan alleen worden opgehaald, niet verzonden". Dus een nalevering was niet meer mogelijk, retourlabel aangevraagd zodat ik de defecte potten alsnog kon retourneren. Verzendkosten van €5,- werden niet gecrediteerd, de verzending is niet goed uitgevoerd. Niet goed omgegaan met de breekbaarheid van de producten, waardoor het beschadigd is tijdens transport. Totaal geen begrip van de medewerker. €5,- betaald voor lucht & de moeite die ik hierin moet steken om defecte potten te retourneren door een fout van dit bedrijf.

Geweldige service!

Ik heb drie cheetah vazen gekocht voor in mijn nieuwe huis. Super fijn dat ik met Sanne even kon overleggen over de grootte van de vazen. Hele fijne service en fijn dat er wordt meegedacht!

Ik ben prima geholpen en vlot geleverd en heel goed verpakt.

Ik ben prima geholpen. maar de potten zijn niet recht van model, zijn ze handgemaakt? De prijs vindt ik daarom aan de hoge kant.

Vriendelijk personeel!

Snel en vriendelijk

Snelle levering en makkelijke site

Prima service en snelle levering.

Duidelijke communicatie!

Vriendelijke mensen

Uitstekend, via de website voor het eerst click and collect uitgeprobeerd. Al het bestelde stond klaar op het gewenste moment.

Super service

Basterd bbq thuis bezorgd super apparaat eerste paasdag voor t eerst gebruikt en moet zeggen een echte super deal. Buiten de bbq diverse attributen bijgeleverd in deze deal, t is dat ik er een genoeg heb, zou m zo weer bestellen.

Geweldige mensen en goede produkten c.q. service!!

Geweldige mensen en goede produkten c.q. service!!

Ging prima

Was lekker rustig in de winkel, fijn gewinkeld.

Mooie producten

Mooie producten en snelle levering. Helaas was bij 1 lamp het glas gescheurd waardoor ik deze moest weggooien. Jammer dat ik de klantenservice nog niet heb kunnen bereiken ivm coulance.

Kwalitatieve voedseldieren

Bestel hier altijd de voedseldieren voor onze baardagamen. Goede prijs /kwaliteit verhouding. Fijn dat we het nu op afspraak kunnen ophalen.

Super! Leuke mensen

De service was goed en het personeel was erg vriendelijk.

Super service

Al 2x bloempotten online besteld die nergens anders te krijgen waren. Snelle en zorgvuldige levering. Dikke aanrader!

Vriendelijke medewerkers, snelle dienstverlening

Uitstekende dienstverlening, snelle levering. Goed product.

Wat ik besteld had zag er goed uit.

Mooie capi plantenbakken, ik miste alleen een gebruiksaanwijzing hoe te vullen. Gaatjes boren of niet ivm afwatering.

Hele goede service!

Graafseweg 248