Snelle levering en persoonlijke service

Mijn bestelling was heel snel binnen en de klantenservice is super behulpzaam!

Snel en goede levering

De gekochte plant was netjes verpakt en netjes op de afgesproken tijd afgeleverd. Niks op aan te merken!

Hele snelle levering

Planten zien er toppie uit, en binnen een dag werden ze al gebracht! Ik ben zeer tevreden en zal zeker nogmaals bestellen. Ik heb nog eea nodig ;-)

Top service met snelle levering!

Op zaterdagmiddag een bestelling geplaatst en op maandag stonden ze voor de deur met de gehele bestelling! Super blij mee!

Snelle levering van artikelen.

De levering was de volgende dag, hoewel er in de avond was besteld. Het aanbod van de actie was overweldigend, werd ik blij van.

Mijn ervaring met toptuincentrum is super. De bestelling was snel binnen. Ook was mijn bestelling goed ingepakt.

Volgende dag werden de planten al geleverd

Snelle service. Volgende dag werden ze al geleverd. Fijn dat er in het bestelproces ook een opmerkingen veld is.

Mijn bestelling is zeer vlot en netjes volgens afspraak geleverd

De bezorger was vriendelijk, ondanks het slechte weer (storm en regen).

De planten werden tijdig en mooi verpakt geleverd. Geen verwelkte of dode planten, maar mooie gezonde planten.

Er stond een hele grote doos voor de deur met hele mooie planten. Grote en kleinere en héle kleintjes en zelfs een orchidee. Alles was netjes verpakt tegen regen en opdat moment ook tegen de kou. Alles staat nu gezellig in de huiskamer

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Communicatie zou nog beter kunnen maar al met al, goede prijs, prima product en vlotte afwikkeling.

Snel en mooie planten

Mooie planten en werden snel geleverd

In 1 woord geweldig

Keurig netjes alles verpakt en korte levertijd. Ik ben fan van Toptuincentrum.

Vlot

Had vragen over de plant voor ik hem bestelde. Vlot en goed geholpen ,zo ook de bezorging. Ben een tevreden klant . Toppie!! Mvg Anita

Verrassingspakket voor mezelf besteld

Een kar vol planten, echt een superleuke verrassing met veel (teveel) mooie planten en plantjes voor binnen. Alles staat vol nu maar het ziet er zo gezellig uit, urban jungle, love it!❤️

Geweldig! Snelle levering en mooie producten

Slecht

Geven niet aan wanneer ze langskomen. Doen ook geen bericht bij je in de bus als ze dle planten bij de buren hebben afgegeven. Bestelling was niet compleet, moet je ook zelf weer regelen. Ook totaal weer geen bericht dat er nog een nazending komt. Van de 4 sansevierias hebben er 3 al rotte lekkende plekken op verscheidene bladeren. Als je hier dan een mail over stuurt krijg je alleen maar een mail terug met verzorgingstips!! Ik zorg al jaren voor sansevierias en andere planten, ik weet dus echt wel hoe ik ze moet verzorgen.

Leuke groene ervaring!!

Een kar vol planten! Top idee na de kerstboom

Snel en correcte afhandeling

Vandaag besteld en morgen in huis. Super makkelijk.

Erg goed bevallen

Heb mijn ervaring gedeeld met anderen en die zijn ook super blij met jullie mooie planten

Snelle en leuke verrassing levering

Goede levering. Mooie planten.

Erg blij met onze nieuwe kamerplanten. Groot assortiment en goede kwaliteit.

Hele goede en snelle levering

Hele fijne communicatie!

Een hele fijne tuintafel gekocht! Fijne communicatie, en zelfs de mogelijkheid dat de tafel in elkaar werd gezet! Omdat ik uit mijn nachtdienst kwam, werd ik niet wakker van de deurbel! Ik dacht, die zijn al weg, maar dat was niet het geval, keurig gewacht, en getracht mij te contacten! Hele goede service, en prachtige tafel! Ik ben er erg blij mee, en zou hen zeker aanbevelen.

Geweldige service

Al jaren klant bij GroenRijk maar sinds de lockdown alleen maar meer. Super leuke online workshops en snelle levering! Aanbieding van een winkelwagen vol planten is hier een groot succes. Mooie planten gekregen

Graafseweg 248

5213 AR ’s-Hertogenbosch