Fijn klantencontact

Ik heb contact gehad met het hoofdkantoor van TopTuincentrum en ben erg goed geholpen. Ze zijn erg meedenkend en komen met een gepaste oplossing! Snel weer iets bestellen

Zeer goede service!

Altijd als ik iets bestel wordt het snel en netjes geleverd! Ga zo door :)

Fijne klantenservice en snelle levering

Ik wilde een kerstboom kopen en de klantenservice heeft mij goed geadviseerd over welke boom het beste bij mij past. En vervolgens was de kerstboom super snel in huis.

Zeer fijn bedrijf!

Een barbecue gekocht en er werd netjes contact opgenomen om een bezorg afspraak te maken. Tijdens de levering is ook alles soepel verlopen.

Zeer goede service en prachtige producten!

Wauw wat een prachtig breed assortiment heeft deze webshop! Vriendelijke klantenservice en je word ook perfect te woord gestaan via de chat functie!

Geweldig fijne webshop!

Van de week een kerstboom besteld, super snelle levering, zeer vriendelijke klantenservice en bezorgd met een grote glimlach! Echt een aanrader

Graafseweg 248

5213 AR ’s-Hertogenbosch