Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In eerste instantie een foutje gemaakt, verkeerde product ( lijkt veel op elkaar) opgestuurd. Ze reageerden direct, ik mocht de verkeerde zending houden en het juiste product een dag later alweer in huis. Fijne, snelle service!!!! Mooie producten!!!
8 April 2025
Erik
Amsterdam
Geweldig en snel
24 January 2025
Greetje van der Plaats
Harlingen
Gekozen voor pannen zonder anti aanbaklaag en de pannen bevallen tot nu toe uitstekend. Ook op inductie heel goed te gebruiken.
23 September 2024
Arno
Vogelenzang
Hapjespan snel en netjes geleverd. Voor het eerst een pan zonder anti-aanbaklaag besteld naar advies van homecookingchef.nl Als de andere pannen aan vervanging toe zijn komen die zeker ook bij hun vandaan.
25 June 2024
Patrick Paardekooper
Assen
Voldoende keus uit een mooi assortiment prachtige kwaliteit keuken benodigdheden. Snelle levering en goede Communicatie over tijdstip van leveren. Aanrader!
9 January 2024
Mascha
Appingedam
Gisteren een mooie pannenset besteld, en vanavond al ingebrand en mee gekookt! Super!
20 July 2023
Daan
Diever
Fantastische pannen. Wil nooit weer andere pannen . Goed ingebrand en bakken maar...
Nelie Jager
Wolvega
na dat de dingen eerst uitverkocht waren en mail contact zouden we nog iets horen maar dat gebuurde niet maar een dag later was het weer op voorraad dus gewoon besteld via de site
Jaco Lodder
Nijverdal
Zeer blij met mijn aankopen. Het was er heel snel en de communicatie was top. Ook zijn mijn producten van goede kwaliteit.
Karin
Rotterdam
Snelle verwerking
16 December 2022
Birgitta
Roermond
Wat een mooie pannenset, ik ben er stil van!
12 December 2022
Jolanda
Amersfoort
Wat een mooie pannenset, ik ben er stil van!
12 December 2022
prima en correct
21 January 2022
P.A. Bom
assen
Ik ben erg tevreden met mijn koekenpannen en uitstekende service. Ik raad dit iedereen aan. Ook leuk om te geven.
3 November 2021
David Roode
Utrecht
De levering was snel en zorgvuldig. Blij verrast met het bestelde.
27 July 2021
Anja
groningen
Heel netjes, ik had een pan in de verkeerde maat besteld. Toen deze binnenkwam bleek de koekenpan toch verder naar binnen te lopen dan gedacht waardoor deze te klein uitviel. Deze is zonder problemen omgewisseld voor een grotere.
27 July 2021
Michel
Barneveld
Prachtige koekenpan besteld en ontvangen. Veel minder blij zijn we met het oud papier dat als vulling voor de verpakking was gebruikt. Oude kranten uit Steenwijk. Een verpakking van kruid cake en gewoon havermout. Aantekeningen op de rand van een televisie gids ...en een compleet adres van een mevrouw in het altijd spannende ‘Tuk’. Buitengewoon slordig. Stinkt bovendien naar vocht.
Beveelt niet aan
28 April 2021
G.P.H.
Oudorp
Geachte heer, mevrouw
Bedankt voor uw aankoop bij Homecookingchef.nl. Wij hopen dat u veel mooie gerechten kunt bereiden met de voedselveilige koekenpan zonder anti aanbaklaag.
Excuses voor de slordige verpakking. Dit had inderdaad niet mogen gebeuren.
Normaal gesproken verpakken wij onze producten zorgvuldig. Vanwege de enorme vraag naar veilige koekenpannen zonder anti aanbaklaag was er een tijdelijk tekort aan de juiste dozen. Bij een volgende bestelling zal dit niet weer voorkomen.
Vriendelijke Groeten,
Jan de Vries
Handige website met veel keuze.
6 April 2021
Karin de Vries
Rotterdam
Pannen gekocht, zonder aanbaklaag ivm teflon etc, goed assorti en de pannen zijn echt super. Heel blij mee en levering was top.
23 March 2021
Noud
Haarlem
Meerdere bestellingen geplaatst en ze komen altijd hun afspraken na. Snelle verzending en echte kwaliteit producten van professioneel niveaus... :) Een echte aanrader.
23 March 2021
Joeri
Groningen
Ik heb twee stalen pannen besteld. Werd snel geleverd. De kwaliteit is uitstekend en ze bakken fantastisch.
19 March 2021
Simon
Purmerend
Als mantelzorger heb ik dit jaar weinig tijd voor alle voorbereidingen van kerst. Dit pakket zorgt ervoor dat mijn kersttafel er in no time verzorgd uitziet. Ben er erg blij mee.
20 December 2020
Sylvia
Houten
Hele goede kwaliteit!
19 December 2020
Janine
Assen
De bestelling en levering gingen vlot. De kleur van de borden kwamen overeen met de plaatjes.
16 December 2020
Tjakina