Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snelle levering bij Easy Canvas. Helaas vielen de kleuren tegen, en de canvas rook erg chemisch. Wel fijn dat de canvas kosteloos kon worden opgehaald. De klantenservice is niet telefonisch te bereiken, alleen via WhatsApp en mail. De ophaaldag kon nog worden verplaatst op mijn verzoek. De Canvas krijgt van mij een 3, de klantenservice een 5.
23 November 2023
Ciska
Koudum
Een mooi product aangeschaft voor € 150,00. De bevestiging sticker op de manier aangebracht zoals aangegeven. Tot 2 keer toe van de bevestiging los gekomen. Rechtop in de plint. Hier melding van gemaakt, meerdere foto’s en zelfs een filmpje gestuurd. Medewerker blijft vragen om meer foto’s want protocol, foto’s met flits, blablablabla. Eerste keer easycanvas en laatste keer.
Houten
Onze klantenservice wilt te allen tijden naar een passende oplossing zoeken, dat kunnen vele klanten die hiermee te maken hebben gehad beamen. Na herhaaldelijk verzoek, om de situatie te kunnen beoordelen en hiermee een oplossing aan te kunnen bieden, bleef de aanvraag uit. Een foto van de achterzijde van het paneel en de ophangplaat. Zodoende zien we waar het mis is gegaan met het volgen van de handleiding. Helaas wilt Johan hier niet aan meewerken. Hij stuurde een foto en video van de plint, zonder ons product erop. Na herhaaldelijke vraag wilde hij geen contact meer met EasyCanvas. Naar ons idee is de handleiding niet goed gevolgd en willen we hier duidelijkheid in. De beschermfolie kan nog op de plaat zitten (stap 2 handleiding) of de ophangplaat is niet goed aangedrukt. Als dit zo is en wordt beoordeeld dan zal EasyCanvas altijd de klant tegemoet komen. Maar helaas lopen we hierin vast.
Na het lezen van deze review heeft de directie contact gehad met Johan, hij beloofde een foto van de achterzijde te sturen, drie berichten later kregen we een foto van de voorzijde en het bericht dat hij geen foto maakt van de achterzijde omdat hij zelf een oplossing heeft bedacht. Een eigen keuze van Johan om onze hulp niet toe te laten.
Houten
Bij dit bedrijf een wandcirkel gekocht, het product is mooi echter wordt er een los plaatje bijgeleverd voor de ophanging. Er is nergens aangegeven met markering waar dit plaatje moet koen alleen op 1/4 van de bovenkant, je moet zelf maar uitvissen hoe je het tafereeltje op de voorkant recht krijgt te hangen. Ook navraag levert een onbevredigend antwoord op je moet maar een paar stipjes op de achterkant zetten. Als dit niet goed gebeurt hangt alles gedraaid, schijnbaar zijn hier meer klachten over er wordt namelijk naar een oplossing gezocht. Tot die tijd moet je maar geluk hebben bij het ophangen.
9 November 2022
Martin
Enschede
Wat jammer dat u ons bedrijf, in totaliteit, met een onvoldoende beoordeeld. Dit zijn wij niet gewend. U bent de eerste onvoldoende sinds de start van dit reviewsysteem. U geeft wel aan het product naar alle tevredenheid te hebben ontvangen. En onze klantenservice heeft uw vraag zeer spoedig beantwoord zie ik. EasyCanvas wandcirkels bestaan alweer een tijd, nog niet eerder hebben we de problemen vernomen over onduidelijkheid m.b.t. het plaatsen van het ophangsysteem. Wel zijn we blij dat we dit soort reacties krijgen om te kunnen verbeteren. Zo is u ook vermeld dat we dit meenemen in onze voortgang. Als tip gaf onze servicedeskmedewerker u aan om handige stippen te zetten om er zeker van te zijn dat de plaat op de juiste plek komt te zitten. Als u dit onbevredigend vind en het nog steeds niet lukt om de ophangplaat te bevestigen, dan is het geen enkel probleem om het product kosteloos retour aan te bieden.
Vriendelijke groet,
Directie EasyCanvas
Ik had al 2 prachtige wandcirkels van easycanvas. Gisteren nog 2 verteld via de klantenservice want ik wilde een eigen afbeelding. Leuk mailcontact met Erik gehad. Ik ben helemaal verbaasd dat de postbezorger vandaag al voor de deur stond met weer hele mooie wandcirkels.
16 December 2021
Gerda
Nieuwegein
We hadden een enorme uitvergroting van een afbeelding nodig. Heel goed een eerlijk advies gekregen dmv snel en duidelijk email- en telefonisch contact. Resultaat was zeer indrukwekkend; een prachtig scherpe en heldere afbeelding van 5 meter op canvas. Wat een leuke mannen om mee te werken, dit is echt een bedrijf dat we iedereen aan kunnen raden!
10 December 2021
Claudia
Montfoort
Een prachtige wandcirkel ontvangen van 1 meter doorsnede op dibond en daar bij eentje gratis van 40 cm. Echt heel erg mooi! Het enige nadeel is dat je zelf het ophangsysteem op de cirkel moet plakken en omdat ik slecht in opmeten ben daar echt een tijd mee bezig geweest voordat het precies goed zat. Daarom 4 1/2 ster ipv 5.
23 October 2021
Gerda van Zelst
Nieuwegein
Super goede service en advies, Veel voorbeelden aangeleverd gekregen en advies verkregen waardoor het uiteindelijke resultaat, oa. kleurstelling, precies past in het interieur. Echt heel mooi geworden. Aanrader!
21 May 2021
Eric van den Hoek
Kloosterburen
Heel vlot na bestellen heb ik mijn Morgenrit op het strand ( op groot formaat) ontvangen. Het canvas was zorgvuldig verpakt en van erg mooie kwaliteit . Ik ben er heel blij mee . De gratis bijgevoegde cirkel was een bijzondere verrassing . Geleverd met ophangsysteem ! Chapeau !
20 May 2021
Inge
Baarn
Helft van de zending ontvangen. Contact opgenomen met Easy Canvas en volgende dag de andere helft ontvangen. Fijn telefoongesprek..
Bertine
Leerdam
Mooi materiaal heel sterk en precies wat we bedoelde! Kwaliteit en service. Ook de gratis actie van de ronde schilderijen zijn prachtig.. iedereen aan te raden!
Sophine
Krimpen aan den IJssel
Het bestelproces, de klantenservice, het betaalproces en (vooral!) het prachtige resultaat (bijzondere bestelling in 3 dagen thuis) is fantastisch gestroomlijnd. En vooral: wat een mooi product!
Frans
Zoetermeer
Op mijn canvasdoek waren na enkele weken plooien ontstaan! Foto van gemaakt en contact gehad met Erik. Dezelfde dag reactie gehad en wat schetst mijn verbazing? Een nieuw canvasdoek zonder enige vergoeding van mijn kant! Wat een service! Top!!
6 May 2021
Tineke
Marknesse
We dachten dat er een kras op de afbeelding zat Maar het was gelukkig niet Met easy canvas geappt meteen reactie gekregen en hebben het perfect opgelost En het was geen kras maar een spinnetje met een spinnedraadje
Helga Lenssen
MILHEEZE
Nou een meet foutje van ons zelf Dat samen met Bas opgelost Het was geen probleem een nieuwe gemaakt voor ons,en de andere konden wij zo weer mee terug geven Wij vinden het een hele goede service van jullie
Gerrie Temming
Nieuwegein
Het blijft eng om de stap te zetten een aankoop te doen voor de eerste x bij een voor ONS onbekende webschop. Voor ik de stap nam contact gezocht.....wat een geweldig vriendelijk geduldige persoon die mij zonder twijfel de stap liet nemen. En niet zonder resultaat.....wat een mooi product en wat zijn we er blij mee. Heel hartelijk dank voor u inzet en het product.
J C van Zijl de Ridder
Rijswijk
Wandcirkels en canvas van goede kwaliteit ontvangen. De bestellingen werden zeer snel geleverd. Goed geholpen bij iets wat op de website niet helemaal lukte met het bestellen van de canvas. En goede en erg attente service na afloop toen er bij ons zelf iets niet helemaal was goed gegaan met ophangen. Communicatie verliep prettig en eenvoudig via e-mail en whatsapp.
14 April 2021
Thea
Zevenhuizen
De muurcirkels zijn fraai afgewerkt met een mooie matte uitstraling. We vinden de prijs/kwaliteit verhouding prima. Daarnaast zijn we zeer blij verrast door de betrokken en klantvriendelijke service van de zaak. De eerst geleverde foto was op één plek beschadigd. Na de melding kregen we binnen 2 dagen een nieuw exemplaar en hebben we persoonlijk appcontact gehad met de webshop tot het moment dat de nieuwe levering bij ons thuis was. Zeer klantvriendelijk!
10 April 2021
Adnan
Veghel
Snelle levering en snelle oplossing van Bas, super geregeld
13 March 2021
Bertina
Sleeuwijk
De Nachtwacht enorm groot boven mijn bed. Het staat geweldig. Makkelijk en snel contact en een goede klantenservice
5 March 2021
Mirella Jol
's-gravenhage
Echt heel mooi canvas doek en schildering. Net echt! En als het dan toch niet goed is, of je twijfelt dan kun je gemakkelijk ruilen en denken ze met je mee, wat ik super service vind. Dankjewel.
3 March 2021
Amanda
Eindhoven
Na verschillende sites bekeken te hebben besloten we om een wandcirkel bij Easycanvas te bestellen. Dit besluit was voornamelijk gebaseerd op het grote prijsverschil tov andere sites en we kregen er ook nog eens een gratis wandcirkel van 40 cm erbij. We wilden graag een bepaalde uitsnede hebben van een Oud Hollandse schilderij. Via de mail hebben we contact opgenomen of het mogelijk was wat wij wilden hebben. We kregen netjes via de mail een pdf met de uitsnede als voorbeeld opgestuurd. Na vier dagen kregen we de wandcirkel binnen, alleen was de afbeelding niet tot aan de rand geprint waardoor er een witte rand rondom de wandcirkel aanwezig was. Via whatsapp hebben we contact opgenomen met Easycanvas en kregen direct een reactie dat de print mogelijk niet op de gevraagde materiaal afgedrukt was. Hierdoor is de print iets kleiner. Zonder verdere discussie is er meteen een nieuwe order aangemaakt en kosteloos de nieuwe print opgestuurd. Gewoon een super service. De kwaliteit van de print is gewoon weg super. Easycanvas heeft voor ons bewezen dat een hippe afbeelding aan de muur zeker niet duur hoeft te zijn. Wij komen zeker nog een keer terug.
28 February 2021
Rianne
Brielle
Mooie muurcirkels voor een redelijke prijs . Het appcontact verloopt snel en vriendelijk. Mijn gratis muurcirkel werd gratis geupgraded naar dezelfde kwaliteit als de bestelde cirkel en omruilen voor een maatje groter was geen enkel probleem . Kortom een fijne zaak met prima kwaliteit .
25 February 2021
Quiseppo
Drachten
Er was een forexdoek bezorgd volgens afspraak een dag erna toen ik er mee bezig wilde om het op te hangen, zag ik dat er een flinke 'deuk/kras/beschadiging' in zat. Deze zag ik op dat momemt pas omdat het licht er op viel. Ik had hier melding van gemaakt en de volgende dag stond er onverwachts een bezorger voor de deur met een nieuw pakket! Hier werd ik heel blij van.
25 February 2021
Marieke
Brielle
EasyCanvas.nl, kunst van ons allemaal! Wij leveren jouw kunst op het klassieke canvas, trendy wandcirkel of verbluffend mooi behang tegen een scherp tarief, met optimale kwaliteit, snelle levering en vooral geen gedoe. Easy does it! Kijk op onze website EasyCanvas.nl voor meer informatie.
Burg Selhorststraat 60
8401PA Gorredijk