Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen herhaaldelijk snelle levering, een ruime keuze en vriendelijk personeel. De online winkel is gebruiksvriendelijk en bestellingen komen snel aan met keurige verpakking. Over het algemeen is de ervaring positief, met duidelijke communicatie tijdens het bestelproces.
Keurig bedrijf, snelle bezorging en bij aangeven dat de volgende dag niet handig is omdat jijzelf niet thuis bent, ook dan wordt er geluisterd en houden ze het artikel 1 dag vast om het daarna de volgende dag keurig in de brievenbus te bezorgen.
13 September 2026
Els
Oosterhout n.br.
10 September 2026
Ed
Berkel en Rodenrijs
attent met de mail...alles correct afgehandeld.
7 September 2026
Jannette
Emmen
Prima bedrijf volgens mij Broek op tijd bezorgd Mooie broek van PME.
4 September 2026
Arjan
Emmen
Van bestelling tot snelle levering een prima product bij mij afgeleverd!
4 September 2026
Yvonne
Veendam
Snel geleverd en zeer goede verpakking
19 August 2026
Magda
Lanaken
Keurige begeleiding bij de keuze van mijn short. Super bedankt !
15 August 2026
Lieven
Tielt
snelle levering, goed product.
9 August 2026
Lucien
Eijsden
Geweldige produkten, snelle levering en geweldige service
8 August 2026
Grace
Gouda
Ik heb 5,95 verzendkosten betaald. Nu ook nog 5,95 retourkosten. Vind ik erg veel voor een blouse onder de 40 euro
8 August 2026
Petra
Schijndel
Goede site, goed verpakt, en snel op de post!
6 August 2026
Marco
Etten-Leur
Enkel spijtig van de verzendkosten, ook als je iets moet retourneren moet je nog eens betalen en als je dan een nieuwe bestelling g plaatst omdat de maat niet juist was nog eens.
23 July 2026
Jan
Laakdal
Volop keuze snelle levering en gunstig geprijsde artikelen
13 July 2026
Bart
Oldehove
Voor de eerste x besteld. Uitstekend. Kan het iedereen aanraden.
9 July 2026
Marcel
Eemnes
Artikel ontvangen dat totaal niet voldoet. Nog geen antwoord op mijn mail of retourdocument ontvangen. Voorlopig ka´ ik het niet aanbevelen. Ik wacht nog even af.
5 July 2026
Els
Bunsbeek
Echt top service netjes verzonden en ook snel en super mooie shirt van Guess besteld echr netjes.ga hier zeker vaker bestellen
4 July 2026
Priscilla
Sliedrecht
Product was niet leverbaar. (wellicht een voorraad fout). Binnen 2 dagen had ik mijn geld terug.
30 June 2026
b
Onstwedde
Keurig verpakt,snel ontvangen en blouse ziet er prachtig uit en past prima!!!!!! Ik ben er heel erg mee!!!!
29 June 2026
Ellis
Waddinxveen
Snel geleverd en goeie kwaliteit
27 June 2026
Ien
ZOETERMEER
Goed product.
25 June 2026
Annet
Noordwijkerhout
Leuke top van Only besteld. Vlotte verzending,goede communicatie in de mail. Prima ervaring en zou er weer bestellen.
22 June 2026
Sabrina
Beeghem
In de winkel altijd tevreden geweest van gekochte goederen, nu voor de eerste keer gekocht on-line, ook tevreden, maar omdat ik niet in Nederland was, vind ik de verzendkosten toch tamelijk duur !!!!!!
18 June 2026
Frans De Schepper
Ninove
Correct en snel geleverd
21 May 2026
Cattoir
Drongen
Veel keuze en snel bezorgd!
17 May 2026
Irene
Vianen
Le contact que j'ai eu par téléphone avec la vendeuse est super agréable. Il y a 3 mois j ai acheté le même pantalon de la même marque a oostende car il tombait bien sûr moi. mais malheureusement les deux pantalons ont le même défaut au niveau de la braguette( tirette) La culture ne tient pas. Si vous voulez des photos faites le moi savoir. Merci
11 May 2026
Ennojari