Levering was heel vlot en producten waren netjes verpakt.

Geweldig én persoonlijk

Ik heb al meerdere bestellingen bij Make It Greener geplaatst. Alle bestellingen waren snel en goed geleverd, zowel de binnen- als buitenplanten, potten en droogbloemen. De service is super. Daarnaast geven ze advies op maat en kun je altijd terecht voor vragen. Kortom; super & persoonlijk!

Precies de plant die we zochten.En keurig ingepakt voor verzending en snelle levering. Grote klasse,

Prachtige planten en een super service

De website biedt goede informatie om een plantenkeuze te maken. Ook heel fijn dat per plant staat aangegeven welke pot erbij past. Dat scheelt een hoop zoeken. De bestelling wordt snel geleverd, waarbij de planten supernetjes zijn verpakt. En zonder plastic. De planten zien er mooi en gezond uit en komen overeen met de beschrijving. Een pot bleek tijdens het transport kapot te zijn gegaan. Een mailtje gestuurd en de volgende dag al een nieuwe pot in huis. Zo fijn, zo'n service!

Top geleverd

Mooie producten, snelle en zorgvuldige verzending.

Zeer goed verpakt en een leuk persoonlijk handgeschreven bedankje!

Mooie artikelen en een snelle levering.

Snelle levering. Je wordt via sms goed op de hoogte gehouden. Website is oom duidelijk en overzichtelijk. Zeker aan te bevelen!

Top plant!

Super mooie Sanseveria! Staat heel mooi op onze slaapkamer!

Leuke producten voor een fijne prijs en snel geleverd. Ook het handgeschreven briefje die bij de bestelling zat maakt het extra leuk!

Mooi apart en goede kwaliteit.

Voor herhaling vatbaar . Zijn er aanbiedingen en of nieuwe planten , hou me op de hoogte ! Altijd leuk . Succes en Make or greener!

Ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen. Mijn terracotta pot zat netjes ingepakt met papier en is veilig afgeleverd met een leuk persoonlijk kaartje er bij. Ik vond het op de site wel erg lastig inschatten welke maat ik nodig had. Op de site staat niet goed aangegeven hoe het product er in het echt uit zien. Maar voor de rest was alles perfect!

Fantastische kwaliteit en snelle levering

Ik heb een prachtige varen ontvangen. Super snelle levering en zo goed en mooi ingepakt! Je kan echt zien dat Make it Greener veel tijd en liefde heeft gestoken in de plant en de verpakking. Ook de website is zo fijn! Voor elke plant hebben ze een duidelijke uitleg over de verzorging. Hierdoor kan het niet anders dan dat m'n nieuwe varen maatje een leven lang mee gaat. Kortom: ik kom snel weer bestellen bij jullie!

Mooie kwaliteit van de plant, goed verpakkingsmateriaal, prima communicatie en snelle levering

Goed en keurig verpakt.

Mijn bestellingen werden keurig en zorgvuldig verpakt geleverd! Ook zit er een aardig handgeschreven kaartje bij. In dat kaartje zitten zaadjes die je kan planten. Goed voor de bijen. :-) Alleen bij de laatste bestelling waren de topjes van de Sanseveria beschadigd. :-( Ik vind het een fijne site en ga zeker weer bestellen.

Fantastische Service en een Prachtig Cadeau

Janieck van Make it Greener heeft me fantastisch geholpen met het verzorgen van een cadeautje voor mijn vriendin. Het werd op tijd bezorgd, fantastisch ingepakt en met een handgeschreven kaartje. Echt een cadeautje!

Mooi product

Zeer goede service

Vlot en snelle levering. Alles keurig verpakt. Plant ziet er super uit!

Mooie planten en potten

Ruime keuze aan planten en potten. Snel geleverd.

Fijne service

1e bestelling gedaan vorige week. Kreeg een eenmalige code om het gratis thuis te laten bezorgen. Mooi verpakt. Volgende x mischien wel nieuwe planten bestellen. Maar zeker goed bevallen de 1e bestelling

Prachtige planten en een top service!

Heel erg blij met alle mooie planten van make it greener op ons kantoor!

Heel goed!

Snelle en goede servies

Planten bestellen is een feestje!!

Doordat ik niet echt feeling heb bij de beste match qua planten en potten kwam ik hier terecht. Genoeg inspiratie en hulp te vinden! Uiteindelijk een super leuke hoek gemaakt met planten en potten van make it greener!

Mooie plant als op de foto met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij:) Tevens een pot besteld die helaas was gebroken door de omgang van de bezorger met het pakket. Telefonisch goed te bereiken, vriendelijk geholpen en volgende dag is er nieuwe pot geleverd. Top!!!

Snelle levering en mooie kwalitatieve planten!

De planten werden snel persoonlijk geleverd en zijn van mooie kwaliteit. De website is erg gebruiksvriendelijk en het bestelproces werkt tevens erg fijn. De planten werden echt als een cadeautje geleverd. We komen hier zeker vaker terug!

Nijverheidstraat 45

6681 LN Bemmel

Over make it greener

make it greener is de webshop voor planten, potten en droogbloemen. Advies en duurzaamheid zijn onze speerpunten. Wij geven jou het advies dat jij nodig hebt om jouw thuis een stukje groener te maken. Daarnaast proberen wij zo duurzaam mogelijk te ondernemen en dit continu te verbeteren.