Hele snelle levering volgende dag had ik het al thuis!
eerste keer online besteld, meteen al een extra verrassing. Ons Milou is dol op jullie snacks, de smaak is lekker en ik ben blij dat ze graanvrij zijn! Ook de ruime keuze vind ik geweldig zodat we al eens kunnen afwisselen. de levering was ook zeer snel en correct. Ons zien ze zeker terug bij Riverwood!! dikke poot van Milou!
Bedankt voor de leuke review, heel erg fijn om te horen dat Milou zo dol is op de Riverwood snacks. Onze snacks zijn inderdaad gezond, graanvrij en 100% natuurlijk. Wij hopen je snel weer terug te zien bij Riverwood. * RIVERWOOD TEAM *
Onze kleine shila geniet van de brokken en vind ze uitermate smakelijk.
Onze pup vindt de snacks van Riverwood geweldig! De bestelling werd super snel geleverd en er zat zelfs een zakje snacks cadeau bij, kei tof!
Mijn hond smult ervan, zoals ik smul van lekker eten.
We zijn zeer tevreden met de levering van onze bestelling. Alles verliep in 1 keer goed en binnen de beloofde termijn. Onze honden gaan smullen van deze snacks! Een volgende bestelling gaat zeker volgen.
Dank je wel voor je positieve review, wij doen onze uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en de beste service te geven. Laat je honden lekker genieten van de Riverwood snacks en tot snel! *RIVERWOOD TEAM*
Onze 3 Maine Coons en Ragdoll houden van afwisseling van smaken. Riverwood voldoet uitstekend aan deze wensen omdat er genoeg keus in smaak, vorm en grootte is. Door een mix te maken van meerdere smaken houd ik ze allemaal tevreden. En door de goede samenstelling zonder granen doen ze het er ook allemaal uitstekend op. Dus iedereen blij, gezond en Super Tevreden!
Van deze review worden wij ook blij, bedankt! Wij garanderen het allerbeste voor je katten en leuk dat ze zo gek zijn op alle smaken. Hopelijk zien we je snel terug bij Riverwood. *RIVERWOOD TEAM*
Van de 5 katten hier in huis vinden 4 daarvan dit voer zeer smakelijk! Had alleen een probeer verpakking gekocht aangezien we nog een grote voorraad "gewoon" voer hebben staan. Dus nu is het nog een tussendoortje voor ze. Wie weet, binnenkort een echte overstap :)
Leuk dat onze brokjes bij 4 van je katten in smaak is gevallen. Wij zouden graag ook de uitdaging willen aangaan om je 5e kat lekker te maken met een eventuele andere variant. Sommige katten kunnen erg kieskeurig zijn maar met ons uitgebreid assortiment zit er misschien toch een andere lekkere smaak tussen. Wij zijn je graag van dienst met een proefzakje, hiervoor kun je contact met ons opnemen. *RIVERWOOD TEAM*
Ik heb 3 katten die normaal royal canin krijgen, maar ze vonden de brokjes van Rivereood erg de moeite waard. De bakjes werden goéd en snel leeg gegeten en door 1 kat niet eens gekauwd.
Top om te horen! Wist je dat we momenteel een actie hebben? Bij een bestelling van een zakje Riverwood kat van 300 gram, ontvang je 1 gratis zakje van 300 gram. Hopelijk zien wij je snel terug in onze webshop, we zijn je graag van dienst. *RIVERWOOD TEAM*
Onze honden zijn er dol op. De brokken bevatten veel vlees en weinig bindmiddel.
Dat is juist, ons hondenvoer onderscheidt zich door een hoog vleesgehalte en de allerbeste ingrediënten, daarnaast is het voer geheel graanvrij. Bij Riverwood willen wij graag het beste voor je hond en dan is het zeker leuk om te horen dat je honden er zo dol op zijn. Wij zien je graag terug in onze webshop. *RIVERWOOD TEAM*
Magic is er dol op
Ik heb een senior Britse korthaar van 11 En een maincoon van 4 en 2 Britse Langhaar van 3 jaar en alle 4 smikkelen ze van dit voer. Het klikt lekker knapperig dus ook goed voor tand en tandvlees. Ontlasting is mooi en ruikt nauwelijks. Een echt aanrader.
Voor hondenvoer wordt veel aanbevolen iedereen vind zijn merk het beste. Toch zijn er maar weinig merken die alle overbodige toevoeging eruit halen en dicht bij de behoefte van een hond blijven. Toverwoord voldoet hier wel aan.
Leuke review, dank je wel Puck! Wij geloven in de kracht van natuurlijke ingrediënten in onze voeding. Onze ultra premium voeding draagt dan ook bij aan een goede gezondheid en het welzijn van hond en kat, en dat staat bij ons zeker voorop. *RIVERWOOD TEAM*
Heel snel en gedetailleerd een antwoord op mijn vraag mbt de hoeveelheden voeding als ik zowel droog- als natvoer op 1 dag wil geven. Daarnaast ook heel snel een bestelling geleverd met een extra zakje snacks. Top
Onze 3 Siberische katten eten heerlijk van deze grote brok. Super gezond ,en ook nog goed voor het gebit
Snelle levering. Leuke handgeschreven kaart erbij en zakje gratis lekkers om te proeven. Dat noem ik positieve klantenbinding!
mijn hondje vind dit zeer lekker
De eerste snack waarvan denzel (kruising mechelse/duitse herder) geen diaree heeft EN dol op is! Echt een aanrader voor elke honden-liefhebber! Mijn hond iets aanleren was nog nooit zo easy!!!
Erg leuk om te lezen dat de Riverwood snacks zo goed in smaak vallen bij Denzel en dat naast een goede ontlasting je Denzel ook makkelijk iets kunt aanleren. Win-Win situatie! Dank je wel voor deze mooie review, wij zien je graag terug in onze webshop. *RIVERWOOD TEAM*
Het lijkt alsof er een heel zwijn in de keuken ligt, mijn boskatten vinden de brokjes heerlijk!!
Bedankt voor deze geweldige review! Wij horen graag dat je boskatten zo dol zijn op onze brokjes. Wij hopen je snel weer terug te zien bij Riverwood. *RIVERWOOD TEAM*
goede service en de katten vinden het voer heerlijk!
Eerste maal dat ze blikvoeding als supplement krijgen bij hun korrels waar ze GEEN diarree bij hebben. Onze honden zijn daaraan gevoelig.
Kat kijkt er niet naar om. De prijs kwaliteit is niet evenredig. Zo'n klein zakje om te laten proeven voor zoveel geld, echt schandalig.
Jammer Atie dat je kat er niet naar omkijkt. Katten zijn nu eenmaal erg kieskeurig. Met onze proefpakketjes willen wij graag katten en hun baasje kennis laten maken met onze hoogwaardige voeding en betaal je met name voor de verzendkosten bij dit proefpakket ( inclusief een 10% kortingskaart bij de eerstvolgende bestelling) We hadden graag willen proberen of wij je kat lekker kunnen maken met een andere smaak, mocht je interesse hebben dan horen wij dat zeker graag. *RIVERWOOD TEAM*
Sinds kort kennis gemaakt met de producten van Riverwood en ook een online bestelling gedaan van (herten) snacks. Mooie natuurlijke producten, waar mijn hond dol op is. Ik kreeg een heel lief persoonlijk kaartje en een extra zakje met beloningsvoertjes. Wat ontzettend lief en dat waardeer ik enorm! Twirre is mijn hulphond en betekend ontzettend veel voor mij, daarom vind ik het heel leuk om hem af en toe eens goed te verwennen ;) Dankjewel!
Leuke verassing!
16a Saffierborch
Rosmalen 5241 LN
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.