Wat vervelend dat je niet in de gaten had dat je het kleine flesje hebt besteld. Op onze website staan altijd de aantal milliliters vermeld zodat u zelf de keuze heeft om een groot of klein flesje te bestellen. Jammer dat je ons daarvoor een onvoldoende geeft. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
Bedankt voor jouw mooie beoordeling Kirsten! Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
Wat fijn om te horen Mitch, bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Bedankt Ria voor je beoordeling.
Wij doen wat we beloven Marie-Suzanne. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Mariëlle Inner Vitamins
Beste Rik, Bedankt voor de mooie beoordeling, dit horen wij graag. Met vriendelijke groet, Stephanie Team Inner Vitamins
Pascal, dit zijn mooie berichten hier doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Bedankt Nicole voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Van deze reviews worden we heel blij!! Heel erg bedankt. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Mariëlle
Wat fijn om te horen Bea dat de suppletie goed aansluit bij je gezonde levensstijl! Met vriendelijke groet, Team Innervitamins Stephanie
Bedankt Rene voor de fijne beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Innervitamins Stephanie
Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Team Innervitamins Nanette
Hallo Ronald, Bedankt voor je mooie review, en heel leuk dat je de strikjes kon waarderen :) Met vriendelijke groet, Team Innervitamins Ingrid
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Nanette
Bedankt voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Jobine
Wat fijn om te horen Sietske, dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Jobine
Bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Nanette
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik zie echter in ons systeem dat uw vertraging van uw pakket komt doordat u niet via de juiste manier betaald heeft. En uw bestelling hierdoor niet automatisch doorgezonden werd. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Nanette
Bedankt Marc-Gwen voor de positieve beoordeling over ons bedrijf, wat vervelend om te horen over de onzorgvuldigheid van post nl. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan Engelina. Met vriendelijke groet, Team Inner vitamins Stephanie
Bedankt voor uw reactie. De beoordeling die wij graag willen is voor het versturen, verpakken en de service die wij verlenen. Wat vervelend om te lezen dat u geen verbetering of resultaat ervaart. Mocht dit product geadviseerd zijn via een therapeut. Adviseren wij daar contact mee op te nemen. U mag natuurlijk ook altijd contact met een van onze therapeuten opnemen. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins
Martha, wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring hebt gehad bij ons in de praktijk. We hopen u vaker te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Bedankt Karin voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Beste Henny, wat fijn om te horen dat het zo snel geleverd is. Met vriendelijke groet, Team Inner Vitamins Stephanie
Inner Vitamins is een passievol bedrijf wat kwalitatief zeer hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkelt voor de beste prijs, om voedingssuppletie, gezondheid en connectie voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Inner Vitamins heeft het Thuiswinkel Waarborg Certificaat. Service is voor ons heel belangrijk. Meer weten over Inner Vitamins of het optimaliseren van je eigen levensstijl? Neem vrijblijvend contact op, via telefoon of mail, voor een persoonlijk advies.