Goeie service

DHL was een ramp, beter samenwerken met B Post! Na één week had ik uiteindelijk mijn bestelling.

helemaal OK snelle levering, punctueel, alles in orde.

Snelle levering, verwittiging wanneer pakket zou arriveren, in het pakje alles zoals het moet. fijn. Mia

Mooie supplementen.

De supplementen van Inner Vitamins hebben mij tot nu toe erg geholpen bij mijn herstel. Ik voel me op dit moment vrolijker in mijn hoofd en energieker in mijn lijf.

Heel goed!

Alles is goed geregeld. Goede producten voor een goede prijs. Snelle levering.

Tevreden over alles. Dus bestelling en levering.

Snel en betrouwbaar.

Alleen goede ervaringen mee, deskundig personeel en snelle verzending.

Altijd wijs om daar te bestellen, goede producten, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Vaak een aardigheidje bij je bestelling. Niet verder zoeken maar gewoon bestellen!

Gebruik al jaren inner vitamins. Altijd goed.

Makkelijk bestellen, maar bij het invoeren van de productnaam kon ik alleen het eerste woord invoeren, de rest werd niet herkend. Snelle levering

als heel prettig

als heel prettig

Makkelijk bestellen, snelle levering en keurig verpakt.

Snel geleverd en snel reactie op email

Ik heb zaterdag besteld en de volgende dinsdag mijn bestelling ontvangen. Hier zat een persoonlijke kaart bij. In de avond gemaild met een vraag en de volgende dag avond al antwoord gekregen, waarbij ze eerst hadden overlegd met hun therapeut om mij van het beste antwoord te voorzien.

Snel geleverd en als verassing een kaart en een leuk cadeautje erbij.

Uitstekend product

Jammer nog van een enkele vulstof!!

Alles klopt

Makkelijk besteld, snel geleverd, keurig ingepakt.

Goede service, snelle levering.

Persoonlijk contact is goed mogelijk en heel prettig

Super snel en attent!

Super snel en attent

Excited

Net bezig mee ,, dus het liefste zou ik nu al een beoordeling willen geven maar helaas merk ik er nog niets van . Maar ik ben zeer benieuwd

nog geen

bij begin van corona gaat ik het gebruiken

Snelle levering. Heel vriendelijke dame aan de telefoon.

Supplementen zijn goed, maar ik ben niet teruggebelt.

Al eerder had ik een account ivm een bestelling. Bij de 2e bestelling kon ik niet meer inloggen. Ook via 'wachtwoord vergeten' kreeg ik geen mail. Dame van klantenservice heeft mijn vraag doorgezet naar een technisch collega. Ik zou gebeld worden, maar dat is niet gebeurd. Ik heb een nieuw account aangemaakt voor mijn bestelling. Hoe is jullie technische ondersteuning dan?

Snelle en nette levering

Zie titel . Ik ben zelf alleen een lastige “slikker” en dan zijn deze pillen wel groot . Ik heb geprobeerd ze te mengen in voedsel , maar de smaak is mega erg, dus daarmee gestopt. Oefening baart kunst en t slikken gaat steeds beter. Nu benieuwd wanneer ik iets van de ingrediënten ga merken

Bijzonder effectief!

De producten werden zorgvuldig uitgekozen op basis van mijn tekorten door het Hormooncentrum. De volgende dag had ik het al in huis. Keurig verpakt. Ik merk de hoogwaardigheid van de producten omdat mijn gezondheid vooruit gaat!

Het zag er verzorgd uit.

Vissersweg 1

4306NS Nieuwerkerk

Over Inner Vitamins

Inner Vitamins is een passievol bedrijf wat kwalitatief zeer hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkelt voor de beste prijs, om voedingssuppletie, gezondheid en connectie voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Inner Vitamins heeft het Thuiswinkel Waarborg Certificaat. Service is voor ons heel belangrijk. Meer weten over Inner Vitamins of het optimaliseren van je eigen levensstijl? Neem vrijblijvend contact op, via telefoon of mail, voor een persoonlijk advies.