Eindelijk zelfstanding in slaap vallen

Dankzij Fenna hebben we eindelijk onze avond terug. Onze dochter van 13 maanden had een hele sterke slaapassociatie wat met de tijd erger werd. Uiteindelijk zijn we gestart met een traject van 2 weken, en had nooit gedacht dat onze dochter zelfstandig in haar eigen bedje in slaap zou vallen. Vanaf dag 2 was het resultaat al te zien, Fenna heeft een hele duidelijke routine met tips gegeven en wij zijn heel blij met het resultaat.

Heel goed.

Binnen een paar dagen ging het slapen stukken beter met onze zoon. De training was duidelijk en effectief. Hij slaapt nu eindelijk in zijn eigen bed. Ook de middag dutjes gaan beter. Soms wordt hij wel nog wel eens wakker maar valt na een paar minuutjes weer in slaap.

ze slaapt weer door

Dit was de tweede keer dat we weer aanklopte voor advies. Eerst was onze dochter 7m en sliep ze nog niet door, na een fijn gesprek was het binnen 3 dagen geregeld. Dus wij klopte weer aan. Onze dochter is nu 1jr en 7m en begon 's nachts weer te spoken. Wederom een fijn gesprek, met wat kleine aanpassingen sliep ze eigenlijk direct alweer door. We waren zelf gaan schuiven (half uurtje later) waardoor ze oververmoeid naar bed ging en ze 's nachts soms 2-3 uur wakker was. Ze slaapt nu weer goed en dus wij ook. Heel blij mee!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Snelle en concrete hulp die direct heeft gewerkt

Ons zoontje van bijna 1.5 had sinds 2 maanden ineens veel moeite met naar bed gaan en zelfstandig in slaap vallen. Daarvoor was dit altijd een fijn moment voor hem en onszelf maar nu een worsteling met krijsen wat door merg en been ging, hartverscheurend! Hij ging door grote ontwikkeling met goed leren lopen, veel woordjes leren en verlatingsangst dus we vonden het ook niet gek. Ineens had hij ons nodig of een speen (die hij tot daarvoor nooit nodig had). We stelden een slaapconsult lang uit. Maar met een baby zusje op komst binnen paar weken leek het ons nu toch tijd hem en onszelf hulp te gunnen. Marleen heeft ons fantastisch geholpen. Eigenlijk niet eens met zoveel nieuws (we volgen de schema’s en ig tips van slaaptipsvoorbabys al sinds begin), maar wel met een heel concreet en direct toepasbaar plan. Ze gaf ons daarin ook meerdere opties. Waar we van het toepassen van tig strategieën (van knuffelen tot boekjes lezen, tot uren naast hem op een stoel zitten - je kent het wel, snachts met elkaar in overleg ‘wat deed jij dan net? Wat zal ik nu proberen?’) naar 1 aanpak gingen die kort en gericht is (waiting approach) hadden we dezelfde avond binnen 30 min al resultaat met een kindje die weer rust en troost zoekt bij zijn knuffeltjes. Derde avond ging hij weer tevreden zijn bedje in en slaapt nu weer alle nachten door en slaapt langer in de ochtend. Hij wordt ook weer uitgerust en blij brabbelend wakker. Het vertrouwen is bij hem en ons terug, zo fijn! Dank Marleen!

Fijn consult

Een betrokken slaapcoach! Veel tips gekregen en daarna ook een fijne uitleg via de mail ontvangen. Wij hebben er erg veel aan gehad.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Dankzij het consult doorgezet en weer nachten mét slaap

Onze dochter van 5 maanden sliep ineens niet meer goed meer en daarom na een week al een consult geboekt. Samen met Kirsten doorgesproken wat we al deden en waar we nog verbetering konden boeken. Het was fijn om te horen dat we al met veel dingen op de goede weg zaten, dat geeft ook echt vertrouwen om de tips uit te voeren. De ultieme tip die wij kregen; "Denk er eens over na om de speen weg te halen. Het lijkt erop dat veel problemen 's nachts daarmee te maken hebben." Het duurde 1 nacht en sindsdien slapen we weer gewoon door!

Fijne ervaring

Tips gekregen voor onze zoon (8maand) Handige tips, fijn dat iemand even meekijkt / meedenkt over de situatie.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn en open gesprek met hele concrete tips

We wilden het consult graag opknippen in twee sessies en dat was geen probleem. Jessica dacht goed met ons mee en had hele concrete tips die ons heel goed geholpen hebben!

• Door wie ben je geholpen? Jessica

Heel fijn!

Marleen heeft ons heel fijn geholpen! Naast het consult wat we hebben gehad heeft ze ons ook nog meermaals heel fijn via de mail bijgestaan. We hadden op internet allerlei tips gevonden, maar zagen door de bomen het bos niet meer. Dankzij Marleen hadden we een duidelijk plan en het werkt! Na maanden van gebroken nachten slapen we allemaal, over het algemeen, weer heerlijk. Wij zijn blij!

Super geholpen!

Na 17 maanden onrust (ook door heel veel oorontstekingen) werd het slapen van onze dochter steeds slechter, zowel overdag als ‘s nachts. Om haar rustig te krijgen gaven we haar altijd een flesje, voorheen sliep ze dan verder maar zelfs dit werkte niet meer. We besloten een telefonisch consult te boeken en hadden een afspraak met Richelle. We kregen tips voor het aanpassen van de slaapomgeving en dat werkte meteen! Overdag sliep ons meisje meteen veel beter. De nachten waren wel een week lang pittig, maar door de aangeboden methode slaapt ze eindelijk door! We zeiden 2 weken geleden tegen elkaar: ‘Hopelijk kunnen we snel zeggen hadden we dit maar eerder gedaan.’ En inderdaad, hadden we dit maar veel eerder gedaan!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne ervaring, Jessica heeft ons duidelijk uitgelegd welke methode we gingen gebruiken, hoe we dit moesten aanpakken en waarom. Onze zoon pakte dit snel op en direct vanaf de 1e dag heeft hij weer in z'n eigen bed geslapen. Het was even moeilijk maar ook zo ontzettend waard om je eigen tijd weer even terug te hebben in de avond en je gewoon weer met zijn 2en in bed kan liggen ipv met z'n 3en. Bedankt!

• Door wie ben je geholpen? Jessica
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Een slaapconsult was zeker de moeite waard!

Dankjewel Kirsten voor de fijne tips tijdens het slaapconsult. Tussen 17.00u en 19.00u was het altijd onrustig (baby 4 maanden). We hebben tips gekregen die we meteen toegepast hebben en vanaf de volgende dag was de onrust helemaal weg. Echt heel fijn! Vervolgens nog even via de mail contact met elkaar gehad, top! Dankjewel!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Top! Hadden we dit maar eerder gedaan

Ons zoontje is nooit echt makkelijk geweest met slapen in de nacht en werd veel te vaak vroeg wakker. Afgelopen 2 jaar vaker overwogen om een consult te boeken maar door te denken ‘het is een fase, het komt wel goed’ stelde ik het steeds uit. Had ik het maar eerder gedaan! Fenna gaf ons veel praktische handvatten en tips die meteen hielpen. Ons zoontje (bijna 2,5) valt veel sneller in slaap, slaapt door en word niet meer wakker voor 6 uur. Ik raad het iedereen aan!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heel fijn geholpen met goed resultaat!

Wij hadden een slaapconsult aangevraagd omdat ons zoontje (toen 10 maanden) meerdere keren per nacht wakker werd en uiteindelijk alleen maar tussen ons in sliep. Wij wisten niet meer hoe we hem in zijn eigen bedje kregen. Ook overdag sliep hij maar weinig hazenslaapjes van 30 min tot 1 uur. Wij hebben via internetbellen een fijn consult gehad met geweldig resultaat! Ons zoontje slaapt inmiddels in zijn eigen bedje, en eigenlijk kamertje. S nachts word hij max 1x wakker en overdag slaapt hij ook volgens het schema. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat het geeft zo veel meer rust. Voor ons zoontje en voor ons als ouders.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Goed advies, direct toe te passen én snel resultaat!

Onze zoon Louis (~7 maanden oud) werd na bijna vier maanden lang doorslapen ineens weer meerdere keren per nacht wakker. Na een paar gebroken weken daarom besloten om een slaapcoach in te schakelen. Vanwege positieve reacties uitgekomen bij slaaptipsvoorbabys. We spraken slaapcoach Tess op maandagavond een half uur over het slaapgedrag van Louis. Nog diezelfde avond stuurde zij ons een uitgebreid advies, met slaapschema en praktische tips - ook op het gebied van voeding etc. Vrijwel meteen daarna sliep Louis weer door. Merci beaucoup Tess!

Heel erg blij!

Wij zijn erg goed geholpen door Marleen. Na 1 consult al meteen meer rust in huis. Ik had zelf al alle adviezen/methodes online gevonden, maar snachts slaat de twijfel ineens toe en werden alle tips door elkaar gebruikt. Met behulp van Marleen hadden we meteen een plan en het vertrouwen dat het goed zou komen. Dezelfde nacht nog werd er na 6 maanden doorgeslapen. :)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Richelle heeft ons heel goed geholpen. Ons kleintje van bijna 1 werd structureel tussen 5u en half 6 wakker. Met een paar goede tips zagen we binnen 2 dagen al verbetering en in een kleine week tijd is het gelukt om hem tot 6.15 te laten slapen. Ze reageert daarnaast adequaat en uitgebreid op vragen en is ze goed bereikbaar. Prettig was ook dat het consult in twee afspraken werd geknipt. We konden zo onze ervaringen delen in het 2e gesprek en kon ze ons eventueel nog voorzien van tips om nog wat bij te sturen Al met al raden we Richelle aan!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heel fijn, het advies was helemaal op maat gemaakt.

Wij hebben ons consult met Tess als heel fijn ervaren. Tess was goed ingelezen en had een plan op maat gemaakt. Ons zoontje is nu 9+ maanden en slaapt steeds vaker zonder maar 1x wakker te worden door! Wat een rust… zo kunnen we zelf ook weer beter slapen… dank!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Top hulp van coach Tess gehad. Snel, praktisch en fijne tips die enorm hebben geholpen

Je kan jezelf alleen maar afvragen waarom je niet eerder hulp hebt ingeschakeld. Wij hebben een zeer positieve ervaring met coach Tess gehad. Ze was erg prettig in communicatie, begripvol en kon ons gelijk helpen om een totale verandering (positief) te creëren. Van uren in de avond huilen en vaak snachts wakker worden naar een baby die rustig savonds gaat slapen en keurig sochtends vroeg pas wakker wordt. Tess enorm bedankt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

We hebben weer balans en rust, super!

Tess heeft ons geweldig geholpen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Nieuwe inzichten en super tips!

Tijdens ons consult hebben we veel nieuwe inzichten gekregen. Net even persoonlijk afgestemde informatie die je niet uit een boek kunt halen. Heel fijn en super leerzaam!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Onze dochter slaapt overdag!

Fenna heeft ons 2 weken begeleid in het slaaptraject van onze dochter toen 14 weken oud. Onze dochter sliep overdag niet zelfstandig en huilde heel veel. Fenna heeft ons een schema toegestuurd afgestemd op onze dochter, telefoongesprekken gehad, begeleiding via Whatsapp en onze dochter slaapt overdag in haar ledikantje. Soms blijft het nog behelpen maar wat zijn we enorm blij met de uitkomst! Ipv de hele dag in de weer met de auto, kinderwagen, draagzak wat veel onrust gaf voor onze dochter maar ook voor ons! We hebben een blije dochter ervoor terug gekregen! Dankjewel lieve Fenna! Liefs Sandra en Jaco

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Zó blij dat ook mijn baby met reflux blijkbaar aan een slaap schema kan wennen

Onze dochter met reflux hebben we 4 maanden lang voornamelijk in een draagdoek bij ons had. Ook met de dutjes en ook soms snachts. Twee weken voor ze naar de opvang en oppas zou gaan, dachten we zelf wel een manier te kunnen vinden om haar te leren slapen in bed. Maar ze werd onwijs snel overstuur en daardoor bleef ze steeds maar spugen. Soms zelfs 4 uur in haar slaapkamer bezig geweest met oppakken en neerleggen en 45 minuten slaap was dan winst. Maxime wist binnen 20 minuten precies wat onze dochter nodig had en het bleek.. na 3 avonden hadden we een heerlijk rustig avondje omdat ze zelf in alle rust in slaap kon vallen. Sindsdien heeft ze ook ritme in haar slaapjes en hebben we het een stuk gezelliger in huis haha.

• Door wie ben je geholpen? Maxime
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Wij zijn zoveel meer uitgerust! Én gelukkiger :)

Wat waren wij moe! Met 1 telefoontje van Marleen al zoveel fijne en goede tips kunnen inzetten, waardoor we meteen verschil merkte. Het zelfstandig in slaap vallen kost even wat tijd, maar bij de eerste poging hadden wij al gelijk resultaat! En er zitten ook heus dutjes bij waarbij het moeizamer gaat of toch niet lukt. Maar mijn zoon slaapt al zooooooveel beter. Hij is ook veel vrolijker overdag:) en wij kunnen eindelijk weer meer slapen!!!

Geweldig! Direct de eerste nacht resultaat met onze 2 jarige peuter

Marleen je hebt er een fan bij! Onze peuter van ruim 2 jaar werd opeens meerdere keren s’nachts wakker en vervolgens voerde we hele onderhandelingen. Deur open, over zijn rug aaien etc. Ook met het naar bed gaat was er strijd. Marleen gaf ons duidelijke en praktische tips met direct resultaat: een doorslapende peuter en geen gedoe met naar bed gaan. Mega mega tevreden!

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl