Wij zijn binnen een week van 05:00 naar 06:00 opstaan gegaan!

Onze vroege vogel werd dagelijks 05:00 of nog eerder dan dat wakker. Richelle heeft meegekeken en de verandering was al heel snel zichtbaar met wat geduld en consequent zijn. We hebben ook nog wat tips meegekregen om te kijken of het eventueel nog wat later kan worden dan 06:00. Hadden we maar eerder hulp gezocht. Ik raad het echt elke ouder aan!

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

We merkten direct verschil!

Fijne coach die goed luisterde en direct met concrete adviezen kwam waar we wat mee konden. Al na 2 nachten merkten we verschil! Onze dochter slaapt nog niet perfect maar wel al zoveel beter dan eerst, en we hebben echt goede hulpmiddelen gekregen om haar te helpen beter zelf in slaap te kunnen vallen. Dus echt een aanrader!

Fijn persoonlijk contact

Na maanden van steeds slechter wordende nachten met onze peuter van bijna 3, een consult geboekt. Tussen het boeken en consult zat een paar dagen en ineens besloot onze peuterpuber weer door te slapen. Toch besloten om het consult door te laten gaan en dat was een goede keuze. Rosanne heeft ons hele handige tips/handvaten gegeven om (alsnog) in te zetten. Contact voelde erg persoonlijk en ze waren (door het logboek etc.) echt goed op de hoogte en hadden zich goed ingelezen en voorbereid.

Een wereld van verschil.

Anne kwam met een goed plan waar we meteen mee aan de slag konden. Door alle handvatten en de mogelijk om altijd vragen te stellen wisten we precies wat te doen. Na een aantal dagen kon onze dochter(6 maanden) al zelfstandig in slaap vallen en hadden wij onze avond terug. Binnen een week waren de nachtelijke voedingen weg. Ze slaap nog niet alle nachten door maar er is zeker meer rust voor haar en ons.

Eindelijk geen strijd meer

Ons zoontje van 3,5 is nooit een beste zelstandige slapen geweest, maar met (de komst van) een baby werd het van kwaad tot erger. Alleen maar strijd en kon niet meer alleen slapen. Op dat moment besloten om een slaapconsult te boeken. Met de combinatie van tips van Kirsten en 2 weken doorzetten boekten we eindelijk resultaten! Minder strijd en doorslapen. Wauw! Wij zijn enorm dankbaar.

Zeer concreet en effectief

Rosanne was goed ingelezen en kundig. Kwam met een goede analyse waardoor wij concrete punten hadden waarmee wij aan de slag konden die tot meer slaap in de nachten leiden!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne ondersteuning ritme aan te brengen

Fenna heeft ons een aantal nuttige tips gegeven, om ritme - en daarmee rust - aan te brengen in het slapen van onze dochter van 5 maanden oud. Grappig genoeg zat 'm dit bij ons vooral in tips gericht op de voedingen. Na een aantal dagen, en zeker na een aantal weken, merkten we erg goed effect en hebben we er veel baat bij gehad. Ze slaapt inmiddels door zonder nachtvoedingen en doet minder hazenslaapjes overdag.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn verder geholpen door Gerjanne!

Echt top!!!

Zo blij met het advies, we kunnen weer ‘uitslapen’! Super bedankt!!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Eindelijk weer slapen zonder tranen

Na 10 maanden struggelen met een verdrietige baby die in slaap gewiegd moest worden bij elk slaapje en 2x per nacht huilend wakker werd voor een fles waren we uitgeput. Ongeveer alles wat we online konden vinden al geprobeerd, sommige dingen werkten even maar geen duurzame oplossing gevonden. Toen we het helemaal zat waren hebben we een mini slaaptraject geboekt, na een grondige analyse van onze patronen en dagschema's kregen we gericht advies en sliep onze zoon DE EERSTE NACHT AL METEEN DOOR. We konden het bijna niet geloven. Je krijgt een schema dat bij jouw situatie en kindje past en er wordt duidelijk uitgelegd wat de effecten van acties zijn en wat je kunt verwachten. Door wat kleine aanpassingen in je dagschema krijgt je kindje veel meer rust en vertrouwen om zelf rustig in slaap te vallen. De week coaching was fijn, want gedurende week ontstaan er situaties die je aan je coach wil voorleggen en het is top dat je dan snel antwoord krijgt. Wij gaan lekker ontspannen de kerst in en voor mensen die nog twijfelen; wij vinden het elke euro waard.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject Mini

De training en begeleiding waren erg behulpzaam

De slaapgewoonten van de baby zijn sterk verbeterd na de hulp van Gerjanne. We kregen veel nuttige informatie en tips. Dank je wel!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids 4-12 maanden

Wij zijn super blij met de nachtrust die wij weer terug hebben!

Dankzij de tips van Kirsten hebben wij eindelijk onze nachten weer terug! Onze dochter slaapt heerlijk rustig en zelfstandig in. Kirsten kijkt met je huidige situatie mee en luistert goed naar je wensen. Echt een aanrader!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn overzicht met in de breedte rekening houdende met kenmerken/ voorkeuren van je kind

Last minute voor de volgende dag een consult geboekt om 21 uur. Als je dan toch bedenkt om aan de slag te gaan, kan het dus ook zo geregeld zijn. Super fijn!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

We hebben in één week zoveel bijgeleerd en ondersteuning ontvangen! Heel erg blij mee!

We hebben in één week zoveel geleerd en ondersteuning ontvangen van Fenna. Onze zoon van 5,5 maand was altijd erg onrustig in de nacht, vaak wakker en niet meer in slaap kunnen komen. Door de tips van Fenna hebben we aan verschillende dingen kunnen werken (dutjes overdag, voeding, zelfstandig in slaap proberen te vallen) waardoor we in één week zoveel meer rust ervaren in de nacht. Ik ben heel blij dat we dit traject (het mini-traject) zijn aangegaan met Fenna. Waarschijnlijk waren we anders zelf nog weken aan het proberen geweest terwijl het nu voelt als een stabiele basis om op verder te gaan.

Heel fijn contact!

Ons zoontje werd een langere tijd weer wakker in de nacht voor 2 uur aan een stuk. Elke keer bij ziekte viel hij weer terug. Dus na een jaar toch een consult aangevraagd. Hier handige tips voor gekregen en ook fijn mailcontact nog gehad in de tijd dat we het uit gingen proberen. Omdat we niet alle tijd bij het eerste gesprek nodig hadden, hadden we na een week nog een keer contact om te kijken hoe het ging. Dat was heel fijn! Gelukkig ging het ook heel snel weer goed!

We slapen weer!

Na een jaar niet slapen en lang twijfelen hebben we een slaapconsult geboekt voor onze zoon van 12 maanden.. We hebben hier lang over getwijfeld want het is een investering. Maar na het advies van Fenna te volgen sliep hij na 2 nachten door. Nu twee weken later voelen we ons herboren :) De enige spijt die we hebben is dat we het niet 6 maanden eerder hebben gedaan. Heel erg bedankt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Passend consult met groot resultaat

Onze dochter sliep overdag 3 keer een half uurtje en werd snachts meerdere keren wakker, waarbij ze onze hulp nodig had om weer in slaap te komen. Daarnaast was ze om 04.00 uur klaar wakker en kon ze alleen bij ons verder slapen. Na een consult met Anne was het na 2 dagen helemaal anders. Ze maakt dutjes van ruim 1,5 - 2,5, komt één keer voor de fles en moeten haar in de ochtend om 7 uur wakker maken! Wereld van verschil!

onze baby slaapt eindelijk

Na een consult waarin onze wensen en het ritme van onze baby uitgebreid aan bod zijn gekomen kwam Anne met een plan om onze baby zelfstanding te leren slapen. Binnen 1-2 nachten zagen we verschil. Onze baby slaapt zelf in, heeft 2 vd 3 nachtvoedingen laten vallen en we leven volgens een voorspelbaarder ritme. Hierdoor slaapt onze zoon ook vaster en wordt niet meer wakker van elk geluidje. Wat een opluchting! Na 10 maanden zelf dingen uitproberen zijn we heel bij dat dit het resultaat is. Bij een eventueel volgend kindje zullen we dit eerder inschakelen als we hier nog eens tegenaan lopen. Dit hadden we namelijk veel eerder moeten doen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Voor de 2e keer heel fijn!

Na een goede ervaring met onze oudere zoon hebben we nu met onze baby eerder hulp ingeschakeld! Het helpt ontzettend dat we iemand mee kijkt naar alle processen maar ook (onbewuste) patronen en vaak is de oplossing zoveel makkelijker dan je denkt of helpt het al als je even bevestiging krijgt dat bijvoorbeeld een nachtvoeding echt niet meer hoeft. Wij zijn nu een stuk zelfverzekerder in de nacht!

Sliep weer door na 1 nacht

Onze dochter sliep altijd goed, tot de 8 maanden slaapregressie en oorontsteking. Toen is het er toch weer in geslopen en voordat we t wisten zaten we weer op 2 nachtflessen. Geholpen door Anne, gaf ons fijne tips en nu slaapt ze weer door fles!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Praktische tips waar we direct mee aan de slag konden, mét resultaat!

Onze zoon van 8 maanden sliep nog steeds niet door. We moesten er 's nachts vaak uit om hem even zijn speentje te geven of zelf nog een nachtvoeding. Daarnaast was hij 's ochtends vaak rond 5 uur wakker, met een poepluier en zaten we voor dag en dauw met hem beneden. Het slaapconsult met Rosanne bracht daar verandering in. We hebben uitgebreid de hele situatie besproken en kregen praktische tips waar we direct mee aan de slag konden. Niet alleen tips voor het slapen, maar ook over het voedingspatroon/voedingstijden, wat de poepluier in de ochtend nagenoeg deed verdwijnen. Daarnaast waren we van de nachtvoeding af. Na het consult liepen we nog tegen wat puntjes aan. Ook hier werd de tijd voor genomen en inmiddels slaapt onze zoon door. Heerlijk! Erg blij met de betrokkenheid, goede adviezen en prettige communicatie.

Ontoereikend

Ik had verwacht dat er goede bruikbare tips over een slaapregressie in zouden staan. Echter staan er vooral algemene tips in, en informatie die ik op internet ook kan vinden. Er staat bijv als tip: “leer je kind zelfstandig in slaap vallen”. Ik begrijp dat dit fijn is, maar ik zou niet weten hoe. Daarom vind ik de tips wat ontoereikend, voor een betaalde service.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Slaapregressies

Concrete tips om mee aan de slag te gaan!

Voor ons een tweede ervaring met Gerjanne. Toen onze dochter 6 maanden oud was, hebben we hulp gevraagd. Nu ze 1,5 jaar oud is opnieuw. Zo fijn om dan bij een bekend gezicht terecht te kunnen en met concrete, praktische tips aan de slag te kunnen. Ook de follow up, via de mail, draagt bij aan vertrouwen in het samengestelde plan. Uiteraard met resultaat!! Bedankt, Gerjanne en slaaptipsvoorbabys.nl

Geweldig!

Vol wanhoop plande wij een intake.. Na een fijn en duidelijk gesprek met Richelle gingen we in de praktijk aan de slag. Een kleine aanpassing in het dag Rimte en één hele pittige nacht, sliep onze zoon door!! Wij zijn zo ontzettend blij dat we jullie hebben ingeschakeld.

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Na 15 maanden eindelijk doorslapen!

Met behulp van Gerjanne zijn we aan de slag gegaan met het aanpassen van het ritme, kijken naar de voedingsbehoefte en slaaptrainen. Nadat we het ritme hadden aangepast en goed hadden gelet op de voedingsinname overdag , sliep ons zoontje al door! Slaaptrainen bleek niet eens nodig! Na 15 maanden sliepen we eindelijk weer door! Ontzettend blij met alle tips, de adviezen en de feedback gedurende de week!

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl