We slapen weer!

Na een jaar niet slapen en lang twijfelen hebben we een slaapconsult geboekt voor onze zoon van 12 maanden.. We hebben hier lang over getwijfeld want het is een investering. Maar na het advies van Fenna te volgen sliep hij na 2 nachten door. Nu twee weken later voelen we ons herboren :) De enige spijt die we hebben is dat we het niet 6 maanden eerder hebben gedaan. Heel erg bedankt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Passend consult met groot resultaat

Onze dochter sliep overdag 3 keer een half uurtje en werd snachts meerdere keren wakker, waarbij ze onze hulp nodig had om weer in slaap te komen. Daarnaast was ze om 04.00 uur klaar wakker en kon ze alleen bij ons verder slapen. Na een consult met Anne was het na 2 dagen helemaal anders. Ze maakt dutjes van ruim 1,5 - 2,5, komt één keer voor de fles en moeten haar in de ochtend om 7 uur wakker maken! Wereld van verschil!

onze baby slaapt eindelijk

Na een consult waarin onze wensen en het ritme van onze baby uitgebreid aan bod zijn gekomen kwam Anne met een plan om onze baby zelfstanding te leren slapen. Binnen 1-2 nachten zagen we verschil. Onze baby slaapt zelf in, heeft 2 vd 3 nachtvoedingen laten vallen en we leven volgens een voorspelbaarder ritme. Hierdoor slaapt onze zoon ook vaster en wordt niet meer wakker van elk geluidje. Wat een opluchting! Na 10 maanden zelf dingen uitproberen zijn we heel bij dat dit het resultaat is. Bij een eventueel volgend kindje zullen we dit eerder inschakelen als we hier nog eens tegenaan lopen. Dit hadden we namelijk veel eerder moeten doen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Voor de 2e keer heel fijn!

Na een goede ervaring met onze oudere zoon hebben we nu met onze baby eerder hulp ingeschakeld! Het helpt ontzettend dat we iemand mee kijkt naar alle processen maar ook (onbewuste) patronen en vaak is de oplossing zoveel makkelijker dan je denkt of helpt het al als je even bevestiging krijgt dat bijvoorbeeld een nachtvoeding echt niet meer hoeft. Wij zijn nu een stuk zelfverzekerder in de nacht!

Sliep weer door na 1 nacht

Onze dochter sliep altijd goed, tot de 8 maanden slaapregressie en oorontsteking. Toen is het er toch weer in geslopen en voordat we t wisten zaten we weer op 2 nachtflessen. Geholpen door Anne, gaf ons fijne tips en nu slaapt ze weer door fles!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Praktische tips waar we direct mee aan de slag konden, mét resultaat!

Onze zoon van 8 maanden sliep nog steeds niet door. We moesten er 's nachts vaak uit om hem even zijn speentje te geven of zelf nog een nachtvoeding. Daarnaast was hij 's ochtends vaak rond 5 uur wakker, met een poepluier en zaten we voor dag en dauw met hem beneden. Het slaapconsult met Rosanne bracht daar verandering in. We hebben uitgebreid de hele situatie besproken en kregen praktische tips waar we direct mee aan de slag konden. Niet alleen tips voor het slapen, maar ook over het voedingspatroon/voedingstijden, wat de poepluier in de ochtend nagenoeg deed verdwijnen. Daarnaast waren we van de nachtvoeding af. Na het consult liepen we nog tegen wat puntjes aan. Ook hier werd de tijd voor genomen en inmiddels slaapt onze zoon door. Heerlijk! Erg blij met de betrokkenheid, goede adviezen en prettige communicatie.

• Door wie ben je geholpen? Rosanne

Ontoereikend

Ik had verwacht dat er goede bruikbare tips over een slaapregressie in zouden staan. Echter staan er vooral algemene tips in, en informatie die ik op internet ook kan vinden. Er staat bijv als tip: “leer je kind zelfstandig in slaap vallen”. Ik begrijp dat dit fijn is, maar ik zou niet weten hoe. Daarom vind ik de tips wat ontoereikend, voor een betaalde service.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Slaapregressies

Concrete tips om mee aan de slag te gaan!

Voor ons een tweede ervaring met Gerjanne. Toen onze dochter 6 maanden oud was, hebben we hulp gevraagd. Nu ze 1,5 jaar oud is opnieuw. Zo fijn om dan bij een bekend gezicht terecht te kunnen en met concrete, praktische tips aan de slag te kunnen. Ook de follow up, via de mail, draagt bij aan vertrouwen in het samengestelde plan. Uiteraard met resultaat!! Bedankt, Gerjanne en slaaptipsvoorbabys.nl

Geweldig!

Vol wanhoop plande wij een intake.. Na een fijn en duidelijk gesprek met Richelle gingen we in de praktijk aan de slag. Een kleine aanpassing in het dag Rimte en één hele pittige nacht, sliep onze zoon door!! Wij zijn zo ontzettend blij dat we jullie hebben ingeschakeld.

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Na 15 maanden eindelijk doorslapen!

Met behulp van Gerjanne zijn we aan de slag gegaan met het aanpassen van het ritme, kijken naar de voedingsbehoefte en slaaptrainen. Nadat we het ritme hadden aangepast en goed hadden gelet op de voedingsinname overdag , sliep ons zoontje al door! Slaaptrainen bleek niet eens nodig! Na 15 maanden sliepen we eindelijk weer door! Ontzettend blij met alle tips, de adviezen en de feedback gedurende de week!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject Mini

Gewoon doen!

Onze dochter van 1,5 jaar was altijd onrustig in de nacht. Ze werd vaak wakker en had regelmatig nog een fles nodig, soms zelfs meerdere per nacht. Uiteindelijk besloten een slaapcoach in te schakelen. Na het traject met Anne merkten we al snel verbetering. Inmiddels gaat het echt de goede kant op en heeft onze dochter zelfs al meerdere nachten volledig doorgeslapen! Iets wat we eerder niet voor mogelijk hielden. Twijfel je nog om een slaapcoach in te schakelen? Gewoon doen. Het is het geld meer dan waard!

Erg prettig geholpen door Fenna

Fenna heeft erg goed met ons meegedacht en in 2 weken leerde onze 6 maanden oude baby grotendeels zelf in slaap vallen. Ook heeft ze meegekeken naar een goed ritme wat bij ons past vanwege het ophalen van de peuterschool van onze oudste. Dank!

Heel fijn en duidelijk

Anne heeft ons goed geholpen bij de vragen over onze dochter. Binnen twee weken sliep ze een stuk rustiger en zelfstandiger. Ook fijn dat we nog een follow-up kregen, hierdoor konden we nog wat vragen stellen en was alles helemaal duidelijk.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Concrete handvaten om progressie te boeken

Fijn en op maat gemaakt traject met een goed eindresultaat; onze baby van 7 maanden kan nu zelf in slaap vallen en maakt volledige nachten tot 7u ‘s ochtends. Het consult en vooral de persoonlijke tips via de mailwisseling daarna hielpen ons met praktische tips maar ook om net wat meer vertrouwen te geven dat we het juiste deden richting meer slaap. Heel blij mee, dankje Gerjanne.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Duidelijke instructies, snel weer doorslapen :-)!

Gerjanne heeft ons geholpen en wist gelijk de vinger op de 'zere' plek te leggen. Door duidelijke instructies is het snel gelukt om ons zoontje door te laten slapen. Ook bij latere vragen konden we bij Gerjanne terecht. Heel veel dank!!

Van wanhoop naar doorslapen

Om 07:30 in de ochtend boekte ik uit wanhoop een consult. De volgende dag kon ik direct al terecht. Gerjanne scherpte ons schema aan en besprak slaaptrainingsopties, die passen bij verschillende type ouders/kindjes. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in dat onze baby de meeste nachten doorslaapt en voor de andere nachten is er nu een helder plan om dochter te helpen makkelijker zelf te reguleren

Weer doorslapen!

We hebben een afspraak gehad met Maxime. Wij hebben ons verhaal gedaan en hoewel wij dachten dat we alles goed deden heeft ze nog veel advies kunnen geven. Na een week alles toepassen lukte het onze zoon om zelfstandig weer in slaap te vallen. We waren echt ten einde raad en doodop en het is zo fijn om ook even te horen dat je ook al veel dingen goed doet.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Onze dochter heeft een beter slaapritme.

Onze dochter (6mnd) sliep voorheen alleen als we haar in de arm in slaap wiegden en vervolgens in bed legden. Daarnaast duurde ieder dutje overdag maar een half uur waardoor ze snel na het dutje weer moe was. Dit maakte dat we van ‘‘s ochtends vroeg tot ‘‘s avonds laat vrijwel continu met haar bezig waren. Door de tips van de slaapcoach kan onze dochter nu zelf inslapen, heeft ze meer ritme in de dag en slaapt ze ook langer dan voorheen.

Heeft ons super geholpen

We hebben 2 super super lieve meiden (tweeling) waarbij alles goed ging behalve het slapen. Aangezien we het graag zelf wilde oplossen hebben we het heel lang en met heel veel geduld eerst zelf aangekeken met de hoop dat de meisje het slapen zichzelf zouden aanleren. Helaas is dat niet gelukt. Na een consult met Fenna hebben we praktische tips gekregen die we gelijk hebben geïmplementeerd en na enkele dagen zagen we al resultaat. Nu 2 weken verder slapen de meiden stabiel van 7-7. We zijn super tevreden en hadden het achteraf gezien veel eerder moeten doen!

Meteen verbetering!

Kirsten gaf mij hele concrete tips voor mijn dochter van toen 5,5 maand oud. Ik merkte direct verbetering! Door de tips van Kirsten in te regelen werd mijn dochter niet meer ieder uur wakker ‘s nachts en sliep ze zelfs soms de nacht door!

• Door wie ben je geholpen? Kirsten
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Een wereld van verschil, we slapen weer!

Ik heb het consult met Sanne als heel fijn ervaren. We waren al maanden vanalles aan het proberen, maar het leek allemaal niet te werken. Sanne adviseerde ons de waiting approach. Het was even pittig, maar na een paar dagen sliep onze dochter van 2 alweer door. Zo fijn! Ook heel fijn om samen met mijn partner duidelijke afspraken en een duidelijk schema te hebben, zodat je niet in discussie komt 's nachts wat te doen. Sanne luisterde goed en stond ook nadien nog open voor vragen. Ze gaf ons ook echt het zelfvertrouwen dat dit helemaal goed ging komen. Sanne, bedankt!!

Nuchtere en praktische tips

Wij zijn erg blij met de ondersteuning die van Fenna hebben gekregen tijdens het mini traject. Wij vonden Fenna een fijn en nuchter persoon, dat past bij ons. Het duurde iets langer voor we wat resultaat zagen maar daar zijn we goed bij ondersteund. Onze zoon is bijna 2 jaar en hadden nog bijna geen nacht doorgeslapen. Je zag aan hem dat wij steeds vermoeider werd en minder goed in zijn vel zat. Door het minitraject heb ik het idee dat we een cirkel doorbroken hebben. Het voordeel van een traject is echt dat je even 1 persoon hebt die je al je vragen kan stellen en ook 1 manier gaat aanpakken voor een week lang ipv alles probeert wat je leest en ziet. Heel erg bedankt!!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject Mini

Goed geholpen!

Kirsten luisterde goed naar onze situatie en vroeg goed door om ons kindje echt te leren kennen. Ze gaf tips en een slaapschema maar was daarbij ook realistisch: het kost tijd en moeite om veranderingen te zien. Het was fijn dat Kirsten per mail reageerde op vragen en na 2 weken een follow-up inplande om te kijken hoe het ging. We zien dat onze zoon langer slaapt in de ochtend en we ervaren meer rust omdat we precies weten wat we moeten doen.

• Door wie ben je geholpen? Kirsten

Zinvol

Het ritme van onze zoon en van ons was helemaal door de war door meerdere oorontstekingen en tanden die doorkwamen en het patroon was moeilijk te doorbreken. Doordat onze zoon 3 dagen bij schoonouders sliep en het gesprek met Sanne met mooie adviezen heeft ons er doorheen geholpen en we zagen snel resultaat. Inmiddels slaapt de kleine man door en wij hebben duidelijk wanneer wij wel naar hem moeten en wanneer wij even moeten wachten. Dat geeft zoveel rust en daardoor staan we niet de hele tijd ‘aan’. Doordat wij beter zijn uitgerust en in ons vel zitten, heeft dat ook weer invloed om onze lieve kerel.

Super fijn!

Heel fijn contact gehad met Sanne. Ze heeft ons goed geholpen en had echt een luisterend oor. Na een paar dagen merkte we al verbetering en na 1 week was het slaapprobleem zo goed als opgelost! Dankjewel.

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl