Onze zoon (1 jaar en 10 maanden) kon niet meer zelf in slaap vallen. Hij weigerde zijn eigen bedje en doorslapen zat er niet in. Na een super fijne, uitgebreide intake maakten we samen een plan om hem weer zelfstandig in slaap te laten vallen in zijn eigen bedje en door te laten slapen. Na ruim een week sliep hij weer heerlijk in zijn eigen bedje en door. Aan het eind van het traject gaf hij zelfs zelf aan ‘naar bed’:)! Tussentijds konden we elke dag terecht voor onze vragen via de app en was de support zo fijn. Ook het eindgesprek was top en kregen we nog goede tips! We zouden een mini slaap traject altijd aanraden, als je net zoals ons, zelf even niet meer weet wat je moet doen. Super blij met jullie hulp! Thanks lieve Fenna:)!!
We hebben hele goede tips gekregen voor ons zoontje en met deze tips zagen we al snel resultaat. Richelle was echt een luisterend oor en keek naar onze situatie en maakte daar een passend advies voor. Daardoor is het ook heel persoonlijk en dat is wat wij als heel prettig hebben ervaren. Zelfs nu er nog een aantal dingetjes zijn die niet helemaal lekker lopen, kijkt ze met ons mee en wilt ze ons helpen finetunen.
Onze zoon van 11 maanden kwam nog steeds 3x per nacht voor een fles. Methodes die we bij ons oudere kind gebruikte werkte niet en we hadden ook na een aantal maanden de bandbreedte niet meer zelf nieuwe dingen te bedenken. Tegen onze principes in toch een de slaapcoach (Fenna) ingeschakeld en het resultaat mocht er zijn. In de eerste week vijf keer doorgeslapen en de andere nachten slechts eenmaal wakker geworden. Dit allemaal met hele kleine aanpassingen in het dagelijks ritme. We raden het iedereen aan.
Wij zaten in een vicieuze cirkel met onze zoon van 5,5 maand. Ieder uur wakker overstuur en maar wiegen etc. Ik kon niet meer van bijna geen slaap meer vatten en mijn man eigenlijk ook niet! Toen ik op een nacht zat te googelen kwam ik deze site tegen goede recensies en dacht boek gelijk een consult en het kon de dag erna al! Wij zijn meteen aan de slag gegaan en het is zeker hard werken maar zo de moeite waard!! Binnen 1 dag van de speen af en met een week sliep hij door!! Nogmaals ben Gerjanne eeuwig dankbaar en gun iedereen de heerlijke nachten!
Na 17 maanden slecht slapen en verkeerde slaapgewoontes waren we ‘s nachts uren bezig en hadden we geen avonden meer. Het hele gezin was kapot en we wisten niet hoe we het moesten oplossen, we hadden alles geprobeerd. Sanne gaf ons de tip om in een keer te stoppen met de fles, het ritme iets aan te passen en te gaan slaaptrainen. De eerste nacht was het pittig, maar met de woorden van Sanne in m’n hoofd hielden we het vol. Onze dochter gaf op na 3uur en daarna hebben we uren geslapen. De volgende dag ging het al beter en na 3 nachten sliep ze van 19-7uur. We zijn mega dankbaar!!
We hadden toen onze jongste 1,5 was al van alles geprobeerd; een osteopaat, voedseladviezen én slaaptraining. We waren daardoor best sceptisch toen we een consult boekten bij Slaaptipsvoorbabys. Maar Gerjanne hoorde ons aan en nam met haar open, betrokken en nuchtere houding al heel snel onze twijfel en mijn schuldgevoel weg. Ze dacht mee met een slaapschema dat ook past bij het schoolritme van onze oudste. Maar ook kregen we nog tips wat betreft voeding en zuivelinname. Na 1 nacht doorpakken waren we van de nachtvoedingen af, terwijl hij daarvoor minstens 1 maar soms ook 2 keer kwam voor voeding, en na 3 nachten hoefden we al niet meer naar ons zoontje toe snachts. De laatste weken slaapt onze zoon weer wat onrustig maar dat we terug kunnen vallen op de tips van Gerjanne geeft rust. En als dat toch niet voldoende helpt boeken we zeker nogmaals een consult! Want dat brengt echt de rust terug in je gezin.
Ons kindje van 9 maanden werd steeds vroeger wakker maar dankzij Kirsten kregen we de handvaten om hem langer te laten slapen. Hele simpele tips en methodes die bij ons en hem passen hebben we toegepast en het is ineens weer 07:00 dat we hem horen!
Had er meer van verwacht dan alleen wat pagina’s met wat tijden dat ze slapen/wakker zijn. Alles is online te vinden en te algemeen.
Onze dochter werd ‘s nachts regelmatig wakker. Wat waren we moe. Door een consult via video bellen is dat helemaal veranderd. Binnen 3 nachten kon onze dochter zelf in slaap vallen wat betekende dat ook wij weer onze nachtrust terug hadden. Ik raad het elke ouder aan!
Na een jaar lang meerdere keren per nacht uit bed te moeten besloten we toch maar om een slaapconsult te boeken. Enigszins sceptisch aangezien ik dacht ‘we weten toch wel hoe het moet aangezien onze dochter wel heel snel doorsliep en bovendien kunnen we alles op internet terug zoeken’. Uit wanhoop na de zoveelste pittige nacht toch een consult geboekt. We spraken met Gerjanne en zij kwam met een voorstel voor een methode en we spraken af hoe we het verder gingen aanpakken. We waren enorm verrast en blij dat dit na twee nachten al duidelijke verbetering bracht en we na vier nachten zelfs weer volledig konden doorslapen. Dit dankzij het duidelijke plan waar we ons aan vast konden houden in plaats van maar steeds doen waarvan we dachten dat het goed was en we het slecht slapen juist in stand hielden. We kunnen het iedereen aanraden om een slaapconsult te boeken. En zouden vooral als tip willen geven; wacht niet één jaar in de hoop dat het vanzelf beter wordt.
Na bijna zeven maanden lang vier dutjes per dag te hebben gewiegd, waren mijn partner en ik het wiegen zat. Onze zoon werd steeds zwaarder en soms moesten we wel 45 minuten wiegen voordat hij eindelijk in slaap viel. Het naar bed brengen begon ons tegen te staan — en dat zou natuurlijk niet zo moeten zijn. Via een vriendin hoorden we over Slaaptips voor Baby’s, en al snel begon ik de Instagram-pagina te volgen. Na nog meer eindeloze wiegmomenten besloten we de knoop door te hakken en een consult aan te vragen. Het consult was duidelijk en verhelderend: al onze vragen werden beantwoord. We hebben daarna direct doorgepakt en hebben gelijk de tips en adviezen opgevolgd waardoor het wiegen verleden tijd was. In onze omgeving kregen we vaak te horen: “Gewoon stoppen met wiegen.” Tijdens het consult kwamen we er echter al snel achter dat er veel meer bij komt kijken dan dat. Het naar bed brengen is nu weer fijn. Ook al duurt het soms nog even voordat onze zoon in slaap valt, het is lichamelijk een stuk beter vol te houden en veel minder stressvol voor ouders en baby. Wij zijn ontzettend blij dat we het consult hebben aangevraagd!
Hadden we het maar eerder gedaan. Goed geholpen door Kirsten en luisterde goed naar onze situatie. Onze zoon slaapt langer en later wakker.
Het consult met Sanne was heel fijn! Onze dochter werd nog elke nacht wakker maar er was duidelijk sprake van een slaapassociatie met de fles maar we wisten niet goed hoe we daar vanaf konden komen. Sanne gaf concrete tips en die waren heel fijn en nu slapen we lekker de hele nacht met z'n allen.
Wij zijn echt heel blij met de goede tips die we gekregen hebben van Gerjanne. Ze wist in een kort gesprek ons veel op onze specifieke situatie toegespitste informatie en tips te geven. Het schema dat ze voor ons gemaakt heeft werkt heel goed en past goed bij onzr baby. Het heeft ons enorm geholpen. Onze baby slaapt nu veel beter overdag; langer en zelfstandiger. Wij zijn erg blij, zou het iedereen aanraden om een consult te doen. Op internet kan je veel vinden, maar zo op maat is echt beter.
Vaker afspraken gehad voor ons oudste zoontje van nu bijna 2, nu ook voor ons zoontje van 3 maanden een afspraak gehad. we wilde hem graag ipv in de kinderwagen in bed laten slapen, zelf in slaap leren vallen en een goede routine zonder onrust in de avond. We waren al zeker goed opweg omdat we al veel info hebben gekregen bij vorige afspraken. Een paar kleine aanpassingen aageraden gekregen van Gerjanne en sinds dag 2 slaapt ons lieve mannetje in eigen bed overdag, valt zelf in slaap zonder speen, moeten hem altijd wakker maken na z’n dutje, geen onrust meer “s avonds en slaapt snachts het klokje rond. Ik vind het fijn om af en toe te sparren als we vastlopen, voor ons kindje heel fijn om lekker te slapen en voor ons ook heerlijk. Onze kindjes zijn allebei hele goede slapers, en nog beter door een paar kleine tips. Ik zeg DOEN! Heerlijk slapen is zo belangrijk voor het gezin❤️
Ons zoontje van 8 maanden werd begin van de nacht 1,5/2 uur wakker. Alleen slapen tussen ons in of hem vasthouden hielp, weer in het eigen bed leggen gaf veel drama en onrust. Dankzij de handige tips, kleine aanpassingen in zijn schema en met behulp van een slaaptraining die Fenna ons mee gaf is de rust weer terug in de nacht en sliep hij meteen bij inzet van de slaaptraining weer super goed! Dankjewel Fenna voor alles!
Ik geloofde het eigenlijk nooit als ik las dat er na 3 dagen resultaat kon zijn, maar wij hebben ervaren dat dit dus écht kan! Onze dochter heeft maanden geen nacht doorgeslapen, maar na 3 dagen een trainingsmethode toe te passen, slaapt ze iedere nacht door. Super dankbaar!
Heel goed geholpen, er werd een methode gezocht die goed aansloot bij onze opvoedstijl/wensen. Tussen de consulten door was er ruimte om vragen te stellen.
Fenna heeft ons nu al door meerdere slaapregressies en -associaties heen gecoacht, en elke keer was haar advies schot in de roos. Doordat zij supergoed kon uitleggen wat er aan het gedrag ten grondslag lag, begrepen we ons dochtertje beter en konden we haar bieden wat ze nodig had. En, het allerbelangrijkste: binnen een paar dagen sliep iedereen weer als een roos. We zijn Fenna nog elke dag dankbaar voor haar hulp!
Ons zoontje van 14 maanden was in de nachten soms 3 uur lang wakker. De nachten waren daardoor zwaar. Na 2 maanden van alles te hebben geprobeerd, vertelde een vriendin over een slaapcoach. Na de zoveelste slechte nacht, besloten mijn man en ik een slaapcoach in te schakelen. Dat was bij slaaptipsvoorbabys.nl zo geregeld! Wat zijn wij ontzettend goed geholpen. Richelle luisterde erg goed en keek wat er passen was voor onze zoon en met welke methode wij het beste aan de gang konden. Het was bijna niet te geloven maar binnen een week sliep hij veel beter! En nu slaapt hij over het algemeen de nachten door. De stap voor een slaapcoach had ik veel eerder moeten nemen. Wat een verschil! Het baby slaap boek heb ik ook helemaal gelezen dat is ook echt een aanrader.
We hebben contact opgenomen omdat onze dochter van 18 maanden ineens vaak wakker werd s nachts en s avonds niet meer alleen in slaap viel. Ze leek last te hebben van verlatingsangst. Met fijne tips en adviezen van Sanne voor zowel de avond, als adviezen/oefeningen voor overdag, zorgde ervoor dat onze dochter direct weer beter sliep en niet meer in paniek raakt.
We waren eerst een beetje laconiek en dachten: we gaan mee met het ritme van onze baby, maar wat als je baby geen ritme heeft? De slaapgids heeft ons veel rust bezorgd. Achterna bleek onze baby vaak oververmoeid, waardoor het slapen moeilijk ging en wij soms radeloos in de auto gingen rijden om onze baby in slaap te krijgen. We zijn sinds het gebruik van de slaapgids nooit weer in de auto gestapt en ze valt inmiddels vaak zelf heerlijk in slaap in haar eigen bedje. Al met al: niet twijfelen en de slaapgids met voorbeeldroutines aanschaffen!
Wij hebben het slaapconsult met Sanne gehad. Een prettig en laagdrempelig gesprek, waarin ruimte was voor ons om onze situatie met m.b.t. onze zoon toe te lichten. Hierop heeft Sanne heel fijn en praktisch advies gegeven voor die week daarna. Vervolgens konden we een week later nog kort contact hebben om deze week te evalueren en eventueel nog aanvulling te geven aan de hand van vragen. Haar advies heeft positieve stappen vooruit gezet, we hebben meerdere dagen die week doorgeslapen. Ook voor het vervolg heel fijn hoe het aan te pakken wanneer het toch weer onrustig mocht worden.
We dachten dat we zelf alles al geprobeerd hadden, maar Sanne had toch nog goede tips en adviezen waar we écht wat aan hebben gehad. De eerste nacht was even doorzetten, maar op dag 2 sliep onze dochter al door! Bedankt Sanne :)
Ik heb een routine gevonden dankzij deze pdf!
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl