Laden reviews...
438 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen tonen een duidelijke, praktische aanpak waarbij ouders voelen dat er echt maatwerk is. Communicatie is helder en de slaapadviezen leveren praktische verbetering op. Veel gezinnen ervaren rust en betere nachten na de trajecten.
Twee hele fijne consulten met Kirsten gehad en tussendoor ook een paar keer contact via mail. Haar tips en instructies hebben heel goed geholpen. Onze dochter van 2,5 jaar had moeite om 's avonds in slaap te vallen, en dit probleem is (bijna) helemaal verholpen. Er is af en toe een terugslag, maar ook daar weten we nu beter hoe we mee om moeten gaan.
Slaaptraject Mini
Anoniem
Wij hebben een slaapconsult gehad met Leen voor onze zoon van 5 mnd. Hebben onze problemen uitgelegd en meteen gaf ze ons het gevoel dat we niets fout deden, dit vaker voorkomt bij een wde kindje en vooral dat ze ons kan helpen. We hebben een aantal slaaptechnieken doorgenomen en gekeken welke bij ons past. De slaaptechniek is een slaaptraining door minder snel te reageren op het huilen en daardoor de kans op zelfstandig in slaap vallen te vergroten. Van nachten met 10x + eruit naar nachten van nog maar 1x eruit of zelfs doorslapen. We weten niet wat ons overkomt en zijn heel blij met het resultaat. Slaaptipsvoorbabys zijn ontzettend mee werkend en behulpzaam en raden het zeer zeker aan! Het kost wat geld, maar als je ziet wat je ervoor terug krijgt is dat het meer dan waard!
Leen
Amber
Barneveld
Vanaf de geboorte gebruikten wij altijd al de schema’s voor de slaapjes en wakker tijden. Dat gaf al veel regelmaat maar toch liepen wij er tegenaan dat onze dochten extreem vroeg wakker werd en onze zoon onrust had in de vroege ochtend. Na een consult met Marleen kregen we fijne tips en gingen we aan de slag met de waiting approach training en haar tips! En na een paar dagen sliepen ze allebei beter en komen ze allebei om 7 uur blij hun bedjes uit! Heb je slaap problemen, plan een consult! Het helpt echt!!
Marleen
Myrthe Heni- van Ginkel
Volendam
Voor het contact met Fenna lukte het ons zoontje niet om zelfstandig in slaap te vallen. Hij ging laat slapen, werd 's nachts regelmatig wakker en 's ochtends begon de dag vaak om 06.00uur. Dankzij de tips kunnen we nu steeds sneller de kamer verlaten en valt hij uiteindelijk zelf in slaap. Als hij 's nachts wakker wordt, kunnen we ook sneller weg gaan. Het inzetten van de slaaptrainer heeft ook een positief effect gehad. Door het schaapje is het heel duidelijk wanneer hij moet gaan slapen, wanneer hij wakker mag worden en zijn bed uit mag. Wat wij vooral erg prettig vonden, is dat er goed naar ons geluisterd werd en dat er steeds werd meegedacht over mogelijkheden die bij ons en onze situatie passen. Het was fijn om een luisterend oor te hebben en praktische handvatten te krijgen. We kijken met een positief gevoel terug op de hulp. Heel erg bedankt!
Kim van den Hoek
DE HOEF
Als eerste keer ouders deden we maar wat. Zo’n 3 weken na de geboorte van onze baby hadden we een consult met Fenna, omdat het ons toch handig leek onze kleine wat beter te begrijpen. Ze heeft ons zo veel geleerd! De app werkt ook super fijn om inzichtelijk te maken hoe lang hij slaapt en wanneer hij eet, zodat we ook weer beter kunnen inschatten wat hij wil en we elkaar beter leren kennen. Fenna heeft - heel lief - daarna ook nog verschillende keren bij ons ingecheckt en extra tips gegeven. Ik zou dit echt iedereen aanraden, zelfs bij een jonge baby al! Niet om een strak schema te volgen, maar om je kleintje beter te begrijpen
Newborn consult
15 September 2026
Kelly
Amsterdam
Ik heb mijn consult met Kirsten gehad voor onze newborn. Ik was erg aan het zoeken naar een ritme. Hier heeft zij mij erg goed bij geholpen door goed te luisteren naar wat mijn baby nodig heeft. Ik boek nu ook een consult in voor onze peuter die erg vroeg wakker wordt. Benieuwd naar dat resultaat!
Newborn consult
15 September 2026
Bo Haasbroek
Beverwijk
Voor de tweede keer Slaaptipsvoorbaby’s ingeschakeld en wederom geen moment spijt! In overleg en helemaal op maat een plan gemaakt, ons kindje sliep binnen enkele dagen langer door. Heel blij met de snelle communicatie en fijne tips. Een aanrader voor iedere ouder met korte of gebroken nachten!
14 September 2026
A.
Wij hebben een fijne ervaring gehad bij Fenna. We zijn aan de slag gegaan met de praktische tips en die hebben ons goed geholpen:)
14 September 2026
Myrthe Timmermans
Badhoevedorp
We besloten in onze vakantie een slaapconsult te plannen met Rosanne omdat onze 6maanden oude dochter elke nacht een aantal keer wakker werd. Een paar grote “tandwielen” die we konden aanpassen waaronder cold turkey de speen weghalen was super spannend maar na twee nachten sliepen we die vakantie al beter dan ervoor! We zijn er nog niet maar ook de hulp naderhand via mail is onwijs fijn.
Rosanne
12 September 2026
Kyra
Woerden
Kirsten heeft ons fijne tips gegeven in het consult. Hoewel de eerste nachten (zoals verwacht) pittig waren zagen we heel snel verbetering en slapen we nu al meerdere nachten door. Dankjewel!
10 September 2026
Sabine
Haarlem
Bij ons eerste kindje hebben we een consult gehad. Dat werkte supergoed dus voor ons tweede kindje planden we ook een consult. Ook deze keer gaf het consult ons net weer de inzichten en duwtje in de rug richting een slaaproutine met meer regelmaat en vooral meer slaap :-). Wederom heel tevreden!
Richelle
9 September 2026
Steven en Svenja
De Bilt
Voor beide kinderen hebben wij hulp ingeschakeld. Het advies heeft ons enorm geholpen: er was veel minder onderling gekibbel en we kregen een duidelijk plan van aanpak. Het resultaat was een veel beter slaapritme voor de kinderen én aanzienlijk meer nachtrust voor ons.
9 September 2026
Luc
Hilversum
Wij hebben een consult gehad met Rosanne en zij heeft ons tips gegeven hoe om te gaan met onze dochter van 6 maanden (voornamelijk in de nacht). Zij werd 's nachts wakker en kon uren wakker blijven. Wij dachten alles te hebben geprobeerd, maar door haar tips op gebied van wakkertijd/ ritme en ook voeding hebben we na 1 nacht al een hele goed nacht gehad! En nu zelfs (na een week) al 3x de gehele nacht van 19:00-07:00 uur doorgeslapen! We weten niet wat ons overkomt, na maanden gebroken nachten en lang wakker zijn. Hele fijne ervaring en ook nu is ze nog bereikbaar voor advies!
Rosanne
8 September 2026
Eva
Hoogezand
Makkelijk alles snel te lezen en toe te passen, aanrader!
N.v.t.
Slaapgids hulp bij hazenslaapjes
8 September 2026
Laurie
Rosmalen
Vrijwel vanaf het begin heb ik de online tips en schema's gebruikt van Slaaptipsvoorbaby's en toen het uitkwam ook het boek. Er komt ongetwijfeld ook wat geluk bij kijken maar mijn tweelingdochtertjes (prematuur/dysmatuur geboren in 2022) zijn geweldige slapers geworden door consequent de tips/schema's toe te passen. Het was goed passend te maken in onze situatie. De meiden zijn nu ruim 4 jaar en ik kan het aantal keer dat ik 's nachts mijn bed uitmoest -na het eerste half jaar- op twee handen tellen. Voor ons geen slaaptekort, zalig!
N.v.t.
Boek: Het baby slaap boek
7 September 2026
Vivien
Maasbommel
Behoorlijk sceptisch was ik want mijn vrouw en ik hebben al 2 andere slaapcoach praktijken geprobeerd dit jaar. Allemaal met hetzelfde resultaat: er veranderde eigenlijk weinig tot niets. Omdat Slaaptipsvoorbabys vergoedt wordt door onze zorgverzekeraar dacht ik: laten we het toch maar eens proberen. Baat het niet dan schaadt het niet. Ik kan alleen maar zeggen: Als je wilt blijven hangen in je eigen slaapproblemen: NIET BOEKEN! Myrthe wist niet alleen de juiste vragen te stellen maar durfde ook tegen ons in te gaan met onderbouwde argumentatie. Het was daardoor een pittig gesprek (ook voor Myrthe) maar ik sloot het gesprek wel af met stof tot nadenken. Myrthe was wel eerlijk en doortastend... We hebben precies 2 dagen de adviezen van Myrthe gevolgd voordat we resultaat zagen. Nu, 1 maand later, slaapt ze elke nacht klokje rond. Myrthe BEDANKT!
Myrthe
7 September 2026
M
Nederhorst ten Berg
Het is alweer een aantal maanden geleden dat we een digitale afspraak hadden met Richelle, onze dochter was toen ca 12-13 maanden oud en sliep niet door. Maar dankzij alle tips en adviezen sliep ze binnen één week veel beter én de nachten door. Nu maanden later nog steeds een goede slaper! We zijn ontzettend goed geholpen, het contact was prettig en we kregen concrete/duidelijke adviezen. We raden het iedereen aan!
Richelle
6 September 2026
Rosmalen
Our baby was such a good sleeper until 7 or 8 months old when she started needing somebody next to her and would cry for up to an hour even if somebody next to her. Marleen helped us to organise our schedule and told us exactly how to sleep train, and while it was not easy for 3 days, after that it worked like a magic. I loved that Marleen was also there for us for any advise after our session via emails. It gave me reassurance knowing that I could always reach out to her. Now our baby is almost 10 months, she sleeps 12 hours at night, 45 mins in the morning and at least 1 hour in the afternoon and sometimes 1.5 hours! She is much happier baby now and so are we, knowing that she doesnt have to cry at every bed/nap time.
N/A
N/A
4 September 2026
Mai
Amsterdam
We hadden Anne als coach. Dit hebben we als zeer prettig ervaren. Ze was kundig en gaf ons veel handvatten, ondanks ik zelf het gevoel had dat we alles al geprobeerd hadden. Bij dag vijf was het probleem opgelost en sliep onze zoon weer door.
2 September 2026
Karl
Nederland
Toen onze baby 9,5 maand was, hebben we een slaapconsult genomen. We trokken het niet meer. Hazenslaapjes overdag, duurde lang om in slaap te komen in de avond en meerdere huilend wakker in de nacht. Ik dacht elke keer “een slaapconsult is niet nodig, het komt vanzelf + internet geeft in deze tijd al meer dan genoeg tips”. Niks is minder waar. Na een 60-min durend videoconsult met veel tips, adviezen en ook ruimte voor mijn zorgen en twijfels als moeder, konden we aan de slag. 2 avonden was het even pittig, maar daarna was alles over. Nu slaapt ze als een roosje. Overdag lange dutjes en in de avond zonder moeite in slaap. En dan nachten van 11-12 uur, zonder dat je haar 1x hoort!! Toen ik later nog een vraag stelde via de mail, kreeg ik uitgebreid antwoord terug. Ik zou het iedereen aanraden!!!
Gerjanne
31 August 2026
Gelderland
Het slapen van onze zoon ging langzaam maar zeker steeds slechter. Het ging van zelf in slaap vallen en doorslapen naar praktisch in bed erbij blijven de halve avond en meermaals wakker worden snachts. We kregen via slaaptipsvoorbabys goede handvatten om onze zoon weer te helpen zelf in slaap te vallen en door te slapen maar ook kregen we hierdoor onze avonden weer terug. Ik had achteraf gewild dat we dit veel eerder hadden gedaan. Ik zou het iedereen aanraden die zelf niet goed meer weet hoe ze hieruit moeten komen.
Marleen
30 August 2026
Audrey
Ede
Onze zoon van 8 maanden sliep vreselijk slecht. We liepen nachten lang met hem buiten, of gingen maar een rondje rijden, omdat hij 's nachts echt niet wilde slapen, en ontroostbaar was. Tijdens zo'n nacht uit wanhoop maar een consult geboekt, want slechter dan dit kon het toch niet worden. We kregen Anne als slaapcoach. Ze had zich duidelijk goed voorbereid, en stelde nog een heleboel vragen, om ons goed te kunnen helpen. Samen gekeken welke methode het meest passend was, en dit was de waiting approach. Anne legde ons stap voor stap uit hoe we het aan moesten pakken, en wat we konden verwachten. We merkte na 1 nacht! al zo'n groot verschil, dat we het bijna niet konden geloven. We zijn nu een aantal weken verder, en hij heeft zelfs al meerdere nachten doorgeslapen. Als hij wakker is, is het max 2x per nacht, en is even een heel kort momentje nabijheid al voldoen. Voor ons dus echt een gigantisch verschil. Nadien hebben we ook nog heel prettig mailcontact gehad, en konden we nog wat tips aan Anne vragen. Ze reageerde ook heel snel. Anne, ontzettend bedankt!! En mochten we ooit weer vastlopen, weten we jullie weer te vinden ☺️
30 August 2026
Roos
Aalten
Onze zoon van bijna 5 maanden sliep eigenlijk steeds slechter ipv dat het beter ging. Stonden in de nacht soms 2 uur aan een stuk te wiegen of met hem te lopen door het huis. Vlak voor onze vakantie heeft Nele ons geholpen en hebben we praktische tips en een schema gekregen waar we gelijk zelf mee aan de slag konden. Vanaf dag 1 al vooruitgang! Notitie voor mezelf voor de volgende keer haha: niet zo lang wachten met hulp inschakelen! ;)
Nele
29 August 2026
Esmée
Maastricht
Lang hoorden wij dat je bij vroege ochtenden waarschijnlijk een oververmoeid kind hebt. Na, voor ons gevoel, alles geprobeerd te hebben, keek Fenna met ons mee. Doordat zij na het consult ook nog mee keek in ons ritme, konden we een nieuw, passend ritme steeds meer finetunen. En wat bleek: onze zoon heeft nou eenmaal een lagere slaapbehoefte dus kan juist beter (nog) wat later naar bed. Door Fenna haar duidelijk uitleg durfden wij met meer vertrouwen aanpassingen door te voeren. Na weken (maanden) tussen 4 en 5 eruit, starten we nu bijna altijd na zessen.
26 August 2026
Anouk
Deventer
Mijn dochter sliep erg slecht, onze slaapcoach, Anne, wist zelfs nog dat ze ook al met mij had gebeld over onze zoon 1,5 jaar geleden. Dit zegt veel over de betrokkenheid. En ook nu weer is Anne erg betrokken en blijft meedenken. Onze dochter is erg onrustig en beweeglijk wat de ''standaard'' manier eigenlijk al niet bruikbaar maakt. Ze blijft daarin doorgaan om oplossingen te zoeken en onze nachten rustiger te maken en dit is echt enorm te waarderen! De tips zorgen voor helderheid en een gericht plan, en op termijn ook zeker verbetering. Ze luistert echt naar wat je verteld en gaat hier op in en pakt ook door. Wij zijn echt heel erg tevreden!
26 August 2026
Isabel
Stramproy
Slaaptipsvoorbabys.nl voorziet ouders en kindjes van meer (nacht)rust door ouders te informeren over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 jaar.
Om onze diensten en producten continu te meten en te verbeteren hechten wij veel waarde aan feedback in de vorm van reviews.
Team van slaaptipsvoorbabys.nl
Pieterbergsweg 109