Onze zoon van 7 maanden werd 's nachts vaak wakker, soms wel elke 20 minuten, en viel niet zelfstandig in slaap. De dutjes overdag moesten zelfs bijna allemaal in de wandelwagen, omdat er anders niet geslapen werd. Na het eerste gesprek met Gerjanne zijn we 's avonds meteen aan de slag gegaan. Na twee uur huilen, sliep hij de rest van de nacht door! Vanaf de tweede avond wordt er helemaal niet meer, of heel minimaal gepiept, en slaapt hij zelf in. 's Nachts wordt hij nog een enkele keer wakker, en valt dan of zelf weer in slaap, of slaapt meteen verder na het indoen van zijn speentje. Tussendoor hadden we via app en via het logboek contact met Gerjanne, waarbij we dingen konden overleggen en bijsturen. Overdag hebben we de wakkertijden losgelaten en wordt er geslapen op vaste tijden. Ook dat gaat steeds beter en de middagdut ging na een week bijna net zo soepel als het in slaap vallen in de avond. Het mini slaaptraject was voor ons elke euro waard; we slapen weer!
Slaapconsult gehad waarbij de slaapcoach goede praktische tips had, maar ook goed kon uitleggen waarom onze baby (waarschijnlijk) niet goed slaapt ‘s nachts. We hebben nog niet de gewenste resultaten behaald maar dat is waarschijnlijk door medische oorzaak. Onze tip: na het consult ontvang je een mail met alle adviezen en tips. In ons geval werd er geschreven dat ‘onze Tobias’ het al goed deed (niet de naam van ons zoontje). Dan krijg je toch een beetje het gevoel dat het advies niet hélemaal meer persoonlijk en uniek is geschreven voor jouw kindje. Maar verder zou ik het wel aanbevelen aan andere ouders!
We zijn enorm geholpen met de tips en adviezen van Gerjanne voor onze baby (7 mnd) die overdag geen ritme had, korte dutjes deed, 's nachts veel wakker werd en in slaap gewiegd moest worden. Dutjesschema's kenden we wel, maar we hadden geen idee hoe we dat moesten bereiken. Door de intake konden we tijdens het gesprek meteen de diepte in, en aan de hand van de adviezen konden we direct aan de slag. Met resultaat! Dutjes gaan goed en onze baby slaapt zo goed als door. Ze hoeft veel minder te huilen rond het naar bed gaan en wij krijgen eindelijk ook weer meer nachtrust.
Wij hebben de afgelopen jaren twee keer een consult gehad, voor beide zoontjes. Beide keren heel duidelijk en persoonlijk advies gekregen, met stappenplan en goed afgestemd op onze vraag/ behoefte. Wat ik bijzonder vind is de nazorg: als er nadien nog vragen of onzekerheden zijn nemen de coaches echt nog tijd en maken ruimte om je te helpen. Zelfs als ze zelf net weer moeder zijn geworden! Heel lief en waardevol. Aanrader dus!
We hebben het erg positief ervaren. Onze vraag werd gehoord zonder enige oordeel, waarbij goed met ons meegedacht werd hoe het slaapproblemen van ons zoontje aan te pakken. En nu slapen we gelukkig weer door.
Zowel de Bay- als slaapregressie gidsen zijn handige hulpmiddelen
Persoonlijke, enthousiaste en professionele hulp. Snel resultaat en de medewerkers zijn oprecht betrokken en geïnteresseerd. Heel fijn!
Fijne tips gekregen, die haalbaar en direct toepasbaar zijn.
Veel aan gehad nadat wij echt niet meer wisten wat te doen. Het werkte snel, de aanpak was persoonlijk en we konden altijd terecht.
Marleen heeft ons supergoed geholpen. Zij gaf het laatste zetje om onze dochter te laten stoppen met de nachtvoeding. Met behulp van praktische tips hebben we één nacht getraind en vanaf toen sliep ze door, zonder voeding! Dank voor je fijne en nuchtere manier van begeleiding Marleen! :)
Na een coachingstraject met Anne hoeven we in de avond niet meer heen en weer naar boven. Onze dochter (7 maanden) wordt pas weer wakker voor een voeding. Deze vrije tijd (en rust ook voor haar) is ons veel waard. We hebben meer geleerd over slaapdruk. Het enige zoeken is nog de nachtvoedingen. Onze dochter is erg groot voor haar leeftijd en heeft veel voeding nodig.
Fenna heeft ons enorm geholpen met een praktisch schema en slaaptraining. Het schema zelf wierp al snel vruchten af en de slaaptraining hebben we maar kort toe hoeven passen. Vanaf de start van de slaapcoaching zijn we er niet meer uit gehoeven ‘s nachts. De snelle feedback loop met hulp via Whatsapp was heel erg fijn om snel te tweaken waar nodig. Wij zijn super tevreden met het resultaat.
Ik had een uur consult geboekt voor wat kleine aanpassingen. Toen we na een halfuur bijna klaar waren, stelde ze zelf voor om het op te breken en het tweede deel van het consult op een later moment te doen. Dat meedenken kon ik er waarderen. De adviezen zijn deskundig, professioneel en vriendelijk. Zeer te spreken en absoluut voor herhaling vatbaar.
We hebben een heel fijn gesprek gehad met Fenna en gedurende de week konden we vragen stellen als het even niet liep volgens plan. Dit was heel fijn en heeft al snel geleid tot een goed resultaat! Onze zoon valt weer zelf in slaap ‘‘s avonds.
Mijn zoontje Ace van 6maanden sliep heel onrustig en slecht, werd veel wakker. Ik bleef dit maar uitstellen en denken het komt wel goed, maar mijn vriend was er zo klaar mee dat hij besloot een Slaapcoach in te schakelen. In het begin was ik er wat sceptisch over maar al snel merkt ik dat de aanpak wel heel fijn was. Het logboek bijhouden is soms wel veel en je moet het even doen maar hoe beter je het invult hoe betere feedback. Na minder dan twee weken merkte we echt echt verschil met het slapen van Ace en de dutjes overdag. Ik ben heel blij dat mijn vriend deze stap heeft genomen
Wij hebben een super fijne ervaring gehad met Kirsten in het maxi traject. Ze heeft ons fantastisch begeleid en onze dochter van 7 maanden sliep al na 3/4 dagen super goed. Daarvoor werden wij minstens 4x per nacht wakker en het kostte ons veel tijd om haar in slaap te krijgen. Wij hadden niet verwacht dat het mogelijk was, maar toch heeft het erg goed uitgepakt en hebben wij ons leven weer terug.
Onze dochter sliep als baby best goed en kon ook zelf in slaap vallen, maar bij de leeftijd van 1,5 kregen we toch een slaapprobleem. Na een periode van ziek zijn en meer hulp nodig hebben bij het in slaap vallen, ging het van kwaad tot erger en konden we haar niet meer in bed leggen zonder dat zij helemaal overstuur raakte, en werd zij ook 's nachts vaak wakker waarbij ze ons weer nodig had om verder te kunnen slapen. Samen met Kirsten hebben we de situatie helemaal doorgesproken en met wat kleine aanpassingen in het slaapschema en een methode die we 's avonds konden toepassen, zagen we al snel verbetering. De eerste avonden waren pittig, maar inmiddels verloopt het bedtijdritueel weer zonder tranen, valt onze dochter weer zelfstandig in slaap én slaapt de hele nacht door. Zo fijn om met iemand te kunnen sparren en adviezen te krijgen die bij onze situatie en wensen aansluiten!
Begin januari hebben wij een slaapconsult gehad met Kirsten. Wij hebben dit consult geboekt omdat ons zoontje van 7 maanden alleen nog maar in slaap viel als wij hem wiegden. Dit maakte dat hij 's nachts ook regelmatig wakker werd en dan gewiegd moest worden, terwijl hij eerder heel goed kon doorslapen. Kirsten heeft ons heel duidelijk uitgelegd hoe wij ons zoontje weer zelfstandig konden leren slapen. Ook heeft zij nog wat tips gegeven over zijn slaapritme overdag. Al na één weekend viel hij weer zelfstandig in slaap zonder te huilen, en na een week sliep hij weer 's nachts door. Inmiddels slaapt hij alweer bijna vier weken 11 uur achter elkaar 's nachts en doet hij in de middag een heerlijk lang middagslaapje van 2 tot 2.5 uur. Wij hebben onze avonden weer meer terug en staan niet meer lange tijd wiegend in de slaapkamer en ons zoontje is ook weer helemaal zijn vrolijke zelf! We hebben best getwijfeld over het consult maar vinden het elke euro waard en zouden bij nieuwe slaapproblemen sneller aan de bel trekken.
Na weken van steeds slechter slapen 's nachts en zelf al van alles te hebben geprobeerd, hebben wij een consult gehad met Gerjanne die ons enorm goed heeft geholpen. Met het voorbeeldschema en diverse handige tips zijn we aan de slag gegaan. De eerste avond zagen we al resultaat en nu ruim twee weken later slaapt onze zoon van zes maanden vrijwel elke nacht van 19-7 door! En dit zonder urenlang huilen. Ook de slaapjes overdag zijn enorm verbeterd. Heel fijn en zeker een aanrader, we hadden niet gedacht dat het zo snel al zo goed zou gaan!
Ontzettend prettig contact gehad met Sanne. Door het intakeformulier was er al veel helder en konden we snel naar de praktische aanpassingen en uitvoeringen. Kleine veranderingen zorgde voor een fijn resultaat.
Altijd tips waar je mee verder kan!
Wij hebben onwijs goede hulp gehad van Gerjanne. Onze baby van 12 maanden had op twee handen te tellen doorgeslapen. We waren moe en onze baby was ook prikkelbaar door het slechte slapen. Een routine was ver te zoeken. We hebben het minitraject geboekt met als doel dat ze in ieder geval 6 uur achter elkaar zou slapen. Op dag 3 sliep ze door! Nog wel vroeg wakker, maar hebben we onlangs nog een apart consult voor geboekt. Dat gaat nu ook steeds beter. Wij zouden het zeker aanbevelen en hebben vaak gedacht, waarom hebben we dit niet eerder gedaan.
Wij waren naar 21 maanden van alles geprobeerd te hebben blij dat we het traject bij Fenna gestart zijn. Ons zoontje van nu 2 jaar heeft 21 maanden slecht geslapen. Hij sliep ongeveer driekwartier max een klein uurtje overdag en savond sliep hij vrijwel meteen maar meerdere keren per nacht wakker. Onze dag begon tussen 04.00 uur en 5.00 uur. Naar 2dagen tips en begeleiding van Fenna werd het al gauw 6 uur in de ochtend en 2 uurtjes zijn middag dut. Na een kleine week zaten we al op 7 uur in de ochtend! Kleintje uitgerust en wij gelukkig ook weer onze nachtrust terug! Ik raadt het iedereen aan!
We hebben een mini traject met Gerjanne doorlopen. Ze was vriendelijk, betrokken en heeft ons goede tips gegeven. Ik kan het mini traject aanbevelen! Het heeft ons en onze dochter goed opweg geholpen naar meer slaap :)
Onze dochter van 15 maanden werd elke nacht wakker en wou dan niet meer in haar eigen bedje slapen alleen bij ons in bed ook overdag waren de dutjes heel kort of wou ze niet slapen. Anne heeft ons heel fijn geholpen met een duidelijke aanpak en tips dat na een paar dagen het slapen al veel beter ging! We kunnen eindelijk weer doorslapen ook de slaapjes overdag zijn flink verlengd! Heel erg bedankt voor de goede hulp!
Pieterbergsweg 109
1105BM Amsterdam
Slaaptipsvoorbabys.nl voorziet ouders en kindjes van meer (nacht)rust door ouders te informeren over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 jaar. Om onze diensten en producten continu te meten en te verbeteren hechten wij veel waarde aan feedback in de vorm van reviews. Team van slaaptipsvoorbabys.nl