Wij zijn ontzettend goed geholpen met tips rondom onze vroege vogel. Onze zoon werd de laatste maanden structureel wakker tussen 5.00-6.00 en deed overdag korte dutjes. We waren sceptisch omdat we de gidsen al hadden maar niet goed tot die ritmes kwamen, en een ander slaapconsult bij een andere slaapcoach hadden gehad. Toch een slaaptraject geboekt en na 2 dagen al verbetering! Hij blijft nu over het algemeen liggen tot 6.45/7.00 en ook overdag zit er meer structuur in de slaapjes. Ook is er aandacht voor zaken zoals voeding, temperatuur in de kamer e.d Kortom hadden we veel eerder moeten doen!
Onze ervaring is uitstekend! Onze baby van 5,5 maand sliep onwijs slecht, zelfs een dutje overdag was al lastig. We waren vrij skeptisch omdat we vanalles al hadden geprobeerd en hoe zou een video consult op afstand nou wel gaan helpen? We hadden goede verhalen gehoord dus daarom toch voor het consult gegaan. Kirsten nam goed de tijd om al onze vragen te beantwoorden en gaf ons een duidelijke opdracht en richting mee. Tot onze verbazing hebben we na één heel pittige nacht al resultaat. Alsof de kleine ineens de klik maakte en het begreep, hij slaapt nu zelf vrij gemakkelijk in en slaapt de hele nacht nagenoeg door. Ook erg fijn dat er naderhand nog vragen per mail gesteld kunnen worden want je gaat toch kleine dingen tegen komen die je graag nog even wil checken. We kunnen dus niet anders dan een consult bij slaaptipsvoorbabys en Kirsten aanbevelen!
Met onze zoon van bijna 6 maanden oud een maxi traject gedaan onder begeleiding van Gerjanne. Voor het traject moesten we onze zoon 3 keer per uur troosten in de nacht, sliep hij overdag maar 3 x 30 minuten, huilde hij ontroostbaar en wou hij de hele dag vastgehouden worden. Tijdens het traject zijn wij heel uitgebreid, professioneel en fijn begeleid. Met verstand van zaken, praktische tips, een luisterend oor, bijsturen en meedenken heeft Gerjanne ons ontzettend geholpen en veel aan ons geleerd. Na 2 weken huilt onze zoon nog maar 2 keer in de nacht, huilt hij overdag minder vaak en is hij veel sneller te troosten, kan hij ook even in de box spelen en is hij gewoon veel meer tevreden. Het overdag slapen in draagzak of kinderwagen gaat super goed. In z'n bedje is nog een uitdaging, maar met een duidelijk plan gaan we hier de komende weken zelf met het volste vertrouwen aan verder werken.
Ik ben erg tevreden over het slaapconsult van Slaaptipsvoorbaby’s. Het contact verliep prettig, snel en persoonlijk. Ik kreeg duidelijke en haalbare tips die goed aansloten bij mijn situatie. Het gaf me echt rust en vertrouwen om hiermee aan de slag te gaan. Een aanrader!
Sinds onze verhuizing sliep ons zoontje slecht, en na een half jaar alles geprobeerd te hebben, wisten we het even niet meer. Bij Slaaptipsvoorbabys voelde het meteen fijn: Sanne luisterde echt naar wat bij ons én ons kind past. Haar aanpak was duidelijk, haalbaar en helemaal op maat. Tussendoor dacht ze steeds mee, wat ons veel rust gaf. En het belangrijkste: ons zoontje slaapt nu weer heerlijk — en wij dus ook.
Wij hebben het maxi-traject gevolgd bij Fenna voor onze zoon van bijna één jaar en onze dochter van ruim drie. In ons geval lag het probleem vooral bij het doorslapen, en Fenna gaf ons duidelijke handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Voor onze zoon leerden we de waiting approach, en voor onze dochter werkten we met de slaapfee. Deze technieken sloten goed aan bij onze situatie en gaven ons meer structuur in de nachten. We waarderen vooral dat Fenna altijd bereikbaar was voor vragen, ook ’s avonds en in het weekend. De begeleiding was rustig, duidelijk en praktisch. Al met al heeft het traject ons waardevol advies opgeleverd en slapen de nachten inmiddels beter door.
we hebben net een mini traject afgerond. Onze zoon van 9 mnd sliep altijd makkelijk in, maar vrijwel nooit klokje rond. Dat resulteerde in rond 4:00 verder bij ons op schoot slapen en we vonden het hoog tijd daar eens vanaf te komen. We hebben z’n schema op advies aangepast en dat maakte het grootste verschil. We hebben tot nu toe pas een paar keer moeten slaaptrainen, terwijl we een paar helse nachten hadden verwacht. Het is nog niet perfect, maar zo veel beter. We hoeven tot nu toe vrij weinig te doen en hij slaapt meestal klokje rond. Hopelijk kunnen we het binnenkort echt routine noemen! Voelt haast te goed om waar te zijn! Fijn om met iemand een week direct te kunnen schakelen en snel feedback te krijgen.
Fenna nam alle tijd om ons alle advies op maat te geven die we nodig hadden. Ook werden al onze vragen snel beantwoord. We zijn nog niet helemaal waar we willen zijn, maar er zijn al veel stappen in de goede richting gezet. Heel blij mee!
Mijn kind slaapt weer.
Ons zoontje werd elke nacht meerdere keren wakker en we zaten er echt doorheen. Het slaapconsult gaf ons eindelijk duidelijkheid en fijne, praktische tips. Na een paar dagen zagen we al verschil en nu slaapt hij gewoon door. Wat ook heel fijn was: onze zorgverzekeraar dekte het hele consult. Dat maakte de keuze nóg makkelijker.
We had our first meeting Gerjanne where she introduced the ferber method or the waiting approaching for our 2.5 year old son. She gave us lots of useful information that we implemented right away. I would say that sleep training isn't one thing you do, but many small actions which was very handy that Gerjanne was there every step of the way to guide us and adjust the programme according. By the third night of the sleep training, our son started to sleep through. After 2.5 years of awful sleep, we finally have a lives back again.
Bij onze beide kinderen een slaapconsult geboekt. Fijn om even te kunnen sparren en bruikbare handvatten te krijgen met een snel resultaat. Allerlei tips zijn online te vinden, maar ieder kind is anders en dan is het fijn als er iemand mee kijkt!
Ik heb lang getwijfeld of ik het wel moest doen, stelde het telkens uit omdat ik dacht dat het een fase was en het wel goed zou komen. Uiteindelijk toch gedaan omdat ons zoontje ieder uur wakker was. Wij zijn super fijn geholpen, we hebben een duidelijk plan gekregen waar we meteen mee aan de slag zijn gegaan en super fijn dat we ook nog konden mailen als we vragen hadden, ook hier kregen we snel en uitgebreid antwoord op. Met een paar dagen zagen we echt al verschil. Ons zoontje heeft zelfs al een paar nachten doorgeslapen wat hij voorheen nog niet eerder heeft gedaan!
We konden zeer snel terecht voor een consult en hebben er veel aan gehad. Onze jonge peuter had maandenlang moeite met 's avonds in slaap komen en begon ook haar middagslaapje te weigeren. Fenna was prettig en nuchter in contact en dacht met onze specifieke situatie mee. Iedereen die ook maar een beetje twijfelt over zijn of haar aanpak, zou ik dit zeker aanraden.
Fenna heeft ons heel goed advies gegeven voor ons zoontje van 6 maanden. Na een dag zagen we al verschil en binnen een week sliep hij door!
Sanne heeft de tijd geholpen om mee te denken op alle facetten die van invloed kunnen zijn op de slaap. Onze dochter sliep de volgende dag haar dutjes direct door met wat kleine aanpassingen. Die onrustige avonden zijn nog even gebleven, maar de adviezen voor als ze wat ouder is hebben we al wel mogen ontvangen van Sanne!
Super fijn hoe er met je meegedacht wordt en dat je adviezen op maat krijgt. Werkt binnen een paar dagen, dus als je twijfelt: doen!
Ik ben ontzettend goed geholpen! Richelle stemt alles perfect af op jouw persoonlijke situatie en geeft duidelijke, kant-en-klare handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Ze luistert goed, denkt mee en geeft praktische tips die echt werken. Niet twijfelen, gewoon dat slaapconsult boeken, het is het absoluut waard!
Heel fijn voor als je met veel vragen zit
Wij hadden binnen een week resultaat na het consult en kregen er weer nieuwe energie van doordat we ons aan een schema konden houden en hierna onze nachtrust weer een beetje terug kregen. Aanrader als je er doorheen zit en zelf maar wat aanklooide in de nacht !
Kirsten heeft ons heel fijn geholpen. Door met ons door te spreken wat we nu deden, belangrijk vinden en wat bij ons past, zijn we tot een duidelijk plan gekomen. En dat is misschien wel het allerbelangrijkste; om met een plan de nacht in te gaan. Dat geeft alle partijen duidelijkheid en heeft voor ons veel rust gegeven bij het slapen. Onze dochter slaapt door na de slaaptraining die we gesuggereerd kregen. Los van dat het voor ons ook heel belangrijk en fijn is door te slapen, zien we vooral dat zij een stuk beter in haar vel zit en uitgerust is. Dat is veel waard! Dankjewel Kirsten.
We hebben veel gehad aan het slaapconsult. Voorheen konden we ons kindje alleen slapend in bed leggen. Als hij wakker werd had hij ons weer nodig om in slaap te vallen of een flesje. Na de slaaptraining slaapt hij snel zelf in en kan hij zichzelf ook geruststellen en zelf een speentje pakken. Er is meer rust, bij iedereen.
Wij zijn zo blij dat we deze slaapcoach hebben ingeschakeld. We waren echt een beetje radeloos, omdat ons dochtertje van 8 maanden nog steeds zo slecht sliep. Naar bed gaan was echt een drama, zó erg huilen/krijsen, wat uren door kon gaan. Overdag en ‘s avonds. Daarnaast was ons dochtertje elke 2 uur wakker ‘s nachts, als het niet vaker was. Door de hulp van Gerjanne was er binnen 3 dagen al resultaat, sliep zij ineens hele nachten door tot 07.00, en uiteindelijk na 1,5 week ongeveer ging ze ook zonder te huilen slapen. Wat een verademing! Ineens hadden wij onze avonden en nachten weer terug. We zijn Gerjanne ontzettend dankbaar. Ook de goede bereikbaar was heel fijn, en het feit dat ze ook na een tijd nog bereid was om even te helpen als het weer minder ging, of als we andere vragen hadden. Wij raden het alle ouders aan van kindjes die slecht slapen.
Super fijn gesprek gehad met een slaap coach. De eerste nacht was pittig en ik dacht meteen ga ik dit wel doorzetten.. totdat onze kleine man van 7 maanden de volgende nacht meteen doorsliep.
Onze zoon (1 jaar en 10 maanden) kon niet meer zelf in slaap vallen. Hij weigerde zijn eigen bedje en doorslapen zat er niet in. Na een super fijne, uitgebreide intake maakten we samen een plan om hem weer zelfstandig in slaap te laten vallen in zijn eigen bedje en door te laten slapen. Na ruim een week sliep hij weer heerlijk in zijn eigen bedje en door. Aan het eind van het traject gaf hij zelfs zelf aan ‘naar bed’:)! Tussentijds konden we elke dag terecht voor onze vragen via de app en was de support zo fijn. Ook het eindgesprek was top en kregen we nog goede tips! We zouden een mini slaap traject altijd aanraden, als je net zoals ons, zelf even niet meer weet wat je moet doen. Super blij met jullie hulp! Thanks lieve Fenna:)!!
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl