Doorslapen na één nacht slaaptraining!

Marleen heeft ons supergoed geholpen. Zij gaf het laatste zetje om onze dochter te laten stoppen met de nachtvoeding. Met behulp van praktische tips hebben we één nacht getraind en vanaf toen sliep ze door, zonder voeding! Dank voor je fijne en nuchtere manier van begeleiding Marleen! :)

• Door wie ben je geholpen? Marleen
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

We hebben de avond terug!

Na een coachingstraject met Anne hoeven we in de avond niet meer heen en weer naar boven. Onze dochter (7 maanden) wordt pas weer wakker voor een voeding. Deze vrije tijd (en rust ook voor haar) is ons veel waard. We hebben meer geleerd over slaapdruk. Het enige zoeken is nog de nachtvoedingen. Onze dochter is erg groot voor haar leeftijd en heeft veel voeding nodig.

Topresultaat in korte tijd

Fenna heeft ons enorm geholpen met een praktisch schema en slaaptraining. Het schema zelf wierp al snel vruchten af en de slaaptraining hebben we maar kort toe hoeven passen. Vanaf de start van de slaapcoaching zijn we er niet meer uit gehoeven ‘s nachts. De snelle feedback loop met hulp via Whatsapp was heel erg fijn om snel te tweaken waar nodig. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

Professionele en meedenkende deskundigheid

Ik had een uur consult geboekt voor wat kleine aanpassingen. Toen we na een halfuur bijna klaar waren, stelde ze zelf voor om het op te breken en het tweede deel van het consult op een later moment te doen. Dat meedenken kon ik er waarderen. De adviezen zijn deskundig, professioneel en vriendelijk. Zeer te spreken en absoluut voor herhaling vatbaar.

Heel fijn resultaat!

We hebben een heel fijn gesprek gehad met Fenna en gedurende de week konden we vragen stellen als het even niet liep volgens plan. Dit was heel fijn en heeft al snel geleid tot een goed resultaat! Onze zoon valt weer zelf in slaap ‘‘s avonds.

Hele fijne coach Fenna

Mijn zoontje Ace van 6maanden sliep heel onrustig en slecht, werd veel wakker. Ik bleef dit maar uitstellen en denken het komt wel goed, maar mijn vriend was er zo klaar mee dat hij besloot een Slaapcoach in te schakelen. In het begin was ik er wat sceptisch over maar al snel merkt ik dat de aanpak wel heel fijn was. Het logboek bijhouden is soms wel veel en je moet het even doen maar hoe beter je het invult hoe betere feedback. Na minder dan twee weken merkte we echt echt verschil met het slapen van Ace en de dutjes overdag. Ik ben heel blij dat mijn vriend deze stap heeft genomen

Fantastisch!

Wij hebben een super fijne ervaring gehad met Kirsten in het maxi traject. Ze heeft ons fantastisch begeleid en onze dochter van 7 maanden sliep al na 3/4 dagen super goed. Daarvoor werden wij minstens 4x per nacht wakker en het kostte ons veel tijd om haar in slaap te krijgen. Wij hadden niet verwacht dat het mogelijk was, maar toch heeft het erg goed uitgepakt en hebben wij ons leven weer terug.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject maxi

Onze dreumes kan weer zelf in slaap vallen

Onze dochter sliep als baby best goed en kon ook zelf in slaap vallen, maar bij de leeftijd van 1,5 kregen we toch een slaapprobleem. Na een periode van ziek zijn en meer hulp nodig hebben bij het in slaap vallen, ging het van kwaad tot erger en konden we haar niet meer in bed leggen zonder dat zij helemaal overstuur raakte, en werd zij ook 's nachts vaak wakker waarbij ze ons weer nodig had om verder te kunnen slapen. Samen met Kirsten hebben we de situatie helemaal doorgesproken en met wat kleine aanpassingen in het slaapschema en een methode die we 's avonds konden toepassen, zagen we al snel verbetering. De eerste avonden waren pittig, maar inmiddels verloopt het bedtijdritueel weer zonder tranen, valt onze dochter weer zelfstandig in slaap én slaapt de hele nacht door. Zo fijn om met iemand te kunnen sparren en adviezen te krijgen die bij onze situatie en wensen aansluiten!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Boven verwachting snel verschil!

Begin januari hebben wij een slaapconsult gehad met Kirsten. Wij hebben dit consult geboekt omdat ons zoontje van 7 maanden alleen nog maar in slaap viel als wij hem wiegden. Dit maakte dat hij 's nachts ook regelmatig wakker werd en dan gewiegd moest worden, terwijl hij eerder heel goed kon doorslapen. Kirsten heeft ons heel duidelijk uitgelegd hoe wij ons zoontje weer zelfstandig konden leren slapen. Ook heeft zij nog wat tips gegeven over zijn slaapritme overdag. Al na één weekend viel hij weer zelfstandig in slaap zonder te huilen, en na een week sliep hij weer 's nachts door. Inmiddels slaapt hij alweer bijna vier weken 11 uur achter elkaar 's nachts en doet hij in de middag een heerlijk lang middagslaapje van 2 tot 2.5 uur. Wij hebben onze avonden weer meer terug en staan niet meer lange tijd wiegend in de slaapkamer en ons zoontje is ook weer helemaal zijn vrolijke zelf! We hebben best getwijfeld over het consult maar vinden het elke euro waard en zouden bij nieuwe slaapproblemen sneller aan de bel trekken.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Van 10x per nacht wakker naar de hele nacht doorslapen!

Na weken van steeds slechter slapen 's nachts en zelf al van alles te hebben geprobeerd, hebben wij een consult gehad met Gerjanne die ons enorm goed heeft geholpen. Met het voorbeeldschema en diverse handige tips zijn we aan de slag gegaan. De eerste avond zagen we al resultaat en nu ruim twee weken later slaapt onze zoon van zes maanden vrijwel elke nacht van 19-7 door! En dit zonder urenlang huilen. Ook de slaapjes overdag zijn enorm verbeterd. Heel fijn en zeker een aanrader, we hadden niet gedacht dat het zo snel al zo goed zou gaan!

Super fijn!

Ontzettend prettig contact gehad met Sanne. Door het intakeformulier was er al veel helder en konden we snel naar de praktische aanpassingen en uitvoeringen. Kleine veranderingen zorgde voor een fijn resultaat.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Altijd tips waar je mee verder kan!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Mailconsult

Wij slapen weer! Baby blij, wij blij :)

Wij hebben onwijs goede hulp gehad van Gerjanne. Onze baby van 12 maanden had op twee handen te tellen doorgeslapen. We waren moe en onze baby was ook prikkelbaar door het slechte slapen. Een routine was ver te zoeken. We hebben het minitraject geboekt met als doel dat ze in ieder geval 6 uur achter elkaar zou slapen. Op dag 3 sliep ze door! Nog wel vroeg wakker, maar hebben we onlangs nog een apart consult voor geboekt. Dat gaat nu ook steeds beter. Wij zouden het zeker aanbevelen en hebben vaak gedacht, waarom hebben we dit niet eerder gedaan.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject Mini

Veel eerder mee moeten starten

Wij waren naar 21 maanden van alles geprobeerd te hebben blij dat we het traject bij Fenna gestart zijn. Ons zoontje van nu 2 jaar heeft 21 maanden slecht geslapen. Hij sliep ongeveer driekwartier max een klein uurtje overdag en savond sliep hij vrijwel meteen maar meerdere keren per nacht wakker. Onze dag begon tussen 04.00 uur en 5.00 uur. Naar 2dagen tips en begeleiding van Fenna werd het al gauw 6 uur in de ochtend en 2 uurtjes zijn middag dut. Na een kleine week zaten we al op 7 uur in de ochtend! Kleintje uitgerust en wij gelukkig ook weer onze nachtrust terug! Ik raadt het iedereen aan!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn contact en goede adviezen

We hebben een mini traject met Gerjanne doorlopen. Ze was vriendelijk, betrokken en heeft ons goede tips gegeven. Ik kan het mini traject aanbevelen! Het heeft ons en onze dochter goed opweg geholpen naar meer slaap :)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject Mini

Eindelijk meer rust en fijne begeleiding/tips

Onze dochter van 15 maanden werd elke nacht wakker en wou dan niet meer in haar eigen bedje slapen alleen bij ons in bed ook overdag waren de dutjes heel kort of wou ze niet slapen. Anne heeft ons heel fijn geholpen met een duidelijke aanpak en tips dat na een paar dagen het slapen al veel beter ging! We kunnen eindelijk weer doorslapen ook de slaapjes overdag zijn flink verlengd! Heel erg bedankt voor de goede hulp!

Na 2 dagen al verschil!

Onze baby sliep eigenlijk naarmate ze ouder werd steeds slechter. Toen ze 6.5 maand was trok ik eindelijk aan de bel. Gerjanne was begripvol en helder, zonder betuttelend te zijn (daar was ik bang voor vooraf). Ze gaf concreet advies waar we meteen mee aan de slag konden. En na 2 avonden werd ze nog maar 1 keer per nacht wakker! Na 5 nachten viel ze zonder echt te huilen zelfstandig in slaap. Wat een verademing!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject Mini

Het maxi slaaptraject gaf zó veel rust op heel veel vlakken

Mijn derde kind sliep op zich ok, maar was erg onvoorspelbaar in de nacht en de middagdut lukte bijna nooit. Kirsten gaf mega concrete tips en stuurde bij aan de hand van het logboek. Ze keek naar onze gezinssituatie en paste daar het advies op aan, erg fijn. Met drie kinderen heb ik best wat slaapervaring. Maar ook bij de derde is het weer een puzzel: wel of niet nog een nachtfles? Eerder in bed na vroeg wakker worden of toch niet? Wakkertijden of een schema? Mijn behoefte zat vooral in iemand die mee dacht en soms voor mij dacht. Het resultaat was echt bizar goed: al na enkele dagen significant beter, en na het traject meer dan top. Ik kreeg een stappenplan voor de toekomst en daarmee ben ik zo ontzettend geholpen. Bij twijfel altijd doen, het is het zo zo zo waard

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject maxi

Superfijne begeleiding voor meer ritme!

Na weken van slechte nachten hebben we het maxi-traject van slaaptipsvoorbaby geboekt. Waar de nachten ons vooral opbraken, zat er bij onze baby van 6 maanden overdag ook nog erg weinig voorspelbaarheid in de dag. Je leest verhalen van baby's die na het starten met slaapcoaching binnen 3 nachten doorslapen ... dat was bij ons niet zo ;) Je hoopt daar stiekem misschien wel op, maar inmiddels zijn we wel gekomen op hele stabiele dagen en ook nachten met nog maar 1 voeding. Superfijn en realistisch met een kindje van deze leeftijd. Het fijne aan de hulp is dat je niet meer hoeft te twijfelen, of nachtelijk te discussiëren, of je aanpak goed is. Je krijgt superduidelijke tips, spreekt samen met de slaapcoach een plan door en kan op elk moment je vragen stellen. Dus als je denkt: "oh nee, dit gaat anders, wat nu?!" krijg je na een appje snel hulp en dat geeft zoveel rust! Dankjewel Fenna!

Heldere en fijne begeleiding

Fijn om even iemand mee te laten kijken en Gerjanne was super toegankelijk en dacht fijn met ons mee. We kregen een tips met de aanpak toegestuurd waar we mee aan de slag konden! Hulp vragen is het altijd waard!

Super helpend en persoonlijk

Na 2 dagen al enorm verschil! Heel uitgebreid en persoonlijk. We zijn dankbaar.

• Door wie ben je geholpen? Rosanne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne begeleiding met resultaat!

Door de begeleiding van Fenna zitten we nu in een ritme met onze zoon die veel beter bij hem past. En weten we nu ook beter wat we kunnen doen op "regeldagen". Heel fijn!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject Mini

Hele fijne en duidelijke begeleiding

Al maanden sliep ons zoontje 's nachts onrustig en overdag kon hij niet zelfstandig in slaap vallen. We hadden al verschillende dingen geprobeerd, maar we liepen telkens tegen onzekerheden en vragen aan. Doen we het zo goed? Hoort het zo te gaan? Wat moeten we doen als..? Daardoor stopten we weer met bepaalde methodes en gingen we weer wiegen, voeden en hem in ons bed laten slapen. Maar wij sliepen daardoor al weken amper, want elk uur werden we weer gewekt. Het was zo fijn dat Kirsten een week lang met ons meekeek en mee dacht. Daardoor kregen we het vertrouwen dat we het goed deden. En als er toch vragen opkwamen, dan kregen we binnen een paar minuten antwoord. Fantastisch! Binnen een paar dagen sliep ons zoontje zowel overdag als 's nachts stukken beter! De dag na het traject kreeg ons zoontje tandjes en waren de nachten weer erg chaotisch. Maar na het doorkomen hebben we de tips van Kirsten weer opgepakt en gingen de nachten gelijk weer beter. We zijn blij dat we de stap hebben gezet om een slaapcoach in te zetten. Anders waren we nu denk ik nog steeds aan het klungelen. De tips en methodes kan je online vinden, maar als je merkt dat het zelf toepassen niet makkelijk gaat dan is een slaapcoach erg fijn.

Fijne hulp!

Fijn contact gehad met Anne! Met wat kleine tips en tricks gedurende de week, zijn onze gebroken nachten enorm verbeterd. Hadden we veel eerder moeten doen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject Mini

Op een hele informele manier geweldige tips gekregen van Gerjanne!

Ons zoontje was vaak erg vroeg wakker en ik was benieuwd naar tips om hier beter mee om te gaan! Ik heb een heel fijn consult gehad waarin ik duidelijke handvatten kreeg om mee aan de slag te gaan. En jawel, na 2 nachten al resultaat. Na het consult ook een uitgebreide, persoonlijke mail gekregen die ik altijd even kan teruglezen. Super fijn begeleid door Gerjanne, veel dank!!

Pieterbergsweg 109

1105BM Amsterdam

onbekend

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl voorziet ouders en kindjes van meer (nacht)rust door ouders te informeren over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 jaar. Om onze diensten en producten continu te meten en te verbeteren hechten wij veel waarde aan feedback in de vorm van reviews. Team van slaaptipsvoorbabys.nl