Super, na 11 maanden binnen 1 dag training doorslapen!

Onze zoon van elf maanden oud werd minstens vier meer per nacht wakker. Veel gezocht en gevonden op internet, maar een goed stappenplan en advies wat bij onze situatie past dat misten wij. Na een fijn gesprek met Fenna zijn wij direct aan de slag gegaan. En tot ons grote verbazing sliep thijs al op de eerste nacht super, 1 keer wakker. Toeval denk je dan, maar nu twee weken later slapen we nog steeds allemaal in huis als roosjes! Super bedankt voor jullie hulp!

Aanrader!

Wij hadden voor onze 6,5 maand oude dochtertje al een consult gehad die ons onwijs heeft geholpen met de nachtrust (cold turkey speen weg + waiting approach toepassen). Ze is inmiddels 14 maanden maar afgelopen maanden werd ze vaak savonds en snachts wakker en kregen we haar alleen stil met een flesje. Toen dit op den duur ook niet meer werkte en we eigenlijk radeloos werden door de gebroken nachten, hebben we wederom een slaapconsult geboekt. Het kost misschien wat, maar het is zo'n aanrader! Marleen heeft ons uitgehoord (in de goede zin ;)) en handvaten gegeven waar we aan konden werken. Nu we haar ochtendslaapje hebben ingekort en de waiting approach consequent hebben toegepast, is er meer rust bij ons thuis en slapen we allemaal de nacht door (met natuurlijk wel eens een enkele uitschieter). Omdat wij zo in de situatie zitten, zijn wij zijn heel dankbaar voor de frisse blik en de ervaring van Marleen op onze situatie.

Vroege ochtenden direct voorbij

Ons zoontje (1,5jr) is nooit een lange slaper geweest en werd vaker voor 6u wakker dan erna. Met de tips en aanpassingen in zijn ritme was dit al na 1 dag opgelost! De vroege ochtenden zijn verleden tijd en we moeten nu doordeweeks ‘s ochtends ineens haasten om hem naar de opvang te brengen voor werk! Hij is nu overdag ook minder moe en nog gezelliger dan hij al was :)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Wij hebben tips gevraagd omdat wij even niet meer wisten hoe we het slapen moesten aanpakken. Ons zoontje was toen ongeveer 4,5 maand oud. Wij hadden een slaapconsult met Gerjanne en wat heeft zij ons goed geholpen. Echt een luisterend oor met effectieve tips! Zo blij dat we dit hebben gedaan. De eerste avond was het even spannend, vooral voor ons, maar mijn zoontje sliep de 2e avond al door! Hij is nu bijna 9 maanden en het gaat nog steeds goed. Van elke avond wiegen naar een heel fijn ritme overdag en een doorslapend kind in zijn eigen bedje!

Fijn geholpen!

Goed geluisterd naar het probleem van mijn dreumes van 1,5. Hij belandde ‘‘s nachts telkens bij ons in bed. Om dat te doorbreken hebben wij na het gesprek met Birte een aantal dingen aangepast, toen ging het een stuk beter! Fijne begeleiding!

• Door wie ben je geholpen? Birte

Effectief

Ons consult met Anne was fijn en informatief, de informatie heeft geholpen om onze dochter beter te laten slapen. Anne was kundig en heel behulpzaam, dus dankjewel!

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn om hulp te krijgen bij het inbouwen van een routine.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids 4-12 maanden

Hadden we het maar eerder gedaan

We hebben het telkens uitgesteld om een slaapconsult te boeken omdat we dachten dat het wel goed zou komen, maar nu achteraf kan ik zeggen dat we het nooit zo lang hadden moeten aanhouden. Qua energie zijn we als beide ouders echt helemaal gesloopt geraakt en krabbelen nu langzaam weer op. En dit dankzij de goede hulp van Kirsten. Het is fijn dat een professional met je meekijkt en je feedback geeft. Hierdoor is het gelukt om het patroon van ons zoontje te doorbreken en slapen we nu al bijna 3 weken goed. We zijn zo blij!

Heel fijne tips gehad.

We konden op korte termijn een videoconsult inplannen. Vooraf moesten we een uitgebreide vragenlijst invullen, waardoor direct alles meegenomen/besproken kon worden. Zowel rondom slapen als voeding. Fijne tips gehad. Slaap tips voor baby's werkt met een vast schema, dat past goed bij ons.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Wij merkten binnen een paar dagen al enorm verschil!

Na 10 maanden gebroken nachten, overdag weinig slapen, bij elk slaapje in slaap moeten wiegen hebben we besloten om een slaapcoach in te schakelen. En hier hebben we geen moment spijt van gehad! We zijn goed geholpen door Fenna. De eerste nacht was even pittig en doorzetten, maar daarna merkten we direct verschil. De slaapjes overdag gaan beter, onze dochter valt zelfstandig in slaap en heeft nu een paar nachten doorgeslapen. We zijn goed op weg, en raden het zeker iedereen aan! :)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Kleine aanpassingen, grote verschillen!

Marleen gaf concrete tools om aan de slag te gaan. Na 1 dag veranderde het ochtenduur van 5 naar 6 uur. Bedankt voor de tips & de vriendelijkheid! Het was steeds een zeer aangenaam gesprek!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Ik heb een dochter van 22 weken en zij sliep overdag in mijn armen en in de avonden in ons bed. Zij kon niet zelfstandig in slaap vallen en huilde vaak uit frustratie. Na het fijne gesprek met de coach, Kirsten zijn wij aan de slag gegaan met de slaaptraining. Op de 2e dag kon ons dochter al zelfstandig slapen, in haar eigen ledikant en in haar eigen kamer. Het is een wereld van verschil. Wij hebben een uitgeruste en blije baby terug en een uitgeruste mama die haar avonden terug heeft! Ik raad het zeker aan!

Super behulpzame tips

Wij hebben super tips gehad van Anne. Tijdens onze eerste online afspraak werd er goed geluisterd en doorgevraagd n.a.v. onze hulpvraag. Op basis hiervan hebben we advies gekregen passend bij het karakter van onze dochter. Sinds het strikt toepassen hiervan hebben we onze avond terug! Ook hebben we uitgebreid antwoord gekregen n.a.v. onze eerste afspraak via de mail en vervolgafspraak.

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne handvatten en prettige communicatie

Consult met Marleen is onwijs goed bevallen. Duidelijke uitleg, denkt graag mee en het is geen probleem om naderhand nog wat vragen te mailen. Ze heeft ons geholpen ons kleintje vanuit zijn bedje in slaap te laten vallen ipv te wiegen. We zijn nu gestart met een nieuwe methode om dit helemaal zelfstandig aan te leren. We hebben hier veel vertrouwen in!

• Door wie ben je geholpen? Marleen
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Newborn consult

Hele fijne ervaring met Richelle!

Gaf veel rust, vertrouwen en goede handvaten om verder aan de slag te gaan met het slapen van ons kindje

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

De slaapgids staat vol met spelfouten en tegenstrijdigheden, de inhoud is soms bruikbaar.

Doordat de gids vol met (werkwoord)spelfouten staat, vind ik het moeilijk om de inhoud als professioneel en betrouwbaar aan te nemen. Waar in de gids eerst wordt genoemd hoe wiegen als slaapassociatie kan worden afgeleerd, staat verderop dat wiegen een vast onderdeel is van de S's van Harvey Karp. Dat lijkt me tegenstrijdig. Als dit een gratis slaapgids was, had ik er geen problemen mee gehad, maar 20 euro vind ik de gids zeer zeker niet waard.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids 0-16 weken

Ontzettend fijn

Een uur gebeld met Gerjanne en er ging een wereld voor me open. Nu 2 weken verder en de kleine man slaapt door. We zijn uit het patroon gekomen en het ging zo veel makkelijker dan verwacht.

Duidelijke hulp en slaapgidsen

Na al 3 jaar te werken met de slaapgidsen (0-12 weken, 0-4 jaar, Early Birds en sinds kort ook Vakantie) zijn we ook nog slaapcoaching gestart met Fenna. Ze zijn bij slaaptipsvoorbaby’s zowel in de gidsen als in de begeleiding duidelijk, simpel, betrokken, liefdevol, maar niet zweverig (vereiste voor ons). Stap voor stap verder geholpen worden. We zijn er nog niet, maar met twee hele slechte slapers is dat ook nogal een uitdaging, maar we zijn goed op weg.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Deskundige hulp met super service

Ik ben ontzettend goed geholpen door Fenna en Marleen. Ik had het telefonische consult met Fenna. Zij hoorde goed het verhaal aan en gaf hierop passende tips. Het telefonisch consult hadden we in twee gedeeld zodat ik na een paar dagen proberen eventueel nog met vragen bij hen terecht kon. Fenna ging een paar weken op vakantie. Om mij niet die paar weken te laten wachten mocht ik in de tussentijd contact opnemen met haar collega Marleen, dit ging soepel en prettig. Marleen wist precies wat er speelde en kon mij daarom goed verder helpen. Een paar dagen en zelfs weken na het consult kon ik via de mail nog met een aantal vragen bij Fenna en Marleen terecht, dit vond ik echt heel lief!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Slaapgids bevatte niet veel nieuwe informatie

We hebben de slaapgids met voorbeeldroutines en slaapgids voor early birds aangeschaft maar jammergenoeg voor ons weinig nieuwe informatie (en nog steeds vroege ochtenden..)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Early Birds

Fijne slaapcoach met goede tips en tricks

Heel fijn geholpen door Fenna. Ze gaf veel bruikbare tips waar we veel aan hadden. Nog mail contact gehad toen het slapen weer wat minder ging en daarna weer betere nachten. Heel blij mee!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Onze dochter van bijna 6 maanden was al ruim een maand stipt om 5 uur wakker, war we ook probeerden. Met een paar kleine aanpassingen in haar schema sliep ze binnen een paar dagen weer tot 6.30/ 7 uur. Marleen en Fenna bleven betrokken na het consult, wat zorgt dat je laagdrempelig vragen stelt en je zelf de rust weer hebt thuis. Een echte aanrader.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Met de hulp van Richelle slapen we weer!

Eigenlijk ging ik een beetje sceptisch het gesprek in. We sliepen al maanden slecht, met de komst van de baby helemaal niet meer. Ik dacht wat weten hun nou beter dan dat wij weten! Zeker na 4 kindjes! Niks was minder waar! Richelle wist gelijk de vinger op de zere wond te leggen! Ze nam echt de tijd voor ons en ik voelde me gehoord! Ze was heel duidelijk en ze weet waar ze het over heeft. Dit maakte het voor ons makkelijker om ook echt de stap te zetten. Met wat aanpassingen, goede tips en een schema begonnen we vol goede moed! En op dag 3 zag ik gewoon al verbetering. Dit kon geen toeval zijn! Ook kwam krentebaard even om de hoek kijken en zelfs als ze niet helemaal lekker in haar vel zit, ziek is of pijn had werkte deze methode gewoon. Zonder dat mijn kindje urenlang te huilen lach en ik mezelf opvrat aan schuldgevoel. Na een paar weken hebben we wat kleine veranderingen aangepast in de tijden qua middagslaapje en bedtijd en Richelle stond al gauw weer voor ons klaar! Ik ben zo blij dat ik heb doorgezet en de stap heb genomen en dat we een lieve slaapcoach als Richelle tegen het lijf zijn gelopen! Ze weet niet half hoe dankbaar we haar zijn! Ik raad iedereen dit aan als je met slaapproblemen zit en hoop niet dat je pas de stap durft te zetten als je al helemaal op bent! Soms is hulp van buiten af die er iets verder af staan gewoon nodig! Heel erg bedankt Richelle! Je bent goud waard!!!

Heel fijn geholpen!

Wij zijn erg goed geholpen door Gerjanne. Door een kleine aanpassing in tijden overdag, hebben we in de avond en nacht vrijwel geen problemen meer. Daarnaast fijne handvaten/trainingen gekregen voor als hij wel weer een keertje wakker wordt. Deze werken tot nu toe ook direct! Blij met de hulp die we hebben gekregen.

Veel eerder moeten doen.

We hebben alle tips die gegeven werden uitgevoerd, met een super resultaat!

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl