Resultaat boven verwachting!

Na lang twijfelen een consult geboekt vanwege o.a. het niet zelfstandig in slaap kunnen vallen van onze zoon. Na een fijn gesprek met Fenna en alle gegeven tips zijn we vol goede moed aan de slag gegaan. De eerste dagen waren pittig, het vroeg enige doorzettingsvermogen, maar het resultaat was boven verwachting! Onze zoon viel al vrij snel zelfstandig in slaap en de volgende stap die hij zette was doorslapen. Het consult was gesplitst in 2 afspraken om de vorderingen en eventuele nieuwe tips te kunnen bespreken. Heel fijn en een aanrader voor ouders die even niet meer weten hoe te handelen!

Leerzaam

De webinar van 0-16 gevolgd. Echt een aanrader. Terwijl ik de webinar aan het luisteren was met EarPods in kon ik eigenlijk meteen hetgeen toepasen in de praktijk. Het duurde een uur en daarna een half uur voor vragen. Uiteraard moest mn kleine van 11 weken tussentijds slapen. Dus gelijk de 4S methode toegepast. Wat fijn aan de webinar was dat ik eigenlijk alle “probleem” punten herkende. In slaapvallen aan de borst, 2x in de nacht voeden, wel of niet wakker maken om 22-23 uur, welk ritme moet ik aan houden etc. En alles kwam aan bod waar ik eigenlijk in het dagelijks ritme mee struggel. Ze gaf hele duidelijke en realistische antwoorden. Het gaat niet altijd volgens het boekje, maar het zijn wel tools waar je op terug kan vallen en het kan je houvast bieden als je ff niet meer weet wat nou het beste is. Heel leerzaam.

Helemaal top!

Ik heb de slaapgids voorbeeldroutines als eerste aangeschaft… wat een fijne houvast! Mijn dochtertje (nu bijna 8 maanden) slaapt echt heel erg goed met de voorbeeldroutines. Als ik even twijfel, ondanks dat ik het nu wel weet, toch weer even die gids erbij! Bij een tweede kindje ga ik deze gids zeker weten vanaf het begin inzetten! De nachtrust van mijn kindje is heel belangrijk, maar die van mij toch ook echt! De slaapgids early birds ook aangeschaft toen mijn dochter het nodig vond om de dag te starten rond 5.15 uur. Hierdoor is gauw het ritme weer terug gekomen en nu slaapt ze heerlijk van 19.00/19.30 tot 6.45/7.00 uur door. Ik kan iedereen deze slaapgidsen aanbevelen, meer dan tevreden over.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Voorbeeldroutines

Finn is beter gaan slapen

Contact opgenomen met slaaptipsvoorbabys omdat Finn elke 1.5 uur wakker werd. Het probleem was zijn speen die hij telkens nodig had bij het inslapen. Jessica heeft ons een methode gegeven die wij konden toepassen om Finn ook zonder speen zelf in slaap te laten vallen. Na 1 a 2 dagen had hij dit al onder de knie en sliep hij gelijk de nacht door. Hierna nog contact gehad om zijn slaapjes overdag en het vroeg wakker worden te verbeteren. Met de tips van Jessica gaat dit steeds beter.

Absolute aanrader!

Dochtertje van 20 maanden werd telkens extreem vroeg wakker en vaker huilend wakker in de nacht. Wij deden al veel dingen volgens “het boekje” en hadden een goede routine voor haar. Dankzij de hulp/advies van Jessica de “waiting approach” toegepast en dit heeft onze dochter en ons enorm geholpen! Het was echt even doorbijten en de eerste paar nachten erg zwaar, maar dit is het absoluut waard geweest! We hebben nu allemaal een betere nachtrust hierdoor en ze slaapt nu de nachten door icm later wakker in de ochtend! Ook Vonden wij het prettig dat Jessica echt de tijd nam om te luisteren en mee te denken. Een erg lief en warm persoon naar onze mening :)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Binnen een week resultaat!

Super geholpen door Jessica! De slaapgidsen gebruikten wij al met succes, maar onze zoon van 7 maanden werd snachts nog minimaal 1 keer wakker om te drinken. Na een paar kleine aanpassingen in ons schema en wat tips voor het afbouwen van de nachtvoedingen slaapt ons zoontje door! En dat zonder 1 traan te laten (zowel bij onze zoon als bij ons). Helemaal top!

Super goed geholpen!

Met 9 maanden hebben wij al een keer een telefonisch consult gehad. Hierbij zijn we super goed geholpen. Dus toen onze zoon met bijna 2 jaar weer niet goed sliep hebben we gelijk een telefonisch consult geboekt. Met de nodige tips zijn we verder gegaan en sliep hij na een aantal dagen weer goed! We zijn heel goed geholpen door Marlies! Ook fijn dat je altijd kan mailen als je tussendoor nog een vraag hebt!

• Door wie ben je geholpen? Marlies

Handige en bruikbare tips

Jessica nam uitgebreid de tijd en gaf allerlei tips die zeer welkom waren!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Binnen 1 week een wereld van verschil!

We hadden al een goede slaper, maar zo rond de 4 maanden waren we het even kwijt. Slaapregressie? Snelle ontwikkeling? Zeg het maar! Wij waren elk dutje druk met een hysterische baby die niet zelfstandig ging slapen. Raar! Hij sliep al weken goed en nu ineens niet meer. Ik las over dutjes voor 9:00 uur en bedacht me ook dat onze routine misschien niet helemaal meer klopte. Nergens vond ik een routine passend bij de leeftijd van onze baby. Wat frustrerend. Er is zo veel info beschikbaar over zwangerschap en opvoeden, maar waarom zo weinig over slapen. Ik kocht de routinegids en begon gelijk. Eerst kwamen we natuurlijk niet uit, want onze baby werd standaard eerder wakker. Gelukkig veranderde dat binnen 2 dagen. Mijn man kwam gisteren verbaasd beneden en zei: Hoe kan dat nou? Gisteren was het nog zo’n strijd en nu gaat hij graag slapen. Ik denk dat deze routines daarbij helpen! Ik ben erg blij met deze gids! Het geeft houvast en structuur.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.

Super fijne tips die ook echt werken!

Met Fenna hebben wij via video een consult gehad, omdat onze dochter steeds ‘s nachts wakker werd. Ook overdag viel ze moeizaam in slaap. Door het ontvangen van praktische tips, oefenen en reflectie gaat het nu hartstikke goed en hebben we handvatten om zelf verder aan de slag te gaan indien nodig. Daarnaast is Fenna een fijn mens waar we ons direct op ons gemak bij voelde.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Hele fijne ervaring telefonisch consult

Wij hebben een telefonisch consult geboekt met Jessica nadat onze kleine van ruim 3 maanden overdag vnl hazenslaapjes deed en erg slecht zelf in slaap kon vallen. Het gesprek was erg fijn en we hebben een aantal tips gekregen die we meteen hebben opgepakt. Uiteindelijk zagen we al snel resultaat. Wij zouden iedereen die slaapproblemen heeft met baby's adviseren om deze voor te leggen bij slaaptipsvoorbabys. Jessica maakte een professionele indruk en nam erg de tijd voor ons. Ook op de mail die we stuurden met nog wat vragen nav het consult kregen we uitgebreid reactie.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Webinar voor baby’s van 0 tot 16 weken gevolgd. Ik heb wat adviezen gelijk toegepast en merk al verschil! Raad het zeker aan om te volgen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Webinar

Onze zoon van 13 maanden werd heel vaak tussen 05.00 uur en 05.30 uur wakker. Ook waren zijn slaapjes overdag nog ‘rommelig’ ook al hielden we netjes wakkertijden e.d. aan. Door een paar simpele tips van Fenna slaapt onze zoon nu overdag op vaste tijden en wordt tussen 06.00 uur en 06.30 uur wakker en is hij weer helemaal zijn vrolijke ‘ik’. Zelfs toen hij afgelopen maand ook nog de waterpokken kreeg en er meerdere tanden tegelijk doorkwamen. Ook was het prettig dat we ons telefonisch consult in twee keer mochten splitsen omdat onze vraag niet zo groot was. Na een aantal weken konden we kort evalueren en nog wat vragen stellen. Heel fijn dat dit zo kon. Slaap is zo belangrijk. Onze zoon weer happy en wij ook! Bedankt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Ongelooflijk, de eerste dag verloopt volledig volgens schema.

Baby van 7 weken hier. En peuter van bijna 4 en een peuter van 2. Dat is niet te doen zonder schema kwam ik achter. Dan word je geleefd door de Kids en raak je over vermoeid en je baby ook. Nu slaapgids 0-16 weken gedownload en een planning eromheen gemaakt met wat m'n andere kindjes nodig hebben. Vandaag de 1e dag en alle slaapjes in bed,zonder speen zelf in slaap gevallen, speen alleen nodig om langer dan drie kwartier te slapen. en alle voedingen op de aanbevolen tijd. Behalve net om 19:15 niet rustig te krijgen dus toch nog maar een slokje. Maar dat mag volgens het schema. Het schema is goud en echt precies wat een baby nodig heeft om gelukkig te zijn en de rest van het gezin ook. Konden samen de andere Kids naar bed doen zonder huilende baby en nu heel de avond samen op de bank :)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids 0-16 weken

Voor de tweede keer top!

Bij ons eerste zoontje hebben we pas na 2.5 jaar hulp ingeschakeld, toen zijn slaapproblemen binnen een week opgelost waren wist ik dat we bij een tweede niet zolang zouden wachten. Na vier maanden klopte we aan. Ons zoontje sloeg z’n speen uit, kon niet wennen aan een normale slaapzak (ipv ingebakerd) en ook inslapen ging niet vanzelf. Na dit eerste consult kregen we super veel praktische tips, ook hier werd het na een week al een stuk beter. Natuurlijk wordt hij nog wel eens wakker maar dan is hij weer snel in slaap. Ik beveel het iedereen aan!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

4S methode werkt ongelooflijk goed!

Al 4 maanden zijn we ons zoontje in slaap aan het wiegen omdat hij eigenlijk niet uit zichzelf in slaap valt. De laatste weken werd het naar bed brengen steeds lastiger en duurde het ontzettend lang. Telkens wanneer we hem slapend weg legden was hij in tranen en begon het wiegen en zingen opnieuw. Nu 4 keer het 4S ritueel geprobeerd en na het zitten kunnen we hem wegleggen en slaapt ie (we hoeven niet eens de 4e S toe te passen). De slaapjes lijken ook langer te zijn maar dat kan ook toeval zijn. Hoe dan ook, wij zijn blij!!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Social Media

Super fijne tips!

Sinds ons zoontje ( nu inmiddels 2) 8 weken was ben ik langzaam de tips gaan introduceren. Ik wist toen nog niet van de voorbeeld gidsen. Ben gaan letten op zijn voedingen en geluk hij ongeluk kwam corona, waardoor ik nog beter kon oefenen. Vanaf 5 maanden sliep hij snachts door. Vervolgens ging hij naar de opvang en ook daar was hij een ‘voorbeeld’ baby. Tuurlijk ging het wel eens wat minder soepel, dat hoort er allemaal bij. En nu met 2 heeft hij bijna nooit moeite met inslapen. Mits de ruimte maar donker genoeg is en geen afleiding in zijn bed is ( geen speelgoed en te veel knuffels) en ook hij heeft wel eens minderen nachten als hij ziek is of iets. Veel mensen verbazen zich dat wij nu alweer een dochtertje van 11 weken hebben. Maar als de nachten goed gaan is een tweede een peace of cake. Ook hierin ben ik het ritme gaan introduceren. Of dit altijd zo gaat als aangegeven? Nee natuurlijk niet, middag dut is moeilijk, maar ze is ook nog zo klein. En ben er van overtuigd dat haar kamer nog niet donker genoeg is. Dus mocht je problemen ervaren probeer dan zeker deze liefde volle tips. ( dat van genoeg eiwit overdag innemen bij peuters, ook zoon goede tip)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Social Media

Eindelijk een doorslaper!!

Na een jaar geen slaap en al een half jaar met goede nachten 2 en slechte nachten 6x m’n bed uit heb ik toch de keuze gemaakt om een telefonisch consult in te plannen! Zelf dacht ik al van alles geprobeerd te hebben. We tilde hem niet op, lieten hem echt wel even huilen maar doorslapen bleef maar uit. Vaak erg overstuur en dan weer lang over het bedje hangen om hem rustig te krijgen als gevolg. Ook de middag slaapjes waren rond de 2 x 25 min waardoor ik aan niets toe kwam thuis . Na slechts één consult is dit omgedraaid en sliep hij gewoon door! Het bleek in een klein hoekje te zitten. Onze kleine man moesten we toch wat langer laten huilen met een schema waarna we maar 20 sec in de kamer bleven en weer weg gingen…. In het begin hartverscheurend krijsen tot gevolg, maar na doorzetten binnen 2 dagen groot verschil!! Hij slaapt nu de nachten en de middagen geweldig! Ik zou dit iedereen aanraden

• Door wie ben je geholpen? Maxime
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Heel fijn en meteen goed resultaat

Mijn zoontje had geen grote slaap problemen, maar net een paar vragen, waardoor hij makkelijker kon leren om door te kunnen slapen. We kregen binnen een half uur een paar tips en na 2 dagen sliep hij al door. Daarbij konden we het 2de half uur gebruiken voor een vervolg consult. Kortom hele goede service en ook nu mag ik nog vragen stellen. Dank!!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Binnen een week een andere baby

Onze zoon (6 mnd) sliep al maanden veel te weinig zowel overdag als ‘s nachts. Op sommige dagen sliep hij maar 45 min overdag en werd hij ‘s nachts zo’n 6 keer wakker. Uiteindelijk besloten we om een telefonisch consult te boeken na het lezen van vele positieve reviews. Dit hadden we eerder moeten doen! Na het toepassen van alle tips sliep hij na 2 dagen de nachten door en na 5 dagen gingen de dutjes overdag ook zonder problemen. Naast dat wij jullie dankbaar zijn en onze zoon eindelijk weer vrolijk en uitgerust de dag doorkomt, zijn de leidsters van de kinderopvang ook erg gelukkig :) Dankjewel!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Na een half uurtje bellen eindelijk weer goede nachten!

Drie weken geleden hadden wij een telefonisch consult met Marlies. Ons zoontje werd al een aantal maanden iedere ochtend rond 5/5:30 wakker en wisten niet zo goed wat we moesten doen om dit te veranderen. Met een paar aanpassingen in het dagritme merken we onwijs veel verschil: we starten de dag nu rond 6:30/7:00 en dit is zo fijn! Erg goede investering!

• Door wie ben je geholpen? Marlies

Helpt!

Wij hadden al een tijdje een vroege vogel. 5.30/6.00 stond meneertje aan. Door de gids zijn we het middag dutje gaan inkorten. En meneer tikt nu de 7.00/7.30 aan! Ik had niet van te voren bedacht dat een kindje van 2 al na 1.5 uur slaap kon in de middag.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Early Birds

Hadden we veel eerder moeten doen!

Al veel gehad aan de slaapgidsen. Echter bleef onze dochter vanaf 4 maanden ‘s nachst hulp vragen bij het terug in slaap vallen. Na veel wikken en wegen toch besloten na 5 maanden slechte slaap een consult in te boeken. Na het contact met Fenna direct aan de slag gegaan en na 1 nacht al resultaat. We slapen allemaal nu veel beter en hebben spijt dat we dit consult niet eerder hadden ingepland.

Erg behulpzaam!

Dit was het 2e consult die ik had geboekt sinds onze zoon is geboren. Eerste keer al een erg goede ervaring gehad waardoor het slapen beter ging. Opnieuw weer te kampen met extreem vroeg wakker worden en wilde tips om dit te verbeteren. De eerste tip sloegen niet zo goed aan, maar na daarna nog contact te hebben gehad hebben we wel een goede ritme tot nu toe kunnen vinden met tips voor in de toekomst. Jessica is laagdrempelig benaderbaar, antwoord ook snel terug bij een e-mail versturen. Super fijn!

• Door wie ben je geholpen? Jessica
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? N.v.t.

Na een week al resultaat!

Onze zoon van 9 weken deed overdag alleen maar korte slaapjes van 30/45 minuten. Hierdoor was hij snel (over)vermoeid, kon hij moeilijk in slaap komen en ging het naar bed gaan altijd gepaard met gehuil. Na het volgen van een leerzame en duidelijke webinar hebben we een week lang alle tips uitgeprobeerd en de voorbeeldroutine gevolgd. Natuurlijk loopt het vaker in de soep dan dat het goed gaat, maar nu een week verder heeft onze zoon gister overdag een aantal langere slaapjes gedaan, kon hij zelfstandig in slaap vallen zonder gehuil en heeft hij zelfs vannacht van 19:00 uur tot 07:00 uur aan één stuk geslapen!. Ontzettend blij met deze uitkomst, ik raad het iedereen aan!

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl