Onze dochter van 9 mnd werd al 2,5 maand tussen 4.00 en 5.00 uur sochtends wakker. Ook savonds onrustig en veel moeite met inslapen, vaak pas tegen 23.00 uur. Wij zaten er zelf inmiddels ook helemaal doorheen na zo lang te weinig slapen. Ik had het gevoel al het mogelijke al geprobeerd te hebben, het idee dat een slaapcoach niets meer te bieden had dan wij al gedaan hadden. Uit wanhoop toch een consult aangevraagd. Wat een fijn gesprek! En met wat kleine aanpassingen in het slaap- en eetritme en wat handvaten met helpen met doorslapen, ging het na een paar dagen al enorm veel beter. Wat een verademing! Onze dochter krijgt weer voldoende slaap, en ook wij hebben onze rust en energie weer terug!
De webinar gevolgd voor baby’s van 4-8 maanden. Het was een duidelijke uitleg en alle onderwerpen kwamen aanbod wat rond deze leeftijd speelt. Myrthe gebruikte fijne praktijkvoorbeelden, waardoor het nog duidelijker werd. Ik was zelf verhinderd en kreeg later de webinar per mail toegestuurd dus toch nog terug kunnen kijken. Als je erbij bent was er ook genoeg ruimte om vragen te stellen.
Super fijn contact met Maxime gehad! Zij begreep ons snel en met haar tips en schema sliep onze zoon binnen een paar dagen door. Eindelijk na een jaar weinig slaap weer nachten door slapen. Heerlijk! Een gevalletje;’ hadden we dit maar eerder gedaan!’ Nu soms nog een terugval maar dan vallen we terug op het schema en tips en is het weer goed.
Fijn webinar, met goede achtergrondinformatie en praktische tips. Ook genoeg ruimte om vragen te stellen.
Na aankoop van de slaaproutine gids duidelijk verschil generkt in onze 10weken oude baby. Voorheen was hij erg huilerig en sliep hij onrustig. Na toepassen van de slaaproutine sliep hij na 2 dagen overdag veel meer uren en werd hij een hele blije baby.
Onze kleine man heeft de eerste maanden veel last gehad van krampjes en (verborgen) reflux waardoor we hele slechte nachten hadden. Het ritme overdag hadden we al aardig goed te pakken, maar de onrust bleef s'nachts. Na 6 maanden een slaapconsult gehad met Fenna, waar we eigenlijk hele simpele, maar logische tips kregen. Na 2 nachten waren we al van de nachtvoeding af, na 2 weken sliep meneer van 18.30 - 04.00 en nu zijn we op advies van Fenna white noise gaan proberen, waardoor ook dat laatste stukje nacht steeds beter gaat. Wij zijn echt heel blij. En de kleine man ook!
Fijne geruststellend webinar.
Hele fijne webinair! Over 4 weken komt ons 1e kindje en het is heel fijn om je op deze manier alvast voor te kunnen bereiden en te leren.
Heel veel praktische tips die, als je het mij vraagt, echt onmisbaar zijn. Ze legt het ook op een hele fijne manier uit.
Veel oja momenten of dingen die je ooit wel eens hebt gelezen. Tijdens deze webinar krijg je ook echt de handvaten en voorbeelden waarmee je aan een goeie basis samen met je baby en gezin kan beginnen. We gaan na 6 weken weer starten met wekkers zetten, klaar met luieren weer terug naar regelmaat en ritme!
Worden veel handige tips uitgelegd. Ook heel fijn om soms even te horen dat dingen ook heel normaal zijn.
Hele duidelijke en informatieve webinar. Wat ik ook prettig vond is de mogelijkheid om naderhand nog vragen te stellen. Ik heb veel extra tips gekregen en mochten we weer stuk lopen dan zal ik zeker een consult boeken.
Hetgeen verteld wordt is makkelijk inzetbaar. Er wordt gedeeld waarom dingen goed kunnen werken en hoe je dit dan het beste zou kunnen doen. Maakt het laagdrempelig en dat is fijn in de wereld van een newborn!
Elke avond waren we bezig om ons zoontje in slaap te krijgen, wat vaak uitdraaide op een rondje buiten met de kinderwagen. Met een beetje mazzel sliep hij dan 1,5 uur en konden wij in de tussentijd even eten rond 21:00 uur. Direct na het consult met Jessica hebben wij onze avond weer terug! Door wat aanpassingen in zijn dagschema slaapt hij de hele avond en kunnen wij gewoon weer normaal eten en zelfs een film kijken. Ook na het consult hebben we nog wat vragen kunnen stellen waar Jessica snel op reageerde. Lieve Jessica, wij zijn echt super blij met je! Je hebt ons echt onwijs geholpen!
Wouw! Na het advies van het consultatiebureau ( die aangaven dat ik haar 15 min moet laten huilen en zelf in slaap moet laten vallen) was ik op onderzoek gegaan. M’n kleine meisje van 8 weekjes kon lastig in (zelf) slaap komen zonder erg te huilen met het 4s systeem gaat dit geweldig! Dit werkt echt! zo blij mee super bedankt!
Onze zoon was vanaf de geboorte zeer onrustig en sliep heel weinig. We kregen het niet voor elkaar om hem zelfstandig te laten slapen en daarom liepen wij uren met hem rond. Hij ging steeds minder slapen en huilde erg veel. Toen hebben wij de hulp ingeschakeld van Jessica. Tijdens het Zoom gesprek vertelde Jessica ons dat onze zoon oververmoeid was en kregen we praktische tips om meer structuur in zijn slaapjes te krijgen en het in slaap wiegen af te bouwen. We zijn er direct mee aan de slag gegaan en merken al veel verschil. Hij heeft zijn eerste nacht doorgeslapen en leert nu zelfstandig inslapen! We zijn onwijs blij en zouden iedereen dit aanbevelen.
Onze zoon werd al weken midden in de nacht of om half 5 ‘s ochtends boos en huilend wakker. We waren uitgeput en wisten niet wat we er mee aan moesten. Met wat kleine tweaks in het dagritme en de bedtijd keerde de rust terug en doordat we nu weten wat we kunnen doen valt hij ook snel weer in slaap als hij wel veel te vroeg wakker wordt. Bedankt Jessica!
Wij hebben toen ons dochtertje 8 maanden was een telefonisch consult ingepland. We hadden ook al de slaapgidsen waardoor ik eerst wat terughoudend was om ook nog een consult in te plannen, maar wat ben ik blij dat we dat hebben gedaan! Zo fijn om iemand naast je te hebben die specifiek naar jouw kind kijkt, daar goed naar luistert en voor jou de knopen doorhakt (wat af en toe heel fijn kan zijn :)). Ze is nu bijna 1 en we hebben er nog steeds profijt van.
Ik wil jullie hartelijk danken voor de slaaptips! Mijn kleine man van 10 maanden sliep slecht in de nacht en werd vroeg wakker. Na wat aanpassingen in de slaapjes overdag slaapt hij nu door! Wat een heerlijkheid is dit! We zijn allen weer uitgerust, wat een verademing! Dank jullie wel!!
Het is alsof de routinegids voor mijn zoontje geschreven is. Het past hem als een jas! Al maanden lang helpt deze gids mijn zoon (en ons!) aan goede slaap.
Heel fijn als basis, wij vallen er steeds weernop terug! De slaapgids en de Instagram pagina vinden wij erg nuttig!
Ik volgde de gratis tips voor het zelfstandig slapen. Ik gebruikte de r's. Je moet weten dat ons zoontje niet zelfstandig kon inslapen en blijven slapen, hij werd onrustig bij het wegleggen in de box of schoot direct wakker. Hij heeft verborgen reflux en koemelkeiwitallergie waardoor hij veel bij ons heeft gelegen ter comfort. We kregen zenuwen omdat hij niet alleen kon slapen, en al zeker niet zonder mij (mama). Hoe ging hij het doen in de crèche? Door de 4's stappen is het ons gelukt. We probeerden het in de avond, opeens sliep ons zoontje vanzelf in zijn bedje en wel van 20u30 tot 6u45! Ok, hij werd eens wakker om 3u maar met de tips sliep hij binnen 5 minuutjes weer terug. Vandaag een nieuwe dag, een nieuwe poging.. maar nu in de middag. We dachten dat de avond puur geluk was, maar nee hoor! In de namiddag deden we terug de 4's stappen, op 5 minuutjes-max 10 minuutjes sliep hij. En sliep hij wel 2u lang! Dit was nog nooit gelukt, of jawel.. maar dan in onze armen en we konden niks doen in de dag. Wat een verademing is dit.. echt, we zijn zo tevreden! Dankje Myrthe, echt! Duizend maal dankjewel.
We hebben voor onze dochter van 3 maanden een telefonisch consult geboekt. We hebben duidelijke tips gekregen. Heel fijn dat we het consult konden opsplitsen zodat we na een paar weken nog een keer konden spreken en evalueren. Daarnaast hebben we veel aan de slaapgidsen gehad en volg ik de Q&A op instagram voor nog veel meer tips. Heel fijn!
Onze dochter van 19 mnd heeft sinds ze ongeveer 15mnd is bedacht niet meer alleen te willen inslapen/doorslapen. Dit is er zo langzaam aan ingeslopen dat ze ook ineens snachts weer een fles wilt. Ik was hier zo klaar mee.. Ik volg al sinds ik moeder ben geworden (feb 2020) het IG van slaaptipsvoorbabys. Ik zag de chair methode voorbij komen en dacht dit past perfect bij ons. Ze hoeft niet te huilen (tenminste niet alleen) en leert weer dat haar bedje vertrouwd is. De eerste nacht ging perfect (2x even wakker geworden), de 2e nacht wel wat moeizamer maar hé ze sliep in d'r eigen bed. De derde nacht was echt de hel, ze heeft van 00.00 tot 3.30 van alles geprobeerd om maar uit d'r bedje te mogen en een flesje melk te krijgen. Ik ben bij d'r blijven zitten niet aangekeken en alleen maar gezegd 'het is bedtijd, ga maar lekker slapen'. Na 3.30 heeft ze tot 7.30 geslapen (heb dr wakker gemaakt). De 4e nacht werd ze 1x even wakker maar viel vlot erna in slaap. Nu hebben we de 5e nacht erop en heeft ze van 18.45 tot 7.30 achter elkaar geslapen!!! Wij zijn zo trots en blij, deze methode werkt tot nu toe heel goed voor ons :) Toen ik vragen had over deze methode heb ik een berichtje gestuurd naar het IG van slaaptipsvoorbabys. Mijn bericht werd heel vriendelijk en vlot beantwoord. Super lief en meedenkend :) Voor alle ouders die een kind hebben die even tijdelijk wat minder goed slaapt, kijk op het IG account voor tips! Het werkt bij ons al sinds het begin dat onze dochter geboren is. Doordat wij veel tips hebben opgevolgd is onze dochter bijna altijd een hele goede slaper geweest :)
Onze dochter (7mnd) werd ineens weer on 5 uur wakker. Door ons aan het schema te houden zit er nu na 10 dagen echt verbetering in. Geen geknoei met zoeken naar een goed schema. In dit boekje staan schema's voor alle leeftijden (weken/maanden). Echt een aanrader.
Pieterbergsweg 109
1105BM Amsterdam
Slaaptipsvoorbabys.nl voorziet ouders en kindjes van meer (nacht)rust door ouders te informeren over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 jaar. Om onze diensten en producten continu te meten en te verbeteren hechten wij veel waarde aan feedback in de vorm van reviews. Team van slaaptipsvoorbabys.nl