Wij zijn bij slaaptipsvoorbabys gekomen wanneer onze tweeling net 4 maanden was geworden. Na 4 maanden van voor ons (de ouders) bijna geen slaap te hebben gehad. Waren wij toe aan wat structuur. Wij wisten alleen niet waar wij moesten beginnen. Na onze afspraak met Richelle hadden wij gelijk nieuwe energie om te beginnen. Er werd goed geluisterd en genoeg besproken tijdens ons consult. Nu slaapt onze tweeling onwijs goed overdag en ‘s nachts. En ze slapen zelfs samen op een kamer. Wij zijn onwijs blij.
Onze zoon van 13 maanden sliep niet door en kwam zeker nog 2x per nacht. Het was altijd een strijd om hem is slaap te krijgen. We wisten niet meer hoe en wat we moesten doen. Na het eerste gesprek hebben we zijn eetschema aangepast en de waiting approach methode toegepast en na 1 nacht sliep hij al door. Nooit gedacht dat het zo snel zo goed zou gaan. We zijn onzettend dankbaar dat we dit hebben kunnen doen.
Fenna heeft ons heel fijn geholpen met het doorslapen van onze dochter. De eerste nacht merkten we al de eerste effecten. In nacht 3 sliep ze zo goed als door. Fijn dat Fenna zo goed naar onze situatie geluisterd heeft en veel en duidelijke tips had. Het consult heeft ook geholpen om zelfverzekerd iets aan onze slaap/wakker/eet-routine te veranderen. We hebben ook een fijne nabespreking gehad waarin ik we al onze vragen hebt kunnen stellen. Wij hebben veel geleerd en eindelijk weer onze nachtrust terug. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Ons eerste kindje van 4 maanden was helaas vanaf de geboorte al geen super goede slaper, maar vanaf 3 maand werd het nog erger. In de nachten soms elk uur wakker! Na 4 maand toch maar een slaapcoach benaderd en zeker geen spijt van! Na het toepassen van de methode die ons is geleerd sliep ons zoontje Na 4 nachten ineens door van 19 tot 7 uur! Dat was niet eens ons doel, maar zeker fijn! Nu moet hij overdag nog wat beter gaan slapen en niet meer in de draagzak, maar daar zijn we nog mee bezig! Fijn en goed contact met Richelle, goede tips gekregen en ook snel reactie op de mail met vragen die je nog mag stellen! Mooi toepasbaar op ons kindje.
Heel fijn en duidelijk gesprek gehad met Maxime, vanwege onze peuter die weken achter elkaar ineens slecht sliep, we waren oververmoeid en hadden geen idee hoe hieruit te komen na allerlei dingen te hebben geprobeerd. Niet fijn als er een 2e baby op komst is! Gelukkig bleek ons 'probleem' goed op te lossen met de voorgestelde methode, we merkten eigenlijk de eerste nacht al duidelijk verschil. We vonden het eigenlijk ook prettig dat ons gesprek werd opgedeeld over 2 kortere gesprekken, zodat we een soort voor- en nagesprek hadden, waardoor we de methode konden evalueren en nog vragen konden stellen. We slapen allemaal weer en zijn superblij, bedankt!
Onze dochter van 2 jaar sliep elke nacht bij ons in bed, na een aantal handige tips van Sam slaapt ze eindelijk weer in haar eigen bed! Wij hadden binnen een week al resultaat
We hebben eerder waardevolle tips ontvangen om onze zoon Benja te laten doorslapen, maar de ochtenden begonnen wel heel erg vroeg. Dankzij de hulp van Fenna is nu ook dit laatste stukje aangepakt. Benja is een stuk relaxter, en wij ook!
Eline heeft goed naar ons verhaal geluisterd en samen met ons een plan gemaakt om onze zoon van 6 maanden te helpen met zijn slaappatroon. Natuurlijk is het ook voor de ouders wennen want je moet dingen zelf veranderen, maar we zagen snel resultaat en dat maakt een wereld van verschil! Vraag zeker om hulp is ons advies, want ook al denk je zelf er het nodige van te weten, het is toch fijn als een coach meekijkt.
Ons dochtertje wilde maar niet zelf in slaap vallen, als ze in bed lag was het brullen. Het enige wat hielp was de draagzak of wiegen, maar dat was niet vol te houden. Ze sliep overdag ook vaak maar korte dutjes. Met de tips van Fenna kregen we een mooi ritme, en na wat oefenen lukte het ons dochtertje om zelf in slaap te vallen. Soms valt er nog wel een traantje maar is ze snel in dromenland. Ik raad het zeker aan als je wat meer structuur wilt en niet weet waar je moet beginnen met het zelf in slaap laten vallen!
We kregen concrete tips om mee aan de slag te gaan, wat na 1 nacht al direct een verbetering opleverde!
Na 10 maanden nog niet 1 volledige nacht door te hebben geslapen hebben wij de slaapcoach benaderd. Hoorde van anderen goeie ervaringen hierover. Dus vandaar. En ook bij ons werkte het plan van de slaapcoach prima. Na 3 dagen de wacht methode uit te voeren sliep ons meisje de 4de nacht rustig in en helemaal door. En sindsdien geen strubbelingen meer gehad.
Eline heeft met een paar minimale aanpassingen onze (nacht)rust teruggegeven! Na maanden wakker worden om 05:00 uur sliepen we na het consult vanaf dag 1 door tot 07:00. Ik kan iedereen aanraden om een consult te boeken en hier niet maanden mee te wachten, het is het dubbel en dwars waard. Dank je wel Eline!
Onze slaapcoach Tess heeft ons heel goed geholpen om een persoonlijk plan te maken voor ons zoontje. Ze had zich goed verdiept in onze situatie en deed een voorstel dat daarmee in lijn was. Het was bizar dat we echt uren met hem in de weer waren in de nacht en hij na de toegepaste tips eigenlijk elke nacht doorslaapt. Dus wij zijn blij. Goed voor hem, goed voor ons!
Onze dochter van 16 maanden kon in de avond alleen in slaap vallen als wij naast haar bedje zaten. Weglopen zorgde voor vreselijke paniek. Als ze dan eindelijk sliep moesten wij nog sneaky de kamer verlaten wat ze veelal doorhad en waarna het hele circus opnieuw begon. Ook werd ze vaak in de nacht in complete paniek wakker waarbij nagenoeg niks hielp om haar weer rustig te krijgen. Fenna heeft ons uitstekend geholpen dit proces te doorbreken. Ze adviseerde de 'Waiting approach' en dit was vooral de eerste avond, waar we netjes voor waren gewaarschuwd, vreselijk. De tweede avond ging het al beter en na drie/vier dagen konden we haar wakker wegleggen in bed, weglopen en viel ze zonder te huilen zelfs in slaap. Een ware gamechanger!
Fijne leidraden en significant verschil!
Ik heb veel aan de gids gehad. Wij zaten met een oververmoeide baby en daarom gaven de voorbeelroutines ons wat houdvast.
Onze kleine meid van 14 maanden sliep eigenlijk nooit echt heel fijn door. De laatste 2 maanden was het gekrijs in de avonden en nachten echt op een toppunt. We hadden vanalles geprobeerd maar niets leek te werken.. Totdat ik toch maar eens een slaapconsult heb geboekt. Het consult met Marleen was zó leuk en voelde meteen heel vertrouwd. Ze luisterde goed naar ons verhaal en stelde ons gerust dat dit op te lossen was. Ze gaf ons tips om het dagritme te switchen en een slaaptraining methode te volgen. Na 2 dagen sliep Julie door en dit gaat nu al bijna 2 weken goed, ze slaapt van 19.00 tot 07.00 uur!! Wij hebben alle 3 onze rust teruggevonden door Marleen. Super bedankt!!!
Na een moeilijk jaar met onze zoon die op medisch vlak veel aan het rommelen was. En daardoor ook vaak en veel slapenlozen nachten had toch contact gezocht met de slaapcoach. Om te kijken of we hier ook maar een kleine verbetering in konden maken. Het eerste telefonisch gesprek was erg prettig, meteen die dag veranderingen toegepast. En we merkten de dag erna al een groot verschil. Onze zoon slaapt sinds dien over het algemeen door en is er een stuk beter aan.
Wij hebben nu twee keer gebruik gemaakt van slaaptips voor baby’s en de adviezen waren heel effectief. Het geeft structuur en focus, wat duidelijkheid creëert voor zowel ouder als kind. Onze zoontje sliep na beiden consults binnen 3 dagen weer door :)!
Mijn zoontje startte zijn dag graag rond 5 uur. Met wat simpele tips en het meedenken van Fenna is het gelukt zijn ritme te veranderen, zodat hij vaak slaapt tot een uur of 7. Dat start de dag toch fijner!
Getwijfeld of ik een consult zou aanvragen. Met een kleine beurs een hoop geld! Maar het was het waard. Mijn zoontje slaapt nu, 3weken trainen verder, de meeste nachten door. En de slaapjes overdag gaan ook steeds beter. Contact via beeldbellen ging technisch gezien goed. Persoonlijk had ik een face to face gesprek prettiger gevonden, maar goed, voordeel is dat je gewoon thuis op de bank je verhaal kan doen.
Toen ons zoontje 10/11 maanden was hebben wij een online consult met Kirsten gehad, en dit was voor ons de perfecte hulp naar "de volgende stap" in het slapen. Door te kijken naar de voeding, de slaapomgeving en goede tips voor een routine en ritme voor zijn slaapjes, hebben we hem in 2 weken van een soms moeilijke, onrustige en onregelmatige slaper kunnen helpen naar een manier waarop hij zelf en soepel in slaap valt. Ook is soms alleen even bevestigd krijgen dat sommige dingen al heel goed gaan, zoals het eetpatroon of de inrichting van de kamer, een goede steun in de rug om door te zetten en op momenten je kind de kans te geven om op eigen kracht in slaap te vallen. We zijn nu 2 maanden verder en de nachten dat hij moeilijk de slaap vat of niet 12 uur doorslaapt zijn eigenlijk de uitzondering. We zouden iedereen die met vragen zit een online consult enorm aanraden!
Een heel fijn gesprek gehad met Richelle na het invullen van een uitgebreide intake. Je krijgt echt advies op maat waar je meteen wat mee kan. Onze zoon sliep binnen 2 dagen veel langer overdag in plaats van korte hazenslaapjes. Ook hadden we meteen een veel fijner ritme in de dag.
Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Fenna, we konden na 1 consult al aan de slag en merkten na 4 dagen al een heel groot verschil. Ik zou het iedereen aan raden die door een lastige slaap periode gaat!!
Onze dochter van 4,5 maand had overdag geen zin om te drinken en snachts juist heel veel daardoor werd ze erg vaak wakker. Ook sliep ze overdag maar hele korte dutjes. Na een slaapconsult met Marleen hebben we deze dingen kunnen aanpakken. Nu hebben we een vaste routine voor overdag en slaapt ze langere dutjes. Ook word ze snachts nog maar een keertje wakker voor een voeding.
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl