We hebben weer een meisje dat zelf in slaap valt!

Wij hebben een telefonisch consult met Myrthe gehad. Ons dochtertje kwam moeilijk zelf in slaap en werd 's nachts vaak wakker. We volgen de routines al maar besloten toch ook een consult te boeken. Myrthe is toegankelijk en denkt echt met je mee. We hadden dus echt een fijn gesprek. De conclusie was dat we echt op de goede weg waren maar dat we een paar dingen nog net even anders konden aanpakken. Na de tips van Myrthe hebben we weer een meisje dat zelf in slaap valt. Enorm blij mee!

Een blije baby

Fantastisch resultaat geboekt na een telefonisch consult. Wij zijn nu twee weken onderweg met de adviezen en de slaapgids met voorbeeldroutines. De hazenslaapjes zijn verdwenen. Saar slaapt gewoon dik 2.5uur overdag achter elkaar en valt makkelijk in slaap. Ook de vroege ochtenden (5uur) zijn verdwenen en ze wordt rond 06:30 wakker. Wat een feest en wat een blije baby.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Eindelijk een slaapcoach die weet wat ze doet

Onze dochter van ruim 2.5 jaar sliep al haar hele leven bij ons in bed. Wij wilden hier vanaf en hadden al verschillende methodes (en andere slaapcoaches) geprobeerd. Omdat we zulke goede verhalen hoorden over slaaptipsvoorbabys besloten om er nog 1 keer voor te gaan. Na een telefonisch consult met Myrthe kreeg ik weer wat hoop. Praktische adviezen, en een tikkeltje "streng" (maar goed voor mij) besloten we de adviezen op te volgen. We waren bang voor weken amper geen slaap maar het heeft maar 4 pittige nachten gekost. Sindsdien slaapt ze in haar eigen bed op haar eigen kamer. Ze gaat zelfs zonder te huilen in bed liggen. Ze wordt 's nachts nog weleens wakker maar valt altijd weer binnen een paar minuten zelf in slaap. Vandaag moest ik haar zelfs wakker maken omdat ze nog om 07:30 lag te slapen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

ij had het in zich, wij moesten gewoon zelf iets doorbreken.

Het is een week geleden dat wij een telefonisch consult hebben gehad met Myrthe. Onze zoon heeft vanaf het moment dat wij haar hebben gesproken ELKE nacht geslapen in zijn EIGEN bed. We hadden de bevestiging nodig...Even huilen is echt niet erg. Dit had onze temperamentvolle zoon gewoon echt even nodig en wij ook. Door de methode voelt hij zich niet verlaten en weet hij dat we er zijn. Kind slaapt het beste van ons allemaal nu. Hij had het in zich, wij moesten gewoon zelf iets doorbreken. Myrthe, duizendmaal dank! Ik beveel je aan iedereen aan!

Onze nieuwe bijbel

Ons dochtertje (11 weken) sliep overdag erg slecht, waardoor we een prikkelbare en huilerige baby hadden. Sinds de aanschaf van jullie "slaapbijbel" slaapt ze als een roosje en hebben wij een enorm vrolijk meisje. Dank daarvoor

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Voorbeeldroutines

Fijne routine

Dankzij de slaapgids met voorbeeldroutines 0 t/m 4 jaar slaapt onze dochter van 20:00-07:00. Iedereen uitgeruster. Dank!

Aanrader

Wij gaan jullie aanbevelen aan iedereen met slechts slapers! Na ons consult sliep Abel na drie nachten volledig door. Zonder voeding en zonder huilen. Het is nu twee weken geleden dat ons consult is geweest en ik heb mijn energie overdag weer terug.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Routinegids geeft vertrouwen en rust

Onze dochter is nu 3 maanden oud en sinds zes weken gebruiken wij jullie slaapgids met voorbeeldroutines. De routines en uitleg geven vertrouwen en rust, heel fijn. We gunnen elke ouder deze gids en (gevraagd en ongevraagd) verwijzen wij mensen naar jullie website;) Keep up the good work!

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.

Meer rust en regelmaat in de dagen

Onze zoon is 11 weken te vroeg geboren en na een lange ziekenhuis periode was het thuis best even zoeken naar een goed (slaap)ritme. Dankzij de slaapgids met voorbeeldroutines (en alle tips op Instagram) gaan de dutjes overdag nu super goed. Er zit echt regelmaat in. Ook 's avonds bij het naar bed brengen is er meer rust.

Verhelderend consult

Zoals beloofd zou ik nog laten weten hoe het gaat middels een review. Ik weet eigenlijk niet waar te beginnen, maar laat ik beginnen met je te bedanken voor het verhelderende en fijne consult, dat ons het laatste zetje in de goede richting heeft gegeven. De voeding van 1/2 uur 'nachts is niet meer nodig. Ze wordt nu vaak wakker voor een voeding rond 04:00, daarna slaapt ze direct door tot 07:00. Verder werkt het schema echt perfect. Wij hebben veel meer rust en wij merken dat Selah ook veel meer rust heeft. Negen van de tien keer valt ze ook zelfstandig in slaap en heeft ze ons dus niet meer nodig. Nogmaals, dankjewel!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Sinds ons gesprek slaapt Saar de nacht door

Ik heb bewust even gewacht met het schrijven van een review omdat ik niet kan geloven wat hier is gebeurd. Sinds ons gesprek slaapt Saar de nacht gewoon door. En dat terwijl wel ook de voeding van 22:00 niet meer geven. Af en toe wordt ze nog wel wakker maar na een paar minuten draaien (soms een beetje jengelen) valt ze zelf weer in slaap. Dankjewel

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Binnen 1 dag een zoon die doorslaapt?

Wow! 1 dag jullie slaapgids met voorbeeldroutines aan het volgen en onze zoon heeft van 19:00-06:00 geslapen. Wellicht ben ik te snel maar ik ben zo blij dat ik jullie deze review gun!

Resultaat geboekt sinds 0-16 weken gids

Wij hebben sinds het gebruik van de 0-16 weken gids echt resultaat geboekt met betrekking tot het slapen. Onze dochter slaapt nu van 19:00 tot 07:00 met een kleine onderbreking voor een voeding. We hebben een meisje dat niet meer huilt in de avonden, echt enorm fijn! Zelfs nu ze in een sprong zit slaapt ze goed.

Routine werkt!

Volg jullie routine nu een week (getipt door iemand van het consultatiebureau) en madame slaapt gewoon van 19:00 tot 07:00 met 1 voeding! Ze is vandaag precies 2 maanden.

Wij zijn bij!

Wij zijn nu een week bezig met de slaapgids met voorbeeldroutines en het geeft zoveel rust om te weten waar we aan toe zijn. Alles is veel makkelijker te plannen omdat we precies weet wanneer ze wel en niet slaapt. Er is ons een hoop duidelijk geworden, bijvoorbeeld dat onze dochter overdag veel te veel en te vaak (te snel) sliep. Door de wakkertijden langer te houden slaapt ze ook veel langer en zijn de hazenslaapjes verleden tijd. Wij zijn blij!

Het werkt

Wij hebben twee weken geleden de digitale slaapgids met voorbeeldroutines 0-4 jaar gekocht. Twee weken verder slaapt ons meisje nagenoeg elke dag zoals de routine voorschrijft. Wat een rust en vrijheid. Het lukt haar ook om het middagslaapje langer te maken in plaats van elke keer maar 40 minuten. Ik vond het best even wennen en pittig om strak op de tijd te kijken maar het werkt!

Goede handvatten gekregen

Ik heb door de routine gids goede handvatten gekregen voor het slaapritme van mijn dochter (12weken). Ze slaapt steeds beter en ik krijg zoveel vertrouwen door het volgen van de 0-16 weken gids. Heel fijn! Dank!

Ontroerd

Lieve Myrthe, dankjewel! Jij hebt voor heel veel opluchting gezorgd bij mij. Ik ben er zelfs een beetje door geroerd. Zo fijn om bevestiging te krijgen dat we op de goede weg zitten. Er is licht aan het einde van de tunnel en onze dochter slaapt al veel beter dan eerst.

Goed geholpen!

YES! Onze Velin slaapt nu van 19:00 tot 07:00 met een borstvoeding om 22uur. De tips die we hebben gekregen zijn niet voor 09:00 laten slapen en toch overstappen op een slaapzak. Ook de tip om haar in een donkere kamer te laten slapen overdag lijkt goed te werken. Dankjewel Myrthe

Beste impulsaankoop sinds tijden

Vorige week door een tip op jullie website terecht gekomen. Nooit van gehoord maar in blinde paniek de slaapgids met voorbeeldroutines gekocht en de early bird gids. De beste impulsaankoop sinds tijden want zoonlief heeft vannacht voor het eerst doorgeslapen van 19:00 tot 07:00 met een kleine dreamfeed. Ik schrok om 06:45 zelf wakker, blinde paniek maar meneer lag gewoon nog te slapen.

Mijn dochter heeft doorgeslapen

Mijn dochter heeft voor het eerst de hele nacht doorgeslapen! Van 20 tot 7 (ik moest haar wakker maken), op haar eigen kamer. Zonder voedingen tussendoor. We zijn deze week ook met de groentehapjes begonnen, denk dat dat ook het verschil maakt. Dank voor d kennis en de tips! Wat een mijlpaal!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Telefonisch consult

Mijn baby blijkt een ritme te hebben!

Wauw! Een kleine aanpassing ('s ochtends niet voor 09:00 naar bed) en plots blijkt mijn baby van bijna 4 maanden wel een ritme te hebben. Echt enorm bedankt

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Early Birds

Verbaasd over de werking van de slaapgids

Ik ben verbaasd over hoe snel de slaapgids met voorbeeldroutines effect geeft. Ondanks zijn verkoudheid slaapt hij nu overdag prima. Vijf dagen geleden was dit wel anders en wilde hij echt alleen maar bij mij slapen. Waarschijnlijk omdat ik beter op de wakkertijden let zoals wordt geadviseerd.

Top gids

Ik heb vannacht onze dochter van 7 weken in de ingebakerd (tip gezien op jullie Instagram) en vandaag de routine gids gevolgd (slaapgids) en ik kan het bijna niet geloven maar tot nu toe is elk slaapje goed gegaan en ligt ze nu (20:00) al een uur te slapen zonder huilen. Ik ga haar zo wakker maken zoals jullie adviseren voor de fles. Nu al blij! Wat een rust!

Wij slapen weer

wij slapen weer! Na 4 maanden korte nachten (niet eens gebroken want er werd niet verder geslapen na twee uur). Dankzij de slaapgids met voorbeeldroutines meer inzicht gekregen in wakkertijd en nu hebben we gewoon een tevreden mannetje dat slaapt van 18:15 tot 22.30. Dan geven we hem een klein flesje en vervolg slaapt hij tot 06:00. Ik typ dit terwijl mijn zoontje slaapt, in zijn eigen bed, zonder tranen!

Pieterbergsweg 109

1105BM Amsterdam

onbekend

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl voorziet ouders en kindjes van meer (nacht)rust door ouders te informeren over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 jaar. Om onze diensten en producten continu te meten en te verbeteren hechten wij veel waarde aan feedback in de vorm van reviews. Team van slaaptipsvoorbabys.nl