De slaaptips hebben heel goed geholpen!

De twee digitale slaapconsulten hebben perfect geholpen voor zelfstandig doorslapen. Een wereld van verschil! Het tweede consult tijdens de slaaptraining was prettig om ervaringen te bespreken en verder te finetunen.

Alweer super geholpen!

Toen onze dochter 8 maanden was kwamen we in aanraking met slaaptipsvoorbaby’s. Na een consult konden we vol trots zeggen, onze dochter is een superslaper! Nu is ze bijna 2 en werd ze langzaam aan weer een vroege vogel. We werden opnieuw geholpen en binnen no-time was ze weer de ‘oude’. Het blijft bijzonder hoe goed ze ons meisje hebben kunnen helpen!

Goede en kundige begeleiding

We hebben een uitgebreid slaaptraject gevolgd voor ons dochtertje dat moeite had met zelfstandig in slaap vallen, doorslapen en haar dutjes doen. Met begeleiding van Fenna gaan de meeste dingen nu goed en hebben we vooral de handvatten en kennis gekregen om met haar slaap en ritme om te gaan. Het uitgebreide traject was heel fijn omdat je op deze manier direct feedback kreeg op je logboek (wat je bijhoudt mbt slaap en voeding) en ook kan je direct communiceren als je vragen hebt. Er werd telkens erg snel gereageerd. Wij vinden ook de slaapgids heel fijn als naslagwerk.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Eindelijk weer nachtrust

We hebben slaap training gedaan voor onze tweeling. Het heeft zo goed geholpen dat ze beiden na drie nachten helemaal in hun eigen bed doorsliepen. Echt een aanrader als je kind problemen heeft met slapen. Die van ons heeft een jaar lang bij ons in bed geslapen tot de slaap training. Nu al sinds langer dan een maand in eigen bed

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heel fijn slaapconsult gehad bij Kirsten!

Na verschillende dingen zelf te hebben geprobeerd voor ons zoontje van 8 maanden was ik erg benieuwd wat een slaapcoach voor extra tips zou kunnen geven. We hadden namelijk ook al het boek thuis. Onwijs blij met het persoonlijke consult van Kirsten voor ons zoontje. Veel informatie en tips gekregen die wij gelijk konden toepassen met eigenlijk direct resultaat! Het was dat extra duwtje in de rug om een aantal dingen toch wat anders aan te pakken in de avond en nacht. Ik vond het heel fijn om na het slaapconsult alle stappen op de mail terug te lezen en uit verschillende methodes te kunnen kiezen. Kirsten is een fijne slaapcoach die goed luistert en ook gelijk kon aansluiten bij onze opvoedingsstijl/voorkeuren. Ondertussen zijn we twee maanden verder en slaapt mijn zoontje overdag voldoende uurtjes en slapen we nu ook door in de nacht zonder vaak wakker worden en nachtvoedingen.

We kunnen weer in bed blijven liggen tot 07:00 uur

Na een maand of 4/5 elke ochtend vanaf 05:00 lopen wiegen en in slaap brengen, waren we het toch wel echt zat. Na een telefonisch gesprek te hebben gehad met Birte, gelijk haar tips toegepast. En eigenlijk na 3 ochtenden hoefde al we niet meer te wiegen. Onze dochter slaapt nu tot +/- 06:00 uur en blijft daarna nog rustig liggen in haar bedje tot 07:00. Wat een verademing om niet meer elke ochtend om 05:00 uur eruit te hoeven!

Marleen is top!

Onze dochter had als slaapassociatie de borst en sliep daardoor bij ons in bed. In onze gedachten leek het een onmogelijke taak om haar zelfstandig te leren slapen. Marleen heeft ons voorzien van de juiste informatie en tips. Vol goede moed en gezonde spanning gingen wij de strijd tegen het slaapprobleem aan. Onze dochter van 12 maanden die super alert en actief is had binnen een half uur door wat de bedoeling was. Sinds dien slaapt ze zelf. Natuurlijk kan ze soms nog even zeuren, maar dat is niet meer dan normaal. Omdat onze dochter niet meer de hele nacht melk drinkt, eet ze gelukkig overdag! Dat deed ze voorheen echt niet! Wij hebben weer autonomie over ons leven. We zijn Marleen zó dankbaar. ❤️

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn geholpen met direct resultaat

Het gaat een stuk beter met slapen. We werden gewaarschuwd dat de eerste paar dagen slaaptrainen heel intens konden zijn. Maar het ging eigenlijk vanaf de eerste nacht na het consult beter. Onze baby (7 maanden) wordt gemiddeld nog maar 1x per nacht wakker en dan gaan we na 3 minuten naar binnen. Meer is meestal niet nodig. We zijn dus er blij! Nogmaals bedankt.

Meer rust en slaap!

Ik wilde graag mijn zoontje volgen in zijn ontwikkelingen qua slaap, en hem daarin begeleiden en niet teveel sturen. Maar met een kleine ontdekker die veel liever wakker is dan slaapt werd dat voor ons niet meer houdbaar. In de nacht langer slapen dan 1,5-2uur was er niet bij en ook overdag was het een strijd om hem in slaap te krijgen. Ik was op! Tijdens het consult met Kirsten luisterde ze goed naar mijn zorgen en wensen en sloot haar advies daar goed bij aan. Hoewel mijn zoontje nog steeds niet de hele nacht doorslaapt, valt hij inmiddels wel zelfstandig in slaap en komt hij nog maar 1 of 2 keer voor een voeding in de nacht. En ook overdag gaat het slapen een stuk makkelijker. Heel erg fijn!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Onze zoon van 8 maanden werd 's nachts vaak wakker, en was dan alleen in slaap te krijgen door hem te voeden. We zijn hier op advies van Richelle meteen mee gestopt, en hebben hem in slaap laten vallen door de waiting aproach. Was 2 nachten aanpoten, maar sindsdien maakt ie nachten van 11/12 uur. Overdag waren zijn dutjes altijd maximaal 30 minuten. Dit is eigenlijk nog steeds zo, maar ik heb er vertrouwen in dat dat nog wel beter wordt, we zijn er ook pas een week mee bezig. Hele fijne ervaring weer. Heb bij onze 1e zoon ook een consult gehad, en was daar ook super tevreden over!

• Door wie ben je geholpen? Richelle

Veel meer ritme en rust

Meedenkend en goede tips! Merkte de eerste nacht gelijk verschil! Bedankt Birte

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Ik ben er zo zo zo blij mee ! Slapen ging al 1e x gelijk goed Effkes afkloppen :)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Wat een verschil, zo dankbaar!

Kirsten heeft mij heel goed geholpen. Ze heeft veel expertise en het was een fijn telefoongesprek. Slaap is zo belangrijk en dankzij al haar tips en adviezen slaapt onze baby nu alle nachten door. Het is een wereld van verschil! Een paar aanpassingen gaf direct na de eerste nacht al resultaat. We zijn nog steeds erg blij dat we deze hulp hebben ingeschakeld en raden het van harte aan anderen aan.

Goede steun en tips!

We hebben 8 maanden lang behoorlijke gebroken nachten gehad. Fijn als iemand meedenkt met het slapen. Nu slaapt ze de hele nacht door!

Aantal goede tips

'Leg hem om 09.00 uur in bed voor de ochtenddut. Belangrijk om te benoemen is dat dit voor veel kinderen niet werkt.'(Als dit dan het probleem is maar dit werkt voor veel kinderen niet, hoe dit dan op te lossen..??? Dat staat nergens?) Verder een aantal goede tips, maar om als manier 'laten huilen zelfs meer dan 15 minuten' in te zetten is toch niet meer van deze tijd, na alle onderzoeken tegenwoordig dat dit niet goed is voor de ontwikkeling van een kind....

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Early Birds

Wat een verschil!

Wij hebben een gesprek gehad met Sam. Onze dochter van 8 maanden sliep alleen in onze armen of bij ons in bed. Dit ging flink ten koste van haar en onze nachtrust. Sam heeft ons de waiting approach uitgelegd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de eerste nachten lastig vond. Als moeder wil je je huilende kindje natuurlijk direct in de armen nemen en troosten. Toch hebben we volgehouden. Na 5 dagen sliep ze de hele nacht door en ook overdag doet ze twee goede dutjes. Wij zijn heel blij dat de hulp hebben gevraagd!

• Door wie ben je geholpen? Sam
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Uitgebreid plan voor allebei m’n kinderen

Wij hebben ‘slaaptips voor baby’s’ (Marleen) voor een tweede keer ingeschakeld. Ditmaal zowel voor onze dochter (3 jaar) die na goed slapen opeens vroeg wakker werd en voor ons zoontje van 4 maanden die korte dutjes deed en ook vroeg wakker werd. Marleen heeft voor allebei een plan opgesteld. Onze dochter slaapt nu langer en blijft in bed tot de slaapwekker op groen springt. Met onze zoon zijn we er nog niet helemaal (slaapregressie en twee keer ziek zijn tijdens slaaptrain periode) maar hebben we opnieuw een plan gemaakt in de follow up afspraak en heb er vertrouwen in dat dit ook goed gaat komen. Bij twijfel, gewoon boeken! Je zegt ongetwijfeld tegen jezelf ‘waarom hebben we dit niet eerder gedaan’.

Totaal ander kind!

Onze kleine sliep al met een maand of 4 de hele nacht door. Enkel om 23.00 nog even een flesje. Sinds halverwege december, toen ze een slaapregressie kreeg, sloeg dit om en het werd van kwaad tot erger. Op den duur werd ze zo ongeveer elk uur wakker. Na dit 4.5 maand te hebben volgehouden, in de hoop dat het vanzelf weer bij zou trekken, hebben we na wéér een slapeloze nacht een consult aangevraagd, onder het mom, baat het niet dan schaadt het niet. Tijdens dit gesprek onze situatie doorgenomen, onze gewoontes wat betreft in slaap brengen en wat we doen als ze wakker wordt. Hierop hebben wij advies gekregen en een eet/slaapschema opgesteld. Daarnaast moesten we een slaaptraining gaan doen met haar, zodat ze zelfstandig in slaap kon vallen. Met 3 dagen een COMPLEET ander kind. Voorheen waren we 30 a 45 minuten bezig om haar in slaap te krijgen. Het was even 2 dagen doorbijten met veel tranen en weerstand, maar sindsdien kunnen we haar voor elk dutje en 's avonds bij het slapen zo in bed leggen en de kamer uit. Mevrouw brabbelt nog wat in zichzelf en slaapt zo in & de hele nacht door. Het eten gaat ook een stuk beter/makkelijker nu. Voor eenieder die twijfelt, ik zeg doen. Het klopt dat tijdens zo'n consult "standaard" technieken en schema's besproken/gedeeld worden. Echter kan ik je verzekeren dat als je er midden in zit, je écht door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zó veel verschillende manieren/meningen, dat je gewoon echt niet weet wat je moet doen. Dan is het heel fijn dat er een onafhankelijk iemand met je meeluistert, meedenkt en een plan voor je opstelt.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heel blij met een duidelijk stappenplan

Heel fijn dat ondanks mijn last minute afspraak Sam zich goed had voorbereid en mij heel helder kon uitleggen welke aanpak zal helpen. Op nacht 3 sliep ons zoontje weer door en dat is nu een maand geleden. So far so good :)

• Door wie ben je geholpen? Sam

Super tips!

Voor de derde keer bij Fenna aangeklopt. Met een paar kleine tips slaapt onze peuter weer door. Snelle, duidelijke en fijne communicatie! Echt perfect.

• Door wie ben je geholpen? Fenna
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? N.v.t.

Fijn vast ritme en eindelijk doorslapen

Heel blij met de tips en het schema voor onze 8 maanden oude dochter. Het vaste schema geeft rust en we weten waar we aan toe zijn. En na een weekje bikkelen slaapt ons meisje nu van 19.00 tot 07.00 door!

• Door wie ben je geholpen? Tess
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Zeer deskundig en ontzettend meedenkend

Gerjanne is zeer deskundig, ontzettend meedenkend en was goed voorbereid. We zijn erg blij met haar adviezen. We twijfelden of dit het geld waard zou zijn maar Gerjanne heeft onze verwachtingen overtroffen. Mocht u twijfelen: geef het de kans en u zult overtuigd zijn.

• Door wie ben je geholpen? Gerjanne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Ik ben goed geholpen door Marleen

Marleen is een top slaap coach. Ik kon met al mijn vragen terecht. Mijn dochter slaapt nu de nachten door en ze valt zelfstandig in slaap. Ook was de communicatie duidelijk!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Heel persoonlijk en gericht advies

Wij hebben een videoconsult geboekt. Ondanks het videobellen, is het contact heel prettig en persoonlijk. Doordat je van te voren al allerlei informatie aanlevert, kan er ook snel over mogelijke oplossingen gepraat worden (de context was al geschetst). Daardoor kon er tijd ingebouwd worden om na een week een kort gesprek aan te gaan om te kijken of er nog aanpassingen gedaan moest worden aan het advies. Het advies wordt echt gegeven gericht voor ons gezin. En daardoor merkte wij na 1 dag al verschil! Zo'n consult is echt een aanrader als je snel en gericht advies wil om het slaapgedrag van kinderen te verbeteren!

• Door wie ben je geholpen? Gerjanne

Goede hulp op maat

Fijn contact en goede hulp passend bij het slaapprobleem. Goede, bruikbare tips!

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl