Een heel fijn gesprek gehad met Richelle na het invullen van een uitgebreide intake. Je krijgt echt advies op maat waar je meteen wat mee kan. Onze zoon sliep binnen 2 dagen veel langer overdag in plaats van korte hazenslaapjes. Ook hadden we meteen een veel fijner ritme in de dag.
Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Fenna, we konden na 1 consult al aan de slag en merkten na 4 dagen al een heel groot verschil. Ik zou het iedereen aan raden die door een lastige slaap periode gaat!!
Onze dochter van 4,5 maand had overdag geen zin om te drinken en snachts juist heel veel daardoor werd ze erg vaak wakker. Ook sliep ze overdag maar hele korte dutjes. Na een slaapconsult met Marleen hebben we deze dingen kunnen aanpakken. Nu hebben we een vaste routine voor overdag en slaapt ze langere dutjes. Ook word ze snachts nog maar een keertje wakker voor een voeding.
Uiteindelijk maandenlang getwijfeld of we wel of geen consult wilden boeken. Toen we het besloten wel te doen, konden we al heel snel terecht. Richelle heeft ons tips gegeven, waar wij meteen mee aan de slag konden gaan. Binnen twee dagen was onze hulpvraag opgelost en slaapt iedereen weer goed hier thuis. Naderhand heb ik ook nog een vraag kunnen stellen, waar uitgebreid en fijn antwoord op werd gegeven! Wij zijn super blij met de stap die we hebben genomen.
Ik heb Richelle gevraagd mij te helpen omdat ik vast liep met onwenselijke slaapassociaties bij mijn baby van 3,5 maand. Hierdoor was ik (de moeder) de enige die mijn baby in slaap kreeg. Daarnaast was ik het algehele overzicht van voeding en slaap kwijt. Door het consult met Richelle begrijp ik de behoeften van een baby in zijn algemeen maar dus ook die van mij veel beter. De methoden en tips die zij heeft aangereikt met duidelijke mondelinge uitleg hebben er voor gezorgd dat ik binnen 3 dagen routine had en waren de slaapassociatie zo goed als verdwenen. Tijdens het consult voelde ik mij gehoord en begrepen. Richelle weet waar ze het over heeft.
We hadden een consult met Eline wat heel fijn was. We hebben direct super praktische tools gekregen waarmee we die avond nog aan de slag zijn gegaan en het inslapen en doorslapen ging vanaf nacht 1 aanzienlijk beter. Van 2,5u struggle naar 1u en tot op heden duurt het steeds maximaal 20min, maar we hoeven niet meer haar kamertje in. Af en toe heeft onze dochter nog wat moeite (wie niet ;)), maar het lukt haar toch zelf en we weten wat we kunnen doen als ze ons nog even nodig heeft en dat geeft rust. Bedankt Eline!!
Fenna heeft ons 2x begeleid en steeds zijn we er enorm op vooruit gegaan. De communicatie was heel fijn, het advies duidelijk en het naslagwerk overzichtelijk. We kunnen het iedereen aanraden die zorg heeft om de slaap van zijn kind. Fenna was betrokken en kijkt naar de specifieke behoeften van je kindje.
Na 11 maanden geen slaap, Richelle ingeschakeld. Ik ging zonder verwachtingen erin omdat ik al veel onderzoek had gedaan en veel dingen had uitgeprobeerd. We waren al op de goede weg blijkbaar, maar met een paar kleine aanpassingen sliep onze zoon na 2 nachten “trainen” meteen door. Dit lukt nu al 3 maanden. Helemaal blij mee. Nu leven we weer een beetje. Bedankt Richelle!
Super goed geholpen door Kirsten! Geeft zoveel meer rust als iemand meekijkt naar je routine en je weet dat je heb juiste aan het doen bent. Naast het consult ook superheld contact over de mail gehad, dus prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed!
We kunnen eindelijk weer rustig slapen en is het naar bed brengen geen strijd meer. Daarnaast zijn we door Gerjanne echt super geholpen! Het gesprek met haar heeft ons erg geholpen om het slaaptrainen te doen slagen en kan onze zoon nu zelfstandig in slaap vallen. Ook de vragen die we nog hadden werden zorgvuldig en snel beantwoord. Al met al heel erg blij met de hulp van Gerjanne.
We konden heel snel terecht voor een online gesprek. Er werd goed geluisterd en vertrouwen uitgesproken dat we met een paar aanpassingen al veel verschil zouden kunnen maken. De eerste week leek het alleen maar slechter te gaan en hebben we geregeld mail contact gehad om te overleggen. Daarna ging het ineens een stuk beter met de nachten. We waren super blij met dit steuntje in de rug en het vertrouwen wat de slaapcoach ons gegeven heeft. Dit maakte dat we doorgezet hebben en nu een stuk betere nachten hebben gelukkig.
Na inschrijving kwamen we de volgende dag al in contact met Marleen. Ze heeft onze gegevens snel kunnen analyseren en een plan op maat kunnen maken. Sindsdien slaapt ons mannetje weer door ‘s nachts (bijna de klok rond!) Iedereen is weer uitgerust!!
Jessica is naar onze mening fantastisch. Ons zoontje (1,5 jaar) slaapt op een enkele nacht na nu door. We hadden eigenlijk een ‘slaap traject’ geboekt, maar na onze aanmelding te hebben gelezen belde Jessica mij op dat zij dit niet nodig vond. We hebben in overleg met haar gekozen voor een consult en deze in twee delen opgesplitst. Wij zijn haar dankbaar voor de hulp en haar eerlijkheid. We waren aan het begin nogal sceptisch, maar zijn nu 100% overtuigd dat een slaapcoach werkt. Jessica bedankt!
We waren al een tijdje methodes aan het proberen, maar niks werkte echt. Toen weer het advies van slaaptips voor baby's gevraagd via een consult. Super fijn begeleidt en nu hebben we onze fijne machtrust weer terug! Zowel voor ons als onze dochter!
Fenna is een superfijne slaapcoach. Eén online consult en wat mailcontact heeft ons zeker verder geholpen en zijn nu erg tevreden met de dag/nacht indeling van onze 6 maanden oude baby.
Fijn contact. Snel antwoord als ik een mail stuurde met vragen. Praktische tips die ik meteen in de praktijk kon toepassen. Telefonisch prettig om even te sparren. Met de adviezen binnen een aantal dagen al effect merkbaar. Wat een verademing!
Eline heeft ons tijdens één consult heel goed weer op weg geholpen. Onze zoon slaapt weer door! En dankzij haar tips zagen we al naar 1 nacht een verschil. We zijn goed en geduldig geholpen. Het werkt super fijn, want je vult vooraf al een vragenlijst in. Ons ‘probleem’ werd daarom al snel naar voren gehaald in het consult. Heel toegankelijk, zou het iedereen met slaapproblemen en kleine kinderen adviseren!
Nou, wat een succes! Ons kindje had altijd hulp nodig met in slaap vallen, we moesten er minimaal een uur bij zitten. Na het consult en wat aanpassingen in het ritme en door tips toe te passen, heeft het ons maar 1(!) dag gekost om hem zelfstandig te laten slapen. Nog een plus: hij wordt ook snachts niet meer wakker, en als hij wel wakker wordt kan hij zelfstandig weer in slaap vallen. Echt heel blij dat we dit consult hebben gehad, dankjewel!
Onze ervaring met Tess was simpelweg fantastisch. Na een warm en inzichtelijk consult met haar, voelden we ons eindelijk uitgerust met de juiste tools en, misschien nog belangrijker, het zelfvertrouwen om de slaaptraining van onze dochter aan te pakken. Tess wist ons met haar kalme en deskundige aanpak volledig op ons gemak te stellen. Tot onze grote verrassing zagen we al op de tweede dag duidelijke vooruitgang. Waar we in eerste instantie bang waren voor lange, uitputtende huilsessies, bleek dit helemaal niet nodig. Onze kleine meid pikte het sneller op dan we ooit hadden durven dromen. Het was werkelijk bijzonder om te zien hoe ze leerde om zelf in slaap te vallen in haar eigen bedje, en tot onze vreugde slaapt ze nu zelfs de hele nacht door. Dankzij Tess is onze nachtrust hersteld, en we hebben weer een blije, uitgeruste baby. We zijn haar ongelooflijk dankbaar voor haar begeleiding en kunnen haar expertise van harte aanbevelen aan iedereen die worstelt met slaapproblemen bij hun kleintje.
De slaapgids 0-16 weken geeft veel informatie over de slaap van pasgeborene. Daarnaast geven de voorbeeld schema’s fijne handvaten om je kindje structuur te kunnen bieden.
Doordat de nachten tot op heden erg wisselvallend waren en ik niet wist of we op de goede weg zaten, hadden we een consult aangevraagd. Met een aantal kleine concrete en bruikbare adviezen slaapt onze dochter nu al bijna een week door en valt gemakkelijk zelfstandig in slaap. Er werd goed gekeken naar de huidige situatie en wat passend is bij ons!
Veel goede bruikbare tips gekregen waardoor mijn peuters van 2.5 jaar goed gingen slapen. Dank!
Doordat ons zoontje uiteindelijk koemelk allergie bleek te hebben, heeft hij nooit goed leren slapen want vaak buikpijn en ons dan nodig. Toen dat eenmaal opgelost was door andere voeding, bleef hij nog steeds heel onrustig gedurende de nacht. Hierdoor besloten een slaapconsult te boeken omdat wij er echt helemaal doorheen zaten. Was de beste keuze ooit. Kirsten heeft ons heel fijn geholpen en na het gesprek gelijk aan de slag gegaan (Hij was inmiddels 11 maanden oud). Eerst met erbij blijven zitten waardoor wij na 2 avonden al groot verschil merkte. Echter na 1,5week nog niet het resultaat waar we op hoopte dus toch de interval methode toegepast. Eerlijk gezegd was dat vooral de eerste nacht echt wel even heel moeilijk, maar alles waard. Met 3 dagen hadden wij een doorslaper en we zijn inmiddels een paar weken verder en hij slaapt inmiddels tot ergens tussen 6 - 6:45. Neerleggen en hij gaat rustig slapen.. nooit gedacht dat hij het in zich had. Echt een cadeau en iedere euro waard!!
Na lang twijfelen toch een consult geboekt. Tess gaf duidelijke tips en met een paar kleine aanpassingen gingen we van 4.30 wakker worden naar 6.30! Daar waren we natuurlijk erg blij mee!
Onze zoon sliep overdag fantastisch, alleen de nachten waren vre-se-lijk. Veel 's nachts wakker en tussen 04.00 uur en 05.00 uur begon onze dag (wat we ook probeerden). Na het gesprek met Tess zijn wij direct aan de slag gegaan met de door haar gegeven tips. De eerste week was pittig, daarna ging het elke dag een stukje beter. Na een maand slaapt onze zoon van 07.00 uur tot 06.30/07.00 uur. Dit hadden wij nooit durven dromen!
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl