Geweldig!

Met een paar kleine aanpassingen slaapt onze zoon nu de gehele nacht door van 19 u tot 7 u! Heel fijn gesprek gehad met Marleen.

We voelen ons gehoord

We zijn erg fijn geholpen door Gerjanne. We kwamen al snel tot de conclusie dat onze zoon zijn speen afgebouwd moest worden. Wij mochten aangeven of we dit wel niet zouden zien zitten. Voor beide keuzes zou een plan gemaakt worden. Na 3 dagen hebben wij verbetering gezien en wij spraken Gerjanne de week er op weer om nog wat laatste tips te mogen ontvangen. Ik raad het zeker aan om via hier een consult te boeken.

• Door wie ben je geholpen? Gerjanne

Heel fijn!

Heel fijn geholpen door Birte! Ze heeft ons hele fijne tips gegeven en advies hoe wij dingen kunnen toepassen en veranderen. Luuk slaapt nu nog beter en wij zijn mega blij! Bedankt voor de fijne tips!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Wij hebben onze nachtrust terug!

Ons zoontje (22mnd) kon moeilijk zelf in slaap vallen en werd in de nacht wakker, dan zaten wij uren naast zijn bed of hij sliep bij ons in bed. Na ons consult direct gestart met de slaaptraining en de 1e nacht al effect!! Het gaat soms met ups en downs maar hij slaapt alle nachten door en in zijn eigen bed! Zowel ons zoontje als wij zitten lekkerder in ons vel nu we stukken beter slapen! Hadden we dit maar eerder gedaan.

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Hadden we eerder moeten doen!

Na ruim zes weken écht slapeloze nachten te hebben gehad, hebben wij de stap gezet om een slaapconsult bij slaaptipsvoorbabys te boeken. We hebben even getwijfeld omdat we het best prijzig vonden, maar je slaap (grotendeels) weer terugkrijgen is onbetaalbaar! Wij zijn heel blij dat we deze stap gezet hebben. Richelle heeft heel fijn tijdens het videoconsult met ons meegedacht. Ze nam de tijd om de situatie helder te krijgen en was erg vriendelijk. Door haar tips van o.a. een vast eet- en slaapritme overdag aanhouden en starten met slaaptraining hebben wij onze nachten gelukkig weer terug! Ons zoontje kan nu zelf weer in slaap vallen en heeft ons niet meer nodig. Waar we er eerst soms wel zo'n 7x uit moesten per nacht, hoeft dat nu helemaal niet meer. Richelle benaderde ons na een aantal weken ook nog om te horen hoe het ging, dit vonden we erg attent!

Eindelijk slaap 's nachts

Wij worstelden al maanden met de slaap van ons zoontje van (inmiddels) een jaar. Ondanks onze beste bedoelingen, werd hij steeds vaker wakker 's nachts en waren zijn dutjes overdag ook maar matig. We besloten een slaapconsult te boeken. Zelf was ik van tevoren erg sceptisch; dat kon toch niet helpen? Maar met de tips van Tess hadden we binnen twee weken zowel de dutjes overdag in orde, als de slaap 's nachts! Nu slaapt ons zoontje de hele nacht door, en wij dus ook! De tips waren precies wat we nodig hadden, en de aangereikte methodes hielpen ons om het doel (slaap) te bereiken. Al met al zijn we bijzonder tevreden!

• Door wie ben je geholpen? Tess

Pragmatisch, behulpzaam en effectief

Heel blij met onze consult met Kirsten. Zij heeft ons zeer goed en uitgebreid advies gegeven en we zijn vol vertrouwen gestart aan de slaaptraining van onze 5 maanden oude baby. Nu, na 2 weken, kan ik zeggen dat het enorm heeft geholpen en we eindelijk af zijn van het in slaap wiegen. Hij kan nu zelfstandig in slaap vallen, slaapt stukken langer in de nacht, en wij hebben dus weer wat meer rust. Wellicht nog een tip voor hoe de gids/service nog beter kan: meer informatie over hoe om te gaan met slapen op de opvang (in combinatie met thuis). Veel dank aan Kirsten voor het, ook nadien, beantwoorden van al onze vragen.

Fijn consult, fijne communicatie

Duidelijk consult, fijn gesprek met Marleen. Goed plan kunnen maken wat goed werkte.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Uitgeslapen baby en ouders dankzij Marleen

Onze dochter van acht maanden was vanaf de geboorte een goede slaper, maar begon rond de zeven maanden meerdere keren per nacht wakker te worden om te drinken. Met de slaaptraining had ze na drie dagen al een ritme terug en na zeven dagen sliep ze week helemaal door zonder nachtvoeding. Super!

Fijne leidraad

Fijn om een houvast te hebben via deze gids.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids 0-16 weken

Heel blij

Ons zoontje Fedde was een half jaartje toen ik een consult inboekte. Hij werd zo’n 5 keer per nacht wakker, maar het ergste… hij wilde absoluut niet gaan slapen. Mijn vriend en ik wisselde elkaar af en zagen elkaar tot 23 niet in de avond. Elke keer was een van de twee druk met een krijsende baby. Na een consult met Kirsten kreeg ik veel handvatten om dit om te zetten. Een enorme eye opener. We veranderde wat kleine dingen in bed, en kregen een duidelijke methode mee. En letterlijk na 1 keer proberen, zaten mijn vriend en ik eindelijk weer samen op de bank. We konden het niet geloven en bang voor een toevalstreffer. Nu dik een maand later, weten we dat het geen toevalstreffer was. We hebben sinds de start onze avond weer terug. Ook de nachten gaan veel beter met 1 nachtvoeding, die we nu aan het afbouwen zijn. Hij slaapt door tot 07. Mocht je dus twijfelen, echt doen. Ik wou dat ik dit eerder had gedaan. En kirsten was echt enorm fijn!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Goed geholpen, kleine aanpassingen groot effect

Fijn contact met Birte tijdens een slaap consult. Onze situatie besproken een daarna direct een aantal concrete tips die zeer effectief bleken. De resterende 20 minuten na twee weken gebruikt om te kijken hoe het is gegaan en verdere tips te bespreken. Erg fijn en helpend!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Zo fijn geholpen met resultaat!

Wat heb ik lang getwijfeld wel of geen consult aanvragen, tot dat onze zoon van 16 maanden nog slechter ging slapen en soms uren wakker was in de nacht. Na het consult met Kirsten kon ik meteen aan de slag, het was even doorbijten maar na 2 dagen merkte we al verschil! En nu slaapt onze zoon over het algemeen de nachten door! Wat een verademing! Zo ontzettend blij met de hulp, nogmaals bedankt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Ons zoontje van 10 maanden werd nog 1-2 x wakker in de nacht en kreeg altijd nog een fles. Samen met Marleen hebben we een plan gemaakt en nu slaapt ons zoontje van 19:00u tot 06:30-07:00u aan een stuk door! Bedankt voor jullie hulp! Wij raden het zeker aan!!

Toppers

Ons zoontje sliep vanaf de geboorte al slecht, en werd nooit later dan 5uur wakker Ten einde raad een consult bij een andere slaapcoach geboekt waarbij we van de regen in de drup raakte. Omdat ik niet kon geloven dat dit iets was wat we maar moesten “uitzitten” toch opnieuw een consult geboekt bij Richelle. Zij gaf ons een realistisch beeld van wat haalbaar is en duidelijke richtlijnen en aanpak die na een week al aanzienlijk verbetering gaven. Na wat bijsturen via mail hebben wij onze nachtrust terug en slaapt hij heerlijk door tot ruim na 06:00 uur!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Dit hadden we eerder moeten doen!

Heel fijn om iemand anders mee te laten kijken. We dachten bij een tweede; we weten nu hoe het moet. Maar we waren toch in een patroon beland waarbij onze kleine man iedere nacht 2 uur wakker was. We zijn aan de slag gegaan met de slaaptraining en na 3 nachten is het 180 graden gedraaid en slaapt hij heel goed. En wij dus ook weer!

Heel deskundig

Het super fijn om deskundig advies te krijgen van slaaptipsvoorbabys.nl. Ze hebben me erg geholpen en onze kleine slaapt nu van 18.30 - 7u in de ochtend.

Heel blij

Eindelijk een consult geboekt terwijl ik lang aan het twijfelen was, kwamen wij bij Richelle te recht. Het gesprek was heel vriendelijk, ze luistert naar ons en onse struggle met onse zoon. In het gesprek hebben wij een methode meegekregen waar ik ( moeder ) heel erg tegenop kijkte maar het toch hebben doorgezet en na 2 nachtjes sliep onse zoon gewoon door of werd maar 1x wakker voor een korte tijd. Geen 2 uuren wiegen meer!! Heel blij ermee! Bedankt!!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Na een kleine week al een grote verbetering

Wij hebben een slaapconsult bij slaaptipsvoorbabys geboekt omdat onze dochter van 7 maanden elke ochtend om 5:00 wakker werd, slechte dutjes deed overdag en niet zelfstandig in slaap kon vallen. We waren ten einde raad omdat er dus meerdere dingen speelden en we daardoor ook niet goed wisten waar te beginnen en hoe dit te verbeteren. Gerjanne gaf ons tijdens het slaapconsult meteen het gevoel dat deze "problemen" goed op te lossen waren en gaf ons concrete tips en een plan om hier aan te werken. Al op de 2e dag merkten we een groot verschil en nu nog maar een kleine week later zijn al onze problemen al zo goed als opgelost! Onze dochter wordt nu pas rond 6:30 wakker (wat voor ons echt al als uitslapen voelt haha), haar dutjes gaan véél beter & ze kan zelfstandig in slaap vallen (en dit gaat ook elke dag steeds beter en makkelijker). We zijn Gerjanne super dankbaar voor haar hulp en raden iedereen aan een slaapconsult te boeken als je twijfelt of en hoe je aan de slaap"problemen" van je kindje kan werken.

• Door wie ben je geholpen? Gerjanne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Prettig gesprek met concrete tips

Het was een fijn gesprek met een plan afgestemd op onze situatie en behoefte.

• Door wie ben je geholpen? Marijke

Nachtrust weer terug

Goed nieuws, we hebben direct na ons gesprek de tips opgevolgd en onze dochter slaapt sindsdien als een zonnetje. De eerste avond was echt even pittig en wennen, maar daarna werkt de methode uitstekend. Simpelweg omdat ze weet dat ze niet meer opgetild gaat worden om uit bed te komen. We hebben onze nachtrust weer terug.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Eindelijk weer lekker slapen!

Na 6 maanden van weinig slaap, 4-5 keer per nacht wakker worden, een onrustige baby en heel veel slechte nachten waren we er helemaal klaar mee. We hadden van alles geprobeerd, en onze laatste optie was een slaapconsult. De beste keus ooit, want na een paar dagen training sliep onze baby als een roos en wordt hij nog maar 1 keer per nacht wakker. Eindelijk hebben we onze avond terug en kunnen weer uitrusten ‘s nachts. We geloofde onze ogen niet. Birte heeft ons goed geholpen, beantwoordde onze vragen uitgebreid en met behulp van een schema en de Waiting Approach hebben we eindelijk betere nachten. Wat ook heeft geholpen is dat we cold turkey zijn gestopt met zijn speen, want dat hield hem ‘s nachts wakker én hij eet meer vaste voedsel dus is minder snel hongerig in de nacht. Nu leggen we hem wakker op bed en hij gaat binnen 10 minuten - zonder jammeren - slapen! Voor diegene die twijfelen; als je bereidt ben om je baby even te laten huilen, vol te houden als het moeilijk is in de eerste dagen en je je aan een schema kan houden dan raad ik een slaapconsult en slaaptraining zeker aan! Ben je daar niet toe bereidt dan is dit niet voor jou, want het begin is niet makkelijk.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne tips voor onze zoon

Marijke heeft ons goed geholpen voor wat meer rust met onze zoon van 3 maanden. Door het geven van praktische tips waar we direct mee aan de slag konden, zien we na een paar dagen al verbetering! Daarnaast was het fijn om meer te leren over hoe baby's slapen en wat hen daarbij kan helpen.

• Door wie ben je geholpen? Marijke
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Handige tips om direct aan de slag te gaan!

Het was fijn om bij Marleen ons verhaal te doen. Ze gaf ons praktische tips om direct mee aan de slag te gaan. En bevestigde ons dat onze zoon inderdaad geen melk meer in de nacht nodig heeft en zichzelf kan kalmeren. Dit gaf ons rust en we wisten wat het plan was. Na een paar dagen merkten we al verschil dat we iets doorbroken hadden. We kijken nu vol goede moed richting de nachten!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Ontzettend lang getwijfeld om een consult te boeken, iedere x dachten we ‘het is vast een fase’ maar die fase duurde ondertussen maandenlang. Uiteindelijk toch een consult geboekt en wat hadden we dit eerder moeten doen! Ik dacht echt vaak als ik zulke revieuws las ‘ja dat zal wel’ maar het is echt zo. Na 1 a 2 nachten doorzetten slaapt ons zoontje van 9 maanden eindelijk door! Mijn man en ik weten niet wat ons overkomt en zijn zo blij met alle tips, ik zou dit echt iedereen aanraden!

• Door wie ben je geholpen? Fenna

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl