Nu een week bezig met het plan dat ik heb gekregen na een fijn en informatief gesprek met Gerjanne. Het slaapritme van mijn dochtertje van 10 maanden (en die van mij) was chaotisch en de rust was ver te zoeken.. 3/4 keer wakker per nacht en overdag was het slaapritme ook rommelig. Nu slapen we hele nachten door en is er overdag ook een enorme verbetering te zien met de dutjes en hebben we thuis allemaal gewoon weer meer energie! Tijdens het consult bespreek je je persoonlijke situatie en krijg je dan ook een persoonlijk plan toegestuurd. Ik raad het in ieder geval zeker aan, soms is een blik van buitenaf gewoon even nodig!
Marleen van Slaaptips voor Baby’s heeft ontzettend fijn geholpen. We kwamen uit een negatieve slaapspiraal doordat onze baby met koemelkallergie met veel buikpijn steeds slechter was gaan slapen. Na het starten met dieetvoeding en verlichting van de klachten bleef het patroon van woelige nachten aanhouden. Na een consult met veel begrip en goede adviezen en tips zijn we gestart met Slaaptraining en binnen twee nachten was het een wereld van verschil! Wat is het heerlijk om na 9 maanden slecht slapen eindelijk weer goede nachten te hebben!!
Goede handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan. Erg fijn gesprek gehad.
Al weken gebroken nachten en een huilende baby van 9 maanden. Na lang wikken en wegen toch eindelijk de knoop doorgehakt om een consult te boeken. Dat consult met Marleen heeft ervoor gezorgd dat ik handvatten kreeg hoe ik om kon gaan met het huilen 's nachts en hoe ik mijn meisje weer kon leren zelfstandig te slapen. Heel blij mee want na twee nachten hadden we allemaal onze nachtrust weer terug. Natuurlijk wordt ze nog steeds wel eens (huilend) wakker en moet ik er nog steeds uit, maar het lukt haar ook weer om zelf door te slapen. Super blij!
We hebben een erg prettig consult gehad met Fenna. Van te voren online een behoorlijke vragenlijst mogen invullen, dit voelde al direct erg professioneel en fijn. Tijdens het consult met Fenna kregen we een warm en welkom gevoel. Ze had de vragenlijst van te voren goed bekeken en we merkten direct hoe kundig ze was. Ze begreep al snel welke richting we in moesten voor onze kleine man. Na een half uurtje bellen wist ze genoeg en vervolgens kregen we een zeer uitgebreide mail met daarin het probleem beschreven en een prettige beschrijving van hoe we aan de slag mogen. Fenna geeft ruimte om een prettige methode te zoeken die bij jou en je kindje past. En het fijne is dat er ook vooruit gedacht werd in het plan. Wat als een slaapje mislukt? Hoe pas je dan je stappenplan aan? Easy, want we waren voorbereid op de stapjes die niet volgens het boekje zouden zijn! En zo wisten we precies op ieder moment wat ons te doen stond. Het fijne hieraan was dus dat we door deze uitgebreide uitleg ook geen behoefte hadden aan tussentijds contact of met vragen zaten. Na 2 dagen merkten we al direct verschil. Heel dankbaar met de stap naar een consult van slaaptipsvoorbabys.
Een fijn telefonisch consult met Berdien en goede, snelle opvolging per mail naderhand.
Wij zijn blij dat we deze stap hebben genomen om hulp in te schakelen. Na 1 week sliep ons zoontje eindelijk weer door, na een periode van 3 maanden. Birte dacht mee met ons en naderhand kregen we alles netjes op de mail gestuurd. Twijfel je? Gewoon doen!
Na heel lang zelf klooien, googelen, lezen en dingen uitproberen hebben we toch maar de hulp ingeschakeld van een slaapcoach. Ons zoontje van inmiddels acht maanden sliep sinds november heel onrustig. Hij werd soms zelfs elk uur huilend wakker, viel direct in slaap als we hem optilden, waarna we hem vervolgens moeilijk terug konden leggen in zijn eigen bed. Vervelend voor hem en vervelend voor ons. Na een sessie van een uur met Richelle kregen we een uitgebreid stappenplan om de nacht aan te pakken. Ja, dat was even pittig. Vooral de eerste twee nachten. Er vloeiden nogal wat tranen, bij hem en bij ons. Maar sindsdien slaapt ons zoontje door van 7 tot 7. Dat zal vast niet voor altijd zo blijven, maar voor nu zijn we dolgelukkig. We kunnen het zelf bijna niet geloven, maar het is echt zo.
Hadden we maar eerder hulp gezocht. Dat dacht we al na de eerste nacht. Met alle hulp en tips van Jessica zagen we al na de eerste nacht verschil bij onze kleine. Na maanden van onrust, iedere nacht een paar keer eruit en allemaal moe wakker, slapen we sinds weken weer heerlijk door. De begeleiding door Jessica was super. Duidelijk, altijd bereikbaar (ook rond de feestdagen) en fijne tips op het logboek. Niet alleen zijn wij blij, maar ook de kleine is fitter en vrolijker. Kortom een hele dikke aanrader!
Onze dochter sliep slecht door, werd 's nachts altijd wakker en wilde dan niet meer alleen zijn. We zijn in verwachting van ons tweede kindje en wilden graag dat onze dochter tegen de tijd van de bevalling wel goed, zelfstandig door zou kunnen slapen. We hadden al allerlei dingen geprobeerd, maar uiteindelijk veranderde er niet zoveel. We hebben bij slaaptipsvoorbabys een consult geboekt, waarvoor je van tevoren een uitgebreid intakeformulier invult. Daarna hadden we een gesprek waarin we onze vragen konden stellen en waarin we handvaten en richtlijnen mee kregen. Deze waren geen 'rocket science', maar wél concreet en met een geschetste tijdshorizon voor verbetering. Het was een paar dagen pittig, maar daarna was er zeker wel verbetering en eigenlijk binnen een week sliep onze dochter 's nachts door!
Onze zoon sliep met 6 maanden nog steeds heel slecht waardoor we een sessie hebben geboekt bij slaaptips. Na aan de slag te zijn gegaan met de handvaten die we kregen sliep onze zoon na 2 nachten al door van 19.00 uur tot 07.00 uur. We zijn heel blij met het advies en het warme contact!
Onze zoon was elke dag rond 5u wakker, dankzij de tips van slaaptipsvoorbaby’s slaapt hij nu zelfs uit! Heel erg blij mee!
Ons zoontje van 10 maanden kwam ‘s nachts 8-10 keer per nacht en moest inslaap gewiegd worden. Na lang twijfelen toch maar een consult bij slaaptijd voor baby’s gedaan. Na een heel fijn gesprek met Marleen zijn wij gelijk aan de slag gegaan en de eerste avond viel hij zelfstandig na 20 minuten in slaap! Sinds die tijd is het alleen maar beter geworden en zelfs sinds een paar dagen slaapt hij de nachten door!! Wij zijn heel blij!!!
Voor onze vroege vogel die elke dag tussen 4 en 5 de dag start(te) hebben wij een consult gehad bij Fenna. Fijn contact. Ze is pragmatisch en flexibel. Zo werd het consult opgesplitst in 2 delen en gaf ze ook tussendoor feedback op het schema wat we bijhielden. Daarmee is het niet een eenmalige tip, maar wordt je echt verder geholpen. Met een paar concrete adviezen op korte termijn verbetering gerealiseerd. Worstel jij ook met slaapjes? Ik zou zeggen boek een consult. Het is zo fijn dat iemand met een objectieve en ervaren blik even met je mee kijkt. En de investering dubbel en dwars waard!
Super goed gegeven, helder verteld. Maar als je een trouwe volger bent van Slaaptipsvoorbaby's is het niet heel veel nieuws en heeft het ons nog niet geholpen. dus nu door voor de slaapconsult!
Via een give away won ik de Masterclass Vroege vogels. Ons dochtertje van toen 8 maanden oud werd iedere rond 4u wakker, met haar tuutje kon ik haar sussen, maar rond 5u werkte dit niet meer en was ik ge noodzaakt haar bij mij in bed te nemen uit schrik dat ze haar zus zou wakker krijsen. Ik heb de Masterclass toen volledig doorgenomen en kreeg heel wat goede, bruikbare tips en volgde in de dagen nadien zo goed als mogelijk de routine voor ons dochtertjes leeftijd. Na twee nachten sliep ze door tot 6u. Ondertussen is ons dochtertje 10 maanden en proberen we wanneer het slapen minder goed gaat terug te denken aan de tips en vaak herstellen de nachten zich dan vanzelf met enkele kleine aanpassingen. Super tevreden dus met deze hulp!! Nogmaals bedankt voor de Masterclass.
Ik heb een slaapconsult gehad, en ik heb goede begeleiding en hulp gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd en mijn vragen werden allemaal beantwoord. Ik ben tot meer inzichten gekomen en ik kreeg handvaten waarmee ik aan de slag kon! Door mijn positieve ervaring ga ik een slaaptraject volgen mocht de situatie van mijn dochtertje over een paar weken niet verbeteren
Radeloos... Dat is misschien wel de beste omschrijving van hoe we ons na bijna anderhalf jaar zonder volledige nacht geslapen te hebben, voelden. Onze dochter (op dat moment dus 18 maanden) ging op zich aardig mee met het avondritueel, maar zodra ze ook maar in de buurt van het bedje kwam, ontstond de grootste paniek met veel weerstand en huilen. Ze wilde maar niet in bed gaan liggen. Dus: weer uit bed... Weer in bed... En weer uit bed. De hele nacht door. Ze begreep er op een gegeven moment niets meer van en wij wisten ook geen duidelijkheid meer te bieden. Met een flinke slaapkater tot gevolg die onze dochter overdag moest inhalen. Kortom, de structuur was helemaal weg en wij wisten even niet meer hoe we dit recht konden trekken. Todat we een slaapconsult met Marleen hebben geboekt, wat een verademing! Zij kon vrijwel direct de vinger op de zere plek leggen en heeft met alle begrip en rust een ritme en training opgesteld waar we mee aan de slag konden gaan. De eerste avond even doorbijten, maar na de derde dag sliep onze dochter door. Een wereld van verschil, ook overdag. Ze is nu bijna twee jaar en slaapt geweldig. Af en toe natuurlijk nog wat lastige avondjes, maar door Marleen haar begeleiding, tips en de documentatie heb je in ieder geval als ouder het vertrouwen gekregen in de aanpak die het beste bij je kind past. We hadden dit echt eerder moeten doen. Dankjewel Marleen!
Hele prettige begeleiding gehad van Richelle. Onze zoon van 7 maanden werd wel 8-10 keer wakker per nacht. Na informatie toegestuurd te hebben over onze situatie, vrij kort daarop een informatief en verhelderend videoconsult op maat gehad. Vervolgens konden we goed aan de slag met de tips. Hoewel het best even een paar nachten flink doorbijten was, hebben we de derde nacht al een aanzienlijke verbetering ervaren. Zodra je een tijdje beter slaapt realiseer je pas hoe veel slaap je tekort kwam :) Wij zijn overtuigd en vertellen iedereen in onze omgeving dan ook over deze slaapcoaching!
Onze zoon sliep bijna alleen maar korte slaapjes. Onze oudste kwam het goede slapen ook niet aanwaaien, dus nam ik deze keer gelijk actie. Als eerste aan de slag gegaan met de gids waar ritmes in staan voor alle leeftijden, dat gaf al meer structuur. Maar de slaapjes bleven moeizaam doordat hij niet zelf in slaap kon vallen en dus niets koppelde. De masterclass gevolgd en aan de slag gegaan met de liefdevolle methode met oppakken en er voor hem zijn. Wij merkte een dag erna al verschil en dat is steeds beter en beter geworden. Inmiddels valt hij zelf in slaap en slaapt hij zo’n 1,5uur en hebben wij ook weer meer alleen tijd met onze oudste zoon. Heel veel waard.
We hebben fijne bruikbare en concrete tips gekregen van Berdien. Dit had ook snel effect, we zagen de eerste effecten al de eerste nacht en na een paar nachten ging het al heel goed. Berdien weet waar ze het over heeft en denkt goed mee, adviezen mag ze soms nog wat daadkrachtiger overgeven. Zodat je er als ouder met nog meer zelfvertrouwen aan begint.
Wij hebben een online slaapconsult gehad met Gerjanne. We voelden ons erg gehoord en de tips die we kregen hielpen direct. Onze zoon Daan (8 maanden) had nog nooit een nacht doorgeslapen. Na het consult sliep hij meteen vrijwel de hele nacht door! Zo fijn! Ook zijn we direct gestopt met de speen. Daar twijfelde we over, maar we zijn heel blij dat Gerjanne ons een positief duwtje in de rug gaf. Daan slaapt inmiddels iedere nacht heerlijk door (van 18.30 tot 06.30/07.00 uur) en zonder speen. Dank je wel Gerjanne!
Erg blij met de hulp. Het is soms nog een beetje zoeken, maar we konden zeker wat met de tips die wij van Marleen kregen. Een consult is aan te bevelen als je even niet meer weet waar je nou goed aan doet!
Wauw! Na weken lang twijfelen of wij een consult nodig hadden met onze 2 jarige dochter. Toch uiteindelijk een geboekt! Na een uitgebreide intake gingen wij met de tips van Birte aan de slag. Na 1 nacht en 1 avond moeilijk in slaap komen sliep onze dochter na 2 jaar door!! Niet 1 nacht maar gelijk een aantal weken achter elkaar. Wij hebben onze nachtrust terug. Twijfel niet want het is het echt waard.
Al 8 maanden zaten we met onrustige nachten en ook vaak overdag. Soms ging het een paar dagen goed en daarna weer slapeloze nachten. Toch besloten om een slaapconsult te boeken en klinkt cliché maar hadden we het maar eerder gedaan! Het zou ongeveer 1 week duren voor we een change zouden merken naar dezelfde avond al rust en hij kwam niet meer elk uur. De eerste nacht was pittig en echt doorbijten maar dag erop al een veel meer tevreden baby. De interval is ge methode en ook goed toe te passen! We deden het best aardig maar gingen toch steeds dezelfde fout in. De tweede nacht al bijna doorgeslapen, nu ik nog. Nu een week verder en zelfs al wijkt het schema iets af, de handvaten zorgen ervoor dat het slapen goed blijft. De oppas wist niet wat ze mee maakte, hij gaat nu zelfstandig slapen zonder gehuil of onrust!!! Nog goede feedback gehad voor de puntjes op de I. En ik slaap nu ook weer heerlijk door!
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl