Ons zoontje was 5,5 maand oud en werd gedurende de nacht soms wel 10x wakker voor zijn speentje. Besloten om toch maar een consult met een slaapcoach te boeken. We spraken met Richelle en kregen handvaten en tips van haar. Zij adviseerde ons om zijn speentje in een keer weg te nemen. We namen zijn speentje weg en gingen aan de slag met een slaaptraining. Al vanaf de eerste avond sliep onze zoon door! Hij is nu bijna 7,5 maand oud en heeft sindsdien echt super goed geslapen. We zijn echt heel erg blij dat we toch de stap hebben genomen en het was het geld echt dubbel en dwars waard!
Voor onze zoon een consult gehad en sinds het gesprek sliep onze zoon overdag en 's nachts veel rustiger en beter. Marleen gaf ons fijne tips en een concreet plan.
Voorheen kon ik wel uren bezig zijn met het naar bed brengen van mijn dochter, keer op keer had ze een valse start. Na erg fijn geholpen te zijn door Kirsten, gaat het nu in één keer goed en slaapt ze de nachten door. Iets wat ik echt niet had durven dromen!
Onze dochter Maud van 12 weken sliep erg lastig in in de avond en werd vaak wakker ‘s nachts, alleen maar op ons waarna we haar weg moesten leggen als ze in haar diepe slaap was gekomen. Overdag sliep ze alleen in de draagzak. We waren zo moe en kregen ontzettend last van onze schouders en rug. Met het consult van Tessa hebben we praktische tools gekregen om Maud in haar bedje in slaap te laten komen. Na een nacht zagen we al effect en nadat de avond en nacht steeds beter gaat zijn we de dag dutjes ook in haar bedje gaan doen. Na 1.5 week sliep Maud zelf in tijdens haar dutje overdag! We zijn ontzettend blij met de omslag en zien dat Maud ook beter in haar vel zit omdat ze beter slaapt. Erg fijn!
Wij hebben een super goede ervaring met slaapcoach Fenna! Ze hoorde ons verhaal aan waarin we hebben aangegeven wat we al hadden geprobeerd. Onze dochter van 10 maanden sliep geen een nacht door en was elke 45-60 min wakker, zowel overdag als in de nacht. Na het slaapconsult zijn we direct met alle tips aan de slag gegaan en het WERKT! We hebben de slaaptraining 2 weken volgehouden en sinds dien slaapt onze dochter door, ja wij hebben een vreugde sprongetje gemaakt. Daarnaast gaan de slaapjes overdag ook steeds beter en slaapt ze in de nacht van 19u tot 7u. Wij zeggen heel eerlijk wij waren wat sceptisch over een slaapcoach en hebben er lang mee gewacht om te benaderen. Achteraf hadden we dit veel eerder moeten doen, dus twijfel je? Dan zeggen wij DOEN! Dankjewel Fenna, wij hopen dat je nog veel meer ouders mag en kan ondersteunen in dit proces.
Het gesprek was erg prettig en er werd goed naar ons geluisterd. Na het uitvoeren van de gegeven tips & adviezen is ons zoontje van 8 maanden direct beter gaan slapen en hebben wij onze nachtrust eindelijk terug. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Een aanrader!
Nadat onze zoon (7mnd) al maanden rond 5.30uur zijn dag begon, toch maar een afspraak gemaakt. We volgden al de algemene slaapgids met het slaapschema. Toch kregen we nog een paar goede tips, om de slaapjes net iets meer te structureren en hoe we het moesten aanpakken als hij s nachts of vroege ochtend wakker werd. Na een week ging hij slapen tot ongeveer 6.15/6.30u en daar zijn we erg blij mee!
Na (te) veel slapeloze nachten en ons geen raad meer weten heb ik, op advies van een vriendin, een telefonisch slaapconsult aangevraagd. Dit had ik echt eerder moeten doen! Na een ontzettend prettig gesprek met Gerjanne kregen we fijne bruikbare tips waarmee we direct aan te slag konden. Fijn dat er ook echt gekeken is naar wat de beste methode is voor ons dochtertje en op basis van mijn verhaal een passend advies is gegeven. Na één dag sliep ons dochtertje weer zelfstandig en na vier dagen ook weer de hele nacht door! Ik raad het echt iedereen aan om in gesprek te gaan met een slaapcoach als je kindje niet (meer) zelfstandig wilt slapen.
Donderdagochtend een telefonische consult gehad. Hele goede tips en een aanpak gekregen. Dit hebben we dezelfde avond nog toegepast en wat denk je? Het werkte meteen!
Al maanden was het slapen van onze dochter dramatisch. Overdag alleen korte dutjes, s’nachts uren wakker en huilen. Ook begonnen de ochtenden vaak tussen 4 en 5. Sinds we de methode en tips van Marleen van slaaptips voor baby’s strak zijn gaan opvolgen gaan de nachten weer goed. Onze dochter slaapt weer goed ‘s nachts, de ochtenden beginnen nu later tussen 6 en half 7, en als ze al wakker wordt s’nachts kan ze dit zelf oplossen en zelf weer in slaap vallen. Echt een verademing!
Er werd goed naar ons geluisterd en we kregen een passend advies. Ik vond het ook fijn om na een paar weken nog even kort overleg te hebben over hoe het ging. Marleen is super aardig en kundig!
Wij hadden een consult met Fenna en hebben dit als zeer prettig ervaren. Ze kijkt echt met je mee om te kijken waar de verbeteringen zitten. Ze biedt een luisterend oor en geeft duidelijk advies. Extra fijn was dat ook Fenna tweelingmoeder is en ze dus uit ervaring spreekt. Dat scheelt veel uitleg en frustratie.
Ons tweede kind sliep overdag helemaal niet in z'n bed (cosleeper). Hij wilde alleen maar in de draagzak. Na een week of 8 waren we dat redelijk beu. Fenna heeft ons goed geholpen met praktische tips waar we ons heel goed bij voelden. Ze kijkt niet alleen naar het slapen maar ook naar de combinatie met voedingen waardoor je een totaal plaatje hebt. We kregen ook de gidsen met voorbeeld schema's erbij, super handig! Na 1 dag zagen we meteen verbetering. En na een week deed hij al z'n overdag slaapjes jn z'n bedje. Het is nog niet perfect, maar wel een enorme verbetering!
Na een aantal kinderziektes, doorkomende kiezen en ontwikkelingssprongen kozen wij hier in huis voor slaap ipv strijd. We namen onze kleine meid (1,5jaar) regelmatig ‘s nachts tussen ons in, met als gevolg dat dit een slaapassociatie werd. Je kon de wekker er op gelijk zetten, rond 3u werd ze wakker en dwingde/ krijste alles bij elkaar totdat ze weer bij ons in bed belandde. Met de tips van Sam, hebben we met enkele aanpassingen in manier van troosten verandering gezien. Het dwingen was er af, en wanneer we haar moesten troosten waren we hoogstens 10min bezig in plaats van 1-2 uur. Ook gaf Sam het vertrouwen weer terug, wat je doet is goed!
Onze dochter van 1,5 kreeg weer 1 tot 2 nachtvoedingen. Terwijl zij eerder doorsliep. Ook was ze elke ochtend rond 6 uur wakker. Na een gesprek met Fenna, hele fijne tips gekregen waarmee we dezelfde nacht al resultaat hadden. Nu een week later slaapt ze de hele nacht door tot 7 of 8 uur. Omdat ons eerste gesprek geen heel uur duurde. Hebben we een week later nog een kort gesprek gehad voor overige vragen. Dit was erg prettig, zo kon ik de dingen waar ik tegen aan liep bespreken.
Onze zoon van 11 maanden heeft als kleine baby altijd goed geslapen, maar sinds 8-9 maanden oud kwam hier verandering in. Veel huilen, aanhankelijkheid/verlatingsangst en vaak wakker worden. Slaapcoach Marleen heeft ons verhaal fijn aangehoord (zonder een oordeel te vormen) en kon op een prettige manier met ons reflecteren op het gedrag van ons zoontje, maar ook op ons eigen handelen. Door een fijn plan van aanpak, goede uitleg en het vertrouwen uit te spreken zijn we vol goede moed aan de slag gegaan met de slaaptraining. En binnen de voorspelde zeven dagen sliep onze jongen weer heerlijk (en wij dus ook). Het aanvragen van een slaapconsult was de juiste, helpende stap voor ons gezin om allemaal weer goed en fijn te slapen!
Goed advies gekregen, zoontje slaapt al stukken beter dan voorheen! Contact is ook erg prettig geweest!
Er stonden veel nuttige tips in maar ik vind 20 eu voor de 44 pagina's veel gevraagd, al helemaal omdat het digitaal is. Ik denk dat je elders een betere prijs kwaliteit verhouding kunt krijgen.
Fenna heeft ons ontzettend in de goede richting geholpen, gegeven onze twee jongens die kort op elkaar zitten qua leeftijd en met elkaar een kamer delen. Het is fijn dat ze oog heeft voor de wisselwerking tussen beide karakters, en ook onze dynamische woon-werk verhouding als twee verdieners. We hebben telkens een uur advies ingekocht en Fenna was flexibel om het op te delen als dat nodig was om zo te tijd goed te kunnen gebruiken. Ook na een lange tijd geen contact staat Fenna klaar en dat waarderen wij ontzettend (omdat kinderen ook veranderen... ).
Onze dochter sliep altijd onrustig, toen het eindelijk beter ging werd ze in de avond altijd wakker na 30 minuten. Toen wiegde we haar in slaap maar ze werd steeds groter en zwaarder. Toen we hier vanaf wilden geholpen door Fenna. Het was een pittig traject maar dat kwam ook omdat we in een zware sprong terecht kwamen. Nu zijn er nog steeds slechtere momenten van slapen maar hoeven we er bijna nooit meer naar toe ze maakt maar kort geluid. Super fijn Bedankt Fenna!
Fijne concrete adviezen, fijn dat het gesprek in twee keer werd gesplitst.
Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Kirsten. Zij gaf een aantal handige tips die ik diezelfde dag heb toegepast. Ik moest mijn baby altijd inwegen zodat ze in slaap valt maar nu kan ik mijn baby wakker in bed leggen zonder dat ze begint te huilen. We hebben nu ook een duidelijk schema waardoor mijn baby een fijn structuur heeft. Nogmaals heel erg bedankt!
Ik was 35 weken zwanger toen ik Slaaptipsvoorbabys aanschreef omdat ons zoontje al 9 weken lang niet alleen in slaap viel, in de nacht bij ons in bed wilde liggen en dagelijks voor 5u wakker werd en niet meer ging slapen. Met een baby op komst niet vol te houden. Marleen heeft ons, na een uitgebreid intakegesprek, hele waardevolle tips gegeven die pasten bij onze situatie op dat moment, namelijk snel verandering creëren. We werden voorbereid op 3-7 dagen ‘doorbijten’, maar al na 2 nachten sliep ons zoontje van 19.30u tot 7u door zonder wakker te worden. Tot op de dag van vandaag is dat het geval. Onze baby is inmiddels geboren, maar ons zoontje slaapt heerlijk door. Ik zou dit iedereen aanraden, wat een succes en wat een fijn contact!
Er werd tijdens het online consult goed naar ons geluisterd. Al onze vragen werden beantwoord en daarnaast kwam er advies dat was afgestemd op onze situatie. De adviezen hebben ook zeer snel voor verbetering gezorgd.
Wij hebben het gesprek met Tess als heel prettig ervaren. Ze koos een duidelijke lijn en wist deze ook te onderbouwen, waarom dit volgens haar momenteel het beste pad was. Daarnaast liet ze de ruimte voor overleg of eventuele twijfels vanuit onze kant te bespreken. Haar plan heeft ook nog eens heel snel gewerkt, wat natuurlijk is waar je van te voren alleen maar durft te hopen.
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl