Hadden we dit maar eerder gedaan!

Onze dochter van 1,5 kreeg weer 2 nachtflessen nadat ze langere tijd ziek was geweest. Hier wilden we graag weer vanaf toen ze beter was, maar het lukte ons zelf niet. Kirsten heeft ons geholpen met een interval schema. We zouden in een keer stoppen met beide flessen en haar laten huilen ‘s nachts. Het interval schema gaf aan wanneer we naar haar toe mochten om te troosten. Na 1 nacht met veel gehuil werd het al een stuk minder en nu een week later horen we haar niet meer! Alleen soms even een speentje goed leggen. We zijn zo blij met Kirsten haar tips en zouden het zo weer doen!

Handig

Heel handig met een baby, brengt echt structuur in onze dag.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids 0-16 weken

Prettig geholpen, vrij snel ritmisch opgelost!

Prettig geholpen, vrij snel ritmisch opgelost!

Een aanbeveling

Wij hebben de 0-16 weken slaapgids aangeschaft. Hierin staan handige tips en een fijne lijdraad voor de voeding en slaap voor elk aantal weken. Wij zijn enthousiast.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids 0-16 weken

Snel resultaat

Al na een paar dagen merkten wij verschil bij onze dochter. Soms kunnen kleine handvaten al een groot verschil maken!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Early Birds

Ik heb mijn leven weer terug

Onze dochter van 5 maanden kon niet zelfstandig in slaap vallen en werd (daardoor) ook 's nachts bijna elk uur wakker. Doordat ik rond deze tijd ook begon met werken was het een erg zware periode. Richelle heeft goed naar ons geluisterd en begreep goed wat er bij ons moest veranderen. We hebben samen een plan opgesteld, waarbij we onze dochter moesten leren zelfstandig in slaap te vallen. Aan het begin moesten we haar lang laten huilen nadat we haar in bed hadden gelegd. Het duurde 1,5 uur voordat ze in slaap viel, dat vond ik erg zwaar. Maar de tweede dag duurde het maar een half uur , de derde dag 10 minuten. En sindsdien kunnen we haar wakker wegleggen en valt ze zelf in slaap. Dit scheelt ons uren per dag in slaap wiegen en een goede nachtrust!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Het consult gaf precies het steuntje in de rug dat we nodig hadden om aan de slag te gaan.

Het was een prettig consult met veel ruimte voor vragen. Fijn om met een duidelijk plan aan de slag te gaan. Na ongeveer een week sliep onze baby door. Heerlijk!

• Door wie ben je geholpen? Tess
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Hadden we dit maar veel eerder gedaan! Onze dochter sliep door een aantal tips, vanaf het moment van hanteren, door en dat is genieten. Niet twijfelen, gewoon boeken!

• Door wie ben je geholpen? Tessa
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Standaard advies, niet op basis van baby

Helaas heeft het mij niks gebracht en is mijn baby slechter gaan slapen. Er worden alleen standaard routines gedeeld, standaard methodes en weinig gezegd over een regressie wat je dan kan doen. Al met al, kan ik een slaapconsult niet aanbevelen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heel goed geholpen met geweldig resultaat!

Voor de 2e keer hebben wij een beroep gedaan op slaaptipsvoorbaby's en weer zo blij mee. Voor de 2e keer hebben wij na wekenlange gebroken nachten weer in een paar nachten kunnen doorslapen. Er werd goed geluisterd, de tijd genomen, en we kregen de juiste adviezen qua slaaptraining en tips qua leeftijd/ fase. Ik kan het iedereen aanraden, wacht niet te lang, je hoeft het niet alleen uit te vogelen!

Tevreden!!

Wij zijn zeer tevreden over het slaapconsult! We hebben goede adviezen en tips gekregen, en hiermee merkten we na 2 nachten al een enorm verschil!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Een verschil van dag en nacht

Na 8 weken van slapeloze nachten hebben we besloten de hulp in te schakelen van slaaptipsvoorbabys.nl. Slaapcoach Birte heeft ons enkele handvatten gegeven waardoor wij onze nachtrust meteen de eerste nacht na het consult terug hadden. Wij zijn geholpen door een combinatie van een ander ritme, wakkertijden, eigen kamer en slaaptraining.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Wat een positieve verandering!

Wij hebben slaaptips voor baby's ingeschakeld omdat ons zoontje van 15 maanden niet zelfstandig insliep en 's nachts niet goed doorsliep. Na ruim 8 maanden van gebroken nachten, waren we er helemaal klaar mee (en op!) en wilden we dit aanpakken en doorbreken. We hebben toen een slaapconsult geboekt. Na het invullen van het intakeformulier, volgde het slaapconsult middels videobellen. Tijdens het consult kregen we zelf de keuze met welke methode we aan de slag wilden, dat vonden wij heel fijn omdat ze zo zelf konden kiezen en aangeven wat het beste bij ons en ons kind past. We kregen een duidelijk plan en de methode waarmee we aan de slag gingen. Ook de dutjes overdag werden veranderd qua tijden. We zetten ons de eerste avonden/nachten schrap want we hadden verwacht dat ons zoontje flink in protest zou gaan maar dit viel uiteindelijk heel erg mee. De eerste nacht moesten we 3 keer naar hem toe, waarna hij uiteindelijk zelf weer in slaap viel (uiteraard die 3 keer wel heel hard huilen). De tweede nacht zijn we nog 2 keer bij hem geweest en sliep hij verder door. Dit terwijl hij hiervoor alles bij elkaar schreeuwde als we hem niet uit bed haalden en hij uiteindelijk iedere nacht bij ons in bed belandde om nog wat rust te krijgen en het zelf vol te kunnen houden. Vanaf de derde nacht slaapt ons zoontje de hele nacht door en dat is inmiddels al bijna een maand geleden! Een wereld van verschil, die we echt niet zo snel hadden zien gebeuren!!! Inmiddels gaan we zelf ook weer ontspannen naar bed en zijn we niet meer zo alert nu we weer kunnen doorslapen en het vertrouwen hebben dat hij lekker blijft slapen. Nooit verwacht dat dit zo (snel) goed zou uitpakken en enorm blij en dankbaar dat we jullie hulp hebben ingeschakeld!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heel fijne tips voor een goede nachtrust

Ons lieve meisje van bijna 1,5 jaar vond het lastig om zelf in slaap te vallen in haar bedje en vond het lekker om meerdere keren per avond/ nacht door papa of mama in slaap gewiegd te worden. Dit maakte de nachten voor haar heel onrustig. We hikten nogal aan tegen het aanpakken hiervan, want we vonden het lastig om haar alleen in haar bedje te laten huilen. Maar dankzij de heel duidelijke uitleg en stappenplan van Richelle zijn we enorm blij dat we voor slaaptips voor baby’s hebben gekozen. Al na 2 nachten sliepen ons dochtertje door en nu kan ze genieten van een goede nachtrust en papa en mama ook ;-)

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Een consult geboekt voor onze 4 maanden oude zoon, hij sliep al een paar weken onrustig. Super goed advies gekregen van Marleen! Na de eerste nacht de methode toepassen ging het al veel beter met het slapen! Wij zijn Marleen heel erg dankbaar

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Het advies heeft ons enorm geholpen om weer een goede nachtrust te krijgen.

Tess heeft ons enorm geholpen met praktische tips om de slaap van ons zoontje van 7 maanden te verbeteren. Hij sliep ‘s middags vaak maar 45min en begon ‘s nachts steeds vaker wakker te worden voor een speen. Op advies van Tess stopte we met de voeding om 22.00 uur, voegde we meer koolhydraten toe aan zijn hapjes en stopte we met de speen. Dit laatste ging veel makkelijker dan verwacht. Ook adviseerde ze de waiting approach als hij te vroeg wakker werd in de middag. Dit was wel even doorzetten maar heeft er wel voor gezorgd dat hij zelfstandig in slaap kan vallen. Inmiddels slaapt onze zoon van 7 tot 7 en meestal ook 1,5-2 uur in de middag. Wat een verademing. We zijn onwijs blij met het consult en de tips die paste bij onze situatie.

• Door wie ben je geholpen? Tess
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Wauw dit hadden we eerder moeten doen!

We zijn super goed geholpen door Marleen tijdens een online consult. Ze luisterde heel goed naar ons verhaal en we voelde ons echt gehoord. De slaaptraining is overzichtelijk en goed uit te voeren. Marleen had zelfs tips voor ons hoe we de eerste dag door het huilen heen konden komen want dat vonden wij best moeilijk om onze dochter alleen te laten huilen. Ze legde alles heel goed uit en de slaaptraining viel ons enorm mee. Nu slaapt onze dochter zelf in en ze slaapt de hele nacht door. We hebben onze avond en nachten weer terug! Heel fijn, zeker met een tweede kindje onderweg.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Na 1 nacht al duidelijk verschil!

Onze dochter had ontzettend veel moeite met zelfstandig in slaap vallen voor de nacht. Overdag ging slapen zonder problemen maar zodra het avond was wilde ze niet dat wij weggingen. Dit zorgde er ook voor dat ze geregeld ´s nachts nog een keer kwam en hierbij ons nodig had. Na een fijn slaapconsult bij Richelle kregen we eindelijk nog wat specifiekere handvaten. Na 1 nacht merkte we al degelijk verschil! De 2de nacht sliep ze al helemaal door van 19.00-7.00 EN viel ze zelfstandig in slaap binnen een tijdsinterval! Een paar kleine veranderingen hebben voor ons een wereld van verschil gemaakt! Ondanks dat je zelf vaak wel ergens weet wat je moet doen was het consult met Richelle voor ons echt een verademing en zijn we heel blij dat we haar hulp hebben ingeschakeld.

Wederom geweldig geholpen!!!

Bij onze eerste dochter met ruim 2 jaar een slaapconsult gedaan met goed resultaat. Nu met de 2e dochter bij 8 maanden. Stevige baby, meldde zich nog 1 a 2 keer 's nachts voor de fles en was om kwart over 5 wakker.. Na een heel fijn gesprek met Marijke binnen 1 week de nachtfles(sen) eraf!! Dat was al heel fijn. Ook de dutjes overdag werden aangepast en snel genoeg daarna sliep ze ook door. Na 2 weken hebben we weer een hele goede nachtrust, met zelfs een kind dat tot 7 uur slaapt 's morgens!! Dankjewel!

• Door wie ben je geholpen? Marijke
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Hele fijne handvaten gekregen zodat mijn baby en dus ook wij, beter ‘s nachts sliepen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Veel meer structuur en betere nachten

In de nacht ging het al goed, maar overdag lukte het maar niet om een lange middagdut in te passen. Na 45min steeds wakker. Met de tips van Kirsten gaat het nu veel beter! We zijn er nog niet, maar hebben meer vertrouwen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Opnieuw weer super goed geholpen

Na ongeveer een jaar opnieuw slaaptipsvoorbabys ingeschakeld vanwege slaapregressie en slaapassociatie. Ons zoontje werd ongeveer 1,5 maand lang elke ochtend rond 4 of 5 uur wakker. Fenna heeft ons weer erg goed geholpen. Ons zoontje slaapt na een aantal aanpassingen opnieuw weer tot 06:30/07:00. We zijn erg blij met Fenna’s adviezen en zullen haar bij eventuele slaapproblemen in de toekomst zeker weer inschakelen.

• Door wie ben je geholpen? Fenna
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Goed geholpen, persoonlijk advies!

Richelle heeft ons goed geholpen! Ze luisterde goed naar ons verhaal, gaf concrete tips om mee aan de slag te gaan, dat hadden we nodig een plan zodat we niet meer bleven twijfelen of we het goed deden. Ook het mailcontact na het gesprek was fijn als opvolging!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Blij met de tips en het resultaat!

Onze alerte baby sliep erg moeizaam. Dankzij de fijne gesprekken en tips van Marleen hebben we nu een uitgerust jongetje die onze hulp stukken minder nodig heeft om rustig in slaap te vallen en door te slapen. Wij raden dit iedereen aan!

Aanrader!

Onze baby was vroeg wakker en wilde snachts nog een aantal keer een fles. We zijn enorm goed geholpen en inmiddels gaat het zo veel beter! We zijn heel blij dat we slaaptipsvoorbabys om hulp hebben gevraagd!

• Door wie ben je geholpen? Fenna

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl