Aanrader!

Onze baby was vroeg wakker en wilde snachts nog een aantal keer een fles. We zijn enorm goed geholpen en inmiddels gaat het zo veel beter! We zijn heel blij dat we slaaptipsvoorbabys om hulp hebben gevraagd!

Goed geholpen!

Onze peuter van 2,5jaar begon steeds langer te rekken tijdens bedtijd, werd steeds eerder wakker en begon middagdutjes te weigeren.. Desondanks kon je aan alles zien dat hij doodmoe was. Door de goede handvaten, tips om de slaapkamer (nog) meer optimaal te maken en de juiste methodes, slaapt onze peuter nu weer een stuk beter!

Blije baby!

Sinds de geboorte van onze zoon (nu 6 mnd) worstelen we met zijn slaapjes, maar de laatste weken ging het nog slechter. Alleen nog maar hazenslaapjes en iedere nacht steeds vroeger wakker worden. Na het gesprek met Kirsten is dit helemaal anders geworden. Onze zoon slaapt nu tot 6u in de ochtend door en ook overdag lukt het steeds beter om langer te slapen, zo fijn! Hierdoor is hij overdag ook stuk blijer. Kirsten gaf ons het gevoel de informatie die we haar gaven goed te hebben gelezen en tijdens het gesprek luisterde ze goed. Ze gaf praktische tips waar we meteen mee aan de slag konden. Ook sloot ze haar advies aan op onze wensen. Kortom, we zijn heel fijn geholpen!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Super behulpzaam en korte lijntjes

Snel handvaten gekregen om mee te starten. We merkten eigenlijk vrijwel meteen resultaat. Bedankt voor jullie inzichten

• Door wie ben je geholpen? Tessa

Perfect geholpen

Mijn zoontje Fynn van 1 jaar had nog nooit doorgeslapen (ik kon het op 1 hand tellen). Daarnaast vroeg hij de laatste paar weken 3x per nacht om een flesje. “Dit moet anders!” dacht ik. Na veel wikken en wegen heb ik toch een slaapconsult geboekt. Na het invullen van het intakeformulier, had ik een digitaal gesprek met Richelle. Ze had zich al helemaal ingelezen en stelde nog wat vragen om dingen helemaal helder te krijgen. Ze legde wat dingen uit en 30 min na het consult kreeg ik een mail met de methode die we moesten toepassen en nog wat tips. De eerste 3 avonden/nachten waren pittig, maar bij nacht 4 sliep Fynn al door!!!! Tussendoor heb ik nog wat vragen kunnen stellen als dingen toch anders liepen. Ik ben Richelle super dankbaar en raad echt iedereen een slaapconsult aan die nog twijfelt. Soms zijn het kleine wijzigingen maar is het een wereld van verschil voor zowel het kind als de ouders.

Heel goed geholpen

Onze peuter en baby werden allebei vaak wakker 's nachts. Van alles geprobeerd, vaak discussies gehad met mijn man, maar we kregen het niet opgelost. Na 3 jaar gepruts hulp ingeschakeld en we hebben eindelijk onze nachtrust terug. Tuurlijk, onze baby wordt echt nog wel eens wakker, maar we hoeven er in ieder geval niet meer 4 tot 6 keer uit 's nachts (voor beide kinderen). Zo fijn dat iemand met verstand en ervaring met een gedegen plan komt en bijstuurt waar nodig. Het gaf duidelijkheid, rust.. en resultaat:).

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Duidelijk advies met goed resultaat

Sinds de wintertijd werd onze zoon om 5 uur stipt wakker. Hij moe, wij moe. Door de tips van Richelle strak vastgehouden aan een aantal uitgangspunten waardoor onze zoon de meeste dagen tussen 6u en half 7 wakker is. Een stuk beter dan 5 uur, dus zeker tevreden!

Duidelijke goed toepasbare tips

Kirsten luistert goed, is duidelijk in haar communicatie en geeft goede praktische tips waar je meteen mee aan de slag kan. Heel blij dat de nachtvoeding er nu af is en er meer ritme is overdag!

Top tips!

Een heleboel duidelijke informatie en fijne tips. De slaapschema's zijn fantastisch!

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Voorbeeldroutines

We slapen weer heerlijk:)

Onze zoon werd 1-3x in de nacht huilend wakker en leek ontroostbaar. Na 2 maanden hulp ingeschakeld. Na goede tips waren we na 5 nachten klaar! Nu slaapt onze zoon al ruim een maand met gemak van 18.45 tot 7.00-7.30! Allemaal weer uitgerust en blij!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Hulp ingeschakeld voor onze zoon van 15 maanden. Hij kreeg nog steeds 2 nachtflessen. Door het slaapschema overdag aan te passen, nachtflessen cold turkye te stoppen en daarbij een slaapmethode toegepast. Na nog geen week sliep ons kindje door. Zo fijn!! Eindelijk weer een nacht doorgeslapen na 15 maand. Wat doet een mens dat goed! En ik kan jullie Sem zeker aanraden.

• Door wie ben je geholpen? Sam

Duidelijk en bruikbaar advies

Mijn zoontje van 10 maanden had nog geen nacht doorgeslapen en het werd er niet beter op. Echter door maar 1 slaapconsult van Sam sliep hij na 3 nachten door De informatie die ik heb ontvangen in het slaapconsult was erg interessant en ik leerde vooral de "waarom". Ookal heeft hij nog nachten dat hij eens wakker wordt, ik voel me zelfverzekerd in wat ik doe en heb nu duidelijk richtlijnen. Erg blij dat ik het slaapconsult heb gedaan.

• Door wie ben je geholpen? Sam

Veel eerder moeten doen

Ik stond niet open voor een slaapcoach want ik wist wel wat ze allemaal zeggen. Totdat het voor mij niet meer vol te houden was, het weinig slapen. Mijn zus had een afspraak voor mij gemaakt. Na een telefoongesprek vol vertrouwen het schema opgepakt in de nacht. En na 4 nachten het gewenste resultaat! De manier waarop de coach praatte, de begeleiding en de resultaten. Heb spijt dat ik er niet eerder voor open stond. Ps. Al de lovende reacties stonden mij tegen. Ik dacht jaja. En nu zit ik te typen om jullie over te halen. Ik zeg doen! Echt.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Bij beide kinderen ons aan hun schema's gehouden (boek). Oudste nu 2.5 en slaapt al vanaf 5 maanden als een roosje. Onze jongste van 6 maanden was een vroege vogel en altijd rond 4 uur wakker. Na het kijken van de "masterclass vroege vogels" en met een paar handige tips daaruit, slaapt hij nu van 19.00 tot 06.00. We zijn zo blij met deze handige tips en tricks!! Dankjewel!

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Masterclass / webinar Early Birds

Een wereld van verschil!

Onze zoon sliep overdag niet langer dan 45 min en werd s nachts steeds vaker wakker. We hebben goede tips gekregen om een goed ritme te creëren en nu slaapt hij 's middags 2 uur en 15 min en moeten we hem zelfs wakker maken. Ook s nachts krijgt hij nog maar 1 fles die we al aan het afbouwen zijn. Al met al een wereld van verschil!

• Door wie ben je geholpen? Tessa

Snel resultaat

Zoontje 20 mnd werd tussen 5-6 wakker. Viel niet meer in slaap. Advies van Fenna gehad. Door de wakkertijd aan te passen naar 4,5u sliep hij weer tot +/- 7u

Professioneel en begripvol

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Snel resultaat!

Al na twee nachten sliepen we veel beter, zo fijn!

• Door wie ben je geholpen? Anne
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Niet echt verwacht, maar wat een succes!

Onze zoon van 13 maanden wilde iedere nacht nog een paar keer knuffelen en wat drinken. Aan de ene kant wilden we hem dat graag geven, maar aan de andere kant waren we ook zó moe geworden. Na lang twijfelen hebben we toch een slaapconsult geboekt. We hebben concrete handvatten gekregen, zowel voor kleine wijzigingen in het ritme overdag als een plan voor de nachten. Dat was zo fijn! We hebben het meteen toegepast en ik geloof het zelf bijna niet, maar na 1 nacht hoefden we al niet meer naar onze zoon toe. We zijn nu 10 dagen verder en hij maakt soms nog wel een geluidje ‘s nachts, maar slaapt verder van ongeveer 19:00-07:00 uur. Ook als hij later zou terugvallen, weten we wat we moeten doen. Heel fijn!

Het doel is bereikt

Een heel fijn telefonisch consult gehad over het slaapgedrag van onze zoon en hoe we dat op een fijne manier voor ons konden ombuigen in slapen in zijn eigen bed. Gesteund zijn we aan de training begonnen en succesvol afgerond. Het doel was om in zijn eigen bed te blijven, dat doet hij nu al 3 weken zonder onderbreking.

Van elke dag rond 5 u wakker naar weer langer slapen

Onze zoon werd al een periode telkens erg vroeg wakker. We wisten niet meer wat we moesten doen. We hebben een paar goede tips gekregen en slapen nu bijna altijd weer tot na 6 uur. Zelfs als een keer tot na 7 uur! En het belangrijkste: we weten nu wat we consequent kunnen doen mocht onze zoon toch vroeg wakker worden. Aanrader!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Super lovely supportive consultation with Marleen

We were very happy with the session, also appreciated her taking the time to do a follow-up. She sent extensive information how to action the things we had discussed on the call and remains available for any questions. We are finding our flow with the sleep rhythm of our little one and the nights are getting better already.

Super!!! Raden het iedereen aan

Wat zijn we blij dat we de stap hebben genomen. We dachten iedere keer dat het best wel mee viel, maar na een paar kleine aanpassingen slaapt ons zoontje van 10 maand door. Direct na de 1e nacht en in het inzetten van de tips werkte het! Hij slaapt weer in zijn eigen bedje, slaapt de hele nacht door en wordt zelfs bijna standaard rond half 8 wakker. Richelle heeft kritisch met ons mee gedacht en gekeken wat bij ons paste, vanuit daar zijn we aan de slag gegaan. Wat een paar kleine aanpassingen wel niet kan doen. Ons zoontje is meer uitgerust en ook wij slapen weer de hele nacht.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Dit hadden we eerder moeten doen!

We hebben een tijd getwijfeld om een consult te boeken, maar zijn achteraf zo blij dat we dit toch hebben gedaan! Richelle heeft goed met ons meegekeken waar we aanpassingen konden doen om ons zoontje van 9 maanden beter te laten slapen ‘s nachts. We kregen goede tips en adviezen en een duidelijke aanpak. Daarbij was ze ervan overtuigd dat ons zoontje na een week door zou kunnen slapen!! Na 2 dagen was dit al het geval en hebben we ook de laatste avond voeding eruit kunnen halen. De aanpak geeft een fijne houvast en dit maakt dat het makkelijk toepasbaar is. Richelle was lief, begreep ons goed nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. We zijn haar erg dankbaar!

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl