Money well spend!

Wat zijn wij blij met de hulp van Marleen. Na weken lang slapeloze nachten, slaapt onze dochter door! Er gaat een wereld voor ons open nu wij zelf ook weer slapen. Met een kleine ingreep in het ritme van onze dochter hebben we nu een wereld van verschil. Onwijs bedankt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Had ze eerder moeten contacten!

Ons zoontje sliep, nadat hij ziek was geworden en we hem ‘s nachts tussen ons in hadden genomen, niet meer de hele nacht in zijn eigen bed. Ontroostbaar werd hij in de nacht wakker. Na 6 weken contact opgenomen met slaaptipsvoorbabys waarbij Fenna ons zo’n gied advies heeft gegeven waardoor ons zoontje gelijk de eerste nacht alweer de hele nacht in zijn eigen bed had gelegen. We hadden ze veel eerder moeten contacten, haha.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Hadden wij eerder moeten doen!

Hoewel het ons 2e kindje is kwamen we er gewoon niet uit. We zaten maar te worstelen en de nachten werden steeds slechter. Je denkt makkelijk “dit hoort er bij, al helemaal als die pas 3 maanden is en net in sprong 4 zit”. Maar jeetje, hadden we dit maar eerder gedaan! Binnen een dag sliepen we al beter! De nachten zijn onwijs verbeterd en het zelfstandig inslapen gaat soepel. Het enige waar we nog heel erg mee stoeien is het laten koppelen/verlengen van slaapjes. Maar ook daar denkt Berdien via mail over mee en voorziet ze ons 2 weken na het consult nog steeds van uitgebreid advies. Onwijs bedankt!!

• Door wie ben je geholpen? Berdien

Super!!

Na eerder een slaapcoach te hebben benaderd, die ons niet kon helpen met de slaapproblemen van onze 4-jarige dochter, hier toch nog een poging gewaagd. En wat zijn we daar blij mee! We dachten alles geprobeerd te hebben, maar Marleen had toch nog wat aanvullingen. We hebben de slaapfee geïntroduceerd en wat een succes! Van meerdere nachten per week urenlang wakker, naar af en toe nog eens roepen en dan snel weer verder slapen. Wij zijn helemaal blij!!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Wow na 1 dag al een wereld van verschil! Had ik maar meteen gebeld!!

Marleen was er voor ons en dacht super goed mee. Door haar eigen ervaring en deskundigheid wist ze precies de juiste tips te geven. Ze had ons vooraf al tips gegeven die mogelijk nodig zouden kunnen zijn. En dat was ook zo :-). Toch had ze laten weten dat we bij eerder al vragen te hebben haar mochten mailen, dus dat deden we. De korte lijntjes en duidelijke tips hebben ervoor gezorgd dat we het maximale bereikt hebben wat haalbaar is! Echt TOP! En ontzettend blij mee :-) Ons manneke is weer vrolijk en in 2 minuutjes te bed!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fenna heeft ons weer fijn geholpen bij onze zoon. Een aantal maanden geleden hebben we al eerder fijne begeleiding ontvangen bij het slapen van ons andere kindje. Fenna heeft samen met ons goed naar zijn slaap-en voedingsschema gekeken en een voorstel gestuurd. Dit werkt meteen top! Wederom: dit hadden we veel eerder moeten doen. Zeker een aanrader!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Super fijne ervaring! Wat een verandering

We hebben een slaapconsult ingepland na de slaapregressie van 15 maanden waarbij onze dochter veel wakker werd 's nachts. Tess heeft naar ons geluisterd en tips en adviezen gegeven over de slaaptijd overdag en 's avonds. Na 2 avonden ging het een heel stuk beter, en zijn de nachten voor ons allemaal weer fijn. Ook op wat aanvullende vragen achteraf werd snel geantwoord. Een aanrader!

• Door wie ben je geholpen? Tess

Sam je bent geweldig!

Sam je bent geweldig! We hebben je adviezen direct vannacht opgevolgd en d.m.v. het rollenspel met de vliegtuigjes hem terug in een campingbedje gelegd. Gijs moest even schakelen, heeft s 'nachts een paar keer geroepen 'haal mij eruit'. Hier hebben we niet aan toegegeven en om 6.40 werd hij uiteindelijk wakker. Fantastisch! Wat een verademing om weer de rust terug te hebben rondom het slapen, zeker ook met de komst van de baby over 5 weken. Onwijs bedankt nogmaals.

• Door wie ben je geholpen? Sam
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Verbaasd over hoe meer structuur en verandering van tijden zoveel kan schelen!

Onze dochter werd 's nachts regelmatig wakker, hard schreeuwend en behoorlijk over de zeik. Tussen ons in ging het goed, maar dat leek ons na een tijd toch niet meer wenselijk. Overdag sliep ze 's ochtends goed maar wilde ze 's middags niet meer slapen. Slaapcoach Tess was er vrij zeker van dat Roos oververmoeid was en daardoor 's nachts wakker werd. Een powernap van 20 min in de ochtend en 's middags en 's avonds vroeger naar bed zou gaan helpen, en dat deed het! We hebben daarbij ook de gecontroleerd huilen methode toegepast, dit was goed te doen. Vooral 's nachts was het moeilijk omdat onze dochter echt hard huilde, maar ze viel al vrij snel na een paar minuten weer zelf in slaap en had ons niet meer nodig. Een slaapconsult raden wij echt aan, omdat je soms door alle info online en offline door de bomen het bos niet meer ziet. Een slaapcoach kan met zijn/haar expertise en een op maat gemaakt advies écht verder helpen.

• Door wie ben je geholpen? Tess
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Door de eigen ervaring van Birte kan ze mensen helpen op maat

Los van de informatie die wij vooraf moesten aanleveren, vroeg Birte heel goed uit hoe de situatie eruit ziet op dat moment zodat ze een passende oplossing kan bieden. Birte gaf ons de keuze om 2 opties toe te passen mbt het zelfstandig laten slapen van onze dochter. Wij kozen hetgeen waarvan wij dachten dat dat het beste bij onze dochter past. Na 1 nacht had de nieuwe werkwijze al effect en onze dochter slaapt sindsdien 12,5u per nacht! Het consult lijkt kostbaar, maar geloof mij, als je hier dit resultaat voor terugkrijgt is het iedere cent waard!

Weer helemaal top!

Dit is de tweede keer dat we hulp zochten bij slaaptipsvoorbabys en wederom helemaal top. Onze zoons sliepen een hele periode heel onrustig en maakten elkaar vaak snachts wakker. Een telefoontje met Fenna met praktische tips en wat kleine aanpassen en de gebroken nachten zijn verlegen tijd!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

All I want for Christmas is slapen…

Een tijdje geleden begon het gerommel tijdens de nachten na een griepje… onze 7 maanden oude dochter vond het wel prima met mama op der kamer en kon op een gegeven moment niet meer zonder. Heel ingewikkeld met een 2e kindje, want even laten huilen en de oudste staat ook naast haar bed. We boekten een slaapconsult bij Birte en die gaf ons handvaten om te werken aan de zelfstandigheid in de nacht. Dat ging wel even gepaard met huilen, maar ze motiveerde ons even door te bijten, want dan pas zou het lonen. En ja hoor! Na 3 nachten al een hele verbetering en na een week sliep ze door. Er is nog wel een rommelige nacht, maar over het algemeen slaapt ze nog steeds de nachten door (nu 9mnd). Gun jezelf dit prachtige kerstcadeau en maak daarmee weer van jezelf een leuker mens ☺️

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn consult en goede tips gekregen

De tips en schema’s die we hebben gekregen, hebben binnen enkele dagen geholpen om onze zoon zelfstandig in slaap te laten vallen en te laten doorslapen. We zijn hier super blij mee en het geeft veel rust zowel overdag als ‘s nachts.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Ze kan in de nachten weer zelfstandig in slaap vallen!

We hadden de hulp nodig om onze dochter van 1,5 weer door te laten slapen. We hebben ons patroon doorbroken door de hulp van Richelle en we hebben weer goede nachten. Na 2 weken hadden we een terugval, maar we wisten wat we moesten doen en het werkte!

• Door wie ben je geholpen? Richelle

1 middag en hij sliep weer door

Ons zoontje was geen moeilijke slaper tot dat hij ziek werd . Wou niet meer slapen zat tussen 1 en 2 dutjes in . Na wat tips en de dutjes wat anders sliep lío de zelfde nacht alweer van 7 tot 7 . Ook nu slaapt lío weer de hele nacht . Nog maals heel erg bedankt Voor de tips wij zijn blij !

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Met een paar simpele oplossingen sliep onze dochter stukken beter.

Met de tips die wij kregen van Kirsten is het zelfstandig in slaap vallen bij onze dochter een groot succes. We waren al een paar maanden meerdere keren per nacht bezig om onze dochter terug in slaap te krijgen. Hier waren we dan lang mee bezig, tot frustratie aan toe. Na de slaaptraining en tips wordt ze nog wel eens wakker in de nacht maar heeft ons dan niet meer nodig om terug in slaap te vallen. Dit zorgt er voor dat we zelf meer aan onze nachtrust komen en dat is voor iedereen beter.

• Door wie ben je geholpen? Kirsten
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Eindelijk weer fijne nachten!

Bij ons ging de nachten de eerste maanden met onze baby heel goed. Maar na 3 maanden werden de nachten vooral slechter en zagen we geen verbetering terug komen. In combinatie met werk begon dit ons rond de 5,5 maand echt op te breken. Na 1 consult en eigenlijk vrij simpele tips, sliep onze baby de nacht na het consult van 23"00 tot 06:15 uur door. Wat een verschil zo snel! We zijn nu 3 weken verder en hebben onze nachten terug. Onze baby kan nu zelf weer in slaap vallen 's nachts. Soms horen we hem nog wel even 's nachts, maar we hoeven dan niet eens altijd ons bed uit. We proberen nu de fles van 23:00 uur af te bouwen en ook dat gaat de goede kant op. Heel blij dat we dit consult gedaan hebben.

• Door wie ben je geholpen? Berdien
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Bij twijfel: absoluut doen!

Na maanden lang om 4:30 opstaan en alles geprobeerd te hebben om dit te verlaten, waren we echt wanhopig. We schakelden Slaaptipsvoorbabys in en hadden een online consult met Kirsten. Wat een fijn gesprek en wat een opheldering. Juist het aan elkaar knopen van de voor ons al bekende dingen hebben tot zo veel nieuwe inzichten geleid. En dat we dan vanaf dag twee na het consult al een complete omslag gemaakt hadden met een kind dat tot half 8 doorslaapt hadden we noooit durven dromen. Echt een geweldige ervaring en we zijn Kirsten enorm dankbaar voor het meedenken. Twijfel je of een consult echt verschil kan maken? Doe het! Het heeft ons leven nog weer leuker gemaakt.

• Door wie ben je geholpen? Kirsten
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Snel geleerd zelfstandig in slaap te vallen

We hebben een slaapconsult van Jessica gehad voor onze dochter van bijna 4 maanden. Ze werd met dutjes altijd erg snel weer wakker en in de avond moesten we vaak weer naar haar toe omdat ze wakker werd. Ze had altijd onze hulp nodig om (weer) in slaap te vallen. Tijdens het slaapconsult hebben we fijne tips en methodes aangereikt gekregen om te oefenen met zelfstandig in slaap vallen, zodat onze dochter ook de slaapcyclussen beter aan elkaar kan gaan koppelen. Na een paar dagen de methodiek toepassen lukt het onze dochter al goed om zelfstandig in slaap te vallen. Onze avonden zijn een stuk rustiger en we hoeven veel minder vaak naar onze dochter toe als ze tussendoor wakker wordt!

• Door wie ben je geholpen? Jessica

Concreet maar summier

Het betreft een gids met voorbeeld slaap routines en niet veel meer. Ik mis meer uitleg en (wetenschappelijke) onderbouwing bij de adviezen. Ik vind ook de prijs te hoog voor wat je krijgt. De inleiding is erg belerend.

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Voorbeeldroutines

Hele fijne gids!

Met behulp van de slaaproutines in de gids slaapt onze baby veel beter overdag. Ook de tips zijn heel prettig. En de toon in de gids is fijn; ook als het ‘mis’ gaat een dagje is dat niet erg. Ik vond het de eerste week wel pittig, maar als je doorzet en volhoudt is een vast ritme zo fijn!

2 uur langer slapen na 3 dagen

Door zowel de "voorbeeld routine" als "early birds" gids door te nemen konden wij tips inzetten die voor ons en ons kindje al binnen enkele dagen voor extra slaap zorgden. De dag start nu richting 07 uur in plaats van 05 uur. Niet altijd en dat hoeft ook niet, maar wel vaak. Heerlijk!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Early Birds

Eindelijk regelmaat

We hebben na 4/5 weken weer een ritme overdag. Ze slaapt de ochtenden en middagen op gezette tijden, waardoor ze uitgeruste de nacht in gaat. De ene keer gaat het ‘s nachts beter dan de andere keer, maar er zit vooruitgang in. Wij zijn super blij dat we deze stap hebben gezet, heel erg bedankt !

Geweldig (direct) resultaat!

Hoewel ik al jaren slaaptipsvoorbabys volg en goed op de hoogte ben van hun tips en routines, liepen wij er toch tegenaan dat we te weinig sliepen. Onze dochter werd bij 9 mnd nog steeds 2 keer wakker voor een fles en tussendoor werd ze ook nog wakker. We kregen een consult met Sam, een super fijne meid die precies weet waar ze het over heeft. Op zo’n moment wil je gewoon even iemand spreken die niet twijfelt maar gewoon zegt wat te doen. En je gelooft het niet, binnen 2 dagen sliepen we door! Wij zijn echt enorm blij!

• Door wie ben je geholpen? Sam
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Laatste zetje dat we nodig hadden.

Wij hebben een fijn gesprek gehad met Marleen. Na een periode van slecht slapen, ging het al steeds wat beter, maar doorslapen zat er nog niet in. Marleen gaf ons net het laatste zetje dat we nodig hadden. Het heeft ons 4 dagen gekost en sindsdien slaapt ons dochtertje door.

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl