Onze zoon (5 maanden) sliep vanaf zijn geboorte heel slecht. Hij moest elk dutje in slaap gewiegd worden en werd ‘s nachts nog minimaal twee keer wakker voor een voeding. Na veel goede verhalen te hebben gehoord over Slaaptipsvoorbabys.nl, besloten we een consult in te plannen. Voorafgaand hebben we uitgebreid een formulier ingevuld, zodat we tijdens het consult maar kort stil hoefde te staan bij de beginsituatie. Tess kwam al snel met goede tips. We waren eerst sceptisch, maar besloten vol motivatie met de tips aan de slag te gaan. Binnen drie dagen merkte we al verschil en binnen een week sliep onze zoon door. Wij raden het iedereen aan om een slaapconsult in te plannen! Wij hebben onze nachtrust weer terug en dat is zoveel waard!
Wij hebben een consult gedaan bij Slaaptipsvoorbaby´s i.v.m. het moeilijk zelfstandig inslapen van ons 8 maanden oude zoontje. Na de waardevolle tips slaapt Benjamin veel beter zelfstandig in, wordt bijna nooit meer wakker tussen 19:00 - 23:00 uur en slaapt minder hazenslaapjes. Bedankt!
De webinar was makkelijk te volgen en ondanks dat ik zelf al veel research had gedaan heb ik veel bijgeleerd. Het was duidelijk en naderhand werden de vragen fijn beantwoord.
Het was een goed te volgen webinar waarbij veel van mijn vragen gedurende het webinar aanbod kwamen. Ze vertelde rustig en duidelijk en de presentatie was ook goed te begrijpen. We kunnen aan de gang! :D
Ik heb de coaching van Marleen als heel prettig ervaren. Onze dochter van 6 maanden sliep na 1 nacht al door aan de hand van de tips! We dachten misschien toeval maar ook de volgende nachten sliep ze door. Na 6 maanden gebroken nachten was dit uiteraard heel fijn. Na het consult ontvingen we alles nog per mail in een duidelijk overzicht zodat we het nog konden teruglezen.
Wanhopig, dat omschrijft ons gevoel wel. Hoe vroeg zal de dag morgen weer beginnen? We hebben besloten een consult te boeken voor ons kereltje van net 2 jaar. Met een hele simpele tip (slaapschaap Sam) van Marleen was het na twee dagen al een heel stuk beter! Rustig wachten in zn bedje tot 6.30, geen ochtenden meer die huilend voor 6.00 begonnen. Hadden we het maar eerder gedaan! Bedankt
Onze dochter was elke nacht wel 2 uur wakker of sochtends heel vroeg wakker. Ik had de slaapgids al, dus door een kleine aanpassing in het schema na een slaapconsult met Fenna en wat handige tips, was het heel snel opgelost. Bij de tweede nacht was het al beter en na de tweede nacht sliep ze door. Nu slaapt ze van 7 tot 7. Ik had dit veel eerder moeten doen.
Het was voor ons even zoeken naar een goed ritme waarin ons zoontje van 9 maanden goed slaapt en niet steeds zo vroeg wakker wordt. Met de hulp van Marleen een paar kleine aanpassingen gedaan, en nu gaat het slapen nu zoveel beter! De kleine man slaapt zowel sochtends, smiddags als snachts ineens super goed en slaapt uit tot 7:30!
Dankzij Slaaptipsvoorbabys hebben wij twee kinderen (2,5 jaar en 7 maanden) die ontzettend goed slapen, zowel overdag als 's nachts! We hebben veel praktische, goed toepasbare tips gekregen die snel resultaat hadden, zonder dat we dingen moesten doen waar we ons niet fijn bij voelden. We hebben onze kindjes in het begin veel gedragen en op ons laten slapen omdat we dat allemaal fijn vonden, maar toen het op een natuurlijke wijze tijd werd voor een eigen plekje voor ze, hebben we dat ook op een mooie manier kunnen doen met wat methodes en tips. Een aanvullend consult heeft nog extra geholpen ivm het vroege wakker worden van ons dochtertje. Vanaf een paar dagen later moeten we haar nu zelfs elke dag wakker maken! Ik kan echt élke ouder de slaapgidsen en eventueel een consult aanraden. Voor ons is het duidelijk: op een liefdevolle manier een goede slaapbasis creëren hebben je kindjes en jijzelf veel profijt van.
Bij allebei mijn kinderen om hulp gevraagd rondom het slapen (oudste snachts wakker + vroeg wakker en de jongste hazenslaapjes) Bij allebei op kort termijn resultaat. Mocht je twijfelen om hulp in te schakelen dan zou ik zeggen: twijfel niet langer en neem contact op.
Na 14 best pittig maanden toch gekozen voor een slaapcoach !. Nou na dag 1 al mega verschil echt aan te raden ik snap niet waarom ik zo lang heb gewacht ! . Heel erg bedankt!
Fenna heeft ons geholpen toen onze zoon al een tijd erg vroeg wakker werd. Ze dacht mee met onze persoonlijke situatie en gaf ons in alle opzichten een advies op maat. Ze nam de tijd en was flexibel. Zo blij mee!
De kindjes slapen weer als roosjes.
Na zes maanden slapeloze nachten hebben we een consult geboekt bij Fenna. Onze zoon is 6 maanden oud en werd vaak wakker in de nacht. Fenna heeft hele praktische tips gegeven met betrekking tot het ritme gedurende de dag en hoe we het in de avond aan kunnen pakken. Wat ik ook heel fijn vond was dat Fenna ook tips gaf voor als het allemaal even niet lukt volgens het schema en hoe we dan de dag/nacht kunnen aanpassen. Onze zoon slaapt nu veel rustiger en wordt sporadisch nog maar wakker. Wij zijn weer wat uurtjes slaap rijker, zo fijn!
Ik heb een telefonische consult gehad met Sam. Super duidelijke gesprek en alles besproken. Helaas niet gelijk gestart omdat de kleine de volgende dag ziek is geworden. Ben er vorige week mee gestart en de opvang deed eraan mee. Binnen twee dagen heb ik een baby wat zelf in slaap valt. Wij zijn voor de Waiting approach methode gegaan. Zijn dutjes zijn nu veel langer en zelfs de nachten gaan stukken beter!! Ben er zo zo blij mee. Twijfelde enorm om een stap te zetten maar uiteindelijk zo blij het gedaan te hebben.
Onze dochter van 1 jaar kon al maanden slecht zelf in slaap vallen. We hebben haar veel op de schommelstoel in slaap gewiegd, maar ook dat lukte steeds slechter (en duurde lang). Omdat we er zelf niet meer uitkwamen, hebben we een slaapconsult ingepland. Na overleg met de slaapcoach hebben we gekozen voor de methode van het "uitgesteld troosten". De eerste avond sliep ze na een half uur, en vanaf de tweede avond hoefden we niet eens meer de kamer in. Ongelooflijk! Het is fijn om deze methode goed te begrijpen, wanneer het nodig is zetten we het nu gewoon weer in. Mijn advies aan andere ouders is vooral niet te lang wachten met het inroepen van hulp, met een aantal tips gaat het vaak snel beter!
Het heeft gewerkt! Het is alsof we een ander kind hebben... Of nou ja, een kind dat van bedtijd geen drama maakt, lekker doorslaapt en zich niet voor 7u laat horen. De dagen zijn nu gewoon weer de hele dag leuk tot en met de volgende ochtend aan toe!
We zijn erg blij de stap gezet te hebben naar een slaapcoach. Na vele dingen zelf proberen vonden we het fijn om eens met iemand te praten die ons een plan kon geven, een professional. Waar we ons dan ook aan zouden commiteren. Dit kregen we! Super fijn contact met Anne, we voelde ons meteen serieus genomen en direct fijne tips. Anne beloofde ons op vrijdagavond dat we dinsdag zouden doorslapen. Wij waren sceptisch, maar ze had gelijk! Het ging niet makkelijk, en de dagen zijn voor ons zoontje ook echt nog wel wennen in het nieuwe ritme. Maar het effect is er. We zetten door en gaan nog even zoeken wat voor ons gezin goed werkt. Dankjewel! p.s. het consult was op hele korte termijn geboekt waardoor er wat mis ging in de agenda en we geen contact kregen ten tijden van de afspraak. Binnen een paar uur was dit opgelost en dacht Anne erg goed mee om zsm alsnog een gesprek plaats te laten vinden.
We hadden dit veel eerder moeten doen! Na veel draagzakken en wandelwagen sessies de hele dag door met de tweeling. Na 1 dag direct succes met dutjes in bed. Daarnaast slapen ze ‘s avonds nu ook door (23-7u). Fijne bijvangst ;-) mochten we in de toekomst nog eens hulp nodig hebben dan zou ik meteen jullie hulp inschakelen.
Dit is de tweede keer dat we hulp hebben gehad van Slaaptips voor baby's. Bij onze tweeling en nu ook bij onze baby van 6 maanden. Onze tweeling zijn, mede dankzij de tips, zulke goede slapers. Nu bij onze baby van 6 maanden hadden we na het telefonisch consult en de toegepaste tips gelijk resultaat. Hij sliep gelijk de nacht door en waren ook gelijk van de speen af. Zo fijn! Wij raden het iedereen aan!
Onze dochter van 15 maanden had nog nooit doorgeslapen. Ze kon niet zelfstandig in slaap vallen, werd nog 3-4 keer wakker 's nachts en kreeg dan ook nog borstvoeding. We hadden al een hoop aangepast (slaapomgeving, white noise, slaapdruk, verdeling dutjes) Overdag sliep ze wel goed, als ze eenmaal sliep. Maar we stonden regelmatig wel 3kwartier over het ledikantje gebogen: ssshhhen, aaien, hand vasthouden, neuriën. Pas als ze zeker weten echt sliep, slopen we de kamer uit. We wisten dat we aan het zelfstandig in slaap vallen moesten werken, maar hoe? Ze zette het op een krijsen zodra we weg liepen. Wel eens wat methodes geprobeerd maar nooit genoeg goeie info over wat bij onze dochter het beste zou passen. Toen de masterclass 1-2,5 jaar voorbijkwam hebben we deze gelijk aangeschaft. Zeer schappelijke prijs en ons idee was dat als daar niks uit kwam we nog altijd een slaapconsult konden boeken. Tijdens de masterclass kwam wel al veel voorbij wat we al wisten maar voor ons was de goeie uitleg over de methodes erg fijn. Ze legde uit bij welke kindjes welke methode goed past en voor ons was het meteen duidelijk dat het gecontroleerd laten huilen onze methode moest worden. We begonnen met weinig hoop, onze dochter gaat dit nooit pikken. Maar op dag 1 sliep ze al na de 4e keer terug komen, dus binnen 3 kwartier. Die nacht werd ze nog 3 keer wakker en hoefden we er maar 1 keer naar toe. Vanaf dag 2 sliep ze al door! Soms werd ze een paar keer wakker maar dan sliep ze al binnen een paar minuten. Ze slaapt nu al dagen van 1900-0700 , met heel soms even kort wakker worden, halve minuut huilen en weer slapen. We weten niet wat ons overkomt. We kunnen gewoon meer dan 4u achter elkaar slapen. Echt een dikke aanrader, blijf er niet mee zitten! Wij hadden ons al neergelegd bij het feit dat dit ons lot was...
Wij hadden fenna gehad voor onze mini die vorig jaar slecht sliep! Maar dit kaar ging de oudste van 3 naar zijn peuterbedje! Dat ging de eerste weken goed, maar daarna kwam hij er keer op keer uit! Met mega fijne tips, opnieuw van fenna, waren we na 5 weken op het punt dat hij lekker bleef liggen en weer het klokje rond slaapt! GOUD
Mijn zoontje zat in de 4 maanden slaapregressie en had hem een slaapassociatie aangeleerd met voeding. Hierdoor werd hij alleen maar meer wakker en kwam niet meer in slaap zonder voeding. Na een slaapconsult met Maxime te hebben gehad 2 methodes besproken en ze beide toegepast. Bij mijn zoontje werkte de Waiting approach en na een paar dagen sliep hij door. Ik zou volgende keer echt niet meer zolang wachten met een consult boeken want het is het dubbel en dwars waard !
Wij zijn heel fijn geholpen door Birte. Het geeft net even wat meer bevestiging en kracht om door te zetten en ook gewoon het lef om te doen, dat was voor ons heel fijn.
Een spreekuur geboekt met Fenna. Ze stelde voor om het in tweeen op te delen zodat we na een week nog eens konden videobellen. Dat was heel handig omdat we na een week slaaptraining wat vragen hadden. Onze baby was 9 maanden oud toen we de slaapcoaching aanvroegen, maar ik wou dat we dit bij 5 maanden al hadden gedaan.
Lage Vuurscheweg 27
1251TS Laren
Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl