Waarom hebben we zolang gewacht!?

Je blijft maar proberen en smoesjes zoeken waarom onze dochter niet doorslaapt! Na ruim een jaar toch maar actie ondernomen en contact gezocht! Had ik het maar eerder gedaan! Zijn nu ruim een week verder en slapen al door. Nu wel even zoeken met de slaapjes overdag maar ook daar goede tips voor gekregen! Wij zijn blij!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijne tips en meer rust!

De schema's van slaaptips voor baby's zorgden voor veel rust en een ritme voor ons als gezin. Toch bleven we met vragen zitten rondom de nachten en de slaapassociaties die we hadden gecreëerd bij onze dochter. We hebben contact gehad met Sam die ons op weg heeft geholpen. Onze dochter sliep dezelfde nacht door, zonder tranen of drama. We hebben hiervan geleerd om meer vertrouwen in onszelf en vooral in ons kindje te hebben want met een paar tips ging het slapen een stuk beter. Blij dat deze laagdrempelige hulp/advies bestaat!

• Door wie ben je geholpen? Sam

Hele fijne ervaring!

Superblij met ons consult met Kirsten. Binnen de kortste tijd sliep ons zoontje van 8 maanden door. Wat een opluchting. Het consult was prettig, Kirsten vraagt goed door en haar reactie sloot aan bij wat wij belangrijk vinden. Ik zou het iedereen aanraden!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Hele fijne hulp en super meedenken

Marleen heeft met ons meegedacht hoe we onze dochter konden laten 'uitslapen' ipv elke ochtend 5 uur wakker worden. Ondanks dat wij al veel wisten en deden wat wordt aangeraden, heeft Marleen geholpen om stappen de goede richting op te zetten. Door haar durfde ik het aan om onze dochter minder te laten slapen overdag zonder meteen oververmoeid te raken... Het was ontzettend fijn dat Marleen bereikbaar bleef naast een telefonisch consult voor eventueel opkomende vragen. Heel erg bedankt!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Al geholpen met één slaapconsult

Wij zijn positief verrast dat het gelukt is om met de tips van één online slaapconsult ons zoontje van bijna 2 goed te laten slapen in de avonden. Voorheen waren we bijna iedere avond tot 22.00/23.00 met hem bezig. Niet verwacht dat o.a. het inzetten van white noise op die leeftijd zoveel verschil zou maken. Bedankt!

• Door wie ben je geholpen? Richelle
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Duidelijke uitleg met goed resultaat

We zijn vriendelijk te woord gestaan, duidelijke communicatie. Er werd geluisterd naar ons probleem en samen gezocht naar een oplossing. Hierbij is rekening gehouden met onze wensen en behoeften. Het resultaat? Onze dochter slaapt na 2 nachten toepassen van een methode door!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

We hebben nu 2x gebruik gemaakt van een consult en zijn heel tevreden met de tips en resultaten. Je krijgt een heel persoonlijk advies met handige en vooral makkelijk uit te voeren tips. In ons geval waren het relatief kleine aanpassingen die een groot verschil hebben gemaakt. Heel erg blij mee!

Uitstekend geholpen!!

We hadden een consult met Jessica omdat onze zoon Mees (7 maanden) eigenlijk al lang niet goed sliep. Jessica gaf ons een aantal concrete tips én het vertrouwen om met de waiting approach aan de slag te gaan. Met een duidelijk plan gingen we de eerste nacht in, we hebben doorgezet en uiteindelijk wist Mees na deze ene nacht hoe hij moest doorslapen. Een week later konden we de tweede helft van het consult gebruiken voor wat laatste tips. We zijn zo blij dat we dit hebben gedaan en dat we niet nog weken zijn blijven rommelen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Goede ervaring! Handige tips en adviezen ontvangen.

Hele lieve, prettige slaapcoach. Contact was warm en fijn. Veel handige tips en adviezen gekregen.

Super ervaring!

Wij zijn heel goed geholpen door Jessica! De tweede nacht was al een hele vooruitgang en kwam ons zoontje nog maar 1 keer in plaats van 3 keer. Daarna is hij ‘s nachts niet meer wakker geweest. Ook is het slapen overdag verbeterd, is hij niet meer ingebakerd, voeding aangepast en zijn we nu als laatste puntje bezig om te stoppen met de speen. Ik kan het iedereen aanraden!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaaptraject

Het werkt echt!

Fijn om door Marleen zo begeleid te worden in de problemen waar wij tegenaan lopen. Binnen 3 dagen zagen wij al resultaat en dat is nu al aantal weken opgelost. Fijne nazorg en laagdrempelige wijze van communicatie.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Fijn om te sparren en goede handvatten gekregen

Prettig consult met goede erkenning van onze problemen bij onze peuter. Duidelijke handvatten gekregen hoe hiermee aan de slag te gaan en wat we hierbij kunnen verwachten.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Sparren met iemand met verstand van zaken

Eerder vaak getwijfeld en dan toch niet doorgezet, maar toen ons zoontje rond de 10/11 maanden opeens savonds niet meer wilde slapen en steeds vroeger wakker werd heb ik na 6 weken aanmodderen toch maar slaaptipsvoorbabys ingeschakeld. Nét twee dagen voor het consult besloot ons zoontje om opeens wel weer 'goed' te gaan slapen, zul je altijd zien ;) Dessalniettemin vond ik het fijn om te sparren over welke dingen we nog zouden kunnen aanpassen. Ik was bang dat het enkel zou gaan over de 'waiting approach' maar gelukkig werd er ook gekeken naar andere veranderingen in het ritme of slaapritueel. Na het consult kregen we, naast het overzicht aan besproken maatregelen, ook nog documenten toegestuurd over vroege vogels en verdiepende uitleg over de methode. Na twee weken heb ik Richelle nog eens gemaild met een aantal vragen die ik had en daar reageerde ze, ondanks haar vakantie, uitgebreid op, erg fijn!

• Door wie ben je geholpen? Richelle

Aanrader!

Prettig eenmalig slaapconsult gehad van Fenna met duidelijke adviezen en tips. Onze dochter ging door een slaapregressie maar werd ook vaak 1x per nacht wakker én heel vroeg wakker. Hier zijn we mee aan de slag gegaan, met als resultaat dat ze nu inmiddels als ruim 3 maanden doorslaapt én op een fijn tijdstip wakker wordt.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heel fijn dat onze dochter ‘s nachts zelf kan doorslapen en dat wij ook weer kunnen slapen

Onze dochter had ons ‘s nachts nog vaak nodig om weer verder te slapen. Wij hadden zelf verschillende dingen geprobeerd om het slapen van onze dochter te bevorderen, maar op een gegeven moment weet je niet meer wat welk effect heeft. Na meer dan 1 jaar hebben we toch advies gevraagd via een slaapconsult en dat hadden we eerder moeten doen! Wij hadden net even de bevestiging nodig wat we konden doen en hoe dit aan te pakken. Na het consult zijn we dezelfde avond aan de slag gegaan en onze dochter heeft dezelfde nacht doorgeslapen! Wij staan versteld! Het is daarna zo doorgegaan. Op een enkele nacht na dat ze 1 keer wakker werd, maar met dezelfde aanpak sliep ze dan uiteindelijk ook weer door. Heerlijk dat ze nu zelf kan doorslapen en dat wij ook weer door kunnen slapen ‘s nachts!

• Door wie ben je geholpen? Berdien
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Super blij, hadden we eerder moeten doen!

We werden al maanden elke dag om 5u wakker en van alles geprobeerd. Na 1 afspraak met Kirsten deelde zij wat tips en na 1 dag had het al effect. Wij zijn super blij met het resultaat!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Wij slapen weer langer in de nacht!

Vorig weekend besloten wij om toch een slaapcoach in te schakelen. Onze dochter (5,5 maand) wordt enkele keren in de nacht wakker en kan soms 2 uur wakker zijn. Daarnaast wordt ze elke ochtend rond 4.30/5.00 wakker. Jessica heeft ons tips gegeven die wij dezelfde nacht al konden toepassen. We merkten direct al resultaat! We zijn er nog niet maar we slapen weer langer achter elkaar en hoeven er soms niet meer uit!

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Heel fijn en effectief gesprek

Na het gesprek met Kirsten hebben zijn wij gaan werken met een schema passend bij de leeftijd van ons zoontje. Het was heel fijn om dit te bespreken ahv onze situatie. Ook hebben we geleerd hoe we ons zoontje zelf in slaap kunnen laten vallen en na een paar dagen zagen we al resultaat! De Zesde ziekte kwam tussendoor, maar daarna is hij hele nachten gaan doorslapen. Heerlijk en wat een verschil! Wij zijn er heel erg blij mee.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Tess heeft ons onwijs geholpen!

Tess heeft ons passend advies gegeven om ervoor te zorgen dat onze kleine Skyler in de ochtend tot minimaal 06:00 slaapt :) dit heeft ons ook een betere nacht gegeven en dat is best wat waard. Ook na ons consult was er tijd en ruimte om nog vragen te stellen. Nogmaals bedankt voor je hulp!

• Door wie ben je geholpen? Tess
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Bij twijfel, meteen doen!

Na weken twijfelen hebben wij toch besloten om een slaapcoach in te schakelen. Wat ben ik blij dat wij dit gedaan hebben. Met een paar goede tips en tricks sliep de kleine man na twee nachten van 19:00 uur tot 07:30 uur in 1x door. Ik kan het iedereen aanraden! Je krijgt het vertrouwen weer terug en ook je eigen nachtrust.

• Door wie ben je geholpen? Berdien

Zo blij dat we dit gedaan hebben; echt na 2 dagen sliep hij door

Tess heeft ons onwijs goed geholpen; nav een consult van een uur kregen we een schema toegestuurd en extra info. Ze luisterde goed en wist onze vragen te beantwoorden. Ons zoontje werd iedere keer om 05.00 uur wakker en deed alleen maar hazenslaapjes. De eerste 2 dagen waren even pittig maar na even doorzetten sliep onze zoon meteen van 19.00 tot 07.00 en deed geen hazenslaapjes meer. Ik snap oprecht niet waarom we dit niet veeel eerder hebben gedaan en tip dit meteen aan iedereen met een baby die wat 'lastig' slaapt. Heel vaak als ik dit soort reviews las dacht ik "jaja daar zit vast een redactie reviews achter te laten". Maar nee dus. Mocht je nog twijfelen: boek nu nog een consult want slaapgebrek is killing!

• Door wie ben je geholpen? Tess

Iedereen aan te raden!!

Ik heb even gewacht met het schrijven van deze recensie omdat ik zeker wilde zijn dat ik niet te vroeg juichte. Na het lezen van alle recensies besloten om een slaapconsult te boeken. Een hele goede keuze geweest. Heel fijn dat je eerst een intake moet invullen waardoor Birte al precies wist wat de situatie was. Elke nacht huilde onze dochter flink tot ze bij ons in bed mocht. Al een jaar aan het soebatten met ons meisje, elke keer was er wel wat (buisjes, ziek, verhuizen, zusje) waardoor ze toch weer bij ons in bed terecht kwam. Met de tips van Birte konden we direct aan de slag! De eerste avond was heel erg intens, maar meteen al sliep ons meisje weer in haar eigen bedje, de hele nacht, en binnen één week huilde ze ook niet meer. 2 weken later zelfs ook al de speen af kunnen bouwen met tips van Birte en dat ging meteen goed!! En ze slaapt nog steeds de hele nacht door, in haar eigen bed!! Dankjewel Birte!!

• Door wie ben je geholpen? Birte
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Super waardevol! Hadden we het maar eerder gedaan

Kirsten heeft ons uitstekend geholpen en geadviseerd. Onze dochter is 1 jaar en werd om de 2 a 3 uur wakker. Het was elke avond ruzie om haar in bed te stoppen en iedere 2/3 uur begon het riedeltje weer opnieuw. Heel vermoeiend. Na ons consult met Kirsten ging het direct beter. Zo sliep onze meid na 2 dagen al door, zonder al te veel protest. Het is fijn om even alle zaken waar je tegenloopt even te kunnen toetsen met een deskundige. Ik zou het zeker aanbevelen.

• Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapconsult

Exact wat we nodig hadden!

De slaapgids met voorbeeldroutines is goud waard! Na 2,5 maand zonder ritme en met hele onrustige avonden was dit exact wat we nodig hadden. Binnen 3 dagen was er rust! Onze dochter is nu 11 maand en slaapt vanaf het moment dat we zijn gestart met het volgen van de gids perfect. Wat een verademing!

• Door wie ben je geholpen? N.v.t.
  • Welk product/dienst wil je voorzien van een review? Slaapgids Voorbeeldroutines

Kundig advies

Van tevoren hadden wij nooit gedacht dat de we dit zouden schrijven. Wat een verschil en dat in een week tijd! Onze slaapcoach Kirsten heeft kundig advies gegeven, waardoor onze dochter meer rust ervaart. Ze komt voor het eerst zelf in slaap, zonder te huilen en lang mee bezig te zijn. Ze is relaxt als ze wakker is en heeft meer ritme met drinken. Niet alleen tijdens het gesprek, maar ook daarna staat ze voor je klaar. Kirsten bedankt voor jouw hulp, ook namens onze dochter ;)

Lage Vuurscheweg 27

1251TS Laren

Over slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert ouders over het slaapgedrag van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. Liefs, Het team van slaaptipsvoorbabys.nl